Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Ai grijă la gândurile tale, căci vor deveni cuvinte. Ai grijă la cuvintele tale, căci devin acțiuni. Ai grijă la acțiunile tale, căci devin obiceiuri. Ai grijă la obiceiurile tale, căci devin caracterul tău. Ai grijă la caracterul tău, căci devine destinul tău.

atribuit lui
Adăugat de Irina SimionSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
în alte limbiEste disponibil și textul în engleză.
calendarNu este introdusă data nașterii pentru Frank Outlaw. [Caut pe Google] [Adaug data nașterii]

 

1
ioioio [din public] a spus pe 12 iunie 2014:
tradus destul de bine, insa nu e Patrick Overton. http://quoteinvestigator.com/2013/01/10/watch-your-thoughts/
2
Lucian Velea [webmaster] a spus pe 12 iunie 2014:
Mulțumim pentru semnalare, foarte interesant. L-am trecut ca atribuit lui Frank Outlaw, deși probabil s-a inspirat de undeva.
3
Alina Pamfil [din public] a spus pe 31 octombrie 2014:
din Lao Tse
4
Optimistul [din public] a spus pe 28 martie 2015:
E un paradox aici. Cand ai grija de ganduri atunci devin actiuni. Gandurile au un rol pozitiv asupra evolutiei umane. Constiinta va selecta gandurile utile care vor putea fi materializate in folosul nostru. Natura umana are capacitatea de a fabrica ganduri in nestire, de tot felul, pozitive si negative. Gandul devine actiune doar daca e luat in seama. E firesc sa avem ganduri. Unii rau voitori deturneaza acest mecanism natural al mintii noastre de a fabrica ganduri pentru a te putea manipula in folosul lor. Gandul rau cand vrei sa-l anulezi, paradoxal atunci ii dai putere si nu faci altceva decat sa-ti asediezi mintea cu aceste ganduri si cu teama de a le avea. Tu nestiind ca aceasta avalamsa de ganduri rele se datoreaza chiar interventiei lor perfide asupra mintii tale. Datorita gandurilor omenirea a ajuns unde a ajuns. Gandul e un element natural care ne ajuta sa vedem si aspectele nefiresti, sau elemente care inca nu au fost inventate. Multe din inventiile care ne folosesc au fost produsul unor ganduri. Gandul daca nu e luat in seama nu poate trece in actiune. Manipulatorul stie ca daca iti inoculeaza teama, vei fi coplesit de ganduri, care sub asediu, vor genera un sentiment profund de teama, si vei fi paralizat in toate actiunile tale, fiind nevoit sa apelezi la ajutorul lor pentru a te indruma.

Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook