Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Cea mai mare artă a diavolului este să ne convingă că nu există.

citat celebru din
Adăugat de Elena GheorgheSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
în alte limbiTextul original este scris în limba franceză. Dacă îl găsești, îl poți adăuga la Fr.Citatepedia.net. Dacă există deja, ne poți semnala pagina, ca să creăm legătura.
Sunt disponibile și traduceri în engleză, spaniolă, catalană, portugheză și slovenă.
cumpărăturiCartea "Florile raului" de Charles Baudelaire este disponibilă pentru comandă online cu preț redus, la doar -14.99- 14.24 lei.

 

1
Vasile B [din public] a spus pe 15 ianuarie 2010:
A vorbi despre o forta (omniprezenta si omnipotenta)care ne vrea binele cu conditia sa ne prostituam in fata ei sau pt. ea, acum cand cunoasterea a facut atatea progrese, cred ca este un semn al incapacitatii de a merge inainte.Metoda amenintarii cu antiteza (aici nascocirea unei fiinte bizare numita: diavol)a fost si va ramane, pt.totdeauna, asul din maneca al oricarei religii.Se pot spune multe dar nu se face sa mai pierdem vremea cu tema religiei, este anacronica.Ar fi mult mai util sa incercam sa contribuim la eliberarea omului de asemenea tare. Ciudat este si faptul ca se aduce in discutie o asemenea problema pe internet.Aici nu este vorba de Baudelaire -el este pretextul-ci de diavol.
2
Zurrgoth [din public] a spus pe 11 noiembrie 2010:
Vasilica, daca "cea mai mare siretenie a Diavolului a fost aceea de a ne convinge ca el nu exista" atunci cu siguranta tu ai picat in plasa, orice om suficient de inteligent nu respinge religia pentru ca ea este o parte fundamentala a speciei umane. Te-ai intrebat vre-odata daca exista Dumnezeu? daca da atunci ai aflat deja raspunsul
3
mircea cel tînăr [din public] a spus pe 18 ianuarie 2012:
cea mai pluzibilă izbândă a lui este că ne are tot timpul la mână!
4
Vedetot Ion [utilizator înregistrat] a spus pe 23 octombrie 2012:
Nu ne are la mână, ne dăm pe mâna lui.
5
daniel stanciu [din public] a spus pe 23 octombrie 2012:
Marea arta a diavolului e sa-l convinga pe Dumnezeu ca a pierdut lupta. In fond, a castigat-o de vreme ce oamenii cei mai interesanti (despre numarul lor n-are rost sa pomenim) ajung fara exceptie in iad.

Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook