Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

PENTRU IGNORANȚII CARE REFUZĂ SĂ SE VACCINEZE ÎMPOTRIVA COVID-19: partea I.

Pentru ignoranții care refuză să se vaccineze împotriva COVID-19, lăsându-se manipulați de diversioniștii care spun că realizarea unui vaccin dura în trecut 5-10 ani, iar vaccinurile anti-COVID-19 au fost realizate în mai puțin de 1 an. În antichitate omul se deplasa pe jos sau cu calul, în timp ce acum se deplasează cu avioane cu reacție. Un om se deplasează pe teren plan, la pas, cu o viteză de 5 km/h, în fugă ‒ cu 10 km/h, un maratonist merge cu cca 19 km/h, un om bine antrenat face 40 km/zi, iar recordul mondial la atletism este de 9,58 s la 100 de m. Un cal merge la pas cu 5 km/h, la trap de rulare ‒ cu 7 km/h, la trap întins ‒ cu până la 50 km/h, iar un cal poate face în galop 30-50 km. O motoretă Mobra mergea cu o viteză maximă de 70 km/h. Un autoturism Dacia 1300 mergea cu o viteză maximă de 144 km/h. Un bolid Bugatti Chirron Super Sport merge cu o viteză maximă de 490 km/h. Un avion de pasageri Airbus A380 zboară cu o viteză de croazieră de 1050 km/h. Un avion de vânătoare supersonic F-35C Lightning II (Fulgerul) zboară cu o viteză maximă de 2000 km/h (de 1,6 ori mai mare decât viteza sunetului).

în Sănătatea și boala în aforisme, epigrame, pamflete și satire, Pentru ignoranții care refuză să se vaccineze împotriva COVID-19 (25 decembrie 2020)
Adăugat de George BudoiSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
în alte limbiTextul original este scris în limba română.

 

Nu sunt comentarii până acum. Ne-am bucura să vedem o primă impresie despre textul de mai sus.


Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

    Mai multe în Forum »

    Fani pe Facebook