Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Primul lucru pe care trebuie să-l știți este faptul că sunt o curvă. Și n-o spun cu superficialitate. Al doilea lucru e faptul că locuiesc în Londra. Nu e un oraș ieftin. Ca majoritatea prietenilor mei, m-am mutat aici, după universitate, cu speranța de a-mi găsi o slujbă. Dacă nu una bine plătită, măcar una interesantă sau populată exclusiv de bărbați chipeși și buni de însurătoare. Dar astfel de posturi sunt rare pe pământ. Prostituția înseamnă o muncă permanentă, dar nu solicitantă. Cunosc o mulțime de oameni. E drept, aproape toți sunt bărbați, iar pe cei mai mulți dintre ei n-o să-i revăd niciodată.

în Aventurile intime ale unei prostituate de lux londoneze
Adăugat de MorticiaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Citate similare

Mulcahy: Bună dimineața! Iată-ne din nou aici. Este iarăși duminică. Sunt sigur că toți ați venit aici așteptându-vă auziți o predică. Ei bine, trebuie să recunosc că nu sunt la fel de pregătit pe cât mi-aș dori. De fapt, nici măcar nu sunt îmbrăcat așa cum mi-aș dori. Vedeți, îmi pregăteam predica, despre care speram fie una deosebit de emoționantă în onoarea cardinalului Reardon, dar am fost chemat în altă parte și, ca fiu cinstit, nu m-am mai reapucat de ea. Așa , dacă aveți răbdarea mă ascultați, aș vrea spun de ce nu am mai continuat-o. Aș vrea vă povestesc despre doi bărbați, fiecare luptându-se cu propria sa criză personală. Pe primul dintre ei îl cunoașteți destul de bine. Al doilea este un pacient aici. Ei bine, primul bărbat credea se confruntă cu o criză, dar de fapt el doar încerca impresioneze pe cineva. Voia să i se recunoască meritele, fie încurajat, fie apreciat. Când aceste merite erau amenințate, reacționa de-a dreptul copilărește. Dar cel de-al doilea bărbat se confrunta cu cea mai mare criză în care se poate afla omul muritor, pierderea propriei vieți. Cred sunteți de acord cel de-al doilea bărbat avea tot dreptul fie egoist. În schimb, acesta a ales nu să se gândească la persoana sa, ci la cea a unui frate de-al său. La un frate. Și când primul dintre ei a observat demnitatea și altruismul celui de-al doilea și-a dat seama cât de meschin și de egoist a... am... am... am fost. M-a făcut văd lucrurile mai clar decât le-am văzut vreodată. Dumnezeu nu ne-a lăsat aici pentru a primi acea mângâiere de apreciere. Ne-a creat ca poată fi aici El însuși, pentru ca El poată exista în viețile celor pe care i-a creat după chipul și asemănarea Sa.

replică din filmul serial M.A.S.H.
Adăugat de Huzlău Alina Cristina, MttlcSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Mahomed le-a promis drept-credincioșilor musulmani (bărbați) , drept răsplată pentru credința lor, vor ajunge în Paradis, unde vor avea parte fiecare de câte 72 de hurii, adică de câte 72 de fecioare (virgine) deosebit de frumoase, veșnic tinere, care, după cum spun exegeții în Coran, "au vagine apetisante și redevin virgine" după ce drept-credinciosul face sex cu ele; mai mult, "penisul celui ales este veșnic erect", nu se înmoaie niciodată, nici nu suferă vreodată de impotență, deci își poate regula toate huriile odată, una după alta, cât timp vrea el, după pofta inimii. Primul lucru ciudat: răsplata pentru credința în Allah este de natură sexuală, nu spirituală, și nu una oarecare, fericiților aleși nu li se oferă niște femei, nici femei frumoase, ci "fecioare deosebit de frumoase și de voluptoase". Al doilea lucru ciudat, care dovedește și atitudine misogină: femeilor drept-credincioase nu li se oferă în Paradis nici feciori (virgini) deosebit de frumoși și de voluptoși, cu "penisuri veșnic erecte", nici bărbați frumoși, nici măcar niște moși. Al treilea lucru ciudat: credincioșii lui Allah care în timpul vieții au preferat facă sex cu bărbați, în Paradis nu vor avea parte de bărbați, ci fiecare va fi obligat facă sex cu cele 72 de fecioare care-i revin; păi, pentru aceștia, asta e pedeapsă, nu răsplată, iar pentru ei Paradisul promis e, de fapt, Infernul!...

în Femeia de la A la Z în Aforisme, Epigrame, Poezii, Pamflete și Satire (8 martie 2020)
Adăugat de George BudoiSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
în alte limbiTextul original este scris în limba română.
Osho

Banii sunt un lucru ciudat. Dacă nu îi aveți, lucrurile sunt simple, nu apare nicio problemă. Însă dacă îi aveți, problemele își fac, cu siguranță, apariția. Una dintre cele mai mari probleme pe care le creează banii este faptul că nu știi niciodată dacă tu ești cel dorit sau ei. Și acest lucru este atât de dificil de aflat, încât ai prefera să nu îi ai deloc. Atunci, cel puțin, viața ar fi simplă. Banii, care ar fi putut reprezenta o mare plăcere, devin însă - în acest caz - o sursă de angoasă. Nu ei sunt însă adevărata sursă, ci propria ta minte. Banii sunt folositori, nu este niciun păcat îi ai, nu este nevoie ai un sentiment de culpabilitate.

în Viața este aici și acum
Adăugat de Andreea TrifuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "The Colors of Your Life: A Meditative and Transformative Coloring Book Paperback" de Osho este disponibilă pentru comandă online cu o considerabilă reducere de preț, la -53.99- 32.99 lei.

Și faptul că știi și faptul că nu știi răsare și apune în tine... dar tu doar ești, iar faptul tău de A FI se va îngriji de toate.. Faptul tău de A Fi sau Eu Sunt... este numele celui fără de nume.. Este adevăratul tău nume.
Dacă vrei cu adevărat realizezi natură ta adevărată.. uită tot ceea ce știi cu privire la cine ești tu, și rămâi cu ceea ce este evident, cu faptul că "TU EȘTI". Acesta este singurul lucru pe care îl "știi" cu siguranță.
Eu Sunt-este sigur. Eu Sunt asta sau asta, este doar cunoaștere dobândită din afară ta.
Eu Sunt -această este clara vedere

în Beatitudinea Adevarului Ultim
Adăugat de AlexandraSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Nu ajunge doar fii bun. Trebuie faci și fapte bune. Există mulți oameni buni, dar e un "bine" pasiv. Ei nu fac rău nimănui. Dar nici nu fac bine. Astfel de oameni sunt buni, dar nu sunt buni de nimic. Ei trebuie să servească, ajute aproapele, adică susțină munca lui Dumnezeu.

în Maeștri din cotidian (2015)
Adăugat de Doina PostolachiSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
în alte limbiTextul original este scris în limba română.
cumpărăturiCartea "Ambroise" de Doina Postolachi este disponibilă pentru comandă online cu preț redus, la doar -28.00- 26.60 lei.

Brennan: Și dacă Booth are dreptate? Dacă mă pricep analizez oase dar nu știu mă comport cu oamenii?
Angela: Oamenii te plac.
Brennan: Nu îmi pasă dacă bărbații mă plac.
Angela: Bine, interesantă trecere de la "oameni" la "bărbați", dar sunt sigură că nu înseamnă nimic.
Brennan: Urăsc psihologia. Cele mai semnificative relații ale mele sunt cu oameni morți.

replici din filmul serial Cititorii de oase
Adăugat de Matache AlexandraSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Camil Petrescu

Negreșit, oamenii sunt și buni și răi, dar e necesar se precizeze în ce împrejurări. Trei nule puse înaintea cifrei una sau după ea, nu înseamnă același lucru.

în Ultima noapte de dragoste, întâia noapte de război (1930)
Adăugat de PiticaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "Un om intre oameni" de Camil Petrescu este disponibilă pentru comandă online cu preț redus, la doar -28.90- 23.99 lei.
Victoria Abril

Femeile sunt cele care îi fac pe bărbați să fie amanți buni. Pe bărbați trebuie să-i înveți totul și mai ales să-i lași creadă contrariul.

citat din
Adăugat de MGSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Radu Beligan

Eu m-am mutat de mult în "Beligania". Asta e "Beligania" și aici sunt stăpân absolut. Aici nu mă deranjează nimeni, nu mă supără nimeni, aici nu intră decât cei mai buni prieteni ai mei, deși mulți ar vrea intre în "Beligania" – unii fac cerere să-i primesc...

citat din
Adăugat de Veronica ȘerbănoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
comentariiA fost scris un comentariu până acum.
Spune-ți părerea!
cumpărăturiCartea "Intre acte" de Radu Beligan este disponibilă pentru comandă online cu preț redus, la doar -38.90- 23.99 lei.
Adolf Hitler

Există un lucru care nu trebuie uitat, pe care lumea nu are dreptul să-l uite: majoritatea nu poate niciodată să înlocuiască un om. Ea reprezintă întotdeuna nu numai pe cei proști, dar și pe cei lași. Și, pe cât este de adevărat că o sută de visători nu fac cât un înțelept, tot așa, de la o sută de fricoși n-o să scoți niciodată o hotărâre eroică.

în Mein Kampf
Adăugat de holy graalSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
comentariiAu fost scrise 2 comentarii până acum.
Participă la discuție!
cumpărăturiCartea "Mein Kampf: The Official 1939 Edition Hardcover" de Adolf Hitler este disponibilă pentru comandă online la 155.99 lei.
Adolf Hitler

Gândiți-vă la acest lucru, voi toți, bărbați și femei, la faptul că acest război va pune problema existenței sau a distrugerii poporului nostru. Iar dacă înțelegeți acest lucru, atunci fiecare gând și fiecare acțiune întreprinsă va fi o rugăciune pentru Germania noastră!

în discurs
Adăugat de Simona EnacheSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Michel: Sunt sau nu principalul responsabil de livrările florale?
Lorelai: Da, și unul dintre puținii bărbați pe care îi cunosc care ar declara acest lucru cu mândrie.

replici din filmul serial Fetele Gilmore
Adăugat de Elena GheorgheSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

E lucru trist faptul că există actori care nu reușesc să-și facă meseria, dar, după mine, nici aici nu e loc de văitat pentru opțiunile sunt infinit mai multe în ultimul timp. Și, dacă ai într-adevăr ceva de spus, se vor găsi urechi te asculte și ochi te privească.

citat din
Adăugat de MicheleflowerbombSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Marius Robu

La mulți ani, oameni buni!

La mulți oameni, Țară,
mulți dintre noi
Ți-au plecat afară
Ca după război!

La mulți oameni, Mamă,
mulți dintre fii
Nu au nicio teamă
n-o să mai fii!

La mulți oameni, Limbă
Frumoasă, cu rost,
Că prea mulți te schimbă,
Vorbindu-te prost!

La mulți oameni, Umbră
Ascunsă prin sate
De vânzarea sumbră
A codrului-frate!

La mulți oameni, Vatră
De foc, din străbuni!
Viitor de piatră!
La mulți oameni buni!

poezie de
Adăugat de Cornelia GeorgescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Mă tem Jocurile Paralimpice nu mă prind, dar îmi este ușor să spun asta, deoarece nu mi-a plăcut niciodată sportul. Pe de altă parte, știința este un domeniu foarte bun pentru persoanele cu dizabilități, deoarece exploatează doar gândirea. Desigur, majoritatea experimentelor științifice nu sunt la îndemâna unor asemenea oameni, dar munca teoretică este aproape un ideal. Handicapul nu a reprezentat un obstacol în domeniul meu, cel al fizicii teoretice. M-a protejat de munca administrativă și pedagogică pe care altfel aș fi fost nevoit să o desfășor. Totuși, am reușit ajung până aici doar cu mult ajutor din partea soției, copiilor, colegilor și studenților mei. Am descoperit oamenii, în general, sunt foarte dispuși te ajute, dar trebuie să îi încurajezi, astfel încât simtă eforturile depuse pentru tine sunt justificate; cum poți face acest lucru? Încercând fii cel mai bun cu putință.

citat celebru din
Adăugat de Cornelia GeorgescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "A Brief History of Time Paperback" de Stephen Hawking este disponibilă pentru comandă online cu o considerabilă reducere de preț, la -73.99- 44.99 lei.

Că maternitatea și prostituția sunt diametral opuse rezultă cu mare probabilitate chiar din faptul că buna "mamă de familie" are mai mulți copii decât cocota, iar târfa care face trotuarul este în majoritatea cazurilor sterilă.

în Sex și caracter, Maternitate și prostituție
Adăugat de Simona EnacheSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "Sex si caracter" de Otto Weininger este disponibilă pentru comandă online la 52.02 lei.

Suntem mai mulți...

suntem atât de diferiți, tu ești ca ziua, eu sunt noapte,
tu ești ca roua peste câmp, eu sunt ca luna într-o parte,
tu ești ca apa de izvor, eu sunt ca setea nesătulă,
tu ești un cer, eu sunt un nor, tu ești o floare, eu tulpină

suntem atât de-asemuiți, ca doi copaci cu frunze dese,
suntem lumini din cerul sfânt, suntem ca stelele răzlețe,
suntem petalele la flori, perechi, perechi, de câte două,
de cade una suntem goi, suntem ca lacrimi când nu plouă

suntem atât de colorați, tu o culoare, eu culoare,
una aprinsă, una azi, una uscată, una moare,
una în dungi trasate des, una cu cercuri desenată,
una cântată de poeți, una dorită, una ștearsă

suntem cu toți un furnicar, un grup compact, un stol de noapte,
suntem de mână sau hoinari, dar toți legați cu ce se poate,
suntem aici sau nicăieri, suntem tăcere, gălăgie,
suntem din cer un univers, suntem mai mulți, mai mulți de-o mie

poezie de
Adăugat de Cornelia GeorgescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

În una dintre ultimele mele conversații avute cu Darwin el s-a exprimat foarte sumbru cu privire la viitorul omenirii, pe motivul că în civilizația noastră modernă selecția naturală nu poate lucra, și cei mai bine adaptați nu au supravițuit. Cei care reușesc în cursa pentru avere nu sunt sub nici o formă cei mai buni sau cei mai inteligenți, și este notoriu faptul că populația noastră este mai mult reînoită în fiecare generație de către clasele de jos nu de cele de mijloc sau de cele superioare.

citat din
Adăugat de Catalin PopescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Elizabeth Masterson: Sunt perfect capabilă cunosc bărbați de una singură!
Abby Brody: Știu, dar vreau cunoști unul care nu sângerează.
Elizabeth Masterson: Află că m-au cerut doi bărbați azi în căsătorie!
Domnul Clarke: Mărită-te cu mine!
]Elizabeth Masterson: Da, sigur da, domnule Clarke! Pot spune că sunt trei cereri în căsătorie.

replici din filmul artistic Ca în rai
Adăugat de Andreea TanaseSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Și să-ți mai spun una: ori de ce te-ai apuca, dacă n-o faci cu sufletul plin de dragoste, n-o sa reușești. Dacă l-ai trecut pe om în rândul dușmanilor, l-ai urât și ca răul făcut de el să-l schimbi în bine, n-o să-ți fie ura nici tovarăș, nici bun sfetnic. De aceea nu trebuie să vezi în omul rău un dușman. Lasă-l pe el te considere dușman și să se bată cu tine, -ți fie urmăritor, iar tu urmărit - fiindcă oamenii vor lua partea ta. Nu te socoti nici dușmanul, nici prietenul omului rău. Tu trebuie să vezi stricăciunile pe care le răspândește răul pe care-l comite și pe acest rău să-l urmărești, pentru a-l schimba în bine. Oamenii vor observa binele a învins răul și încep te imite, făcându-se mai buni decât au fost și atunci lucrurile rele și gândurile, asemenea, își vor găsi mai greu locul.

în Data Tutashkhia (1975)
Adăugat de drcirsteaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Fani pe Facebook