Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Bărbații au creierul impregnat de hormoni. Nici cel mai distins intelectual nu e altfel, până și el, la orice vârstă, își imaginează cum ar face-o cu fata plictisită, necunoscută, de lângă el. Dar când cunoști cea mai minunată femeie din lume, care e cea pe care o poți iubi, semnul este, trebuie să fie, că nici pulpele, nici "balcoanele" nu se mai văd, de parcă hormonii sexului și-ai agresivității s-ar retrage din creierul tău tumefiat și l-ar lăsa inocent ca un creier de copil și translucid ca o corniță de melc.

în De ce iubim femeile
Adăugat de Simona EnacheSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "Solenoid. Ed. cartonata" de Mircea Cărtărescu este disponibilă pentru comandă online cu o considerabilă reducere de preț, la -89.00- 62.99 lei.

 

1
miss maimutarica [din public] a spus pe 29 septembrie 2011:
da da da!
I love you maimutarul meu!
2
daniel stanciu [din public] a spus pe 29 septembrie 2011:
Mirculica al nostru pare mai obsedat de sex decat Herr Sigmund. Ce descrie el nu e creierul barbatului ci al unui adolescent cu tuleie pe fatza si mai jos de buric. E curios cum a reusit sa patrunda in mintea celui mai distins intelectual. Sper ca nu prin introspectie, fiindca valabilitatea teoriei sale e pur si simplu compromisa iremediabil. Semiologia iubirii teoretizata de sexologul nostru e interesanta. Barbatul se indragosteste cand, aflandu-se in fatza unei jupanite, nu-i mai vede dotarile naturale. Perfect adevarat. "Prima noapte de dragoste" (cum zice d-l Camil intr-un roman al sau) se petrece intodeauna cu ochii inchisi si cu lumina stinsa. E in joc o sfiala (de care si MC pomeneste- cand face referire la cornitele de melc). Ulterior, cand dragostea (si mai ales "obiectul" ei - e vorba de tipa) creste, barbatul continua sa inchida ochii in timpul actului amoros. Dar nu de sfiala, ci de frica.
3
C. Erber [din public] a spus pe 29 septembrie 2011:
Cărtărică!
Se spune "impregnat cu hormoni",
nu "de hormoni"!

Uite, dom'le,
cine vrea Nobel!

Unele dintre comentariile pe care le-ați adăugat în ultima lună au fost eliminate, nerespectând Regulamentul. Pentru a evita o suspendare a dreptului de a scrie comentarii, este recomandat să respectați regulile și să nu vă angrenați în certuri sau alte discuții care derapează.


Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook