Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Bucură-te de fiecare clipă, pentru ca mai apoi să nu-ți pară rău, să nu regreți că ți-ai irosit tinerețea.

în Al Cincilea Munte
Adăugat de anonimSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
în alte limbiTextul original este scris în limba portugheză. Dacă îl găsești, îl poți adăuga la Pt.Citatepedia.net. Dacă există deja, ne poți semnala pagina, ca să creăm legătura.
cumpărăturiCartea "The Alchemist Hardcover" de Paulo Coelho este disponibilă pentru comandă online cu o mare reducere de preț, la -120.99- 76.57 lei.

 

1
all4_heaven [utilizator înregistrat] a spus pe 4 martie 2012:
Insa Biblia MAI SPUNE O CONTINUARE foarte esentiala: " Bucura-te tinere de tineretea ta, fii cu inima vesela cat esti tanar, umbla pe caile alese de inima ta si placute ochiilor tai; dar sa stii ca pentru toate acestea te va chema Dumnezeu la Judecata, asta a spuso Solomon...iar apostolul Pavel mai spune : „Pe viața Mea Mă jur, zice Domnul, că orice genunchi se va pleca înaintea Mea și orice limbă va da slavă lui Dumnezeu.” ...Așa că fiecare din noi are să dea socoteală despre sine însuși lui Dumnezeu. a mai adaugat Sfantul Apostol Pavel! Deci acest citat te face sa iti pierzi sufletul pentru vesnicie, daca nu asculti de Dumnezeu ci doar de tine!
2
Mihai Cucereavii [utilizator înregistrat] a spus pe 22 noiembrie 2016:
Această teză o găsim și la Nikolai Ostrovski în romanul său „Cum s-a călit oțelul” din 1934, în citatul tradus și plasat mai jos de comentator:

„Cea mai prețioasă avuție pentru om este viața. Ea i se dă lui numai o singură dată și trebuie s-o trăiască în așa fel, încât să nu-i pară rău de anii trăiți fără de rost și să nu-l ardă sufletul de trecutul său de om meschin și laș”…

Iată și originalul:

„Самое дорогое у человека - это жизнь. Она дается ему один раз, и прожить ее надо так, чтобы не былo мучительно больно за бесцельно прожитые годы, чтобы не жег позор за подленькое и мелочное прошлое”…

Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook