Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

În viața femeii creștine împlinirea începe cu suveranitatea lui Cristos asupra oricărui domeniu al vieții.

citat din
Adăugat de Lidia ResteSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
necunoscutNu cunoaștem unde a fost publicat prima dată acest citat. Dacă știi, poți trimite o semnalare.
calendarNu este introdusă data nașterii pentru Debby Jones. [Caut pe Google] [Adaug data nașterii]

 

1
gandesc deci exist [utilizator înregistrat] a spus pe 8 iunie 2009:
Biblia si legile crestine exclud femeile, le arunca pe toate in aceeasi groapa, le neidreptatesc, de ce?? pentru ca: femeia are "coasta de drac", femeia e mai pacatoasa decat barbatul, pacatul unei femei cantareste de zeci de ori mai mult decat al unui barbat? dar toate astea de ce? astept de mica aceste raspunsuri, si nimic! viata unei femei crestine inseamna devotament total, renuntare totala la personalitate! e pacat ca femeia sa aiba mai multi barbati...e un pacat extrem..la barbat se schimba insa foaia: acesta e un mic pacat...ii se iarta mai repede! e pacat ca femeia sa isi faca o cariera si sa isi duca viata singura fara ajutorul unui barbat...ajunge in Iad astfel...la barbat se schimba foaia...s.a.m.d
2
Tyranus [din public] a spus pe 10 iunie 2009:
citeste Arthur Schopenhauer -Viata, amorul, moartea si Metafizica iubirii.Vei afla raspunsul de acolo.Pe scurt: barbatul are inclinatie naturala de a insela, ii sta in instinct sa aiba mai multe partenere.Femeia pe de alta parte este o fiinta ce cauta stabilitate si ajutor in cresterea copiiilor, de aceea adulterul femeii este mai grav, pt ca este impotriva firii.Anticii si-au dat seama de asta...la fel si oamenii preistorici, si au tranmis mai departe prin traditie aceste idei, a caror explicatie s-a pierdut in timp.
3
gandesc deci exist [utilizator înregistrat] a spus pe 11 iunie 2009:
da intradevar...nu am apucat sa citesc lucrarile lui Schopenhauer, dar vreau sa punctez un lucru...si anuma acela ca nu D-zeu ne impiedica pe noi, femeile, sa inselam, ci natura noastra! asadar, stravechea credinta intr-un Dumnezeu e nula deoarece se bazeaza tot pe firea umana facand pe baza acestora legi scrise si stricte! nu vroiam sa punctez fapul ca sunt revoltata de aceste lucruri, nici pe departe, vroiam sa aduc in evidenta faptul ca nu Cristos ne conduce...ci noi insine..iar Biblia nu a facut altceva decat sa preia judecatile noastre, sa le amlifice gravitatea si importanta si sa le scrie intr-o carte care azi din pacate are cea mai mare valoare!
asadar cred ca ideile noastre au un consens, asa-i?
4
Tyranus [din public] a spus pe 11 iunie 2009:
da, sunt de acord cu tine.Totusi, nu ar trebui sa neglijam firea...ar trebui sa dam valoare fiecarei fapte a noastre, pentru a ne uita cu mandrie la trecut...si a nu spori golul din noi care exista.Multe lucruri din Biblie au logica si aplicabilitate.E foarte greu sa ii explici unui om ce importanta are moralitatea fara existenta unei divinitati care sa o creeze si sa ii dea valoare.
5
gandesc deci exist [utilizator înregistrat] a spus pe 12 iunie 2009:
nu numai ca e greu(sa explici moralitatea fara existenta unei divinitati) ci se poate considera imposibil! nu contest faptul ca divinitate explica tot ce stiinta nu reuseste, si lucrul asta ma revolta cu adevarat! A crede in ceva mai mare decat lumea in care treiesti este un suport atat psihologic cat si fizic, dar nu ar trebui sa ne stoarcem mintile un pic mai mult pentru a dezvalii toate adevarurile, misterele vietii?
in consecinta toate "miracolele" vietii sunt datorita noua, datorita firii noastre, dar intrebarea e CUM? singurul raspuns care ne scuteste de chinul mintii este: DIVINITATEA! eu nu as putea sa impun nimanui premisa ca nu exista divinitate, deoarece nimeni nu ar renunta la acest suport pe care nu il constientizeaza! pana la urma aceasta credinta a dat lumii disciplina, nu? firea noastra tine de stapan! asa cum un animal e imblanzit ca apoi sa traiasca linitit langa om, in curtea omului; asa si omul: are nevoie de stapan pentru a fi "imblanzit"! dar ma intreb: de ce lucrul asta nu poate fi schimbat??

Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook