Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Louise Lombard

Am ajuns să accept că înfățișarea fizică face parte din pachetul pe care trebuie să-l oferi. Fie că am dreptate sau nu, filmele la modă se ghidează după cerințe convenționale. Și, numai dacă nu te-mpaci cu asta, vei fi în continuu frustrată și o vei lua razna.

citat din
Adăugat de Veronica ȘerbănoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
în alte limbiEste disponibil și textul în engleză.

Citate similare

Paulo Coelho

Când mănânc, nu fac nimic altceva decât mănânc. Dacă merg, doar atât voi face, voi umbla. Dacă va trebui lupt, orice zi va fi la fel de bună ca mor. Și asta pentru că nu trăiesc nici în trecutul meu, nici în viitor. Nu am decât prezentul, și numai el mă interesează. Dacă vei putea rămâne mereu în prezent, vei fi un om fericit. Vei simți că în deșert există viață, cerul are stele, și că războinicii se luptă pentru că asta face parte din rasa omenească. Viața va fi o sărbătoare, o mare sărbătoare pentru este numai și numai momentul în care trăim.

în Alchimistul
Adăugat de IvanovCeciliaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
în alte limbiTextul original este scris în limba portugheză. Dacă îl găsești, îl poți adăuga la Pt.Citatepedia.net. Dacă există deja, ne poți semnala pagina, ca să creăm legătura.
cumpărăturiCartea "The Alchemist Hardcover" de Paulo Coelho este disponibilă pentru comandă online cu o mare reducere de preț, la -120.99- 76.57 lei.

Dacă într-o ieșire pe munte îți vei lua și echipamnet de bivuac, asta vei face!

citat din
Adăugat de Cornelia GeorgescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Comenius

Cerând elevului numai să tacă, nu vei reuși niciodată să-l faci atent, nu-l vei face să progreseze, oricât te-ai chinui, dimpotrivă, cu cât îl silești fie atent pe muțește, cu atât îl vei tâmpi mai mult... Dar dacă îi dai lucreze ceva, îndată mintea i-o vei cuceri, facând-o să se fixeze la obiectul tău.

citat clasic din
Adăugat de Madalina-ElenaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
comentariiA fost scris un comentariu până acum.
Spune-ți părerea!

Dacă îți dorești ai parte de iubire, află singura modalitate de a obține iubirea constă în a o oferi. Cu cât vei oferi mai multă iubire, cu atât mai mare va fi iubirea de care vei avea parte. Singura modalitate de a oferi iubirea constă în a te umple până la refuz cu vibrația ei, până când ajungi devii precum un magnet.

citat din
Adăugat de MicheleflowerbombSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "The Master Key System Paperback" de Charles F. Haanel este disponibilă pentru comandă online la 41.99 lei.

nu te sperie drumul spre vârf. Să nu-ți fie frică de coborâre. Să nu plângi dacă te vei prăbuși. Să nu-ți fie teamă că nu vei avea cu cine urci... Sau că vei înnopta singur într-o vale pustie. Să nu înjuri piscurile pe care nu vei găsi flori de colț... Și nici pe cele în care vei cunoaște colții sălbăticiei. Să te îngrijoreze doar ziua în care te vei trezi și nu vei mai avea niciun munte de urcat.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Antoine de Saint-Exupery

Ce vei face cu frumusețea unei femei, dacă nu există un bărbat pe care să-l miște? Și ce vei face cu prestigiul diamantului, dacă nimeni nu-l râvnește?

citat celebru din
Adăugat de MicheleflowerbombSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
în alte limbiTextul original este scris în limba franceză. Dacă îl găsești, îl poți adăuga la Fr.Citatepedia.net. Dacă există deja, ne poți semnala pagina, ca să creăm legătura.
cumpărăturiCartea "Frumoasa poveste a Micului Print" de Antoine de Saint-Exupery este disponibilă pentru comandă online cu o considerabilă reducere de preț, la -69.00- 34.99 lei.

Pentru a beneficia în mod corespunzător de legea universală a valorii, trebuie ca scopurile, viziunea și țelul tău fie foarte clar definite. Acestea reprezintă cadrul de referință, în baza căruia vei face alegeri și vei lua decizii în viitor.

în Cele 12 legi universale ale succesului
Adăugat de MicheleflowerbombSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "Cele 12 legi universale ale succesului" de Herbert Harris este disponibilă pentru comandă online cu preț redus, la doar -25.00- 18.99 lei.

Ție, prietene

Dacă tu vrei cunoști
ce sânge-ți curge prin venă,
Nu te lua după proști!
Uită-te atent la genă!

Vei găsi acolo regnul
și lumea din care vii.
Îți vei întâlni destinul
și vei ști ce poți fii.

Doar așa tu vei cunoaște
de unde vii și unde mergi.
Te vei închina la moaște,
calea dreaptă alegi.

Eu așa te sfătuiesc:
caută și vei afla
Că-n Universul Ceresc,
există și viața ta.

E comoara ce-ai primit
de la Dumnezeu Cel Sfânt.
Tu prin ea te-ai definit
muritor pe-acest pământ.

Viață ai, viață dai.
Omul din om să se nască.
Dar din dar se face rai,
Viața să nu se sfârșească.

poezie de (9 februarie 2021)
Adăugat de Dumitru DelcăSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
în alte limbiTextul original este scris în limba română.

Nu luăm nimic în mormânt

Ce vei lua cu tine după ce mori?
Case, mașini, sacii de bani, comori?
Omule, nu vei lua "dincolo" absolut nimic
Și atunci vei realiza cât ești de mic.
În fața morții absolut toți suntem egali
Chiar dacă aici te credeai bogat și cu sute de rivali!

poezie de (20 decembrie 2018)
Adăugat de Alina-Georgiana DrosuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Dacă îți voi arăta o partitură, nu îți va spune nimic. Nu vei ști dacă muzica e amuzantă sau tristă. Vei ști asta doar după ce mă vei asculta cântând-o pentru tine. Mai mult, vei auzi din interpretarea mea doar ceea ce poți auzi în acea etapă a vieții tale. Acesta e procesul – înveți, descoperi și să inventezi în acel moment pe scenă. Este o putere dumnezeiască, pentru care sunt recunoscător.

în revista Dilema Veche, interviu
Adăugat de Simona EnacheSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Dacă vrei faci ceva, înseamnă îți mai lipsește ceva, dar ce anume îi lipsește lui Dumnezeu, ce anume îi lipsește aceluia ce e deja totul din întreg? Îi lipsește lui vreo parte ca facă vreo parte? Vorbește de "utilitatea" facerii ca și cum ar fi vreo virtute și nu cea mai cruntă deșertăciune? Când afirmi asta nici măcar nu bănui îi condamni la suferință pe cei care sunt paralizați sau bolnavi, oare realizezi exact asta era ideologia fascistă? Dumnezeul minții este "a ști" și Sfântul ei duh este "A face", dar te poți face pe tine? Sau tu trebuie să exiști mai întâi ca apoi faci? Află de ce exiști tu și apoi vei vedea întotdeauna și fără nici o excepție făcătorul nu-i decât o făcătură. Pentru atâta timp cât nu realizezi că te afli într-un vis fals numit veghe, ego-ul tău îl va trimite pe Dumnezeu în concediu și vei face tu lumea. Dar imediat ce vezi facerea din visul din noapte este EXACTĂ cu facerea din visul din zi le vei da pe amândouă deșertăciunii în plata Domnului!

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Bărbat, femeie, copil, oricine poate deveni vampir. E de ajuns ca un vampir consimtă -ți soarbă mai tot sângele și să te lase apoi să-l bei înapoi, amestecat cu al său. Mă rog, nu e chiar atât de simplu, dar, dacă supraviețuiești acestei experiențe, vei trăi veșnic. Câtă vreme vei fi tânăr, vei fi mereu chinuit de sete și va trebui ucizi în fiecare noapte. După ce vor fi trecut o mie de ani, vei părea mai înțelept, chiar de vei fi fost un copilandru la început.

în Diavolul Memnoch (2007)
Adăugat de Simona EnacheSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "Taltos Cronicile vrajitoarelor Vol. 3" de Anne Rice este disponibilă pentru comandă online cu o considerabilă reducere de preț, la doar -32.99- 11.99 lei.
Lao Tse

Numai dacă ești neîntregit te vei împlini, numai dacă ești îndoit te vei îndrepta, numai dacă ești scobit te vei umple, numai dacă ești învechit te vei înnoi.

în Tao Te Ching
Adăugat de sorinSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "Tao Te Ching. Cartea despre Tao si calitatile sale" de Lao Tse este disponibilă pentru comandă online la numai 14.00 lei.
Cornelia Georgescu

Lucian: Și dacă nu vreau fac așa cum zici?
Stela: Nu-mi pasă ce vrei tu, vei face exact cum spun eu! De altfel, nici nu vei avea încotro. Însă după acest tratament, vei vedea că te vei simți mai bine, aproape ca nou.
Lucian: Sunt convins. Și-ți mulțumesc de pe acum pentru efortul depus.
Stela: Nu te grăbi cu mulțumirile, frumosule! Sunt sigură n-o să-ți convină regimul la care vei fi supus. Pe durata tratamentului n-ai voie părăsești nava. Vei sta mai mult izolat, în rezerva ta; ai numai câteva ore în care te poți plimba prin navă, timp în care îți este absolut interzis orice efort fizic sau intelectual. Trebuie doar fii cât mai relaxat, dormi la orele stabilite, mănânci și să-ți iei pastilele, după programul pe care ți-l voi impune. E clar?
Lucian: Nu pare a fi prea plăcut.
Stela: Nu mă interesează dacă-i plăcut sau nu. Nici nu trebuie să fie plăcut! Nu cumva -ți închipui că dacă nu voi fi tot timpul aici, vei putea -ți faci de cap după cum vrei, pentru că te înșeli! Vei fi urmărit îndeaproape, iar dacă aflu că nu-mi urmezi întocmai instrucțiunile, voi lua măsuri severe. În acest caz, voi veni în navă și voi rămâne aici, cu tine, până-ți vei reveni complet și te voi supraveghea îndeaproape. Voi fi mereu lângă tine. Te sfătuiesc deci -mi dai ascultare; ar fi mai bine cooperezi cu mine, ne înțelegem omenește. Nu crezi, comandante?
Lucian: Bine, doctore! Nu-ți promit nimic, dar voi încerca fiu băiat cuminte și ascultător, deși pentru mine e mai dificil mă supun tuturor acestor reguli. Însă nu vreau să te dezamăgesc.
Stela: Așa sper și eu.

replici din romanul Proxima, Partea a-III-a: "Aventuri pe Proxima" de
Adăugat de Cornelia GeorgescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Rick: Noaptea trecută ne-am spus multe lucruri. Tu ai spus că trebuie să gândesc pentru noi amândoi. Ei bine, m-am gândit mult. Am ajuns la o singură concluzie: te vei urca în acel avion cu Victor, unde ți-e locul.
Ilsa: Dar, Richard, nu. Eu... eu...
Rick: Trebuie mă asculți! Știi ce te așteaptă dacă rămâi aici? Există nouă șanse din zece ajungem amândoi într-un lagăr. Nu-i așa, Louie?
Căpitanul Renault: Mă tem maiorul Strasser ar insista pe varianta asta.
Ilsa: O spui numai ca mă faci plec, Rick.
Rick: Îți spun asta pentru e adevărat. Amândoi știm, în adâncul sufletului, locul tău e lângă Victor. Ești parte din munca lui, din ceea ce-l face să funcționeze. Dacă avionul decolează și nu ești înăuntru, cu el, vei regreta. Poate nu azi. Poate nu mâine, dar curând și pentru tot restul vieții tale.
Ilsa: Dar ce se va întâmpla cu noi doi?
Rick: Vom avea mereu povestea trăită în Paris. Nu am avut-o, noi... a fost pierdută până când ai venit în Casablanca. A renăscut noaptea trecută.
Ilsa: Când ți-am spus că nu te voi părăsi niciodată.
Rick: Și nici nuvei părăsi. Dar și eu am ceva de făcut. Nu mă poți urma acolo unde merg. Nu poți fi parte din ceea ce trebuie să fac. Ilsa, nu mă pricep la chestiuni nobile, dar nu trebuie să fii mare deștept ca vezi trei oameni și problemele lor nu au mare însemnătate în lumea asta nebună. Vei înțelege asta într-o bună zi. Dar acum... acum... Închin paharul în cinstea ta, puștoaico.

replici din filmul artistic Casablanca
Adăugat de Ionita IoanaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Mintea va zice: "Auzi, Libertate, tu fii umilă și stai în banca ta că te văd smerită. Eu nu pot înfuleca nimic din ceea ce spui!"
Dar libertatea va continua -ți dărâme malurile condiționării, ce vei face? O vei lua la fugă ca mulți alții sau vei rămâne cu/în libertate ca Libertatea?

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Bill Clinton

Dacă vei trăi suficient de mult, vei face greșeli. Dar dacă înveți din ele, vei deveni mai bun. Reușita ține de gestionarea emoțiilor, nu de cum te afectează acestea. Nu trebuie să renunți niciodată, niciodată, niciodată!

citat din
Adăugat de MicheleflowerbombSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Nicu Constantin

Viața începe în fiecare zi; trebuie să construiești continuu un Everest. Nu știu câte etaje vei face în viață... o sută... două... cinci, nu trebuie să te lași pănă nu ajungi sus și să cazi. Asta înseamnă viața.

în Interviu 2009
Adăugat de anonimSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Marilena Tiugan

Dacă vei fi atent la promisiunile pe care ți le face Dumnezeu, cu timpul, vei observa că nu sunt deșarte. Când lucrurile se întorc pe dos, observă-le partea cealaltă, ceea ce se ascunde înapoia lor. El, de acea parte, este răspunzător. De aceea, nu trebuie să te grăbești s-o iei înaintea Lui.

citat din
Adăugat de Cornelia GeorgescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Ce se întâmplă dacă nu lucrezi cu pasiune și plăcere într-un domeniu integrat în stilul tău de viață? Îmi vei spune ți-ar plăcea faci sport, mănânci corect și să te odihnești, dar ai un job care te face să fii sfârșit de puteri la finalul zilei, când nu mai ai timp și chef de nimic. Îmi vei spune ai nevoie de job ca să te întreții pe tine și pe membrii familiei tale. Perfect până aici, sunt alături de tine. Însă cum ai ajuns tu în poziția ai un job de care depinzi și care, în același timp, te face să postezi pe facebook poze cu "lunea e nașpa, de-abia aștept weekendul"? Dacă privești în urmă vei vedea ai luat o serie de decizii greșite, iar acum ești într-o capcană din care e tot mai greu ieși. Ei bine, IEȘI! Dacă vei continua mergi la un job care nu îți face plăcere, în care nu progresezi și în care nu simți ai oportunități de a trece la niveluri superioare de venit, nu doar starea ta fizică și psihică, despre care am vorbit mai sus, se va înrăutăți în mod accelerat, însă și starea ta spirituală va avea de suferit.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Fani pe Facebook