Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Nu da cu bâta în viespile sectare.

citat clasic din
Adăugat de anonimSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
necunoscutNu cunoaștem unde a fost publicat prima dată acest citat. Dacă știi, poți trimite o semnalare.
cumpărăturiCartea "Taina casatoriei" de Arsenie Boca este disponibilă pentru comandă online cu preț redus, la doar -10.00- 7.99 lei.

 

1
lucia_s [din public] a spus pe 27 octombrie 2009:
Hmmm...Dumnezeu ne iubeste neconditionat...nu ne imparte in culte si religii...Un suflet nobil iubeste si"viespile"...
Este primul citit in care am simtit o urma de discriminare...si m-a intristat, pt ca iubesc tot ce a scris parintele Boca...inclusiv acest citat ...
2
mihai id [din public] a spus pe 9 aprilie 2010:
pentru Lucia_s: nu mi se pare discriminator deloc. iti spun ce inteleg eu din el. Nu a folosit termenul de viespe ca sa ii incrimineze pe ei ci mai degraba fiindca daca dai cu bata intr-un roi de viespi, nu obtii nimic, ba dinpotriva le agiti si mai rau si te inteapa. Adica nu e bine sa ii dojenesti pe sectanti si sa ii jignesti ca sunt rataciti sau asa mai departe, ptr ca nu numai ca nu vei obtine rezultate bune in felul asta, darm ai mult ii agiti si risiti sa iti faci pana la urma si tie rau. Eu asa cred...
3
Gică Durul [din public] a spus pe 9 aprilie 2010:
Un lucru este clar! "Viespile sectare" reprezintă o formă de incriminare a celor care bâzâie în afara stupului ortodox...
4
All4_heaven [din public] a spus pe 8 ianuarie 2012:
Intru dragoste, va cunoaste lumea ca sunteti ucenici mei,.
5
sorin s [din public] a spus pe 9 mai 2014:
da cel mai bine vă rugați părintelui și veți afla cumva răspunsul. Matei 7:17 "Așa că orice pom bun face roade bune, iar pomul rău face roade rele." Nu are legatură cu discriminarea, de la părintele cu atât mai puțin. Părintele ne spune ceva foarte clar. Cine are urechi de auzit să audă.
SÉCTĂ, secte, s. f. Comunitate religioasă desprinsă dintr-o religie mare (creștinism, islam, budism etc.), în vederea practicării unui cult independent, bazat pe o doctrină proprie; p. ext. grup (închis) alcătuit din adepții unei doctrine (filosofice sau politice). — Din fr. secte, lat. secta.
VIÉSPE, viespi, s. f. 1. Nume dat mai multor insecte himenoptere, asemănătoare cu albina, prevăzute de obicei în partea posterioară a abdomenului cu un ac și cu o pungă cu venin. 2. Fig. Femeie rea. — Lat. *vespis (= vespa).

Unele dintre comentariile pe care le-ați adăugat în ultima lună au fost eliminate, nerespectând Regulamentul. Pentru a evita o suspendare a dreptului de a scrie comentarii, este recomandat să respectați regulile și să nu vă angrenați în certuri sau alte discuții care derapează.


Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook