Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Nu suntem niciodată nici atât de fericiți nici atât de nefericiți pe cât credem.

în Maxime
Adăugat de Simona EnacheSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
în alte limbiTextul original este scris în limba franceză. Dacă îl găsești, îl poți adăuga la Fr.Citatepedia.net. Dacă există deja, ne poți semnala pagina, ca să creăm legătura.
cumpărăturiCartea "La Rochefoucauld Maxims Paperback" de La Rochefoucauld este disponibilă pentru comandă online la 28.99 lei.

 

1
adriana bogdan [din public] a spus pe 11 octombrie 2009:
cand credem sau simtim k suntem fericiti sau nefericiti avem impresia de moment k nu am fost si nu vom mai fii atat de coplesiti de aceste sentimente..cand trecem la o alta stare de fericire sau nefericire deoarece te confrunti direct ku aceasta stare..uiti trecutul si ai impresia k intensitatea sentimentului este mai mare decat anteriorul..acestea intamplandu se la infinit "nu suntem niciodata nici atat de fericiti nici atat de nefericiti pe cat credem"pentru k o alta stare ne creaza alte sentimente mai mult sau mai putin intense decat anterioara stare.
2
Sagittarius [din public] a spus pe 12 octombrie 2009:
Domnișoara Adriana Bogdan,
E foarte bine că vrei să-ți exprimi părerea (n-are nimeni nimic împotrivă), însă ar fi mult mai bine dacă ți-ai exprima-o corect, având în vedere că acesta este un site literar. Niciodată în limba român㠄c㔠nu se înlocuiește cu litera „k”. Poate doar pe undeva, pe „Hi 5” sau alte site-uri asemănătoare, deși, în mod normal, nici acolo n-ar trebui. Limba română ar trebui respectată de toți cei ce vorbesc românește, oricând, oriunde! Așa că mai multă atenție la modul de exprimare!

Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook