Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

realitate
Realitatea este doar o iluzie, însă una foarte persistentă.

definiție celebră de
Adăugat de Lucian VeleaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
necunoscutNu cunoaștem unde a fost publicat prima dată acest citat. Dacă știi, poți trimite o semnalare.
cumpărăturiCartea "Cum vad eu lumea" de Albert Einstein este disponibilă pentru comandă online cu preț redus, la doar -35.00- 26.99 lei.

 

1
Robert [din public] a spus pe 7 mai 2008:
asta este adevarul cine stie cand ne vom trezi intro camera holografica de testare in care am trait de la nastere
2
123# [din public] a spus pe 31 iulie 2008:
sincer, nu cred ca la asta se refera...
3
elena denisa [din public] a spus pe 31 iulie 2008:
atita timp cit exista moartea... totul va ramine o iluzie... atestatul viati noaste sunt amintirile... oameni care ne cunosc... lucrurile pe care le infaptuim peste timp... cind acestea vor dispare... vom dispare si noi... moartea este momentul de apogeu al vieti noastre... dupa care urmeaza declinul... incet dar sigur....
( apogeul unor oameni le este nasterea... iar declinul fiindule tocmai viata pe care o traiesc... genul acesta de oameni mor inainte de a muri... vor muri in viata )
4
Manuel [din public] a spus pe 11 februarie 2011:
de ce sa te temi de moarte cand stii ca moartea este doar absenta vietii...de obicei atunci cand ai cel mai multe de pierdut iti vine frica de moarte dar eu zic ca oamenii te aprecieaza cu mult mai mult mort decat viu rezultand ca mai bn mort decat viu
5
Bogdan-Andrei Stefan [din public] a spus pe 2 mai 2012:
Pentru a supravietuii ne agatam de tot ce stim si intelegem. Si noi o numim realitate. Dar cunostintele si intelegerea sunt enigmatice. Acea realitate ar putea fi o iluzie. Eu cred ca toti oamenii traiesc cu presupuneriile gresite...!
6
Bbdp [din public] a spus pe 26 aprilie 2015:
Realitatea este relativa, o putem schimba prin luarea unei decizii la momentul oportun...realitatea are mai multe sensuri di tine de ceea ce decidem ce ne dorim...fiecare isi creaza realitatea lui...insa realitatea cea mai crunta este ca viata este doar un drum spre moarte!
7
Avramescu Norvegia Elena [din public] a spus pe 24 septembrie 2018:
”Ființa umană face parte integrantă dintr-un ansamblu mai mare, pe care noi îl numim Univers. Ea este limitată de timp și spațiu. Omul se experimentează pe sine, gândurile și sentimentele sale, ca fiind separate de restul Universului, dar aceasta nu este decât o iluzie optică a conștiinței sale. Această iluzie este un fel de închisoare în care trăim cu toții și care ne limitează la dorințele noastre personale și la afecțiunea pentru cele câteva persoane din jurul nostru. Misiunea noastră este de a ne elibera din această închisoare prin lărgirea cercului compasiunii astfel încât aceasta să îmbrățișeze toate creaturile vii și întreaga natură, în toată splendoarea ei. Chiar dacă nimeni nu poate realiza în totalitate acest lucru, însăși încercarea de a-l transpune în practică ne conduce la eliberare și reprezintă un fundament pentru siguranța noastră interioară”. (ALBERT EINSTEIN)
8
Bianca Violeta [din public] a spus pe 16 ianuarie 2020:
Buna Elena, oare mai stiti din ce carte a-ti luat acest fragment din Einstein?

Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook