Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Câți soți am avut? Adică în afară de al meu?

citat din
Adăugat de CristianaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
în alte limbiEste disponibil și textul în engleză.
calendar6 februarie 1917 - s-a născut Zsa Zsa Gabor la Budapesta, în Ungaria
Nu este introdusă data decesului pentru Zsa Zsa Gabor. [Caut pe Google] [Adaug data decesului]

 

1
Madame [din public] a spus pe 29 iunie 2011:
Ar fi interesant de știut câți holtei ai avut. Soții altor femei nu prezintă interes crescut, numărul lor nici atât, fiindcă tu ai deja un soț, iar toți soții sunt obtuzi, altfel nu s-ar fi căsătorit.
2
daniel stanciu [din public] a spus pe 29 iunie 2011:
In viatza unei femei nu conteaza numarul barbatilor pe care i-a sedus. Ultimul e intotdeauna primul. Femeile cu trecut sunt niste monstrii de inocentza. E adevarat ca nu vor sa fie tratate ca niste, maici, ci ca niste ingeri...
3
Madame [din public] a spus pe 29 iunie 2011:
De pildă, să admitem ipoteza că, în viața unei femei există 2 bărbați, iar pentru amândoi cucoana simte o dragoste izvorâtă din pasiune, o dorință intensă, ca atare nu se poate dispensa de niciunul. Dacă dv. susțineți că ultimul e întotdeauna primul, atunci, care dintre cei doi este primul (ținând cont că ambii au sosit în același timp)?
4
daniel stanciu [din public] a spus pe 30 iunie 2011:
simplu ca buna ziua. Cel care e prezent in fata femeii. Daca sunt ambii de fatza, intervine selectia naturala. Sau unul il elimina prin lupta pe celalalt (desi rare sunt femeile care merita asa un deranj) sau unul cedeaza (fiindca e destept), sau renunta amandoi (fiindca sunt orgoliosi- duduia nu e in stare sa opteze, ceea ce echivaleaza cu o ofensa de neiertat). Ps.: exista si varianta moderna al share-ului in cazul in care niciunul nu reuseste sa vada in ea decat o bucata de carne apetisanta.
5
daniel stanciu [din public] a spus pe 30 iunie 2011:
Ar mai fi un raspuns: Iubirea e o ecuatie de viata care nu admite doua solutii. Daca partenerul nu devine totul pt. ea si mai lasa loc si pt. altul, inseamna ca femeiusca nu-l iubeste nici pe primul si nici pe al doilea. Parafrazand un proverb cinegetic pot spune ca: "O femeie care iubeste doi barbati, nu iubeste pe niciunul."
6
Madame [din public] a spus pe 30 iunie 2011:
Complicat ca bună ziua, în optica unei dudui, parafrazând un proverb românesc: "Bună ziua i-ai dat, belea ți-ai căpătat."

Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook