Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Atributul Libertății este asociat cu pierderea oricărui atribut. Vorbim de Dumnezeu ca si cum ar avea "atribute divine" care de care mai noi și mai năstrușnice, dar uităm că el este vidul care găzduiește totul, dar nimic nu-l poate găzdui. Sperăm că, cu cât vom dobândi mai mult, șansa noastră de a ne reîntregi, de a "ne revela Sinele", ca să vorbesc în limbajul domnului profesorului Bivolaru, este mai aproape de a se împlini. Dar de fapt, este exact invers: CÂND PIERDEM Absolut totul, NE RECUNOAȘTEM CA DUMNEZEU, pentru că exact partea - fie ea practică, cunoaștere, inițiere, yantra, tantra, etc, etc. - pe care crezi că o posezi, te izolează de întreg și te condamnă la o persoană. Sinele nu este ceva ce dobândim, ci este Acela, Unicul care-l RĂMÂNEM după ce Totul a fost pierdut, INCLUSIV FALSA IDENTITATE CORP-MINTE. Pentru că nicăieri nu-i place mai mult ego-ului să se refugieze, decât în/ca închisoarea formei. Cu ani în urmă eram la profesorul Bivolaru, era ziua unei fete și ea dădea nu știu ce daruri prin jur, iar Grieg zice: "Dar din dar se face rai!" la care eu am completat: "Și nimica nu mai ai!" Dar după ce a râs Grieg, a spus: "Da, măi Ionică, dar când ai pierdut tot ceea ce puteai să pierzi îți va mai rămâne doar Dumnezeu!"

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Citate similare

Tot ceea ce depinde de timp, sau ia timp este Maya, iluzia. Dacă vine și pleacă chiar un milion de ani de ar rămâne este iluzoriu. Iluzia este doar o vrajă care ți se pare reală, dar nu e. Exact cum vezi un număr de iluzionism la circ, tot așa fără realitate este această lume. Când privești un film și te identifici cu acțiunea, personajele de pe ecran par reale, dar în fapt sunt doar imaginare. Exact cum spune IIsus când afirmă: "Umbră și vis este lumea acesta, deșertăciune a tuturor deșertăciunilor!" Iar Buddha spune: "Absolut totul este iluzie!" Ceea ce nu are permanență, ceea ce se schimbă, se transformă, ceea ce ia timp așa cum sunt toate practicile sau așa-zisele căi spirituale, religii, absolut toate acestea sunt iluzorii, după cum întreaga manifestare este iluzie. Singurul care este Real fiind atemporal este Sinele, Este Dumnezeu, este Supremul. Fiind veșnic necreat nenăscut, mai înainte de toți veci El este adevărata noastră ființă. Noi suntem Dumnezeu cel veșnic fără formă dar ne credem o formă muritoare și de aici rezultă întreaga suferință umană. Nu vedem că tot ceea ce este născut este iluzie, este vis și că noi în fapt nu am fost născuți vreodată, ci doar mintea visează asta. Tot ceea ce este efemer chiar și milioane de ani de ar rămâne este iluzie, după cum ceea ce este etern este fără formă și este unicul Real!

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Te poți opri în orice secundă. Trebuie să îți fie clar următorul lucru: dacă Acum, în clipa asta, moartea ar veni, Sinele trebuie să fie mai fulgerător decât moartea, ca să te poată lua. (Moartea vine și pleacă, dar Sinele este Eternul care rămâne. Chiar și moartea moare în El.).. Mori pentru minte, mori pentru lume! Cât de responsabil este Infinitul? Totul se întâmplă în El. Dă drumul inclusiv acestei idei de responsabilitate (doar te-ai zidit în ea.) Este un construct al minții. Sinele nu este nici responsabil, nici iresponsabil, dar atât responsabilitatea, cât și iresponsabilitatea apar în El. Dacă dai drumul inclusiv la această idee ce mai rămâne? Pentru că toate aceste idei te pun în așteptare. Ele spun tu nu ești, dar tu ești deja Sinele. Tot ceea ce trebuie faci este să vezi niciuna din ideile pe care mintea ți le servește ca fiind Sinele, nu este Sinele. Atâta timp cât te crezi mintea care caută Sinele ești în eroare. Doar rămâi în Liniștea neasociată gândirii, pentru că în momentul în care ai spus " știi", deja te-ai asociat gândului cunoașterii. Rămâi Liniștea neasociată cuvintelor, gândurilor. Rămâi Liniștea în care toate cuvintele, lucrurile se contopesc! Dacă ar fi Acum, în momentul acesta, alegi între tine și Dumnezeu, pe cine ai alege?

în Te poți opri în orice secundă - Discuție cu Atmaji
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

În momentul în care realizați Voi sunteți Viață fără formă, în momentul în care realizați voi sunteți Vidul absolut, ceea ce apare și dispare în El nu se pune problema să fie al lui. Hai vedem, cât de mult e al "tău" visul de astă-noapte și unde îl mai ai? Unde l-ai pus, frate, l-ai pierdut pe drum, cum poți să pierzi așa ceva? Exact la fel când persoana este pierdută vedem că de fapt cel care pierde persoana nu era nimeni altcineva decât Dumnezeu. În momentul în care persoana este pierdută vedem cel care a pierdut persoana nu era nimeni altcineva decât Dumnezeu care se lua din greșeală ceea ce nu este. Care este această greșeală? Păi este educația, identificarea, spuneți-i cum vreți, n-are importanță, e același lucru!

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Tu afirmi că ar trebui să am si eu o religie, un om fără religie e un om fără "Dumnezeu"! Ok, atunci te întreb la rândul meu, oare ce religie avea Buddha, dar Profetul, dar IIsus? Oare nu cumva toți acești oameni au încercat să ne redea libertății salvându-ne din ghearele oricărei religii? Poate că ceea ce ne-a învățat toți acești înțelepți și eliberați este că Dumnezeu, Sinele, Vidul nu poate fi monopolul nici unei religii, nici unei persoane sau grup extremist. Religiile sunt foarte utile celor care sunt îndrăgostiți de dezbateri spirituale lungi și sterile, dar nu acelora care vor să-l realizeze direct pe Dumnezeu. Orice religie pornește de la o premisă falsă, și exact această premisă face ca orice religie să fie servită ca deșert la masa timpului, adică aibă început și sfârșit. Premisa falsă despre care vorbesc este aceea că pentru a avea nevoie de o religie, condiția falsă este să te fi desprins mai întâi de Dumnezeu, iar dacă o să îmi spui că nu ești desprins, care ar mai fi atunci scopul religiei tale?

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Tu ești Sinele în care inclusiv ideea sau credința ești sinele apare și dispare! Ideea tu ești Sinele este sinonimă cu ideea că eu sunt bunicul broscoi.) Nici pe tine nu te face să fii Sinele nici pe mine bunicul broscoi!) Poți crezi un nesuferit când nu-ți confirm fanteziile, dar este mult mai bine pentru tine decât să te iei drept ceea ce nu ești și să ieși la dans cu iluzia și sora ei ignoranța! Tu ești Sinele, dar asta nu e o idee sau trăire în minte. Este realitatea indestructibilă și eternă care ești, nu naivitate și fantezie! În Acela orice cuvânt despre Acela este o minciună! Doar Jnaninul este Acela indiferent dacă vorbește sau păstrează tăcerea și asta pentru că jnaninul nu vorbește niciodată! A gândi sau a crede ești Sinele este începutul "călătoriei", nu destinația! Tu ești Sinele în care inclusiv ideea sau credința ești sinele apare și dispare!

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Culoarea e doar "corpul-minte în care crezi că ești", e forma, dar poate o formă de sare reziste apei? AȘADAR, CUM E DESPRINSĂ O PICĂTURĂ DE OCEAN? CUM DECELEZI ASTA? Credem fals existăm noi în afara oceanului și oceanul, dar nu vedem că Dumnezeu, Sinele este deja TOTUL DIN ÎNTREG și picătura pe care crezi că o ești nu poate exista în afara oceanului. Credem suntem noi și Oceanul. Nu vedem picătura nu poate fi altundeva decât în ocean. În fapt, noi suntem oceanul. Mintea ne-a schilodit și ne-a făcut imaginea unei picături și credem condiționarea asta. DACĂ PICĂTURA E DEJA ÎN OCEAN CUM ar putea sa fie decelată? MAI PUTEM VORBI DE DUALITATEA PICĂTURĂ-OCEAN? Sau de faptul că în esență nu există nici o picătură, doar Sinele, Oceanul. Dumnezeu este real, picătura era doar în imaginația ta. Tu nu ai un trup. Acest vis este doar visat în tine, cel infinit. Până nu ai învățat "eu"-l de cine ai fost tu desprinsă? Doar gândul se crede separat, dar în ocean separarea apei nu există.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Exact, dacă tot timpul ne identificăm cu gândul nu observăm că el fuge de la o dorință la alta și ne bagă în bucluc, dar când ne oprim nițel din alergatul după el, identificarea încetează și rămânem cruciți de cât de multă suferință atrage prin dualitatea lui. Mintea azi vrea ceva, mâine altceva și totuși tot ei i se pare asta în regulă. Dar când vine vorba de ceilalți și de mintea lor, mintea noastră etern instabilă le cere statornicie. Nu ai putea iubi un bărbat care azi e cu una, mâine cu alta, nimeni nu ar angaja un om care azi lucrează la el și mâine la o altă companie. Cu cât observi mai profund și mai des mintea cu atât mai repede realizezi tu nu poți fi gândul schimbător, ci Acela etern neschimbător care îl vede. Gândurile se schimbă și caută "schimbarea, transformarea, evoluție" zice mama lor mintea, dar Acela din tine care de mic vede apariția gândurilor schimbătoare, nu se schimbă niciodată. Când văzătorul unui film nu se mai identifică cu imaginea de pe ecran, adică cu lucru văzut, el realizează că tot ceea ce este schimbător este efemer, după cum unicul neschimbător din ființa noastră, etern imuabil este doar Absolutul sau Sinele.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Necesitatea minții este de a întreține separarea, nu de a-ți aduce unitatea. Normal că se poate fără ca ea să apară. Uită-te în jur, plantele, animalele, faptul de A-Fi le este de ajuns. Absolut totul este întâmplător dacă vezi ești într-un vis, dar dacă te crezi un gând atunci nimic nu mai este întâmplător și vei vrea înțelegi totul ca să controlezi totul. Mintea care nu poate supraviețui decât prin rost, printr-un scop, întreabă dacă are și ea un scop? Doar acela de a te ține înlănțuit. Când vine vorba de anumite elemente pragmatice mintea e în regulă, dar în căutarea lui Dumnezeu mintea nu are decât rolul unui escroc notoriu.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Un "Dumnezeu" la discreția gândului, e doar un sclav pe viață. Mintea îl va vinde și cumpăra pentru cine oferă mai mult pe deșertăciunea ei numită "înțelegere". Doar recunoașteți-l pe "A-Fi", el este iubirea careva elibera din ghearele lui "A-ști". Hristos, sau "A-Fi" este infinit și își dansează iubirea în toate formele acestei lumi, "A-ști" are întotdeauna și fără excepție drept maluri frica. "Mi-e frică să nu-l pierd pe "Dumnezeu" dacă nu fac voia gândului care pretinde îl are la degetul mic." Dar un "Dumnezeu" care poate fi găsit sau pierdut e doar deșertăciunea gândului. Adevăratul Dumnezeu este Imuabil - nu poate fi pierdut, după cum nu poate fi găsit, căci atunci ar fi supus schimbării- EL poate doar fi recunoscut de propria noastră inimă! Iată de ce inimii mă adresez și nu gândului, căci pentru gând tot ceea ce spun sună a nebunie dar pentru inimă, este deja veșnica voastră libertate.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Gândul își imaginează într-o zi și el va fi "sinele". După cum, în tot acest timp, tu nu ai fost, nu ești și nu poți fi nimic altceva decât Sinele. Pentru gând, Sinele fie e veșnic acolo, fie e o absurditate, abstractă, care "DE FAPT", nu există. După cum pentru cel realizat; gândul, mintea e un mit. Iar Sinele e singurul fapt de o concretețe Absolută. Tu cum de nu vezi asta? Cum de nu vezi gândul care îți promite că îți va da Sinele; dacă urmezi condițiile lui veșnic interminabile? De fapt, tot ceea ce îți oferă gândul, e si mai multă "devenire", el nu ți-l poate da, pentru că Sinele, libertatea fiind infinită este și incognoscibilă! Dacă nu ar fi acum gândul care să te eticheteze, să te definească întru veșnica lui separare și limitare, tu cine mai Ești?

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Omul e doar o invenție a gândului din capul tău, nu există o astfel de etichetă. Trebuie fii extrem de naiv dacă tu crezi că Dumnezeu poate fi aflat prin polemică sau cunoaștere excesivă. Tot ceea ce te separă de Sinele tău este iluzia cunoașterii. În esență întreaga cunoaștere este apogeul ignoranței. Voi nu realizați cel mai evident lucru: ca să cunoști ceva trebuie omiți întregul și să te identifici cu elementul de cunoscut. Exact această separare iluzorie îți dă iluzia ești un eu desprins de întreg care gândește și tot ea este rădăcină nebănuită a întregii tale suferințe. - Tu nu exiști, ești un balon evanescent de săpun o creație a gândului. - Doar Dumnezeu există, pentru că e unicul etern, fără formă. - TU EȘTI DUMNEZEU!

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Noi toți suntem Sinele care nu se schimbă, dar găzduiește în el delirul minții evolutive, doar rătăcirea gândului crede e un drum de făcut pentru a ajunge undeva. Sinele e de o veșnicie Aici și Acum. Chiar și ideea ego-ului de superioritate sau inferioritate este văzută în EL. Chiar și întunericul și lumina sau dorința ego-ului de a-i învăța spiritualitatea pe alții pe care el, ego-ul nu poate vedea sunt totul din întreg, ci îi crede ca și el biete gânduri handicapate este văzută în Sinele tău. Înainte de a pretinde poți învăța pe alții dezvață-te pe tine de rătăcirea în dualitatea lumină-întuneric. Ego-ului îi e frică de întuneric pentru că el crede că în lumină poate vedea formele, el nici măcar habar nu are adevărata ta identitate este veșnic nenăscută. Jnaninul însă este dincolo de nevoia de lumină și întuneric, veșnic nenăscut. Identitatea lui nu e o persoană care aidoma unui copil de 5 ani doarme și caută lumina pentru că "Dumnezeul" lui gândul l-a învățat frica de întuneric. De ce îi e frică ego-ului de întuneric? Pentru că atât forma lui cât și alte forme iluzorii se dizolvă în el. Întunericul nopții și al morții îl înfricoșează pentru că el, ego-ul pretinde "evoluția" cu lumină, pe un drum care nu există, pentru că nu e nicăieri de ajuns.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Ține minte, tot ceea ce poți controla nu ești tu, adevărata ta ființă, care este Inima vieții veșnice, Sinele sau Dumnezeu, este fără efort, deci fără control. Dar deseori, cei care mă citesc și sunt la dispoziția gândului, spun: "Bine, fără control, o să trec strada cu ochii închiși, atunci..." dar de fapt, exact controlorul, adică mintea/gândul, îi pune facă asta, pentru a demonstra cât de important este controlul lui. A fi fără control, a fi vulnerabil, înseamnă a curge odată cu viața ca Viață, și nu ca sincoparea obsesivă a gândului, a nesațului lui de a dobândi și mai mult în toate direcțiile, nesaț hulpav pe care tot gândul îl numește "evoluție".

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Cine face: omul sau Dumnezeu? Dragul meu, întrebarea ta e o capcană, dar nu pentru mine, ci pentru tine... Dacă faci tu, ego-ul tău se va umfla în pene, dar dacă face Dumnezeu, atunci ai găsit un vinovat la toată năpasta acestei lumi. Dacă Dumnezeu face, atunci această lume trebuie să fie reală, nu-i așa? Mintea îți spune că Dumnezeu a făcut lumea în 7 zile, dar pe ea, neprihănita, nu a terminat-o nici până acum, nu? Mintea spune astfel de aiureli, nu Dumnezeu. Așadar, orice variantă ai alege, vei fi în capcana facerii și deci a minții. Întrebarea corectă ar fi: MAHARAJ, EXISTĂ FACERE? Și firește, răspunsul este: "Nu, nu există." Tu, într-un vis, visezi că ai făcut o mulțime de lucruri sau "Dumnezeu" a mai făcut o lume pentru tine, dar imediat ce te trezești, vezi că de fapt, nimic nu era adevărat, doar visai asta. Când te vei trezi și din cel mai lung vis al tău numit "veghe", vei vedea că de fapt, nu există nici o facere, doar visai asta. Noi nu am fost născuți vreodată și atunci, cine face? Doar Dumnezeu, Sinele, e Real. Noi suntem unicul Dumnezeu! Mintea este ireală! Iată de ce, ceea "ce faci" nu are absolut nici o legătură cu ceea ce ești. Ceea ce ești, e dintotdeauna și pentru totdeauna, dar Întreaga facere a acestei lumi e doar deșertăciune sau vremelnică visare!

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Recunoașterea Sinelui, sau Realizarea Spirituală Ultimă, Libertatea Absolută, nu are nici o legătură cu condiția ta fizică, cu vârsta, sau cu sexul/genul. Indiferent de ipostaza în care te afli, iar uneori cu cât acesta este mai alterată, TU TREBUIE SĂ FII, exact acest fapt de "A-FI" este Sinele. Nu, cum ești!? Cum ești, este relativ, dar faptul de "A-Fi" chiar și atunci când nu ești, este Absolut! Cine poate să accepte Asta? Ideea falsă, vei recunoaște Sinele, viața veșnică când te simți foarte bine, e complet falsă și e dată doar de exacerbarea ego-ului, nu de vreo realizare spirituală indubitabilă!

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

I: Eu știu că un maestru, o ființă iluminată nu ar trebui vrea nimic de la tine. A. M: Vezi tu, dragul meu, un Maestru de fapt va vrea Absolut Totul de la tine pentru a-ți oferi doar Nimic, și firește El nu va vrea Nimic oferindu-ți Totul. Aș spune felul în care curge comportamentul unei ființe complet realizate este la fel ca și al lui Dumnezeu, căci în esență ei sunt una. Oare știe cineva cu adevărat ce bucurie sau ce dramă îi va oferi astăzi Dumnezeu? Așadar, un Guru este atât de paradoxal de imprevizibil pe cât este de clar și previzibil, exact cum e exactitatea unui ceas. E foarte interesant oamenii vin aici pentru a vorbi despre cum ar trebui să fie un maestru și nu despre cum sunt ei și mai ales Ce sunt ei, înțelegi? Oare cum ar fi dacă azi ai muri și ai ajunge în fața lui Dumnezeu, ce i-ai spune? Probabil mai întâi te-ai așeza frumos picior peste picior, și apoi ai spune ceva de genul: - Și Acum vorbim despre Tine Doamne, vedem dacă corespunzi exigențelor mele. Apoi vreau să știu dacă ești demn de încrederea și credința mea, pentru că atunci când mușchii ego-ului meu au vrut câte ceva tu te-ai cam fofilat, și după aia, așa vreo 3 secunde povestim și despre mine, dar repede, te rog, mă grăbesc, ... am o mulțime de treabă.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Dacă vrei faci ceva, înseamnă că îți mai lipsește ceva, dar ce anume îi lipsește lui Dumnezeu, ce anume îi lipsește aceluia ce e deja totul din întreg? Îi lipsește lui vreo parte ca să facă vreo parte? Vorbește de "utilitatea" facerii ca și cum ar fi vreo virtute și nu cea mai cruntă deșertăciune? Când afirmi asta nici măcar nu bănui îi condamni la suferință pe cei care sunt paralizați sau bolnavi, oare realizezi că exact asta era ideologia fascistă? Dumnezeul minții este "a ști" și Sfântul ei duh este "A face", dar te poți face pe tine? Sau tu trebuie exiști mai întâi ca apoi faci? Află de ce exiști tu și apoi vei vedea întotdeauna și fără nici o excepție făcătorul nu-i decât o făcătură. Pentru că atâta timp cât nu realizezi că te afli într-un vis fals numit veghe, ego-ul tău îl va trimite pe Dumnezeu în concediu și vei face tu lumea. Dar imediat ce vezi facerea din visul din noapte este EXACTĂ cu facerea din visul din zi le vei da pe amândouă deșertăciunii în plata Domnului!

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Doar recunoașteți-l pe "A-Fi", el este iubirea careva elibera din ghearele lui "A-ști". Hristos, sau "A-Fi" este infinit și își dansează iubirea în toate formele acestei lumi. "A-ști" are întotdeauna și fără excepție drept maluri frica. "Mi-e frică să nu-l pierd pe "Dumnezeu" dacă nu fac voia gândului care pretinde îl are la degetul mic." Dar un "Dumnezeu" care poate fi găsit sau pierdut e doar deșertăciunea gândului. Adevăratul Dumnezeu este Imuabil - nu poate fi pierdut, după cum nu poate fi găsit, căci atunci ar fi supus schimbării - EL poate doar fi recunoscut de propria noastră inimă! Iată de ce inimii mă adresez și nu gândului, căci pentru gând tot ceea ce spun sună a nebunie, dar pentru inimă, este deja veșnica voastră libertate.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Da, e foarte frumos vă iubiți, dar să vă amintiți că Dumnezeu trebuie să fie pe primul loc pentru fiecare dintre voi. Apoi iubirea după care voi și abia în final relația voastră. Așadar, mai ales la început, orice ar fi nu locuiți împreună cel puțin 10 ani. E mai mult decât suficient vă vedeți la fiecare sfârșit de săptămână, dar chiar și atunci faceți astfel încât Prezența, Dumnezeu să primeze. După care, dacă doriți, puteți locui împreună, dar fiecare în jumătatea lui de apartament sau casă. Dar dacă doriți ucideți dragostea veți face din ea o afacere, o să vă mutați de la început împreună sau și mai rău vă veți căsători și totul se va duce ușor, ușor de râpă fără ca măcar bănuiți. Pentru că mintea tare se mai grăbește la început zică: "Nouă nu ni se poate întâmpla nimic. Ne iubim atât de mult!" și din atâta "dragoste" care aduce cu ea și bucătăria, despărțirea este inevitabilă.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Tu întrebi dacă Sinele poate fi pierdut? Și eu îți răspund asta este complet exclus, pentru că tu ești Sinele din temelii. Adică, ceea ce mă întrebi tu este: dacă cerul înstelat poate fi pierdut și eu îți răspund, că el poate doar fi acoperit de norii-gând, niciodată pierdut, niciodată găsit, doar Recunoscut și atât! A recunoaște Sinele și a fi Sinele sunt unul și același lucru. Sinele nu se schimbă, tot ceea ce se schimbă, se naște și moare, adoarme și se trezește, iubește și se căiește, este doar efemerul în dorul și tânjirea lui după Etern, deci nu ești tu! Tu ești deja Sinele, doar amintește-ți ce erai înaintea momentului concepției! Asta este tot și o poți face chiar acum, pentru că nu ia timp, practică, cunoaștere, deci implicit, Nici o pregătire.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Fani pe Facebook