Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Nu există transformare a unui om și apoi a lumii sale exterioare fără schimbarea imaginii de sine. Ce crezi tu despre tine, imaginea ta de sine duce la valorile tale care duc la convingerile despre sine și cum merg lucrurile care apoi duc la emoții care alimentează comportamentele ce dezvoltă abilități și care în final duc la realizările din lumea exterioară. Dacă tu crezi că tot ceea ce poți să obții în această viață e un job cât mai bun, vei face CV-uri și vei căuta să lupți pentru o poziție într-o firmă, cu salar și toate cele. Dacă tu crezi că poți să fii un antreprenor, vei acționa în consecință. Întreaga ta viață este determinată de ce crezi tu despre tine. Am un pont aici. Cel mai sănătos e să crezi despre tine că ești un CREATOR. Că poți să creezi și cu ajutorul imaginației să transformi materia și lumea ta exterioară. Defapt, nu e nevoie de demonstrație ci doar să te gândești care este originea oricărui lucru material creat de om de pe planetă? În imaginația omului a început distracția. Gândurile, emoțiile, corpul tău, personalitatea ta, abilitățile tale, relațiile tale, banii tăi, toate sunt opera ta de artă. Cu imagina asta de sine, cea de CREATOR, poți ajunge departe.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
necunoscutNu cunoaștem unde a fost publicat prima dată acest citat. Dacă știi, poți trimite o semnalare.

 

Nu sunt comentarii până acum. Ne-am bucura să vedem o primă impresie despre textul de mai sus.


Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook