Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Mi se întâmplă să văd cum toată lumea le știe pe toate, "eu știu asta, nu-mi spui nimic nou." Așa-i, poate chiar nu-ți aduc nimic nou în viață, dar te întreb de ce existența ta nu intră pe trambulina succesului, dacă tot le știi pe toate? De ce te confrunți cu aceleași probleme? Fiindcă nu este îndeajuns să știi, mai trebuie să și aplici ce înveți. De asta majoritatea citesc și puțini aplică, informația pe care o ai nu are nicio valoare fără practică, banii nu prea valorează mare lucru. De-ai ști câte "genii neînțelese" întâlnesc, care nu se murdăresc pe mâini cu inculți, superficiali, inferiori capacității lor intelectuale. Ce să zic, pe când ei mai încep un capitol al mai marilor filozofi, ceilalți mai deschid un cont și mai semnează un contract de milioane. De ce? Fiindcă informația, ideea strălucită ce-o au o implementează, n-o închid într-un sertar, de teamă că vor fi judecați, evaluați. Și mai sunt restul care se încăpățânează să rămână proști, care nu deschid nici o carte și care se ascund de cei care au reușit în viață, fiindcă le-a lăsat mama și tata afaceri, bani, statut social sau fiindcă au furat de la stat, de la oameni din buzunar. Mă întreb dacă lor li s-ar arăta șansa asta, ce-ar face? Ar întoarce privirea? Mă îndoiesc din nou. Bunăstarea, prosperitatea e un rezultat al creșterii personale, al investiției în sine, al muncii asidue, dragii mei. Investițiile în educație, cultură, dezvoltare personală întotdeauna te răsplătesc.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
necunoscutNu cunoaștem unde a fost publicat prima dată acest citat. Dacă știi, poți trimite o semnalare.

 

Nu sunt comentarii până acum. Ne-am bucura să vedem o primă impresie despre textul de mai sus.


Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook