Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Ca om sunt rezultatul tuturor ființelor și lucrurilor pe care le-am iubit, doar atunci când iubești/ești iubit te poți transforma cu adevărat, îți poți schimba chiar identitatea, acesta este de altfel și unul din mesajele primului meu roman. Cunoașterea fără nicio implicare emoțională e valabilă poate pentru cyborgi, nu pentru un om cu un caracter frumos. Iar a avea un caracter frumos înseamnă printre altele și a ști să aștepți, a nu forța lucrurile în favoarea unor avantaje de moment. Atât scriitorii cât și artiștii plastici cu destin sunt experți în arta de a aștepta, operele lor sunt cunoscute și valorificate la adevărata lor valoare treptat, în timp, după ani și ani de muncă, uneori într-un anonimat total, alteori chiar după trecerea într-o lume mai bună...

în Autoportret prin ricoșeu (2010)
Adăugat de Constantin SeverinSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Citate similare

Du-te după ea! La naiba, nu mai sta acolo așteptând ca ea să te sune. Du-te după ea pentru că asta ar trebui faci când iubești pe cineva, nu să aștepți să-ți dea ea un semn care ar putea să nu vină niciodată. Nu lăsa oamenii fie o simplă întâmplare pentru tine. Ea nu este o nenorocită de emisiune TV sau o tornadă care ți se întâmplă. Sunt oameni pe care poate i-aș fi iubit dacă s-ar fi urcat într-un avion sau ar fi alergat pe stradă după mine sau m-ar fi sunat beți la 4 noaptea pentru că trebuia -mi vorbească chiar atunci și pentrunu vroiau regrete asta. Chiar dacă sunt poate singura persoană care face lucruri nebunești pentru alții ce nu ar da doi bani pe asta sau nu s-ar comporta ca niște idioți sau fie complet vulnerabili și onești. Să faci pe cineva se îndrăgostească de tine este ușor și nu poți să stai acolo speriat, respirând în telefon. Nu este idea tuturor despre ce este dragostea, dar este ceea ce cred eu că ar trebui fie, pentru că eu așa fac. Așa că du-te strigă-i dragostea ta, și fii cu ea în moduri în care contează pentru că asta este frumos și este generos și asta înseamnă să iubești pe cineva. Este nepoliticos și nesigur, dar nu contează.

citat din
Adăugat de Cornelia GeorgescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Pacey (către tatăl său beat și leșinat): Presupun că ăsta este un moment bun pentru a avea acea discuție tată/fiu. (Imitându-și tatăl.) Deci, cum merge școala, Pacey? (El însuși.) Păi, tată, merge chiar bine. Chiar mă schimb. Se pare că sunt destul de deștept. Chiar aș putea avea potențial de facultate. (Ca tatăl său.) Bravo, Pacey, am știut mereu că o să te dovedești a fi inteligent. Cum se poartă fetele cu tine? (El însuși.) Am cunoscut o femeie. (Ca tatăl său.) E drăguță? (El însuși.) Drăguță? Andie e frumoasă. E inteligentă, e amuzantă. Îți spun eu, tată, fata asta este cu adevărat specială. Din nu știu ce motiv, pare creadă că și eu sunt special. Tu de ce nu poți vedea asta? Ah? De ce nu mă vezi? Când ai renunțat la mine, când aveam cinci ani? Sau zece, sau doisprezece? Am 16 ani, tată! Și sunt aici și nu sunt perfect, dar mă străduiesc atât de mult pentru tine! (Începe plângă.) Eu doar...(Suspină.) Și e datoria ta! Este datoria ta iubești, indiferent de cine sunt sau o să fiu în viitor! Pentru că ești tatăl meu. (Suspină.) Ești tatăl meu. (Suspină din nou.) Ar trebui iubești, nemernicule! Nu pot face asta singur.

replică din filmul serial Cei mai frumoși ani
Adăugat de Moț MădălinaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Călător, trecător pribeag pe pământ...

Călător, trecător pribeag pe pământ...
Drumuri, gânduri, ofuri și chin,
Gust de pelin,
Goană de ani, muncă și bani,
Trudă în vânt...
Călător, trecător pribeag pe pământ!

Doamne, mi-ai dat ce n-am visat!
Sădind în mine, credința-n Tine,
Din ce mi-ai dat, voi dărui,
Oricând în cale voi întâlni
Un necăjit, un disperat ce ispășește al lui păcat.
Ajută-mă, cât mai trăiesc, tot ce doresc -nfăptuiesc,
Să prind în versul ce mi-ai dat, peste ocean ce-am învățat!
Știu, mai de preț pe lume nu-i, ca sănătatea omului
Dar sunt grăbit, uit prea ușor că pe pământ sunt trecător!

Dacă-i curat sufletul meu,
C-am fost cinstit și de cuvânt,
C-am respectat un jurământ,
Cât am fost bun, cât am fost rău,
O știi doar Tu, mărite Zeu!

Tot ce adun an după an,
Mult prea curând se pierde-n van!
O umbră sunt, o frunză-n vânt,
Când plec, las totul pe pământ,
Muncă de ani, Goană și bani, Trudă în vânt...
Atât doar sânt:
Călător, trecător pribeag pe pământ!

Chiar de ești trecător...

Astăzi ești... mâine, nu...
Viața... trece în zbor
Și tu ești doar atât:
Pe pământ, călător!

Mai târziu înțelegi,
și visele mor
Și tu ești doar atât:
Pe pământ, trecător!

Când devii înțelept,
Ai rămas cu-n toiag
Știi că ești doar atât:
Pe pământ, un pribeag!...

... Chiar de ești un pribeag,
Călător trecător,
Lângă suflete dragi,
Poți pricepe ușor
Ce-i un cuib fericit,
Un surâs de copil,
Cât de mult ai iubit?...

Te întreabă... subtil:
Ai plantat un copac?
Ai iubit o mândruță?
Ai pe lume urmași?
Ai făcut o căsuță?

Poți "pleca"... liniștit,
Ți-ai făcut aici "treaba"...
Chiar de ești trecător,
Nu trăit-ai degeaba!

poezie de (mai 2004)
Adăugat de Ionel DavidiucSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Constantin Triță

Sunt șase ani și jumătate

Sunt șase ani și jumătate,
De când mă rog într-un suspin
Și atâtea patimi, port în spate,
La poza ei... când mă închin.

Atât mi-a mai rămas pe lume,
Tablou-acesta... prăfuit,
Ce-mi spune într-un fel anume
Ce mult, tu mamă, m-ai iubit.

Sunt șase ani și jumătate,
De când copil, eu, nu mai sunt,
Te-nvață viața... cu de toate,
Iar tu măicuță, ești pământ.

Lumina-i veșnic, lângă cruce
Și flori și apă și amar,
Atât... eu îți mai pot aduce,
Restu-i o zbatere-n zadar.

poezie de
Adăugat de Cornelia GeorgescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Dalai Lama

Sursa tuturor suferințelor este ignoranța. Oamenii îi rănesc pe ceilalți în căutarea egoistă a fericirii sau satisfacției lor personale. Oamenii aleg diferite căi pe drumul către împlinire și fericire. Doar pentrunu sunt pe drumul tău, nu înseamnă că s-au rătăcit. Judecă succesul tău prin ceea ce trebuie renunți ca să poți obține. Adu-ți aminte că uneori să nu primești ceea ce îți dorești poate fi un mare noroc. Atunci când ești nemulțumit, vrei întotdeauna mai mult, mai mult, mai mult. Dorința nu îți poate fi niciodată satisfăcută. Doar atunci când practici o stare de autosuficiență și mulțumire, poți să îți spui: Da, am deja tot ceea ce am nevoie cu adevărat. Fericirea nu se găsește întotdeauna în urma căutării. Uneori apare când te aștepți mai puțin. Scopul nu este să devii mai bun decât alt om, ci mai bun decât tine.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "El Libro de la Alegria / The Book of Joy: Lasting Happiness in a Changing World Paperback" de Dalai Lama este disponibilă pentru comandă online cu o considerabilă reducere de preț, la -73.99- 37.99 lei.

Fata: Bă, tu chiar ai iubit și luna și păsările și vântul, chiar și zilele în care ai fost trist? Lumea asta e atât de rea uneori, cum poți tu s-o iubești?
Băiatul: Așa m-am născut. De fapt așa ne-am născut cu toții, numai că unii sunt prea lași ca iubească. Un eșec îi împinge la renunțare. Iar renunțarea înseamnă că trăiesc degeaba până la sfârșitul vieții lor.

replici din piesa de teatru [o stație...], scenariu de
Adăugat de Lucian VeleaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Aristotel

În prietenia erotică însă, uneori cel ce iubește se plânge că iubirii sale pasionale nu i se răspunde la fel, chiar și când întâmplarea face să nu aibă nimic demn de iubit; la rândul său, cel iubit se plânge adesea că celălalt, care la început îi promisese totul, acum nu-și respectă niciuna dintre promisiuni. Asemenea lucruri se întâmplă când primul iubește urmărind plăcerea, celălalt interesul, și când nici unul, nici altul nu găsește în legătura lor avantajul urmărit. Și cum acestea erau mobilurile prieteniei lor, ea este sortită se destrame când scopurile pentru care s-a întemeiat nu sunt atinse. Spre deosebire de ele, prietenia bazată pe afinități de caracter, neexistând decât pentru ea însăși, rezistă în timp.

citat celebru din
Adăugat de anonimSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
în alte limbiTextul original este scris în limba greacă. Dacă îl găsești, îl poți adăuga la Gr.Citatepedia.net. Dacă există deja, ne poți semnala pagina, ca să creăm legătura.

Dacă am lua suferințele vârstei de douăzeci de ani și le-am trăi la treizeci, pe cele de la treizeci la patruzeci... și așa mai departe cred că am schimba istoria lumii, am spune că nimic nu e pentru totdeauna, că nici un om nu e de neînlocuit, nici măcar mama, că iubirea nu se trăiește doar în doi, că moartea nu este în afara vieții, ea face parte din viață, că a pierde și a regăsi este un cântec de dor ce-l cântăm obsedant, că nu poți trăi în afara societății chiar dacă poți să ai trufia de a te crede superior ei, ajungi într-o modalitate sau alta devii sclavul său, că nu există viață fără să existe compromis, că a face ce-ți place este într-un final definiția fericirii și cum atât de rar facem doar ce ne place..., sfârșim prin a fi veșnic nefericiți. Că a fi iubit este mai important decât a fi puternic..., dar că fiind iubit ești mult mai puternic!

în Picată din cer - Casa de pe plajă
Adăugat de AnoukSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
William Shakespeare

Sonetul 32

Dacă vei mai trăi și după ziua grea
Când moartea cu țărână mă va fi învelit
Și dacă-ntâmplător poate vei revedea
Aceste biete stihuri scrise de-al tău iubit,
Atunci să le compari cu altele târzii
Și dacă sunt condeie ce-n timp le-au întrecut
Valoarea lor nu-i rima, ci-amorul ce îl știi,
Deși cu mult mai bine a scris cel priceput.
O! Dă-mi și mie gândul acesta de iubire:
"C-al meu amic o muză mai bună dac-avea
Atunci iubitul lui i-ar fi adus mărire
Și-acum în rândul celor mai înzestrați stătea.

Și sunt poeți cu stil, mult mai dibaci din fire,
Dar el, chiar dacă-i mort, a scris doar din iubire".

poezie clasică de , traducere de Octavian Cocoș
Adăugat de Octavian CocoșSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
în alte limbiTextul original este scris în limba engleză. Dacă îl găsești, îl poți adăuga la Citatepedia.com. Dacă există deja, ne poți semnala pagina, ca să creăm legătura.
cumpărăturiCartea "Othello. Othello Moor of Venice" de William Shakespeare este disponibilă pentru comandă online cu preț redus, la doar -33.00- 18.99 lei.
Elena Bulancea

De cele mai multe ori într-o poveste de iubire unul iubește iar celălalt se lasă iubit, unul se dăruiește iar celălat primește, unul pune suflet iar celălalt îi calcă în picioare sentimentele. Dacă crezi că nu te poți implica, dacă crezi că nu poți dărui iubire persoanei care ți se dăruiește, atunci las-o... nu îi va fi bine... va suferi, dar măcar nu va trăi în minciună și după un timp va realiza că tot ce ai făcut bun pentru ea, a fost să o părăsești! Poți glumești în iubire, dar nu poți să iubești în glumă...

citat din (februarie 2018)
Adăugat de AțunelSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Când poți accepta că durează 15 ani să obții orice lucru cu adevărat valoros, se întâmplă ceva magic: - îți dai seama că nu poți aștepta 15 ani ca să te bucuri de viață așa că în timp ce faci munca aia, călătoria de 15 ani, începi trăiești mai mult micile bucurii ale vieții. - îți dai seama că drumul înseamnă fericirea și nu destinația așa că începi aplici asta în toate aspectele vieții. - înțelegi că te poți face pe tine bogat făcându-ți nevoile mai puține, și în același timp realizezi că dacă ai un vis mare pentru care să te trezești dimineața, toate poverile sunt mai ușor de dus. - după câteva luni din această călătorie realizezi ce simplu e să fii fericit și parca nici nu mai îți dorești ajungi la destinație asa repede pentrunu mai vrei scapi de propria ta viață mizerabilă care acum are sens, și descoperi că îți poți iubi viața și te întrebi cum de nu te-ai simțit atât de bine până acum, pentru că deși nu ai mai multe în exterior, simți că ai trezit în tine uriașe comori interioare care au fost tot timpul acolo. Ce altceva ai mai învățat din călătoria ta?

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Atâta timp cât îți menții poziția de căutător, de cel care fuge pe o "cale spirituală" după Sine, prin definiția acestui fapt înseamnă că Sinele e undeva, înainte, acolo, atunci, după ce, dacă etc. Dacă vătămătorul urmărește vânatul înseamnă că vânatul e deja înaintea lui, înseamnă o dualitate plină de o căutare frustrantă, gen: dacă pică, dacă nu pică? Tu ești Sinele, nu-l poți căuta pentrunu-l poți pierde, de aceea este atât de simplu recunoști Sinele chiar acum, dar nu cu gândul. Cu gândul poți recunoaște alte gânduri, după cum cu efemerul nu poți recunoaște decât efemerul. Realitatea Ultimă este că tu ești nenăscut.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Batman: Și atunci de ce nu mă ucizi?
Jokerul (râde): Nu vreau să te ucid? Ce m-aș face fără tine? M-aș întoarce fur de la traficanți? Nu, nu, nu! Nu. Tu... Tu mă completezi.
Batman: Tu ești un gunoi care ucide pentru bani.
Jokerul: Nu vorbi și tu ca unul de-ai lor. Tu nu ești ca ei! Chiar dacă ți-ar plăcea asta. Pentru ei ești doar un ciudat, la fel ca mine! Acum au nevoie de tine, dar când nu vor mai avea te vor alunga ca pe un lepros! Vezi tu, principiile și moralitatea lor nu sunt decât niște glume proaste. La cel mai mic semn că ceva nu e în regulă, renunță la ele. Ei sunt îndeajuns de buni cât le permite restul lumii fie. Să-ți arăt. Atunci când nu va mai exista nicio miză, acești... acești oameni civilizați se vor mânca între ei. Vezi, nu sunt un monstru. Sunt doar înaintea curentului.

replici din filmul artistic Cavalerul Negru
Adăugat de Anamaria LicuriciSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Mihai Eminescu

Între caracter și inteligență n-ar trebui existe alegere. Inteligențe se găsesc foarte adesea, caractere, foarte arare. Ceea ce trebuie încurajat într-o societate omenească sunt oamenii de caracter. Energia centrului lor de gravitate și dreapta ascensiune a liniei lor de mișcare trebuie descărcată de greutăți prea mari. Precum Arhimede cerea un punct fix, pentru a ridica cu pârghia lumea din țâțâni, astfel caracterele tari și determinate sunt (ilizibil) împrejurul căreia se-nvârt lucrurile lumii. Este drept că ele adeseori sunt rezultatul mișcării sociale.

citat celebru din
Adăugat de Simona EnacheSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
în alte limbiTextul original este scris în limba română.
cumpărăturiCartea "Calin" de Mihai Eminescu este disponibilă pentru comandă online cu o considerabilă reducere de preț, la doar -38.44- 15.99 lei.

După ce ți se inoculează ideea că trebuie consumi ca fii cool, ți se dă o mână de ajutor. Cum mai poți fi tu un om liber când ai credite 10 ani de acum încolo? Când șeful îți latră ordine? Cum mai poți să fii liber și independent, când ai teamă că îți pierzi slujba? Cum mai poți avea inițiative și personalitate atunci când ești un sclav? Nu îți plătești ratele un anumit număr de luni, se ajunge la executare silită și chiar pușcărie. Mai sclav decât atât nu se poate!

în Descoperă-ți vocația
Adăugat de MicheleflowerbombSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Despărțirea e cea mai grea pierdere. Pentru că, dacă nu e o renunțare, atunci e sentință. De cele mai multe ori, despărțirea doare, pentru că ne învinuim că nu am iubit îndeajuns sau îl învinuim pe celălalt că a plecat, înainte fim măcar încă o bucată de viață, fericiți, împreună. Despărțirea doare și pentrunu ne iertăm. Nu ne iertăm, pentrunu i-am lăsat știe cât i-am iubit. Nu le-am arătat, îndeajuns de mult, iubirea noastră. Nu pe cât am fi putut. Sau nu pe cât ar fi avut ei nevoie. Și, de aceea, doare pe atât mai mult. Lecția de viață este să nu amânăm a ne arăta iubirea. Despărțirea mai poate fi un jaf al destinului: atunci când acesta îți răpește suflețelul iubit. Când spun asta, mă gândesc la moarte. Moartea omului iubit. Partener de viață. Copil. Părinte. Frate. Animal de companie. Poate, o prețioasă Lecție de Viață este că acele suflete care pleacă nici nu erau menite ne fie alături o viață întreagă. Poate, Menirea lor a fost ne învețe ceva. Să ne învețe DORUL. Să ne învețe regretul; acel regret care ajută la înălțare. Poate că menirea lor a fost, doar, ne iubească. Să ne facă " știm cum este să fii iubit".

în Maeștri din cotidian (2015)
Adăugat de Doina PostolachiSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
în alte limbiTextul original este scris în limba română.
cumpărăturiCartea "Ambroise" de Doina Postolachi este disponibilă pentru comandă online cu preț redus, la doar -28.00- 26.60 lei.

De ce ți-e frică spui "te iubesc"? Pentru că asta te face vulnerabil și poate celălalt nu îți va răspunde pe măsura așteptărilor? Nu îți face griji, oricum o să crăpați amândoi și ocazia asta nu o vei mai avea. Poate prin moarte vei scăpa de rușinea de a-ți deschide inima. De ce ți-e frică să îți urmezi pasiunile, faci munca ce o iubești? Poate nu vei câștiga destui bani? Stai liniștit, făcând munca ce NU îți place nu îți va aduce mai mulți bani. Dimpotrivă. Poate când vei vedea că după zece ani de muncă pentru patron tot e nevoie iei bani împrumut ca să îți înmormântezi bunicii și părinții, ai să îți dai seama dacă merită sau nu să îți urmezi vocația în viață. De ce ți-e frică trăiești clipa prezentă? Trecutul nu îl poți schimba, viitorul e un mister și este oricum opera ta prin acțiunile făcute ÎN PREZENT. Vrei ai foarte multe regrete și nici o putere de a le schimba peste mulți ani de acum. Atunci caută siguranța iluzorie în locul acțiunii de azi. Ce trebuie se întâmple ca să te deschizi complet în fața clipei prezente? Nu ai înțeles că dacă că ești acum în viață este singurul lucru concret, real și palpabil, aici și acum? Doar acum poți să iubești, să te bucuri, simți, trăiești. Doar acum. Și acum. Și acum. Și nicicând altcândva. Doar acum.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Cornelia Georgescu

Lucian: Nis, ești căzut în cap?! Ce naiba ai?! Nu-ți dai seama ce înseamnă 13 ani?! E vorba de ani, nu de ore, zile sau luni, ci ani... Într-o perioadă atât de lungă, orice este posibil; se pot întâmpla multe. Poți lua în calcul mai multe variante, dar nici n-are rost -ți bați capul cu așa ceva, pentru că-ți tocești nervii de pomană! Ce-i cu tine?!
Nistor: Păi, șefu', știu că ai dreptate, că-i vorba despre 13 ani, dar ea mi-a promis...
Lucian: Ți-a promis?! Ce ți-a promis? Că o să te aștepte? Ce știa ea atunci? Era doar o copilă naivă, visătoare, care a luat totul ca pe o joacă! Dar aici nu-i nici o joacă! Nu e o glumă banală, e pe bunelea!
Nistor: E adevăratavea doar 16 ani, dar nu era naivă! Știa ce zice. Era foarte sigură de ea. Și mi-a promis singură, fără să-i cer ceva în acest sens.
Lucian: Ți-o fi promis ea, tot ce se poate, dar tu, om la 22 de ani, cât aveai atunci, cu capul pe umeri, unde ți-a fost mintea în acel moment? Plecată cu sorcova?! Calculează numai! Dacă la plecarea noastră avea 16 ani, atunci după 13 ani, dacă vom reuși ajungem înapoi exact după cum prevede programul nostru, va avea 29 de ani. 29, pricepi?! La vârsta asta, ar putea fi căsătorită și chiar ar putea avea copii, destul de mărișori.
Nistor: Ce tot zici, șefu'?!
Lucian: Ce tot zic?! Nimic imposibil, Nis! Ți se pare ție că aș exagera cu ceva?! Mie nu... Dacă atunci ți-a promis, poatenu și-a dat seama ce spune. Sigur nu s-a gândit la implicațiile cuvintelor ei. La doar 16 ani, foarte sigur că nici măcar nu știa ce înseamnă cu adevărat dragostea. Poate și sub influența gestului tău de a o fi salvat de acei doi derbedei, te considera ca un fel de prieten, deși prietenia ei semăna mai mult a recunoștință. Cred că îi erai drag, ca un frate mai mare, care o putea ocroti la nevoie; fratele pe care nu l-a avut niciodată. Te așteptai la mai mult din partea ei, la doar 16 ani?
Nistor: Așa e, șefu', dar...
Lucian: Nici un dar, Nis! Gândește-te mai bine și ai -mi dai dreptate! Nu-ți face speranțe deșarte în privința Adelei. Nu te lega cu disperare de ideea că ea te-ar aștepta, pentrula întoarcere s-ar putea ai o surpriză neplăcută. N-aș vrea fiu în pielea ta în acel moment.

replici din romanul Proxima, Partea a-III-a: "Aventuri pe Proxima" de (2009)
Adăugat de Cornelia GeorgescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Christopher Walken

Îmi aduc aminte lucrul ăsta. Am mers la el și i-am spus cât de minunat ar fi ca actorii aibă coadă, pentru că eu am niște animale de companie, iar coada lor este atât de expresivă. O pisică îți poate spune totul în felul acesta. Îți poți da seama astfel când animalele sunt cu adevărat plictisite sau speriate.

citat din
Adăugat de Cornelia GeorgescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Absolut toate religiile sunt doar desert la masa timpului, dar doar EU, Absolutul, Dumnezeu servesc dintotdeauna și pentru totdeauna timpul drept desert la masa mea! Vai de cel/cea ce nu vede că adevărata lui identitate nu e decât Libertate! Atât de frumos spune Preaiubitul: "Căci umbră și vis este lumea aceasta, deșertăciune a tuturor deșertăciunilor!" Dacă "sfânta "Biserică" are nevoie fie apărata atunci nu e deloc sfântă, ci o pacoste care a pierdut Adevărul pentru câteva palme de pământ și câțiva zloți de aur, pentru urzeala deșartă a tronurilor bisericești. Tot Preaiubitul spune: "Nu-L căutați pe Dumnezeu în Biserici/sinagoge în clădiri din lemn sau din piatră, căci el se tăinuiește adânc în tăcerea profundă a inimilor voastre. Vai de cel/cea ce nu vede că adevărata lui identitate nu e decât Libertate. "PÂNĂ NU VĂ VEȚI REÎNTOARCE ȘI VEȚI FI AIDOMA UNUI PRUNC nu o să puteți intra în împărăția cerurilor." Ce avea fetița ta la o lună și nu avea lumea, era ea monopolul vreunei religii? Este Dumnezeu monopolul celor 5 mari religii ale lumii? Firește că nu. Pentru că Absolut toate religiile sunt doar desert la masa timpului. Sunt o "mulțime" care vorbesc de identitatea lor de daci liberi... Ce mai știm cu adevărat acum despre zamolxism? Peste 10000, peste un milion de ani cine își va mai aminti de religia creștină? Căci umbră și vis este lumea acesta.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Fani pe Facebook