Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Femeile, cel puțin cele tinere, și-au pierdut și bruma de cultură olfactivă în momentul în care au părăsit bucătăria, de când nu mai sunt obligate să gătească masa de duminică și au început să facă mai mult cu ochiul brandurilor strălucitoare. Mai important e faptul ca fiecare român să înceapă să-și cultive în grădină flori parfumate și plante aromate medicinale pentru a aduce savoare vieții iar femeile să se lanseze în arta patiseriei după rețetele franțuzești.

în Business24, interviu (25 februarie 2012)
Adăugat de Simona EnacheSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Citate similare

România și universul olfactiv de aici sunt o raritate neexploatată comercial. Lucrul cel mai de preț este pașaportul meu, faptul că vin cu o cultură olfactivă care nu există altundeva.

citat din (2013)
Adăugat de Simona EnacheSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Ca în dragoste, există parfumuri eterne și parfumuri de moment, un partener pe care-l faci semnatură olfactivă de-a lungul vieții, dar și mici infidelități care aduc savoare.

citat din (5 martie 2010)
Adăugat de Simona EnacheSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Cultura olfactivă înseamnă a fi expus constant la o varietate cât mai mare de mirosuri, de la plantele de grădină, tipurile de mâncare, până la varietatea de parfumuri încercate, nu neapărat cumpărate. Cu cât încerci mai multe în viață, cu atât ai posibilitatea de a face alegerile juste. Să nu uităm că majoritatea ingredientelor din parfumurile scumpe provin din plante exotice care nu cresc în România. Ele aduc însă Paradisul mai aproape.

în interviu (13 septembrie 2012)
Adăugat de Simona EnacheSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Am sentimentul că, până când nu vom aduce o nouă cultură, prin care atât femeile din Est, cât și femeile din Vest să-și poată dezvolta respectul de sine și să se poată exprima în așa fel încât creeze înalte standarde morale pentru societatea lor, nici femeile din Est, nici femeile din Vest nu se vor putea ridica la statutul deplin al feminității lor. Potrivit acestui statut, dacă femeile sunt respectate pentru calitățile feminității lor, înțelegând aceste calități potențiale și modul în care femeile își pot spori prin educație autoritatea, ele se vor bucura de protecție și vor furniza, la rândul lor, protecție pentru societate.

citat din
Adăugat de MicheleflowerbombSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "Era Metamoderna" de Shri Mataji Nirmala Devi este disponibilă pentru comandă online la numai 21.00 lei.

Bărbații fac mai multe prostii decât femeile, dar femeile sunt cele care îi împing sau îi determină le facă.

(31 octombrie 2008)
Adăugat de George BudoiSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
în alte limbiTextul original este scris în limba română.

Da, e foarte frumos vă iubiți, dar vă amintiți că Dumnezeu trebuie fie pe primul loc pentru fiecare dintre voi. Apoi iubirea după care voi și abia în final relația voastră. Așadar, mai ales la început, orice ar fi nu locuiți împreună cel puțin 10 ani. E mai mult decât suficient vă vedeți la fiecare sfârșit de săptămână, dar chiar și atunci faceți astfel încât Prezența, Dumnezeu primeze. După care, dacă doriți, puteți locui împreună, dar fiecare în jumătatea lui de apartament sau casă. Dar dacă doriți ucideți dragostea veți face din ea o afacere, o vă mutați de la început împreună sau și mai rău vă veți căsători și totul se va duce ușor, ușor de râpă fără ca măcar bănuiți. Pentru că mintea tare se mai grăbește la început să zică: "Nouă nu ni se poate întâmpla nimic. Ne iubim atât de mult!" și din atâta "dragoste" care aduce cu ea și bucătăria, despărțirea este inevitabilă.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Femeile și mărțișorul

Femeile mătură curțile
femeile dau cu aspiratorul
femeile fac dragoste
femeile repară acoperișurile
femeile fac copii
femeile vopsesc gardurile
femeile vin de la munca câmpului
femeile calcă
femeile spală
femeile vin de la supermarketuri
cu poalele pline
pâine
cafea naturală
mango
piper
vin
carne
kiwi
ceai
barbații
o întâmpină cu un zâmbet empiric
și-i pune în piept un suvenir
minuscul numit mărțisor
care face minuni
înduplecând-o astfel
-i gătească
-i spele
-i
-i
-i...

poezie de
Adăugat de Iulian LorinczSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Arthur Schopenhauer

Care sunt femeile pe care dorim le posedăm? Acelea care sunt tinere, vitale, sănătoase, având vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani. O femeie bătrână, incapabilă de a mai avea copii, nu mai are farmec, nu mai atrage. Instinctul ascuns care ne conduce se vădește în intenția de a avea copii. Apoi, vedeți fata sau femeia care, după calendarul ei, când natura o face fecundă caută un bărbat. Reciproc, atracția noastră scade în ochii sexului frumos după perioada proprie germinației sau când conceperea este mai mult sau mai puțin depărtată.

în Viața, amorul, moartea
Adăugat de Simona EnacheSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
comentariiAu fost scrise 2 comentarii până acum.
Participă la discuție!
în alte limbiTextul original este scris în limba germană. Dacă îl găsești, îl poți adăuga la De.Citatepedia.net. Dacă există deja, ne poți semnala pagina, ca să creăm legătura.
cumpărăturiCartea "Lumea ca vointa si reprezentare Vol. 1+2" de Arthur Schopenhauer este disponibilă pentru comandă online cu o mare reducere de preț, la -183.03- 137.99 lei.

Scopul este cel spre care se tinde. Direcția este ceea ce ne face ajungem mai ușor la scop. Căci oricine urmărește un scop își conduce acțiunea după el și cine se îndreaptă mai perseverent spre capăt ajunge mai repede. Căci există bunuri spre care nici chiar mai multe mișcări nu produc un avans prea mare, pe când altele aduc cu efort puțin roade bogate. Deci, ceea ce trebuie distins și mai ales este ceea ce este mai util. Căci toate cele mai utile sunt mai bune și fiecare lucrare trebuie judecată după roadele sale. Fiindcă mulți nu au acest discernământ, au depus mult efort și au avansat puțin, pentruau avut ochiul îndreptat doar exterior, spre înfățișarea lucrării, și nu interior, spre rodul virtuții. În fapt, ei se bucurau mai mult să facă lucruri mari decât să se exerseze în cele folositoare și le-au preferat pe cele prin care puteau fi mai degrabă admirați decât îndreptați.

în Meditații spirituale
Adăugat de anonimSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "Didascalicon. Editie bilingva" de Hugo de Saint-Victor este disponibilă pentru comandă online cu preț redus, la doar -33.67- 25.99 lei.

Eu cred că femeile sunt mult mai sensibile pentru că așa au fost educate, -i asculte pe alții și să le satisfacă cerințele, fie preocupate mai puțin de propria imagine. Femeile știu să se retragă. Au o competență socială înaltă, sunt niște observatoare mai bune.

citat din
Adăugat de Simona EnacheSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Tânjeam după femei în mod constant, cu cât erau de calitate mai proastă, cu atât mai bine. Și totuși, femeile – femeile adevărate – mă speriau, pentru că ele, în cele din urmă, îți doreau sufletul, iar eu voiam păstrez ce mai rămăsese din al meu. Tânjeam, mai ales, după prostituate, femei de joasă speță, pentru că erau ucigătoare și din topor, nu aveau nici o pretenție. Nu pierdeai nimic după ce plecau. Totuși, în același timp, tânjeam după o femeie tandră, adevărată, în ciuda prețului exorbitant. Oricum ar fi fost, eram pierdut.

în Femei
Adăugat de Simona EnacheSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "The Pleasures of the Damned: Poems 1951-1993 Paperback" de Charles Bukowski este disponibilă pentru comandă online cu o considerabilă reducere de preț, la -69.99- 41.99 lei.
Hans Christian Andersen

În orașul cel mare, în care sunt atâția oameni și atâtea case și n-au toți loc unde să-și facă o grădină și de aceea cei mai mulți trebuie să se mulțumească cu flori în glastre, erau și doi copii sărmani, care aveau o grădină puțin mai mare decât un vas cu flori. Nu erau frate și soră, dar se iubeau între ei ca și cum ar fi fost. Părinții lor locuiau în două mansarde din cele două case alăturate și care erau așa de apropiate una de alta încât streșinile maise atingeau și cum ferestrele erau față în față puteai treci de la o locuință la cealaltă.

în Crăiasa Zăpezii
Adăugat de Cornelia GeorgescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
în alte limbiTextul original este scris în limba daneză.
cumpărăturiCartea "Classic Fairy Tales by Hans Christian Andersen" de Hans Christian Andersen este disponibilă pentru comandă online cu o mare reducere de preț, la -75.00- 30.99 lei.

Atâta timp cât economia se rezumă la import export, specula de orice fel, servicii pentru companii străine sau activități care implică puțină materie cenușie, situația nu se va schimba. Aici e vorba de mândria națională pur declarativă și lipsită de forța ambiției. Când va exista dorința de a avea cea mai buna industrie de medicamente, cel mai bun design de avangardă, cele mai bune mașini și cele mai bune cosmetice naturale din Europa, lucrurile se vor schimba radical. Eu sunt singurul creator de parfumuri român, din păcate nu se produc parfumuri în România pentru a le face cele mai bune.

citat din
Adăugat de Simona EnacheSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Femeile încearcă întotdeauna devină blânde când îmbătrânesc, dar cele care arată cel mai bine sunt puțin sălbatice.

citat din
Adăugat de MicheleflowerbombSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Cine sunt mai inteligenți: femeile sau bărbații?

Desigur, femeile! Ați văzut vreodată o femeie care să se căsătorească cu un bărbat numai pentru faptul că alesul său are picioare lungi?

întrebări și răspunsuri
Adăugat de MicheleflowerbombSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

A fost o vreme când lansările de parfumuri erau foarte rare, câteva doar pe an. Acum, este o adevărată explozie de creații noi, pentru toate gusturile. Dar, ca în modă, femeile nu mai sunt fidele aceluiași parfum și au învățat experimenteze, ba chiar să-și construiască o adevărată garderobă parfumată în care, așa cum arătam în trecut, doar o singură creație e parfumul semnătură. Acest fenomen determină moda în parfumuri, schimbările de gust, atitudine și brusca pasiune pentru ceva nou.

în Business24, interviu (25 februarie 2012)
Adăugat de Simona EnacheSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Bărbații maturi din punct de vedere emoțional vor aprecia femeile autonome, care nu se agață disperate de ei, femeile care nu și-au pierdut feminitatea, femeile care știu trăiască cu ei cu respect și apreciere față de aceștia. Orice bărbat, ca și orice femeie, își dorește fie apreciat, valorizat.

în ziarul "Adevărul" (noiembrie 2015)
Adăugat de MicheleflowerbombSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Dacă rezultatul e mai special decât creațiile individuale, combinarea e o adevărată experiență. Mai întâi trebuie stăpânită asocierea dintre produsele de corp și parfumul propriu zis, pentru a-l sublinia și intensifica. Apoi, se pot aplica mai multe parfumuri, de regulă din aceeași familie olfactivă, pe diverse părți ale corpului. Un parfum în păr, unul în decolteu, altul pe degete pentru o atingere senzuală. Combinația se testează înainte pe mână, la distanță de cca 5 cm, pentru a vedea dacă efectul este de succes. Mare atenție la dozare pentru a evita cacofonia olfactivă!

în interviu (13 septembrie 2012)
Adăugat de Simona EnacheSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Femeile astea...

E bine lăsăm femeile slabe fie prințese
și să trăiască de pe urma altora cu avere.
E bine lăsăm femeile puternice fie regine
și să-și conducă singure viața așa cum doresc.
E bine lăsăm cele mai puternice femei
să-și construiască imperii pe dărâmăturile celor lași,
care au fost lăsate fără viață în urma lor.

poezie de (13 martie 2019)
Adăugat de Eugenia CalanceaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Este foarte dificil, ca bucătar, ai o femeie care să te accepte așa cum ești, o femeie care să se mulțumească cu locul 2 în viața ta, o femeie care să respecte faptulcel mai important lucru pentru tine este bucătăria și cariera, după aceea urmează ea, femeia.

citat din
Adăugat de MicheleflowerbombSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "Dodii" de Florin Dumitrescu este disponibilă pentru comandă online la numai 24.99 lei.

Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Fani pe Facebook