Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Pe autor îl cunoști după operă.

în Bondarii și albinele
Adăugat de Simona EnacheSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
Mai multe înregistrări în
Audioteca Citatepedia
înregistrare audio
Voce: Michelle Rosenberg
cumpărăturiCartea "Fabule" de La Fontaine este disponibilă pentru comandă online cu preț redus, la doar -6.50- 3.99 lei.

 

1
Zamolxe [din public] a spus pe 20 iunie 2009:
Calitatea artistică și valorică a lucrării arată valoarea autorului.
2
Mely [din public] a spus pe 20 iunie 2009:
Care valoare? Valoarea artistica, valoarea umana? Fiindca eu traiesc printre artisti, unii cu opere exceptionale, dar pe care nu dau doi bani ca oameni, fiindca au niste caractere infecte. Asta ma face sa iau in serios teoria ca arta are surse mai inalte decat marunta minte omeneasca.
3
Paul Preda Păvălache [din public] a spus pe 11 noiembrie 2011:
Mely, depinte despre ce artă se vorbește. Dacă se vorbește despre arta de a minți, fura, și altele asemănătoare acestora, întradevăr: are chip hidos inuman. Dar dacă se vorbește despre una din cele 7 arte ale sufletului(Dumnezeu ține în mâna dreaptă tot 7 duhuri de viață), este clar că vorbim despre valoare sufletească deosebită, deoarece sufletul, îngemănat cu mintea, dau viață și valoare artei de care face dovadă respectivul. În Scriptură găsim scris despre sufletele curate că, unii pot vindeca punând mâinile peste cel bolnav, alții pot lua șerpi veninoși în mâini și să nu-i vătămeze, etc; lucru evident și adevărat, adică posedezi arta sufletului de a vindeca pe cei ce suferă de urât, prin frumusețea pe care o realizezi în viața ta. Și se cunosc personalități care au pus mâna și pe șerpi veninoși, dar au și vindecat cu mâinile lor, adică au și pictat, de exemplu, dar au scris și poezie. Nu este cazul meu, căci la pictură sunt stângaci, adică nu mă pricep.
Mersi.

Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook