Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Picătură de câmp

Și încă îmi prezinți doar un poem ce varsă azi paharul.
Prin ape te mai străduiești să faci și fuziuni.
Reîncărcat de drumul către Marte care vine...
Te irosești să nu te miști nicicum.

Dar dacă nu e încă ștință ce repară totul în secundă...
Și dacă nu e ștință ca să te unești cu Timp...
Imaginează-ți că acestea nu există.
Și tu chiar trebuie să faci din mic.

Și conectarea la o modă de atenție de șapte...
Te lasă azi să fi atent la un nimic.
Și piatra nu îți spune cum s-a retopit în vatră,
Pentru că ea nu a trecut prin retopit.

Cum însă adevărul vine nu cum crezi că trebuie să iasă...
Nu trebuie să crezi că ești un orb ce vede bogății.
Să vezi și iutele din punct din electron prin casă,
Nu e mirare când ai retrecut un mal de praf de magnetim.

poezie de
Adăugat de Cornelia GeorgescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Citate similare

Dacă vrei să faci o schimbare, e nevoie și de răbdare, e ca și cum plantezi o sămânță din care îți vine greu să crezi că va ieși o adevărată plantă, dar după ceva timp asta se întâmplă, cu condiția să nu tai primii lăstari, doar pentru că nu vezi încă o plantă matură.

în Poți să-ți vindeci viața
Adăugat de MicheleflowerbombSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "Invata cum sa folosesti puterea afirmatiilor in 21 de zile" de Louise L. Hay este disponibilă pentru comandă online cu preț redus, la doar -20.00- 18.60 lei.

Iată cât de paradoxal poate curge LIBERTATEA, într-unii se manifestă într-un mod condiționat, în alții într-un mod Total necondiționat. În cei care se manifestă condiționat, condițiile ca tu să fii liber îmbracă forme și aspecte dintre cele mai hilare cum ar fi: "Trebuie fii continent (bărbatul să nu ejaculeze și femeia să nu juiseze), "Trebuie să nu îți miști pupilele", "Trebuie să te poți ruga neîncetat cel puțin 24 de ore", "Trebuie să ai puteri par-anormale", "Trebuie elimini complet vocabularul vulgar", "Trebuie să te piși în chiloți", etc. etc. etc. Cel care a DOBÂNDIT LIBERTATEA NECONDIȚIONAT ÎȚI VA SPUNE: Ești deja Asta! Acum spune-mi, ce ai de gând să faci mai departe? Care este Adevărul tău? Pentru că dacă te crezi corpul-minte o să ai nevoie de foarte multe condiții pentru libertate și de măcar încă vreo 5.0000000000 de miliarde de existențe!

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Nu este nimic mai plăcut decât să îți schimbi starea interioară într-o secundă prin schimbarea de perspectivă. Când ești stresat lucrurile nu au mers azi exact cum ai vrea meargă și simți stresul, fricile și supărarea cum te copleșesc, adu-ți aminte că ești în plin proces de învățare și că ziua de azi nu e decisivă, ci doar o piesă de domino. Cât timp înțelegi că e mai important apari și să îți faci partea zi după zi decât să ai un șir de zile perfecte, când înțelegi ca să rămâi pe drumul măiestriei te va face încet și sigur să nu ai competiție, știi că și azi îți poți da voie să te relaxezi, iei ziua așa cum ți-a fost dată și să te poți bucura de lucrurile mici știind cele mari sunt acolo, te așteaptă să faci drumul până la ele. Oricum ți-a fost ziua și cum se va termina, nu uita simți recunoștința pentru abundența în care trăiești deja. Sunt multe lucruri pe care le ai și le consideri normale și firești, însă gândește-te un pic mai bine. Chiar ți se cuvine totul sau poți apreciezi azi un pic mai mult ce ai?

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Prima poezie scrisă de Păunescu după moarte

Intrai și eu, aicea, cum murii
văd dacă vorbiți și voi de mine
Și-s înțolit în haine străvezii
Și străveziu e sângele din vine...

Găsii o ceată de poeți moderni
Găsii cuvântul arhidezbătut,
Găsii politici despre boi și reni,
Nimic, dar chiar nimic de-al meu talent căzut.

Am fost în viață până azi, iubind
Și cer și vânt și apă și pământ
Și peste toate-acum mă uit, spre cer plutind
Și toate-mi par de nerecunoscut.

v-amintiți etern de-acum de mine
Ca de-un compatriot poet român
Prin al cărui străveziu sânge din vine
Au curs poemele care rămân.

De azi voi scrie prin cei ce încă scriu,
Prin cei pe care am -i tot inspir,
Și chiar de fizic, azi, nu mai respir
Trăiesc prin drumul meu către sicriu.

poezie de (noiembrie 2010)
Adăugat de Andrei LupuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Te poți opri în orice secundă. Trebuie să îți fie clar următorul lucru: dacă Acum, în clipa asta, moartea ar veni, Sinele trebuie să fie mai fulgerător decât moartea, ca să te poată lua. (Moartea vine și pleacă, dar Sinele este Eternul care rămâne. Chiar și moartea moare în El.).. Mori pentru minte, mori pentru lume! Cât de responsabil este Infinitul? Totul se întâmplă în El. Dă drumul inclusiv acestei idei de responsabilitate (doar te-ai zidit în ea.) Este un construct al minții. Sinele nu este nici responsabil, nici iresponsabil, dar atât responsabilitatea, cât și iresponsabilitatea apar în El. Dacă dai drumul inclusiv la această idee ce mai rămâne? Pentru că toate aceste idei te pun în așteptare. Ele spun că tu nu ești, dar tu ești deja Sinele. Tot ceea ce trebuie să faci este să vezi că niciuna din ideile pe care mintea ți le servește ca fiind Sinele, nu este Sinele. Atâta timp cât te crezi mintea care caută Sinele ești în eroare. Doar rămâi în Liniștea neasociată gândirii, pentru că în momentul în care ai spus " știi", deja te-ai asociat gândului cunoașterii. Rămâi Liniștea neasociată cuvintelor, gândurilor. Rămâi Liniștea în care toate cuvintele, lucrurile se contopesc! Dacă ar fi Acum, în momentul acesta, alegi între tine și Dumnezeu, pe cine ai alege?

în Te poți opri în orice secundă - Discuție cu Atmaji
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Ce îți dorești de la partenerul ideal? aibă grijă de tine? Să îți acorde atenție? Să îți spună cuvinte frumoase? Să îți ofere cadouri? Să te încurajeze și să creadă în tine? Ei bine, toate aceste lucruri trebuie să le faci tu pentru tine ÎN PRIMUL RÂND. Nimeni nu te va trata mai bine și nu va avea mai multă grijă față de tine decât vei avea tu însuți. Și cum ar putea? Dacă tu fumezi, te poate convinge cineva că nu e bine? Dacă te neglijezi, poate cineva să te convingă că e bine să faci schimbări înainte să îți dorești tu schimbarea? Tu trebuie să ai grijă de viața ta financiară și dacă tu nu înveți să îți câștigi banii de care ai nevoie, economisești și să fii o persoană responsabilă cum crezi că va veni cineva facă asta în locul tău? Poate dacă are anumite interese, altcineva va avea grijă de tine financiar, însă să vezi ce distractiv va fi când interesul nu mai e și tu rămâi în fundul gol, fără să ai abilitățile necesare pentru a-ți purta singur de grijă. Ajungi cerșetor. Înainte de a cere celor din jur atenție, iubire sau orice altceva oferă-ți ție în primul rând acel lucru.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

La început, când ești mic și nu știi nimic, și vocația ta este mică. Există, dar e doar o sămânță ce așteaptă încolțească. Pe măsură ce tu te dezvolți ca persoană, îți dezvolți abilități, faci muncă de autocunoaștere, începi devii din ce în ce mai bun în a fi tu însuți și a putea oferi celor din jur ceea ce îți face plăcere și la ceea ce te pricepi din ce în ce mai bine. Vocația ta crește odată cu tine. Nu te uita la oamenii de succes comparând ce faci tu cu ce fac ei acum. Dacă ești la început, uită-te la ce făceau acești oameni când erau și ei tot la început. Nimeni nu s-a născut învățat, asta e o certitudine. Dacă unii oameni fac lucruri extraordinare în viață, e pentru fac pas după pas, în fiecare zi, în timp ce alții visează la cai verzi pe pereți. Nu fi o găină speriată de calitățile vocația și realizările altora. Când tu ești mic și vocația e mică. Când crești tu, crește și ea. Socrate spune că educația nu este umplerea unui vas ci aprinderea unei flăcări și știu treaba mea nu este să îți spun ce să faci, cum să faci și când să faci. Treaba mea este să te trezesc din somnul conștiinței. Dacă reușesc asta, știu că ești echipat perfect să faci orice îți propui. Însă fără trezire, nu există acțiune și rezultate. Tu determini ritmul în care vrei evoluezi.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

- sex. - bani. - haine. - mașină. - corp de plajă cu six pack. - reputație și respect. Imaginează-ți că în cele mai multe cazuri, oamenii își doresc aceste lucruri doar ca să simtă valorează ceva, sunt importanți și contează. Ce trist trebuie să fie să ai toată lista de mai sus și să simți că ești la fel de mic și neimportant ca și când nu le aveai. Și mai imaginează-ți că dacă ai știi cine ești cu adevărat, câtă putere ai defapt și care ți-e originea din care vii și unde te vei întoarce, nu doar că nu ai mai avea nevoie de nimic din cele de mai sus ca să te simți împlinit dar chiar le-ai putea obține relaxat și răzând. Doar pentru asta trebuie să uiți tot ce știi și să faci munca interioară cu propriul suflet. Psihologie, dezvoltare personală și spirituală. Doar psihologia nu se vede din prima. Și nici sufletul sau munca interioară. Așa omul continuă fugă după ce se vede. După primul lucru care se vede. Fără niciun rezultat. Ca o maimuță. Proastă.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Cât de străini suntem!

Se-aude pe-un tărâm în depărtare
Cum luna își recheamă razele-napoi,
Iar pleoapa mea se-nchide, retezând din zare
Un colț în care îngeri se roagă pentru noi.

Și nu este-o poveste ce mâine se va scrie
Pe-o coală de-ntuneric cu raze care plâng,
Ești numai tu, iubire prin alba mea câmpie,
Rugându-mă din vise sub pleoape să te strâng.

Și nu este trecutul ce încă m mai doare
Sau lacrima de care înc mă mai tem,
Eti tu, ce încă hălăduiești prin mine ca o boare
Și îmi arăți din cum am fost, cât de strini suntem.

Încă aud cum pescărușii plâng în mine
Și se mai zbat murind printre catarge,
Cât de străini suntem imi spune și ziua care vine
Îmi spui și tu plecând cu valul ce în larg se sparge.

Cât de străini suntem în noaptea care vine
Și nu vedem covorul de lacrimi așternut,
Rupt din durerea mare ce azi o am in mine
Și pierderea de care atâta m-am temut.

poezie de (ianuarie 2009)
Adăugat de Florentina Crăciun FabyolaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Făcând ce simt, cum simt, când simt... restul vine. Nimic nu trebuie, iar dacă trebuie ceva, da, -mi ascult șoaptele sufletului acoperite de strigătul disperat al lumii care spune ce trebuie! Simt, doar eu pot definesc asta. Cum poate oare fie "trebuie" când nimeni nu simte ce simți, nefiind tu?

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Dorina Omota

Cum de-am uitat?

Și dă-mi uitarea de nu crezi
Că pentru mine ești speranța,
Dar de mi-o dai, cum o să vezi,
nu s-a terminat romanța?

Și că nu pot, și că nu știu,
Pe care drum să te mai caut
Deși nu e deloc târziu
cânte iar dorul din flaut.

Tot vreau plec însă revin,
În zarea plină cu iubire,
Dar numai frunze de pelin
Mai caută prin amintire.

Deși tăceri în mine-au nins
Și încă ning de-atâta vreme
Mi-e focul dragostei nestins
Iar vâlvătaia-i la extreme.

O vorbă doar aș vrea -mi spui
Când doruri grele mă apasă
Dar m-ai lăsat a nimanui
Și ai ales o altă casă.

Iar noaptea este pe sfârșite
Dar să adorm n-am reușit
Și gândurile-s obosite
De dorul ce le-a răvășit.


Dar zorii vin și din coșmar
Trezirea cu un zâmbet vine;
Cum de-am uitat -n calendar,
Tu mă scrii zilnic doar pe mine?

poezie de
Adăugat de Cornelia GeorgescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Cre­dința e de foarte mare ajutor. De fiecare dată când simt un pic de deschidere la pacienții mei necredincioși, le propun pariul lui Pascal: dacă tu crezi și Dumnezeu nu există, nu pierzi nimic. Dar dacă crezi și există, câștigi totul! Dincolo de asta, însă, psihiatrii trebuie să fie foarte atenți când vine vorba de excesul de religiozitate, fiindcă poate fi simptomul unui dezechilibru psihic.

în Formula AS, interviu (2014)
Adăugat de Simona EnacheSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Respect

Toți în jurul tău aleargă după bani
Mertzul și gagica îți atrag mulți fani
Luptă ajungi și tu acolo, sus
Vremea hipioților a cam apus

E mișto să-ți faci vacanța în Dubai
E la modă să fii mai tot timpul high
Nu contează câtă carte-ai învățat
Fă pe șmecherul să nu pari un ratat

Mai bine stai la mal
Nu te lasă luat de val
Rămâi pe drumul drept
Dacă vrei, dacă vrei, dacă vrei
Respect

Toată ziua nu știi decât muncești
Ești ca un robot și o să ruginești
Poate într-o zi o să-nțelegi că nu
Timpul nu se-nvârte după cum vrei tu

Doar o viață ai și dacă nu ești prost
Totul are sens și totul are rost
Știi numai tu o vei putea schimba
Nu-i lasă pe alții facă mișto de ea

Mai bine stai la mal
Nu te lasă luat de val
Rămâi pe drumul drept
Dacă vrei, dacă vrei, dacă vrei respect

Dacă vrei, dacă vrei

Și de ai vrea să mai știi...
Nu, nu, nu-i timp pentru prostii

Mai bine stai la mal
Nu te lasă luat de val
Rămâi pe drumul drept
Dacă vrei respect

cântec interpretat de Dana Nălbaru, versuri de din Parfum (iulie 2008)
Adăugat de Lucian VeleaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Pe o piatră încălzită de soare

Mai bine așează-te strâmb pe o piatră încălzită de soare
și judecă-mă drept.
Nu încerca fii prea înțelept
Mai bine decât binele, binelui strică
și orice lucru judecat în pripă
Se-ntoarce împotrivă-ți.

Ești încă prea crud știi ce e de știut,
Ce se întâmplă, și cum se întâmplă,
Apa din alții cât e de adâncă
Vârtejul nebun cât e de nebun
Cum vine pârjolul, cum lasă doar scrum,
Cum trebuie din scrum renaști, pocăit
și iar te întorci de unde ai pornit
Când trebuie să uiți, sau să-ți amintești
Când trebuie să ierți, sau pedepsești
Trecând peste tine.
Când singur rămâi, până unde ajungi
Când spui ce ai de spus, sau când praf să arunci
În ochi de prieten, de părinți, de soție -
Ce ții pentru tine, ce alții știe
Ce-i bun și ce-i rău, eterna problemă.
poți rezolva savanta dilemă
În care,
Prin legile firii, atât de încurcate,
Pe rând și deodată, cu toții au dreptate.

Cu omul din tine, pustiit, fărâmat
poți să te scoli de nimic rezemat,
Doar de omul din tine - care încă rezistă.
poți prefaci în surâs ziua tristă
treci marea-not, chiar de nu știi -noți
Când pleci, să nu lași doar urme de roți.

... și eu aș vrea fiu turnat
În bronzul tare și durabil
Ce corespunde admirabil
Solidului portret de tată
Din mintea ta întortocheată...

..............................

Hai, dă-te jos de pe piatră...

poezie celebră de din Dezmințire la Mit (1991)
Adăugat de Simona EnacheSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
comentariiA fost scris un comentariu până acum.
Spune-ți părerea!
Barbra Streisand

O ființă umană este interesantă doar dacă este în contact cu sine însuși. Am învățat că trebuie să ai încredere în tine, fii tu însuți, și să faci ceea ce trebuie să faci în felul în care trebuie să faci un lucru. Trebuie să te descoperi pe tine însuți, ceea ce faci șă să crezi în asta.

citat din
Adăugat de Madalina Gorneanu (Voicu)Semnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
în alte limbiEste disponibil și textul în engleză.

Eddie Scrap-Iron Dupris: Ca să faci un luptător trebuie să-l golești ca pe un copac desfrunzit: nu-i poți spune să uite tot ce știe chiar de-l obligi uite are oase... -l obosești atât de tare încât să te asculte numai pe tine, audă numai vocea ta, facă doar ce-i spui, nimic mai mult... -i arăți cum să-și mențină echilibrul sau -l ia de la adversar... cum să genereze forța motrice pe degetul corect și cum să lovească din reflex atunci când are ocazia... cum să lupte și când să se retragă. Apoi trebuie să le arăți încă o dată. Și încă o dată... până cred așa s-au născut.

replici din filmul artistic O fată de milioane, scenariu de , după F.X. Toole
Adăugat de Raluca BuharSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Îmi spuse...

Îmi spuse: « Nu poți știi când vine....
de ce nu faci puțină ordine?
Nu poți știi când te găsește
poate e-n tine, poți ști...
Nu poți știi cum arată...
Si dacă e o pasăre, care înoată fără s-o vezi
prin aer și trece chiar prin tine
și nu are nimic înfricoșător, ci doar un răcnet
la sfârșit, când
cei ce rămân în urma ta l-aud... »

poezie celebră de
Adăugat de anonimSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Arthur: A, Merlin.
Merlin: Cum te mai simți?
Arthur: Bine.
Merlin: Mă bucur.
Arthur: Da. Îi datorez totul lui Gaius.
Merlin: Trebuie vorbesc cu tine.
Arthur: Încă nu ai înțeles, nu-i așa? Eu hotărăsc când trebuie să vorbim.
Merlin: Nu și azi.
Arthur: Uneori mă întreb dacă știi cine sunt.
Merlin: Dar știu cine ești.
Arthur: Bravo.
Merlin: Ești un prostănac. Și încă unul regal.
Arthur: O să te schimbi vreodată, Merlin?
Merlin: Nu... Te-ai plictisi. Promite-mi că dacă îți vei lua un alt servitor, nu va fi un lingău.
Arthur: Dacă încerci să îți dai demisia...
Merlin: Nu. Sunt fericit fiu servitorul tău până când voi muri.
Arthur: Uneori cred că te cunosc Merlin. Alteori...
Merlin: Păi eu te cunosc pe tine: ești un mare războinic. Într-o bună zi vei fi un mare rege.
Arthur: Foarte drăguț din partea ta.
Merlin: Dar trebuie să înveți asculți la fel de bine precum lupți.
Arthur: Alte apropouri?
Merlin: Nu. Doar atât. Doar... să nu fii prostănac.

replici din filmul serial Merlin
Adăugat de Marin Irina, MTTLCSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Cornelia Georgescu

Maria: Poate că nu te-ai străduit destul. Doar atât dacă i-ai spune, că o iubești și totul s-ar rezolva, s-ar schimba brusc, în bine, pentru amândoi.
Lucian: Chiar crezi asta? Eu nu sunt atât de sigur. Nu cu ea. Cu ea nu va fi așa de ușor. Dacă ar fi fost alta, poate da, dar ea... Nu! Nu merge. Poate ar fi ținut figura dacă ea ar fi fost altfel, însă... Nu știu. Nu știu ce să mai cred.
Maria: Cum să nu știi? Cum poți spune așa ceva? Tocmai tu? Acest termen nu există, sau poate fi depășit, mai ales pentru tine.
Lucian: Bine ar fi să fie așa, însă, din nefericire pentru mine, nu e deloc astfel... Sunt nehotărât, Maria; e pentru prima oară în viață mi se întâmplă așa ceva, dar culmea, într-adevăr nu știu ce să fac. Ezit mereu, amân mereu, deși nu asta mi-aș dori. Din cauza asta trebuie sămai gândesc, devin odată hotărât.
Maria: Bine, Luci, atunci mai gândește-te, poate ceea ce ți-am spus îți va fi de folos într-un fel; cel puțin eu așa sper.
Lucian: Sigur. Chiar îmi este de folos. Îți sunt recunoscător.
Maria: Lasă asta. N-am nevoie de recunoștința ta.

replici din romanul Proxima, Partea a-III-a: "Aventuri pe Proxima" de
Adăugat de Cornelia GeorgescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Pacey: Când am sugerat ne întâlnim azi, nu asta aveam în minte.
Jen: Crede-mă, știu asta, dar din păcate, petrecerea lui buni de Ziua Recunoștinței este mai importantă decât viața noastră sexuală înfloritoare.
Pacey: Corectează-mă dacă greșesc, dar încă nu avem o viață sexuală, nu-i așa?
Jen: Și ce, crezi că e vina mea?
Pacey: De fapt chiar cred că tu ești de vină.
Jen: Îmi pare rău, Pacey. Doar că îmi este greu mă uit la tine cum mă mângâi cu... (Chicotește.)
Pacey: Cu preludiul nu e de râs. Cum vrei ca un băiat dea ce are mai bun când este disprețuit și luat în derâdere?
Jen: Suntem prieteni, nu? Și suntem prieteni, prieteni care... o fac... o să îmi ia ceva timp ca să mă obișnuiesc. Deși poate găsim un moment prielnic mai târziu?
Pacey: Nu pot. Cred că trebuie să merg la ai mei pentru Ziua Recunoștinței.
Jen: Bine.
Pacey: Îmi pare rău. Trebuie. Bânuiesc așa e corect ținând cont de faptul ei m-au adus pe lume și toate astea.
Jen: Pari atât de entuziasmat.
Pacey: Este un moment atât de vesel. Imaginează-ți femeile Witter muncind ca niște roabe în jurul unui cuptor încins toată după-amiaza doar ca să li se spună de către un tip ce stă în fotoliul lui, se îmbată și se uită la un meci de fotbal sunt prea uscați cocoloșii de unt.
Jen: În ciuda cepelor cu cremă, o iubesc pe buni pentru oferă și alternative.

replici din filmul serial Cei mai frumoși ani
Adăugat de Moț MădălinaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Fani pe Facebook