Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Lewis Prothero: Ți-a plăcut asta? Statele Unite... Ulcered Sphincter of Ass-erica, adică ce altceva poți spune? Aici era o țară care avea de toate, absolut totul. Și acum, douăzeci de ani mai târziu, ce este? Cea mai mare colonie de leproși din lume. De ce? Fără niciun Dumnezeu. Lasă-mă să mai spun o dată. Fără niciun Dumnezeu. Nu a fost războiul ceea ce au început ei. Nu a fost ciuma ceea ce au inventat ei. A fost Judecata. Nimeni nu poate fugi de propriul trecut. Nimeni nu poate scăpa de Judecată. Nu crezi că El este acolo sus? Crezi că nu veghează aceasta țară? Atunci, cum altfel poți sa îți explici asta? Ne-a testat, dar am izbăvit. Am făcut ceea ce trebuia să facem. Islington. Enfield. Am fost acolo, am văzut tot. Emigranți, musulmani, homosexuali, teroriști. Degenerați asupriți de boală. A trebuit ca ei să se ducă. Forța vine din unitate. Unitatea prin credință. Sunt un englez cu frică de Dumnezeu și, la naiba, sunt mândru de asta!

replică din filmul artistic V de la Vendetta
Adăugat de Andreea TanaseSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Citate similare

Tot ceea ce depinde de timp, sau ia timp este Maya, iluzia. Dacă vine și pleacă chiar un milion de ani de ar rămâne este iluzoriu. Iluzia este doar o vrajă care ți se pare reală, dar nu e. Exact cum vezi un număr de iluzionism la circ, tot așa fără realitate este această lume. Când privești un film și te identifici cu acțiunea, personajele de pe ecran par reale, dar în fapt sunt doar imaginare. Exact cum spune IIsus când afirmă: "Umbră și vis este lumea acesta, deșertăciune a tuturor deșertăciunilor!" Iar Buddha spune: "Absolut totul este iluzie!" Ceea ce nu are permanență, ceea ce se schimbă, se transformă, ceea ce ia timp așa cum sunt toate practicile sau așa-zisele căi spirituale, religii, absolut toate acestea sunt iluzorii, după cum întreaga manifestare este iluzie. Singurul care este Real fiind atemporal este Sinele, Este Dumnezeu, este Supremul. Fiind veșnic necreat nenăscut, mai înainte de toți veci El este adevărata noastră ființă. Noi suntem Dumnezeu cel veșnic fără formă dar ne credem o formă muritoare și de aici rezultă întreaga suferință umană. Nu vedem că tot ceea ce este născut este iluzie, este vis și că noi în fapt nu am fost născuți vreodată, ci doar mintea visează asta. Tot ceea ce este efemer chiar și milioane de ani de ar rămâne este iluzie, după cum ceea ce este etern este fără formă și este unicul Real!

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Cornelia Georgescu

Lia: Ar trebui știi ce-a fost, pentru , în mare parte, tu ești responsabil s-a întâmplat astfel!
Lucian: Eu?!
Lia: Da, tu... Pur și simplu, m-ai provocat, tot privindu-ne, atât de insistent... Eu nu aveam de gând procedez astfel, mai ales că nu era deloc corect față de Sid, nici față de mine, poate că... nici față de tine.
Lucian: Sid Kelso... La naiba! L-ai sărutat... Nici acum nu-mi vine să cred într-adevăr ai făcut-o! Lia, îți dai seama că din cauza asta m-am dat la o parte din calea voastră? De asta m-am retras, în toată perioada asta...
Lia: Din calea noastră?! Cum adică, Luci? Ce tot spui?
Lucian: Păi, eram convins astfel ai vrut -mi arăți ești împreună cu el, prietena sau iubita lui, iar eu aș fi în plus, deci, -mi văd de treaba mea, vă las în pace, ceea ce am și făcut. M-am retras, v-am lăsat în pace... Și tot din cauza asta ți-am cerut săptămâna trecută să nu mă mai cauți, uiți de mine; de fapt, în realitate, tot eu încercam uit de existența ta, mi te scot din minte, ceea ce nu reușeam deloc, mi-era imposibil. Off, Lia... De asta zic, am interpretat totul greșit, dar așa mi-ai dat tu de înțeles, prin acel gest din seara aceea.
Lia: Nu, Luci, în nici un caz! Nu trebuia să înțelegi așa ceva...
Lucian: Dar ce altceva?! Pune-te în locul meu și gândește! Ce altceva aș fi putut înțelege?! La naiba! N-ar fi trebuit să fiu acolo! Blonda avea dreptate. Ar fi trebuit să-i dau ascultare, când mi-a propus plecăm de acolo, înainte de a se fi întâmplat, dar eu, căpos ca de obicei, nici n-am vrut să o aud. În plus, m-am dat în spectacol, ca un prost, în fața localnicilor prezenți acolo, doar ai văzut cum am reacționat atunci, dar nu m-am putut controla pe moment...

replici din romanul Proxima, Partea a-III-a: "Aventuri pe Proxima" de
Adăugat de Cornelia GeorgescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Mori de vânt

Stai și lupți cu morile de vânt
Se pare nimeni nu vrea înțeleagă
stau citesc cugetând și ascultând
Cum toți citesc gândesc și se întreabă

Asta este viața pe care am căutat-o?
Asta este viața pe care o dorim?
Este mai bună decât pe care am lăsat-o
Este acea viață pe care am crezut că o găsim?

Răspunsul foarte probabil va fi nu.
Ne așteptam la mult mai mult decât ce am primit
Dar cat din tot ce este poți să spui ai fost tu
Vinovat că nu ai primit ce ai găsit

Pleci într-un sistem sperând va fi totul diferit
Dar te plângi continuu că nu este cum a fost
Spunând că totul ce a fost era greșit
Și vei găsi în altă țară al tău rost.

Acum vezi că nu este simplu pleci în altă țară
Ce crezi că nici înapoi nu ai unde te duce
Aici chiar ninge cat că este vară
Și nu ai umeri seduci al dorului iei cruce

Eu opresc scriu deoarece sunt trist
Mai bine stau și tac al dracului din gură
Deoarece simt ca al tumori chist
Tot dau și dau ca baba zi de zi din gură

poezie de
Adăugat de anonimSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

I: Dacă accept ceea ce spui tu, precum că sunt nenăscut și aceasta este unica Realitate fără formă, deci liberă de o astfel de limitare. Apoi tu spui că Dumnezeu nu a creat "Lumea" pentru Realul nu poate da naștere irealului, falsului. Căci creația ca și "Biblia" sunt doar gânduri care ne separă de Dumnezeu. Dacă accept toate astea atunci cum apare întreaga lume, cum apare mintea, dacă vei spune că ea "creează lumea definind-o", cum rămâne cu Iisus care are o formă, el cum a apărut? A. M: Dragul meu, dă-mi voie -ți alung toate frământările tale, pentru e foarte, foarte simplu. Toate acestea, toate formele, întreaga "creație" implicit Iisus apar prin visare. Iudeii au visat la un Mesia și așa a apărut visul numit Iisus pe care apoi tot ei l-au negat. Iar dacă un creștin îl visează pe "Iisus" îi spune nu știu ce baliverne creștine fii sigur el va crede asta. Tot ceea ce egoul numește "eu, lumea și "Dumnezeu" e doar visare în vânt, nimic altceva. Toată lumea visează în noapte și creează o lume de care nimeni nu se îndoiește și nimeni nu regretă Disoluția, colapsul ei la trezirea din zi. Exact așa pare apare lumea care de fapt e doar simplu onirism. NIMIC NU A FOST NĂSCUT VREODATĂ ȘI NIMENI NU POATE MURI!

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Cornelia Georgescu

Maria: Poate că nu te-ai străduit destul. Doar atât dacă i-ai spune, că o iubești și totul s-ar rezolva, s-ar schimba brusc, în bine, pentru amândoi.
Lucian: Chiar crezi asta? Eu nu sunt atât de sigur. Nu cu ea. Cu ea nu va fi așa de ușor. Dacă ar fi fost alta, poate da, dar ea... Nu! Nu merge. Poate ar fi ținut figura dacă ea ar fi fost altfel, însă... Nu știu. Nu știu ce să mai cred.
Maria: Cum să nu știi? Cum poți spune așa ceva? Tocmai tu? Acest termen nu există, sau poate fi depășit, mai ales pentru tine.
Lucian: Bine ar fi fie așa, însă, din nefericire pentru mine, nu e deloc astfel... Sunt nehotărât, Maria; e pentru prima oară în viață mi se întâmplă așa ceva, dar culmea, într-adevăr nu știu ce să fac. Ezit mereu, amân mereu, deși nu asta mi-aș dori. Din cauza asta trebuie să mă mai gândesc, devin odată hotărât.
Maria: Bine, Luci, atunci mai gândește-te, poate că ceea ce ți-am spus îți va fi de folos într-un fel; cel puțin eu așa sper.
Lucian: Sigur. Chiar îmi este de folos. Îți sunt recunoscător.
Maria: Lasă asta. N-am nevoie de recunoștința ta.

replici din romanul Proxima, Partea a-III-a: "Aventuri pe Proxima" de
Adăugat de Cornelia GeorgescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Andie: M-am culcat cu un alt băiat acum șase luni! Știam că nu era bine când am făcut asta. Tot încerc -ți spun asta și să te fac înțelegi. De câte ori trebuie -ți spun asta?
Pacey: Andie, dacă ai vrut te culci cu el, dacă doar pentru o secundă ai vrut asta, atunci poate că nu a fost o greșeală.
Andie: A fost...
Pacey: Poate. Poate că a fost doar modul prin care inima ta îți spunea eu nu sunt persoana potrivită pentru tine. Pentru că asta îmi spune inima mea acum... că nu ești persoana potrivită pentru mine.

replici din filmul serial Cei mai frumoși ani
Adăugat de Moț MădălinaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Ileana Vulpescu

Sunt convinsă venim pe lume cu un program și este o iluzie putem -l influențăm sau -l evităm. Poate asta a fost ceea ce m-a susținut în viaț㠖 credința asta în destin. N-am stat niciodată cu mâinile încrucișate și nu am așteptat -mi pice para mălăiață. Tot timpul am muncit ca și când totul ar fi depins de mine. Dar sunt absolut convinsă nimic nu depinde de noi. Decât un comportament pe care ni-l alegem... Dar e o soarta care te cheamă acolo unde ai fost programat te duci.

citat din
Adăugat de Eli GîlcescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "Viata viata legata cu ata" de Ileana Vulpescu este disponibilă pentru comandă online cu preț redus, la doar -35.00- 29.99 lei.

Așadar, ce înseamnă "cretin"? Este o boală apărută mai ales în primii ani ai copilăriei, și se manifestă printr-o dezvoltare insuficientă a creierului și implicit prin înapoiere mentală. Oare nu cumva să crezi, că o carte PRIMITIVĂ, apărută acum 2000 de ani, îl poate ține captiv pe Dumnezeu pentru a ți-l da ție, este înapoiere mentală? Să crezi că Dumnezeu este monopolul unei tradiții, a unei religii este cea mai hilară înapoiere mentală!? Ce este "creștinul", pentru Hristos nu a fost deloc creștin? Nu am auzit ca Hristos fi ținut postul Paștelui sau i se închine lui Hristos? Ba dimpotrivă, el spune: "Când doi sunt în numele meu, eu voi fi acolo!"

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Un fluture divin

Sunt un fluture venit din amintire,
De undeva unde cu greu poți să ajungi,
Trecând de munți și stânci de gânduri.

Dar dacă ești într-o ureche,
De ești căit și hotărât,
Pornit-ai tu-ntra-acolo,
Și-oricât de mohorât și-urât o fi acolo,
nu te-oprești, să nu faci cale-ntoarsă,
Căci n-ai să mă găsești, n-am să mai fiu acasă.

Dar eu sunt fluture, venit din amintire,
Un loc spre care tu acum pornești,
Cu pas de fier.
nu stai te gândești
La ce te-așteaptă,
Ci mergi rapid, dar totuși mai încet puțin,
nu te-alergă nimeni, nu tre' te grăbești.

Tu ai treci prin foc și apă,
De ai curajul le-nfrunți.
Și ai mergi prin alb și negru,
Te rog să nu te-ncrunți,
Căci dacă nu-nțelegi ce-ți spun,
Am să-ți explic pe scurt:
Toate astea în mintea ta s-au petrecut.

Poți tu să crezi așa ceva?
Că locul unde-ai fost, și ești acum, și ești în fiecare zi
Nu e decât o minte, una din milioane, mii și mii?

Și asta dovedește ce uimitor e omul
Prin natura sa, prin totul
Ce-l creează.
Și cel ce l-a făcut, acela este Dumnezeu.

Căci omul e-o creație divină,
Exact ca cel ce a creat-o,
Și totuși, mulți nu prețuiesc
Dumnezeu ne-a dat-o.

poezie de
Adăugat de Cornelia GeorgescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Prinde Asta și ești liber! I: De ce ratez iar și iar deși încerc mereu și mereu întâlnirea cu Sinele meu? A. M: Pentru tu crezi că asta e despre ceea CE FACI, NU DESPRE CEEA CE VEȘNIC ESTI! Îți închipui personalitatea ta nu e suficient de sculptată, de evoluată pentru topirea sau îi zic întâlnirea cu Sinele tău. Crezi că mai trebuie adaugi ceva, elimini altceva, să mai practici ceva, ajungi.. undeva, etc. Și absolut toate gândurile astea te țin și mai mult prizonierul persoanei. Observă faptul tu te poți desprinde de absolut toate aceste gânduri, te poți desprinde chiar acum, la fel de natural cum o faci la intrarea în somn de întreaga minte, însă faptul tău de "A-Fi" pe care mintea ta refuză complet -l vadă, și nici nu poate, în această căutare rămâne suveran. Reînvață natural fii fără știi, fără ca mintea, gândirea -ți gireze asta, și această Absență Este Totul. Când această Absență se manifestă ca și primul gând, gândul existenței sau "Eu-Sunt" fără gânduri, această Prezență este însăși parfumul eternei noastre Absențe!

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Marius Robu

Pentru ce n-a fost

La judecata de apoi va fi
Încurcătură mare
Că oamenii nu vor fi judecați
Pentru ce a fost cât pentru ce n-a fost.
Ion.
Ăsta va intra primul
Și nu-l va întreba nimeni
De ce a făcut aia și aia
Dar va fi întrebat
Tu știi ce s-ar fi întâmplat
Dacă tu nu făceai aia și aia
Ce planuri avea Dumnezeu
Cu aia și cu ăla
Și nu va ști răspundă.
Ionel.
Ăsta va intra al doilea
Și nu-l va întreba nimeni
Ce-ai căutat acolo sau dincolo
Că ăsta ar găsi răspuns
Ar spune că ea încă
De aici a vrut acolo
Și-ar scăpa
Mihai.
Așadeci oamenilor li se vor pune
Doar întrebări despre ce n-a fost.
Și n-a fost nici iubirea mea.

poezie de din Drumul robilor (20 septembrie 2003)
Adăugat de Marius RobuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Tot ceea ce crezi că poți controla e deșertăciune. Când ai venit aici, te-ai scăpat pe tine, iar când vei pleca de aici, inevitabil te vei scăpa pe tine. Deci ce poți controla tu? Mândria de a te lua din greșeală și ignoranță corpul-minte, este ceea mai sufocantă povară. Și ce altceva este controlul, draga mea, decât frica de a nu pierde ceea ce fals crezi că poți poseda? Tot ceea ce crezi că ai, ai luat de aici. Nu ai adus nici măcar efemerul de corp cu tine, nici măcar gândul sau mintea nu ai adus-o cu tine. Ai învățat-o din efemeritate.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Stela Popescu

Prin urmare, cred energia e pe fond genetic. Și ca să nu mai spun că energia mea provine din muncă: îmi place ce fac, iubesc ce fac - cum să nu mă umplu de energie și de bună dispoziție? Nu pot spune că mai lucrez pentru bani... Poate când eram mai tânără, interesa și aspectul acesta. Acum, tot ceea ce mă intereseaza este să vadă generația asta că noi toți n-am fost niște proști, că am fost buni, am muncit serios și poate că asta o să ajute cu ceva...

citat din
Adăugat de MicheleflowerbombSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Cine face: omul sau Dumnezeu? Dragul meu, întrebarea ta e o capcană, dar nu pentru mine, ci pentru tine... Dacă faci tu, ego-ul tău se va umfla în pene, dar dacă face Dumnezeu, atunci ai găsit un vinovat la toată năpasta acestei lumi. Dacă Dumnezeu face, atunci această lume trebuie fie reală, nu-i așa? Mintea îți spune că Dumnezeu a făcut lumea în 7 zile, dar pe ea, neprihănita, nu a terminat-o nici până acum, nu? Mintea spune astfel de aiureli, nu Dumnezeu. Așadar, orice variantă ai alege, vei fi în capcana facerii și deci a minții. Întrebarea corectă ar fi: MAHARAJ, EXISTĂ FACERE? Și firește, răspunsul este: "Nu, nu există." Tu, într-un vis, visezi ai făcut o mulțime de lucruri sau "Dumnezeu" a mai făcut o lume pentru tine, dar imediat ce te trezești, vezi că de fapt, nimic nu era adevărat, doar visai asta. Când te vei trezi și din cel mai lung vis al tău numit "veghe", vei vedea că de fapt, nu există nici o facere, doar visai asta. Noi nu am fost născuți vreodată și atunci, cine face? Doar Dumnezeu, Sinele, e Real. Noi suntem unicul Dumnezeu! Mintea este ireală! Iată de ce, ceea "ce faci" nu are absolut nici o legătură cu ceea ce ești. Ceea ce ești, e dintotdeauna și pentru totdeauna, dar Întreaga facere a acestei lumi e doar deșertăciune sau vremelnică visare!

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Doar de acolo de unde se sfârșește lumea lui "eu și al meu" reîncepe Dumnezeu! De ce? De ce ar fi așa? Pentru atâta timp cât te izolezi și ești preocupat de lumea lui "eu și al meu" nu poți vedea pretutindeni există doar Dumnezeu! Deci atâta timp cât "eu exist" frica de inexistență îl va pune non-intențional pe Dumnezeu pe locul ultim. Asta pentru această frică mă va situa "pe mine și ce am eu" pe primul loc. Dar cum poți avea tu ceva atâta timp cât Dumnezeu care are totul și este Totul nu ți l-a dat explicit? Că, așa cum tu dansezi la nuntă, mintea zice că Dumnezeu ți-a dat-o și ai devenit posesor de femeie! Chiar ți-a dat-o Dumnezeu, sau o altă minte travestită în popă a făcut impietatea ASTA?

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Nu înceta să crezi și să lupți pentru recompensa îți depășește imaginația. Cere mult de la viață și nu uita pentru omul care a învățat își lase entuziasmul să se exprime sunt rezervate toate bucuriile pe care și le poate dori și pe care le poate obține în această viață. Dacă ar fi însă să spun care ar fi cel mai bun pe care l-am făcut pentru mine în această viață aș spune că nu mi-am coborât niciodată standardele. Asta a însemnat multă frustrare și suferință la început, respingere și sentiment al lipsei de valoare personală. La sfârșit însă, roadele au fost neprețuite. Ceea ce ești este mult mai important decât ceea ce ai. Ai grijă în ce investești.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Grazia Deledda

Destinul a făcut să mă nasc în inima singuraticei Sardinii. Dar chiar dacă m-aș fi născut la Roma sau la Stockholm, nu aș fi fost diferită. Aș fi fost mereu ceea ce sunt – un suflet pasionat de vicisitudinile vieții și care percepe limpede oamenii, așa cum sunt, crezând mereu pot fi mai buni și că nimeni în afară de ei nu-i împiedică creeze împărăția lui Dumnezeu pe pământ. Totul este ură, sânge, durere, dar poate că totul va putea fi cucerit într-o zi prin iubire și prin gânduri bune.

în Trestii în vânt
Adăugat de Cornelia GeorgescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "Iedera" de Grazia Deledda este disponibilă pentru comandă online cu preț redus, la doar -9.99- 6.99 lei.

Nu înceta să crezi și să lupți pentru recompensa îți depășește imaginația. Cere mult de la viață și nu uita pentru omul care a învățat își lase entuziasmul să se exprime sunt rezervate toate bucuriile pe care și le poate dori și pe care le poate obține în această viață. Dacă ar fi însă să spun care ar fi cel mai bun lucru pe care l-am făcut pentru mine în această viață aș spune că nu mi-am coborât niciodată standardele. Asta a însemnat multă frustrare și suferință la început, respingere și sentiment al lipsei de valoare personală. La sfârșit însă, roadele au fost neprețuite. Ceea ce ești este mult mai important decât ceea ce ai. Ai grijă în ce investești.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Tu spui: "Te rog, confirmă-!" Dar cine îți va confirma infirmatul? Cine îl va confirma pe unicul fără al doilea dacă doar el există? Doar Acela este real! Eu și tu suntem ireali. și mai ales tu! Eu sunt Acela, tu cum de ai devenit acesta ce poate fi confirmat sau infirmat? A te confirma este ca și cum ai vrea te afirm ca viață. Dar eu sunt viața în care toate confirmările și infirmările sunt infirmii copii ai gândului. Cine îți va confirma infinitul? Și mai ales din care capăt va începe facă asta? Are el vreo unul? Pentru infirmatul este inconfortabil, iar confirmabilul este confortabilul, dar ceea ce cauți ca și ceea ce ești este non-dualul. Putem împărtăși Asta pentru amândoi suntem asta. Mâna stângă o poate strânge, îmbrățișa pe cea dreaptă și în această împărtășire strălucește natural eterna unitate non-duală. Nu ți-l pot confirma pe "A-Fi", pentru tu ești. Iar pe Acela dinainte de "A-Fi" cine îl va confirma sau infirma? Preaiubitul spune: "Caută Adevărul și el te va elibera!" Eu Sunt Adevărul, tu cu onestitate poți afirma Asta?

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Eu nu am făcut facultatea de actorie devin un actor și să zic că din asta o să-mi câștig existența. În ceea ce mă privește pe mine, totul a venit natural, firesc, fără niciun fel de stres sau constrângere. A fost o pasiune pe care mi-am urmat-o. Asta am făcut dintotdeauna, asta fac și acuma. îmi tratez activitatea profesională ca pe o pasiune. Sunt puțini oamenii care merg la serviciu cu plăcere. Eu fac asta.

citat din
Adăugat de MicheleflowerbombSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Fani pe Facebook