Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Televiziunile au arătat că Florin Pandele, primarul orașului Voluntari și soțul PSD-istei Gabriele Firea, a cumpărat din bani publici pentru angajații primăriei "talismane anti-COVID", care cică te protejează să nu te îmbolnăvești de COVID-19. Mie mi-a șoptit o păsărică la ureche că aceste talismane îți fac și cumpărăturile, gratis, ți le aduc acasă, îți fac curățenie în casă, spală rufele și le calcă, duc gunoiul, fac tot ce dorești, e suficient ca doar cu gândul să gândești. O veche vorbă românească spune că prostia se plătește. Când vor primi și escrocii ca Pandele plata meritată? În opinia mea, escrocheria cu "talismane anti-COVID" se încadrează la infracțiunile de zădărnicire a combaterii bolilor, care se pedepsesc cu închisoare, deoarece le oferă oamenilor o falsă încredere că nu se îmbolnăvesc și oamenii refuză vaccinarea protectoare. Astfel de escrocherii, alături de manipulările prin tembeliziuni și prin agenți gen Șoșoacă-Iovanovici, fac să avem un număr foarte mare de antivaccniști, să fim azi pe ultimul loc în Europa la vaccinare anti COVID-19 și să fim pe primul loc în lume la numărul zilnic de morți din cauza COVID-19, raportat la mia de locuitori.

în Sănătatea și boala în aforisme, epigrame, pamflete și satire (19 octombrie 2021)
Adăugat de George BudoiSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
în alte limbiTextul original este scris în limba română.

 

Nu sunt comentarii până acum. Ne-am bucura să vedem o primă impresie despre textul de mai sus.


Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook