Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Vreau să devin epigramist

Mi-am încercat norocul,
Dorindu-mă în lumea lor,
Dar încă nu mi-e locul
În lumea epigramelor.

epigramă de (26 iunie 2008)
Adăugat de Paul ConstantinSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
calendarNu este introdusă data nașterii pentru Paul Constantin. [Caut pe Google] [Adaug data nașterii]

 

1
Mike Farkas [din public] a spus pe 30 iulie 2008:
Gura pacatosului....
2
G.M. [din public] a spus pe 14 aprilie 2009:
Bine ca ai observat si tu . Jura-te ca ai sa te ti de cuvant .
3
N. C. [din public] a spus pe 10 mai 2009:
Mai omule, epigrama ca si alte lucrari literare trebuie sa contina un mesaj, sa aiba poanta si sa fie respectata cu strictete prozodia . Ori tu, nu faci lucrul acesta . Nu stiu ce pregatire ai, dar iti lipsesc cele mai elementare notiuni despre versificatie! Nu stiu dece nu vrei sa ti cont de observatiile care te-au fost facute de unii colegi. Pacat ca poluezi situl cu asemenea "creatii" . Opreste-te! Iar daca totusi vrei sa continui, tine-le doar pentru tine si da-le drumul dupa o minutioasa autocenzurare si evita banalitatile! Nu te deranjeaza la urechi atunci cad le citesti ? M-am intors de curand de la un mare festival de epigrama si am aflat, ca multi dintre epigramisti consacrati, nu vor sa-si posteze epigramele pe acest sit tocmai calitati precare a unor asa zise epigrame de genul celor pe care le scri tu.Inca odata te sfatuiec sa te opresti! Cu bine si sper ca pe vitor sa-ti citesc epigrame de calitate .
4
Lucian Velea [webmaster] a spus pe 10 mai 2009:
Indiferent de autor, unele epigrame pot fi bune, altele pot fi slabe. Desigur, în unele cazuri, părerile pot fi împărțite. Există însă un sistem de votare, care poate fi folosit. Dacă voturile tind a arăta că un text este foarte slab, poate fi chiar eliminat de pe site (chiar dacă nu este eliminat, devine mai greu de găsit). Așadar, nu ezitați să vă exprimați părerea prin vot, fie că vă place ceva, fie că nu.
5
G.M. [din public] a spus pe 15 mai 2009:
N.C.are dreptate in totalitate! Chiar daca Dl.Lucian Velea spune ca vizitatorul sitului isi poate exprima parerea prin vot. Eu ma intreb cati
dintre ei acceseaza rubrica de vot ? Prima impresie, buna sau rea, ramane tot ce-a dela prima vedere .
6
Lucian Velea [webmaster] a spus pe 15 mai 2009:
Este ca în politică: cine nu votează, trebuie să accepte situația existentă. Cine vrea să schimbe lucrurile în direcția pe care o consideră mai bună, trebuie să participe.
Și criticile sunt binevenite, mai ales dacă sunt constructive (autorul de față chiar a cerut acest lucru). Orice text slab poate fi un pretext pentru sfaturi bune, astfel încât alții, care le citesc, să nu repete greșelile. Desigur, pentru credibilitate, ar fi bine ca sfaturile să vină din partea cuiva care scrie corect în limba română.

Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook