Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Dacă ai, nu poți fugi-n-rai, să furi un măr, să afli un adevăr, și dacă ai și dacă n-ai, socoteală în fața morții tot ai să dai, că dacă n-ai, nu înseamnă că vină n-ai.

(mai 2012)
Adăugat de Viorel MuhaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
calendarNu este introdusă data nașterii pentru Viorel Muha. [Caut pe Google] [Adaug data nașterii]

 

1
Madame [din public] a spus pe 4 mai 2012:
Dacă am ce? Și dacă n-am ce? Minte? E vina mea că n-am minte și voi da socoteală în fața morții? Dar care e morala? N-am priceput nimic, domnule Muha! Explicați-mi, vă rog! Mi-aș dori să studiez filosofia și logica, dar mai bine mă las condusă de plăcerile pe care mi le oferă amorul curtenesc. La asta mă pricep cel mai bine, și nici măcar nu e complicat!
2
Viorel Muha [autorul] a spus pe 5 mai 2012:
Păi ... Madame, discuția devine interesantă din punctul de vedere a unui bărbat, însă privind cele spuse mai sus, există o mică problemă. Amorul poți să-l accepți să-l faci și-n șanț, sau după o invitație la o masă într-un elegant restaurant, după o vizionare a unei piese de teatru sau de operă, etc. De aceea consider eu că trebuie să știi câte ceva din fiecare, ca să n-o iei pe arătură cu viața. Nu trebuie ca toată lumea să fie filozof, da nici în șanț să ajungi!
Mă bucur însă că citești ceea ce scriu și încerci să mă descâlcești. Dacă vrei să-ți explic mai mult, ușor îmi poți găsi adresa de e-mail.
O zi plăcută!
3
Madame [din public] a spus pe 5 mai 2012:
Bag seama că eu am încurcat vorba, iar dv, borcanele. Abia după ce am citit cu minuțiozitate comentariul dv, am înțeles cine e de vină pentru faptul că am rămas fată bătrână: primarul general al Capitalei, fiindcă a dispus astuparea șanțurilor! Acum înțelegeți motivul pentru care practic amorul curtenesc – un hobby fără de care nu pot trăi?
4
Viorel Muha [autorul] a spus pe 6 mai 2012:
Madame, amorul adevărat este o înălțare la care puțini știu să ajungă, iar și mai puțini, să înțeleagă acest mister!

Ești simpatică. Imi place conversația.
5
Madame [din public] a spus pe 7 mai 2012:
Și dv sunteți simpatic, domnule Muha. Numai că există o regulă potrivit căreia contrastele se atrag... în dragoste! Ca atare, încă mă gândesc serios dacă să dau curs invitației dv.
6
Viorel Muha [autorul] a spus pe 7 mai 2012:
Madame, sunt incantat sa sper, ca imi veti acorda o conversatie mai extinsa, personala, macar virtual.

Cu simpatie Un contrast opus!
7
Olga Popescu [utilizator înregistrat] a spus pe 7 mai 2012:
Aveti eficienta si pragmatism in expunerile dvs, va citesc cu mult interes.
8
Viorel Muha [autorul] a spus pe 8 mai 2012:
Numai cine nu munceste, nu greseste.

Multumesc, Olga Popescu. Mai am greseli de gramatica sau "mananc" cate o litera. Sunt un temperament coleric, "taur”, si datorita unor imprejurari, pun cuvintele invers ca ordine. Am o activitate extrem de intensa si timpul limitat. Exista proverbul popular expus mai sus, proverb care a fost confirmat de sute de ani, de la cel “mic” la cel “mare”!

Succes in activitate.

Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook