Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Dacă într-adevăr te străduiești destul de mult să găsești nod în papură fiecărei persoane din jurul tău, s-ar putea chiar să-i și găsești... spre toată surprinderea ta. Și acum că ți-am captat atenția puțin, te provoc să faci ceva ce cred că a rămas uitat în prea multă teorie care se învârte în capul tău: aruncă de la 2 priviri în sus (una deja nu mai e destul) la propriul tău comportament și la minunatele tale defecte nelipsite. Crezi că nu găsești? Străduiește-te puțin (știm că ești plin de calități) și după gândește-te că oricine (serios, chiar oricine) este la fel de îndreptățit să te judece. Parcă nu mai pare atât de amuzant să-i "bârfești" pe alții, nu?

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Citate similare

Nu lăsa fericirea ta să depindă de altcineva sau ceva pentru vei avea parte de dezamăgiri. Învață zâmbești pentru nimic, mulțumești pentru tot și să fii recunoscător pentru ce ai. Vei fi surprins de câte lucruri frumoase poți vedea în jurul tău dacă îți schimbi puțin modul cum privești lucrurile. Ce cauți aia găsești! - ești pesimist, găsești probleme; ești optimist, găsești un motiv pentru a râde la fiecare greșeală pentru știi ai învățat o nouă lecție.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Vrei știi care e cea mai mare putere de care nici nu-ți pasă? Puterea de decizie – da, nu ești obligat de nimeni în afară de tine suporți ceva; e strict treaba ta dacă alegi înghiți toate nedreptățile care ți se fac și să taci ca un miel blând fără să-ți aperi demnitatea. Da, nimeni nu te poate reține renunți la ceva dăunător ție în afară de propria ta frică; crede-mă: te vei descurca și pe cont propriu cel puțin la fel de bine. Gândește-te pe termen lung la beneficiile pe care le poți avea. Da, ai tot dreptul din lume să găsești pe cineva care să te aprecieze. Nu ești legat de un loc sau o persoană cu lanțuri indestructibile. Acestea se află doar în mintea ta și te împiedică să faci ceea ce știi deja că ți-ar fi mai bine. Strânge din pumni, adună-ți puterile și ia o decizie în folosul TĂU!

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Tot timpul vor fi oameni care te vor critica. Tot timpul vor fi oameni alături de tine pentru a te susține. Oamenii care te vor critica vor răsări ca buruienile după ploaie și vor încerca să te tragă în jos înapoi lângă ei. De ce? Pentru dacă ei nu vor mai mult de atât vor facă ca nici tu să nu vrei(s-ar simți Ei prost dacă ai fi tu mai special). Cel mai interesant e că acești critici se găsesc cel mai adesea printre persoanele apropiate ție. Vor apela la șantaj emoțional: îți sună cunoscută replica "Tu nu mai ieși/ai timp de Noi niciodată!"? sau "Te-ai schimbat. Acum ai aere!"?. Apoi te vor exclude din cercul lor încet și sigur. Exact! Hai, simte-te vinovat și întoarce-te la acel trecut de care ai vrut scapi. Nu prea vrei, nu? Atunci îndepărtează-te ușor și constant și adună-ți în jurul tău oameni cu aceleași idei ca și tine. îți va fi mult mai ușor pe parcurs chiar dacă la început va fi mai greu să-i găsești. Nu te speria, e ceva normal. Fii mândru de tine că ești așa! Mai devreme sau mai târziu rezultatele tale vor apărea. Nimic nu e în zadar. Mie îmi place spun că la început ei toți te arată cu degetul dar, va veni un moment în care tu vei îndrepta un SINGUR deget spre ei înapoi.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Cornelia Georgescu

Nick: Știi tata se înțelege foarte bine cu comandantul vostru?
Maria: Nu știu... Cu Luci?! Ce vrei spui?
Nick: Păi, chiar Luci mi-a spus tatăl meu i-a acordat prietenia sa, sprijinul său.
Maria: Serios?! Surprinzător... Deși n-ar trebui mi se pară astfel. Luci e un tip care reușește stârnească astfel de reacții. Dar tatăl tău...
Nick: Da. I-a devenit un fel de... Domnul director de acolo, de pe Terra, care, după cum am înțeles eu, îl ajuta treacă peste anumite momente mai dificile. Acum tata s-a oferit de bună voie să-i ia locul acelui domn, deci, i-a acordat lui Luci prietenia și sprijinul său.
Maria: Ca vezi...
Nick: În plus, pe drum spre nava voastră, mă gândeam chiar să-i spun totuși câte ceva colegului tău, comandantul misiunii. Nu chiar tot ce știu, dar o bună parte din adevăr.
Maria: Adevărat, iubitule? Ai fi făcut asta?
Nick: Da. Sau nu... Nu știu. Eram derutat. Nu știam dacă ar fi bine să-i spun ceva, doar îi promisesem tatălui meu voi păstra în continuare tăcerea. Însă dacă nu vă găseam îmbrățișați și m-ar fi întrebat ceva în acest sens, cred că i-aș fi spus, totuși... Oricum, dacă i-aș fi spus ceva, nu i-aș fi spus totul, ci doar ceva foarte vag, sau...
Maria: Încă nu e prea târziu. I-ai putea încă spune.
Nick: Nu, acum nu, n-aș mai putea, deși... Vezi tu, și mie mi-e greu. Adică, aș vrea foarte mult ca ei știe sunt la fel ca voi, sunt de-al vostru, ne putem bucura toți, împreună, de faptul ne-am regăsit, dar... Nu! Acum nu! Chiar nu mai pot! Te rog, înțelege-mă! Să încercăm să-i facem pe plac tatălui meu, în continuare. Cel puțin deocamdată.
Maria: Bine, voi încerca și eu. Însă nu te asigur voi și reuși acest lucru. Dacă vreunul dintre ei mă va întreba ceva în acest sens, nu știu dacă mă voi putea abține. Serios, nu știu... Sper să nu mă întrebe.
Nick: Te înțeleg. Oricum, se pare că tot tatăl meu a câștigat și de data aceasta.
Maria: Așa e, se pare... Sper că într-adevăr va discuta cât mai curând cu Luci, deși nu știm ce îi va spune, însă sper va reuși -l convingă măcar să nu insiste asupra subiectului, o perioadă. Ceea ce ar putea reuși, de moment ce spui că se înțeleg atât de bine amândoi. Luci era foarte apropiat de domnul director, îi era un bun prieten, iar dacă tatăl tău a preluat rolul dânsului în viața lui, înseamnă au devenit apropiați, deci, se înțeleg.
Nick: Așa sper și eu...

replici din romanul Proxima, Partea a-II-a: "Planeta Proxima" de
Adăugat de Cornelia GeorgescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Petre Prioteasa

Bine faci, bine găsești...

Bine faci, bine găsești,
ăsta e îndemnul meu,
iar dacă te rătăcești
vin să te salvez chiar eu.

Pe dealurile tinereții
ai cutreierat destul,
iar pe cărările vieții
ai fost mereu cam fudul.

Potolește-te odată,
nu mai fi năbădăios,
doru-ți trece pe la poartă
și te vede mânios.

Va fugi să-și piardă urma,
tu să nu poți -l ajungi,
se va pierde chiar în turma
cu tentații mult prea lungi.

Voi veni să te salvez,
Doar la mine ai cătare,
Ca să-ți schimb viața cutez
Din om mic să te fac mare.

poezie de
Adăugat de Cornelia GeorgescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Cu cât te străduiești să-i mulțumești mai mult pe cei din jur și să faci după cum spun ei, cu atât vei fi mai secat de puteri și nefericit pentru că nu dai ascultare propriilor tale plăceri.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

"Cum ierți, accepți, iubești răul din viața ta, oamenii ce se autodistrug și distrug? Pe cei care abuzează de tine? Pe cei ce îți fac viața un iad?" Nu faci nimic din toate astea. Nu ierți, nu accepți și nu iubești. Nu ai resurse pentru așa ceva decât dacă ești Iisus și probabil nu ești. Ești un om, cu multe slăbiciuni și defecte dar cu un spirit ce are promisiunea unei vieți extraordinare. Așa începi îți dezvolți personalitatea, lucrezi la abilitățile necesare pentru a te elibera. Locuiești în casă cu dracul? Te muți. Nu ai bani de chirie? Înveți îi faci. Nu te va ajuta nimeni dar nici nu ai nevoie. Ai nevoie crezi tu în tine, înțelegi că deja mulți alții au reușit și că vei reuși și tu. Pune-ți obiectivul pe perete și lucrează la el zi de zi, chiar dacă te găsești în iad. Vei ieși din iad cu puterea muncii tale. Devii o personalitate alfa nu luptându-te cu răul din viața ta, ci devenind tu foarte puternic, independent, ca să te scoți din dramele vieții tale pentru a putea privi lucrurile de la distanță, ca observator. Nu există iubire omenească fără a dobândi putere prima oară.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Cornelia Georgescu

Lia: Deci, mama ta e foarte tânără. Mi se părea mie, dar nu credeam că-i chiar atât de tânără.
Lucian: Avea 38 de ani când am plecat noi.
Lia: Ca vezi... Mama mea e cu un an mai mare decât dânsa, ea avea 39 de ani atunci. Iar eu credeam mereu ea era prea tânără când s-a căsătorit, dar ea împlinise deja 18 ani atunci. Și avea 19 când am venit eu pe lume.
Lucian: Și dânsa era destul de tânără. Gândește-te că blonda avea aproape 19 ani când am părăsit Terra. Iar campionul, 18.
Lia: Așa e, ai dreptate.
Lucian: Și uită-te la mine! Am aproape 28 de ani acum și nu numai că nu am un copil sau o soție, dar nici măcar o iubită sau cel puțin, o prietenă apropiată. Iar ea, mama, când avea 28 de ani, eu aveam deja 11. Eram destul de mărișor și-i făceam o groază de belele. Mari de tot, nu glumă!
Lia: Deci, nu erai prea cumințel.
Lucian: Cumințel, eu?! Glumești, nu?! Nu cunoșteam sensul acestui cuvânt. Însă eu nu mi-am dorit niciodată mă căsătoresc atât de devreme, ca ea. Și cred că încă nu sunt prea bătrân.
Lia: Păi, sigur nu ești.
Lucian: Acum nu. Nu încă. Însă când vom ajunge înapoi, pe Terra, da! Voi avea cel puțin 34, dacă vom reuși ajungem la timp. Mi se pare destul de mult.
Lia: Nu-i chiar atât de mult; cel puțin, cu siguranță, nu vei fi deloc bătrân!

replici din romanul Proxima, Partea a-III-a: "Aventuri pe Proxima" de
Adăugat de Cornelia GeorgescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Rodica Nicoleta Ion

A fost destul

A fost destul, dar tu nu știi, ce-ar însemna fii sătul
Și nici cum e să poți iubi, vreodată, cum iubești acum.
Știu, ești mereu un extremist – prea mult sau prea puțin. Deloc,
Nu-ți e pe plac doar exist și-un act din viața ta îl joc.
Ești "speriat și imatur", imprevizibil, sincer, cast,
Însă nimic nu e destul, chiar dacă totul ți-a rămas.
Înghesuită-ntr-un bagaj, e spaima sufletului tău
Și plec cu dânsa la oraș și-am s-o arunc într-un pârău.
Și-ți las în grijă viața mea, iubirea, gândul cel mai pur,
Dar n-ai mai poți avea, căci știi m-ai avut destul.
Întotdeauna, de copil, te știu profund nemulțumit.
Oh, nu-ți ajunge doar un pic. Și vrei mai mult, nu doar nimic.

poezie de
Adăugat de Cornelia GeorgescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Cornelia Georgescu

Eugen: De atunci și până acum lucrurile s-au schimbat drastic.
Traian: Da; sunt directorul aceluiași Institut, dar ce folos? Ea încă e cu blondul, în timp ce pentru mine e ca un obiect tabu... Eu sunt doar cu Institutul. Și atât! Asta-i tot ce mi se cuvine, tot ce mi-a rămas.
Eugen: Nu! De ce ești pesimist?
Traian: Aș zice, mai degrabă, realist. Trebuie mă mulțumesc cu ceea ce am; poate nu-i foarte mult, poate nici prea puțin, dar asta e. Oricum, nu sunt chiar atât de ghinionist: Chiar dacă nu se știe, am totuși un fiu minunat și cel puțin un prieten foarte bun, adică tu. Și-n tot timpul ăsta, erai atât de aproape de mine, dar eu nu știam...
Eugen: Ah, mă flatezi! Nu cred că sunt singurul tău prieten.
Traian: Nu crezi?! Mai gândește-te, Eugen... Cât despre Diana... Un singur cuvânt din partea ei și... Aș fi în stare renunț la tot; n-aș avea ce pierde... Dar nu cred că se va întâmpla vreodată așa ceva; nu va renunța ea la blondul ei, iar eu n-o pot obliga. De fapt, dacă mă gândesc mai bine, cred că din cauza ei am păstrat tăcerea în cazul lui Luci, ca nu ea sufere, ci eu...

replici din romanul Proxima, Partea I: "O misiune specială" de
Adăugat de Cornelia GeorgescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Când îți găsești sufletul-pereche flacără, îți găsești în același timp imaginea în oglindă a sufletului tău. Sufletul tău își amintește frumusețea și bucuria dragostei spirituale pe care o împărtășiți și încearcă o trăiască și să o exprime pe durata încarnării tale fizice.

în Descoperirea vieților trecute
Adăugat de MicheleflowerbombSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Orice obiectiv poate fi atins dacă îți menții perseverența și focalizarea. Ai nevoie de o viziune clară asupra a ceea ce îți dorești, motivație continuă și acțiune. Prin viziune, motivație și acțiune înlături toate obstacolele, găsești soluții la toate problemele care apar și înaintezi pas cu pas către atingerea obiectivului tău. Este foarte important să faci din obiectivul tău o prioritate și de fiecare dată când ai de luat o decizie întreabă-te "Aceasta alegere mă aproprie sau mă îndepărtează de obiectivul meu?" iar apoi acționează în consecință. Nu te lăsa distras. Tine-ți mereu privirea ațintită pe visul tău! Nu există "Nu se poate" ci doar "Nu am încercat destul", "M-am lăsat distras", "Am cedat în fața greutăților". Cei care reușesc în viață sunt cei care înțeleg și aplică constant ideile de mai sus. Ceilalți... își găsesc scuze, dau vina pe alții, se refugiază în comoditate sau spun că nu au noroc. Tu încă îți găsești scuze sau ești hotărât sa îți atingi obiectivele?

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

nu îmi spui că nu ai iubire și că asta te necăjește atât de tare încât nu mai poți face nimic altceva. Iubirea doar se OFERĂ. Nu se cere. Ai atâta iubire cât poți să găsești în sufletul tău și dacă nu găsești, înseamnă ai rezervoarele goale sau nici măcar nu știi iubirea se ține în rezervoare. Acum știi. Iar dacă nu simți iubirea înseamnă rezervorul gol trebuie umplut. Dar asta e responsabilitatea TA și a nimănui altcuiva. Vrei simți iubirea? Fă acele lucruri care te fac fericit.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Cornelia Georgescu

Lia: Serios, chiar nu-mi convine deloc faptul ai umblat cu jurnalul meu, fără acordul meu; de altfel, nu ești la prima abatere de acest gen. Ești recidivist.
Lucian: Poftim?! Eu?! Nu... N-am umblat și altădată cu jurnalul tău.
Lia: Nu la jurnal mă refeream, Luci, ci la albumul meu foto.
Lucian: Ah... Da, ai dreptate. Și atunci am umblat fără știrea ta. Păi, nu știu ce să-ți spun; scuză-mă, te rog!
Lia: Sigur, pot trece cu vederea, cu condiția clară să nu se repete.
Lucian: Nu se va repeta. Promit!
Lia: Bine. Ascultă, chiar ar trebui mă întorc în oraș acum.
Lucian: Nu, nu încă. Pentru că mai avem de discutat. Și cred că e ceva destul de important.
Lia: Mai ai ceva de spus?
Lucian: Da, destul de multe... Iar pentru asta, dacă nu vrei intrăm totuși în navă, ți-aș sugera ca, cel puțin să ne așezăm pe treptele navei.

replici din romanul Proxima, Partea a-IV-a: "Adio, Proxima!" de
Adăugat de Cornelia GeorgescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Descoperă ce poate face VOCAȚIA pentru tine! Vocația este o predispoziție pe care ai căpătat-o de-a lungul vieții tale. Este locul unde se întâlnește pasiunea ta cu viața reală. Este punctul în care găsești ceva ce te face fericit și reușești și să trăiești din asta. Prea mulți dintre noi au fost încălțați de părinți de prieteni sau chiar de preconcepții cu meserii pe care ajung le urască! Și asta e cea mai mare prostie, nu e ok asculți orbește de altcineva decât pe tine însuți, pentru tu ești cel care suportă consecințele, tu ești fraierul care trage la jug toată viața. Găsește acel lucru care te face fericit, lucrul care să îți dea energie dimineața. Oricine are vocație, dar puțini au curajul de a o căuta. Ție îți este frică de succes? Ia-ți inima-n dinți.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Dacă tu nu te prețuiești, nu te aștepta o facă alții. Dacă tu te mulțumești cu puțin, nu te aștepta primești mai mult decât îți dorești (iar uneori vei primi chiar mai puțin decât ți-ai dori). Dacă tu nu te respecți, nu te aștepta fii respectat. Dacă tu nu te iubești, nu cere altora să te iubească pentru că nu pot o facă. Felul în care ești tratat de cei din jurul tău este oglinda felului în care te prezinți în fața lor. Primești atât cât văd alții că crezi meriți. Dacă vrei mai mult de la alții, învață în primul rând să te prețuiești, să te respecți, să te iubești și să nu te mulțumești cu puțin. Învestește in tine, devino un om de valoare din toate punctele de vedere, iar astfel, când te prezinți în fața altora, ei se vor purta cu tine așa cum îți doresti. Orice schimbare în exterior începe cu schimbarea din interior.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Cornelia Georgescu

Maria: Poate că nu te-ai străduit destul. Doar atât dacă i-ai spune, o iubești și totul s-ar rezolva, s-ar schimba brusc, în bine, pentru amândoi.
Lucian: Chiar crezi asta? Eu nu sunt atât de sigur. Nu cu ea. Cu ea nu va fi așa de ușor. Dacă ar fi fost alta, poate da, dar ea... Nu! Nu merge. Poate ar fi ținut figura dacă ea ar fi fost altfel, însă... Nu știu. Nu știu ce să mai cred.
Maria: Cum să nu știi? Cum poți spune așa ceva? Tocmai tu? Acest termen nu există, sau poate fi depășit, mai ales pentru tine.
Lucian: Bine ar fi fie așa, însă, din nefericire pentru mine, nu e deloc astfel... Sunt nehotărât, Maria; e pentru prima oară în viață mi se întâmplă așa ceva, dar culmea, într-adevăr nu știu ce să fac. Ezit mereu, amân mereu, deși nu asta mi-aș dori. Din cauza asta trebuie mai gândesc, devin odată hotărât.
Maria: Bine, Luci, atunci mai gândește-te, poate ceea ce ți-am spus îți va fi de folos într-un fel; cel puțin eu așa sper.
Lucian: Sigur. Chiar îmi este de folos. Îți sunt recunoscător.
Maria: Lasă asta. N-am nevoie de recunoștința ta.

replici din romanul Proxima, Partea a-III-a: "Aventuri pe Proxima" de
Adăugat de Cornelia GeorgescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Cornelia Georgescu

Maria: Ce număr porți la pantofi, mă?!
Nistor: Deh, micuțo, n-ai vrea să am piciorușe de bebe, ca ale tale...
Lia: De unde găsim noi încălțăminte de fetiță, pe măsura lui?!
Nistor: Voi chiar ați vrea încerc merg cu așa ceva?! Vă spun eu, nici măcar n-o încerc mă ridic de pe scaun, pentru că nu vreau -mi rup picioarele. De altfel, sunt destul de înalt și fără tocurile astea, deci, ce nevoie aș avea de câțiva centimetri în plus?! Dau cu capul de tavan, dacă umblu cu chestiile astea!
Lia: Ai dreptate. Ești deja mult prea înaltă, Nisa, dar încearcă să te ridici, să te vedem.
Nistor: Bine, încerc... V-am spus eu că nu pot purta așa ceva!
Maria: Am văzut. Ești prea împiedicată, Nisa!
Stela: În plus, nu vreau -mi dai de lucru, să-ți pun picioarele în ghips, așa hai căutăm ceva fără tocuri înalte.
Lia: Bine. Ar fi fost mai amuzant cu tocuri, dar la înălțimea lui, chiar nu e cazul; într-adevăr, s-ar lovi cu capul de tavan. Și nici nu cred că s-ar putea urca pe masă, cu tocuri.
Maria: Haideți v-o prezentăm pe noua noastră colegă, Nisa cea blondă, îmbrăcată în roz...

replici din romanul Proxima, Partea a-III-a: "Aventuri pe Proxima" de
Adăugat de Cornelia GeorgescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Cornelia Georgescu

Maria: Dar nu asta contează acum. Aveți sau nu dinozauri, aici, pe planeta voastră, pe suprafața ei, în această pădure, ori în altă parte?
Nick: Nu cred să avem așa ceva aici. După descrierea pe care le-ai făcut-o... Nu avem asemenea creaturi bizare pe planeta noastră.
Maria: Nu?! De ce?
Nick: Ce rost ar avea asemenea animale imense pe suprafața planetei?
Maria: Păi... și planeta voastră este imensă. Parcă ai spus că este cam cât Jupiter.
Nick: Nu. Ceva mai mare decât Jupiter al vostru. În plus, spre deosebire de Jupiter, care este o planetă gazoasă, aceasta are întreaga suprafață solidă.
Maria: Cu atât mai mult. Dacă e mai mare decât Jupiter și în plus, mai e și solidă, dinozaurii ar avea destul loc aici. Ba chiar destul de mulți. Creaturi imense pe o planetă imensă...
Nick: Nu înțeleg. Crezi că dacă planeta noastră este atât de mare, e obligatoriu existe creaturi gigantice care să o populeze, doar pentru că ar avea destul loc?
Maria: Nu asta doream spun... Dar ar fi fost interesant să-i văd, să-i studiez... Dinozaurii vii... Ar fi fost de-a dreptul fantastic! Nu știe nimeni aproape nimic despre ei, totul se bazează pe simple presupuneri sau deducții logice, tot ce se știe sunt de fapt simple speculații, ar fi fost interesant aflu câte ceva sigur despre ei.
Nick: Nu cred că dacă ar fi existat dinozauri aici, ar fi semănat cu cei de pe Terra, cel puțin sub aspect comportamental, deci nu cred că ar fi fost interesant de studiat, n-ai fi avut ce să afli despre ei.
Maria: Ai dreptate. N-aș putea să-mi închipui cum ar arăta niște dinozauri fioroși, dar inofensivi, căci probabil așa ar fi fost dacă ar fi existat aici.
Nick: Așa-i.

replici din romanul Proxima, Partea a-II-a: "Planeta Proxima" de (2009)
Adăugat de Cornelia GeorgescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Chiar dacă acum poate ți se pare că deși te străduiești și îți dai toată silința, nu ești apreciat, nu te descuraja. Succesul te așteaptă la o provocare distanță.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Fani pe Facebook