Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

tricou cu acest citat

Berea este dovada vie a faptului că Dumnezeu ne iubește și vrea să fim fericiți.

citat clasic din
Adăugat de Viorel MuhaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
Mai multe înregistrări în
Audioteca Citatepedia
înregistrare audio
Voce: Michelle Rosenberg
în alte limbiEste disponibil originalul în limba engleză.
Sunt disponibile și traduceri în spaniolă, catalană, portugheză, germană și turcă.
cumpărăturiCartea "The Autobiography of Benjamin Franklin" de Benjamin Franklin este disponibilă pentru comandă online cu preț redus, la doar -28.99- 17.99 lei.

 

1
robear [utilizator înregistrat] a spus pe 12 ianuarie 2012:
Berea-i ca și soacra. E cea mai bună cînd e rece.
2
all4_heaven [utilizator înregistrat] a spus pe 23 aprilie 2012:
fals... Ca de la multa bere omul o ia pe alte cararti nu pe cele sfinte, si incepe cearta in familie, dezbinarile...multe lucruri murdare si urate care nu-s duypa voia Lui Dumnezeu...
Dovada lui Dumnezeu este si ramane aceasta ca Fiul Sau, Singurul Sau Fiu, a murit pt pacatele noastre, ca noi sa traim o viata curata nu in beti si curvi...
Orice om, care a facut fapte murdare, beti, dezmaturi, ciordeli si vine inaintea Lui in rugaciune, sincer capata iertare de pacate, dar nu tre' sa le mai faca ci sa traiasca o viata curata, neprihanita in sfintenie si sa tinda spre desavarsire in asemanare cu El, Iisus Hristos!
3
Scurtu Sorin- Izvoras [din public] a spus pe 17 ianuarie 2014:
Chiar cu micile imperfectiuni observate, pertinenta textului "din" "all4_heaven" este de apreciat. Am sa dau un scurt exemplu, ce ar trebui sa ne duca la aceeasi concluzie, ca si pe subsemnatul si la aceeasi reactie.
La varsta de circa 17 ani, am fost la celebrarea unui eveniment deosebit, crearea unei formatii muzicale. Actiunea se petrece acum circa 40 de ani. Am intrat in restaurant la ora 17, iesind la ora 20,30, pe intuneric.
Bausem, pentru prima data un pahar de bere. Mare a fost surpriza si la inceput socanta, cand am constatat, pe stalpii de iluminare stradala, doua lampi in loc de una. Cand trecuse masina, cat de repede se lucrase, pentru adaugarea inca unui brat si a respectivei lampi. Revelatia a fost rapida, iar din acel moment, am considerat ca pierderea efectiva, sau modificarea unui atribut al vederii si al intelegerii concrete a unei situatii, merita"sacrificiul" de a nu ma mai atinge de "licoarea" nenorocita.
De curand, una dintre caracteristicile bautorilor de bere, burta accentuata, a fost explicata cu succes. Alcoolul din bere, determina asezarea unui strat apreciabil de grasime, cu o anumita consistenta, specifica, tocmai pe acea regiune a organismului.
De luat aminte si masuri.
Cu simpatie
Scurtu Sorin Izvoras
4
leul cel mic [utilizator înregistrat] a spus pe 23 februarie 2014:
Văd că nimeni nu a comentat literal, filozofic, umoristic măcar, toți au luat-o ca din ziar.Alo, treziți-vă căci nu suntem la o dare de seamă, unde vă este spiritul umoristic?
5
Scurtu Sorin-Izvoras [din public] a spus pe 19 aprilie 2014:
Intamplator sau nu, se simtea nevoia unei explicatii pertinente. Daca atata se intelege din viata, fericire in urma betiei, a dezmatului si "parangheliilor, mai bine nu. Iluminarea, reaizarea armoniei intre oameni, bucuriile familiei numeroase, un film bun, o carte etc.etc. asta da!
Decat asemenea fericire, mai bine apa in galosi, iar fericirea vine tocmai din ascultarea legilor pamantesti si ceresti.
Aici am venit pentru a invata sau pentru a ne invata intre noi!
6
Mihai Cucereavii [utilizator înregistrat] a spus pe 19 aprilie 2014:
Variantă:
Vinul este sângele Domnului și e dovada vie a faptului că noi îl iubim, iar el ne îndeamnă să cinstim din când în când (de sărbători!) câte un păhărel ca să fim veseli și fericiți, deconectându-ne de problemele cotidiene.
7
Scurtu Sorin-Izvoras [din public] a spus pe 14 mai 2014:
In urmă cu circa 20 de ani, am asistat la o discuție radio-difuzată, în care, după 3 ore de argumentații pro și contrs, cineva a pus punctul pe I . În traducerea bibliei,"cineve" a strecurat o micuță bucățică de codiță, înlocuind cuvintele SUCUL DE STRUGURI cu VIN . Explicația a continuat, prin amintirea copiilor ce vin la mama lor pentru a-i cere MUST, SUC DE STRUGURI și pâine și nu VIN, vin neacceptat de toate civilizațiile înaintate, în alimentația curentă a copiilor! Și încă ceva, ca și în cam toate situațiile asemănătoare, trecute și actuale, se pare că aici a fost vorba de mâna "economicului", respectiv a negustorilor de vin. Și astăzi se mai petrec (curent) schimbări în legi, petrecute pe drumul între forul legislstiv și "tiparnița" Monitorului Oficial!!!
8
Mihail Mataringa [din public] a spus pe 4 septembrie 2016:
Nefericit panseu...

Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook