Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Confesiune

Mures Sorin Flaviansays:
9 iulie 2016 la 16:44
Am stat ani de zile in loc desi mi se parea ca intreprind ceva... De ceva timp am descoperit ca toate eforturile indreptate spre asumarea energiei care a creat si creaza toata diversitatea numita univers nu duc nicaieri! Ca si in politica puterea este insatiabila... Rugaciunea in schimb m-a invatat ca energia trebuie lasata sa se exprime asa cu crede ea de cuviinta findca tu o rprezinti deja din momentul nasterii tale si ea se regaseste in tine pe masura ce-i dai voie sa creasca sa te up-gradeze. Tu trebuie sa fii receptiv permanent si in mod constant sa-ti asumi contient aceasta stare de trezie... Astfel constiinta ta se va seta dupa constiinta energiei vitale care o v-a tine in stream-ul ei oferidu-i tot ce stie ca-i trebuie! Timp, sanatate, bani (daca este nevoie...) de fapt armonie plenara! Dintr-un placut accident am descoperit ca la un moment dat eu doar eram prezent la ruga ce se desfasura in mine cu o faorte mare claritate si profunzime! Energia viitala, Creatorul meu se ruga in mine! EXTRAORDINAR! Atunci am inteles ca nu puterea ma interseza findca ea este acolo in fluxul si refluxul stream-ului vital din mine si isi face treaba fara sa intervin fara sa mi-o asum! Eu doar trebuie sa fiu prezent si atat!

poezie de
Adăugat de anonimSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
calendarNu este introdusă data nașterii pentru Falvian Sorin Mureș. [Caut pe Google] [Adaug data nașterii]

 

Nu sunt comentarii până acum. Ne-am bucura să vedem o primă impresie despre textul de mai sus.


Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook