Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

La noi în casă toată lumea cântă, tot timpul e numai bună dispoziție. Când mă trezesc morocănoasă, îl aud pe soțul meu cântând în baie sub duș și preiau imediat starea lui de bine. Știm să ne bucurăm de lucrurile mărunte.

citat din
Adăugat de MicheleflowerbombSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
necunoscutNu cunoaștem unde a fost publicat prima dată acest citat. Dacă știi, poți trimite o semnalare.

 

1
Iulia Mirancea [din public] a spus pe 25 octombrie 2012:
Ba, la noi în casă toată lumea zbiară și se ia la harță din te miri ce, își dau unii altora cu papucii, farfuriile, pernele (ce-apucă), e tot timpul o hărmălaie mai ceva ca la Casa de nebuni! Când tocmai mă trezesc și eu, fericită că l-am visat pe Făt-Frumos, pe zmeul meu l-apucă urlatul prin baie, că nu-și găsește pămătuful de bărbierit și, eu preiau starea lui și uite-așa, ne luăm la păruială pe viață și pe moarte, căci avem cele mai hidoase motive din lume!
Citat din Iulia Mirancea
2
daniel stanciu [din public] a spus pe 26 octombrie 2012:
La noi in casa toata lumea face curatenie. Nevasta-mea in camere, eu in frigider, fiu-miu (de trei ani) in trusele de machiaj ale lu' mama. Cand ma trezesc din betie o aud pe nevasta-mea racnind mai tare ca aspiratorul: Scoala de pe covor, magadaule ca-ti aspir pungutza cu doi bani si o sa canti dup-aia ca Traistariu! Eu, ma ridic, ii preiau starea de spirit si zbier la junior: Nu mai sta cu nasul lipit de sticla televizorului (bietul de el, se uita la desene), ia de-aici o sticla adevarata. Si ii dau o sticla de vin. Fireste, goala. Nu sunt un tata denaturat. Il trimit s-o umple la dozatorul din coltz.
3
Vedetot Ion [utilizator înregistrat] a spus pe 26 octombrie 2012:
Daniel, in casa voastra, toata lumea plagiaza, de la un capat la celalalt ...
4
daniel stanciu [din public] a spus pe 26 octombrie 2012:
Vedetotule, fii mai explicit! Cum adica "plagiaza"?

Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook