Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Atunci când mi-e dor de ceva anume, simt că am un rost în viață. Și nu doar iubirea fiind cea care poate da sens, motivații, creiona realitatea transformând-o în bucăți de fericire, nu. Sunt atâtea momente în care conviețuirea cu tine însuți e poate cel mai dificil 'angrenaj' de pus la punct, mentenanța unei vieți trăite în armonie fiind prima și ultima îndemânare dobândită pe care trebuie s-o cultivi. În pace nimic nu evoluează, dar nici războaiele nu duc neapărat la rezultate care să merite amintite, memoria clipei fiind adeseori udată de neputința raportării la propriul calendar autoimpus. Delirul relațiilor interumane sapă la rădăcina credinței în fericire, asumarea prea devreme ori tardivă a sarcinilor "ivite" în drumul nostru transformându-ne ca într-un joc Mario. Propriul ceas biologic funcționează la nivel de sinapsă a sufletului, tinerețea fiind pierdută sau după caz, regăsită, atunci când astrele par să se alinieze cu drumul ce-l străbatem. E un deliciu transformat în supliciu, de fiecare dată când vrem sa fim necondiționat okay față de ecoul vieții. Greșind de fiecare dată, atunci când măștile ce ne reprezintă ne transformă în sosii ce par mânuite de un Gepeto suprem. Și totuși... trăim ca să transformăm iubirea în slogan, sau iubim ca să transformăm viața într-o lume minunată? Poveste de viață...


Adăugat de Sorin ȘomandraSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Citate similare

Toată viața sperăm în ziua de mâine, uitând s-o trăim pe cea de azi. Sau, ne chinuim urmărim foile de parcurs ce nu ne reprezintă și de la care ne este teamă să ne abatem. Să fii propriul stăpân pare greu de realizat, chiar și iubirea dându-ne teme pentru vacanță. Dar grav cu adevarat e felul în care întelegem dăm glas viselor proprii. A fi tu însuți, în orice împrejurare, fiind provocarea sub care ne naștem: trăim și murim plini de regrete, pe malul unui țărm numit - fericire!


Adăugat de Sorin ȘomandraSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Singura dată când poți cu adevărat vezi drumul spre tine însuți, este atunci când distanța dintre realitatea împăciuitoare a vieții și tulburătorul creuzet al viselor devine suficientă, astfel încât clopotnița inimii să nu mai cheme oamenii la slujba iubirii... apoi, sărută cerul doar atunci când stropii ploii uită ma plece de pe buze și mângâie din pletele anotimpurilor ce-ți bat în vene, ca un fior al vântului ce se strecoară printre copacii unei paduri. Am uitat să trăim normalul, respirăm clipa și să dăruim din suflet, alergăm după fastfood-ul vieții de mucava gătită din false menuete și servită în ambalaje foșnitoare, am uitat privim în ochi vecinii, prietenii, oamenii în general, păcălindu-ne chiar și atunci când ne privim în propria oglindă, că viața e doar un șirag de întâmplari ce trebuie neapărat să fie ieșite din decorul vieții... armonia timpului fiind spartă pe treptele democrației pășuniste, procesată după rețeta simplă a noii ordini mondiale - pax romana...


Adăugat de Sorin ȘomandraSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Atingerea fericirii și împlinirii în viață este un concurs cu tine însuți pe care îl câștigi atunci când te cunoști pe tine prin experiențele trăite. Nu poți cunoaște adevărul tău interior fără trăiești experiențe. Poți accelerezi procesul citind și despre adevărurile altor oameni, adevăr la care au ajuns prin propriile lor experiențe de viață. Adevărul este diferit pentru fiecare și de aceea, nefericirea este semnul că nu trăim adevărul nostru, ci încercăm îl trăim pe al altuia. Vei avea lacrimi în ochi de fericire când îți vei descoperi propriul adevăr interior, pentru el este în armonie cu întreg universul. Fiecare dintre noi este într-un punct diferit al drumului spre adevăr. Cea mai înaltă formă de iubire și respect este onorezi locul și ritmul fiecăruia în viață, fără judeci.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Cântecul vieții

Iubirea imensă și fără măsură ce se revarsă în mine,
Atunci când iubesc, îmi iluminează fiecare părticică a ființei mele
și îmi inundă pentru totdeauna universul lăuntric
cu o mulțime de mesaje tainice ce provin de la Dumnezeu.
Tocmai de aceea, în această viață
nu mai sunt niciodată sigur, ci îmbrățișat de Dumnezeu Tatăl.

Energia cea tainică a iubirii, ce provine de la Dumnezeu Tatăl,
Se revarsă în valuri prin mine atunci când iubesc și
astfel devine cu putință îmbrățișez și să ofer iubire
fiecărei ființe umane ce există pe acest Pământ
și totodată merită să-mi primească iubirea.
Tocmai de aceea, în această viață
numai simt niciodată însingurat sau singuratic.

Dat fiind faptul că am savurat și savurez fără încetare
Nectarul cel divin al vieții,
Tocmai de aceea, în această viață
numai simt niciodată însingurat sau singuratic.

Dat fiind faptul m-am adăpat și mă adap fără încetare
de la fântâna cea magică a vieții,
Tocmai de aceea, în această viață
Nu mă mai simt niciodată un veșnic însetat.

Dat fiind faptul energia mirifică a timpului
mi-a șoptit într-un mod tainic la ureche
cântecul manifestării atemporale,
care mă face basculez în eternitate,
Tocmai de aceea, în această viață
nu mai simt niciodată starea de oboseală sau de vlăguire.

Dat fiind faptul că viața trăită intens și plenar
mi-a dezvăluit în mod gradat misterul fascinant al morții,
Tocmai de aceea, în această viață
nu mai sunt deloc înfricoșat.

poezie din Aforisme și cugetări despre viață
Adăugat de MorticiaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
comentariiA fost scris un comentariu până acum.
Spune-ți părerea!

Ecoul ploii se destramă în picăturile așteptărilor, golind cerul de misterul speranțelor. Ca pe-o sârmă agățată la soare, viața noastră se zvântă după fiecare spălare la față, garderoba destinului alegând de multe ori cu ochii închiși tocmai acea mască ce credeam că ne reprezintă cel mai puțin... neîncrederea firească însă dispare când intrăm în propriul rol, credința în bine fiind cea care netezește asperitățile destinului. Viața este așa cum ți-o colorezi, folosind acuarelele propriului destin.


Adăugat de Sorin ȘomandraSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Ionuț Caragea

Sunt poet

Povestea începe de fiecare dată atunci când te doare
Și sufletul irumpe într-un caleidoscop de imagini
Se proiectează în fața ochilor și spune:
Privește-mă, cât sunt de frumos!

Ai sentimentul acela de gol în piept
Pentru toată dragostea levitează
Într-un univers imaginar
În care tu ești totul
Și nimic

La o atingere de cuvinte se află iubita
O furi trecutului și o întemnițezi
Într-o carte în care fiecare pagină
Reprezintă o viață viitoare

Visele sunt atât de reale încât
Atunci când te trezești
Descoperi la creștetul capului
O grămadă de bilețele

Dintr-o dată știi care este
Rolul tuturor amintirilor

Drumul spre muncă este o binecuvântare
La fiecare pas te oprești și admiri
O minune care înainte ți se părea
O banalitate

Vorbești cu arborii, cu păsările, cu melcii
Cu Soarele, cu mașinile, cu ferestrele, cu reclamele
Cu pământul, cu iarba
Cu biserica
Vorbești cu Dumnezeul
Din tine și El
Îți răspunde
Poeme

Ai ajuns uiți cine ești
Pe ce lume trăiești
La ce stație de metrou trebuie să cobori
Vorbești de unul singur la telefon
Ajungi te îndrăgostești de un ordinator

Probabil, nu știu,
Asta înseamnă fii poet
Sau cel puțin un mic
Nebun...

poezie de din Delirium Tremens (2007)
Adăugat de Ionuț CarageaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
în alte limbiTextul original este scris în limba română.
cumpărăturiCartea "In asteptarea pasarii" de Ionuț Caragea este disponibilă pentru comandă online cu o considerabilă reducere de preț, la -67.43- 39.99 lei.
W. Somerset Maugham

Amintește-ți că nu e mare lucru -ți faci datoria atunci când ți se impune acest lucru, nu e cu nimic mai merituos decât a-ți spăla mâinile atunci când ele sunt murdare. Singurul lucru care contează este iubirea pe care o ai față de datorie. Atunci când iubirea și datoria se contopesc, harul se află în tine și te vei putea bucura de o fericire care merge dincolo de înțelegerea omului.

citat din
Adăugat de Cornelia GeorgescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "Catalina" de W. Somerset Maugham este disponibilă pentru comandă online cu preț redus, la doar -26.92- 8.99 lei.

Dacă îți imaginezi că într-o relație de cuplu intri ca să iei de la partener, vei suferi atunci când aștepți primești și nu ți se dă. Dacă îți imaginezi relația de cuplu este ca să te facă fericit, vei suferi atunci când te trezești singur pentru o clipă și îți dai seama ce viață de rahat ai. Dacă îți imaginezi că iubirea "se primește" de la celălalt, vei suferi atunci când vei uita că iubirea se "autogenerează" în fabrica din sufletul tău. Dacă îți imaginezi că într-o relație de cuplu trebuie să îți lași deoparte libertatea, propriile nevoi, hobby-urile și prietenii, vei suferi de fiecare dată când vei fi șantajat în numele iubirii renunți la tine iar la sfârșit – suferința suprem㠖 când ești părăsit pentru ești un om fără coloană vertebrală care a renunțat așa ușor la propriul suflet. Iar cea mai mare suferință este atunci când ți-ai format părerea despre iubire din ce spune religia, mass-media și anturajul tău. Ai un compas perfect al iubirii în inima ta. Acolo știi tot timpul ce e bine și ce e rău, știi când mergi pe un drum greșit sau unul al împlinirii, când e timpul să se încheie o relație sau să înceapă una. Nu asculta pe nimeni, nici pe mine, când vine vorba de iubire. Dar ascultă-ți vocea interioară cu sinceritate brutală. Și atunci vei știi tot ce ai nevoie știi despre iubire, relații, îndrăgostire, fericire.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Pașii mei calcă timpul

Suflete pustiit
nu adormi încă
și mai spune-mi
povestea vieții
încă odat'
ca atunci când
am trăit-o prima
dată cu atâta tristete,
bucurie, dragoste și dor.
suflete luminat
nu te întuneca încă
și mai luminează-mi
calea spre fericire
ca atunci când
te-ai aprins prima dată
și ai născut iubirea.
suflete cald
nu îngheța încă
și mai încalzește-mă
ca atunci când
topeai tristețea
în palme.

poezie de (2008)
Adăugat de Daniela PanăSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
comentariiA fost scris un comentariu până acum.
Spune-ți părerea!

Iubirea e în tine. A fost tot timpul acolo și e singurul loc unde va fi. Și atunci când nu simți iubire e pentru ți-ai acoperit iubirea din tine cu gunoaiele existenței de zi cu zi și doar de tine depinde îți miști fundul și să începi faci curat printre gunoaie până când vei face iubirea din tine să strălucească din nou. Iubirea e în tine atunci când citești o carte care îți place, când te uiți la filmul sau serialul preferat, când mergi în excursie și ești în mijlocul naturii trăgând pe nas aerul oxigenat al pădurii sau cel sărat al mării și toate problemele de acasă par departe. Când asculți muzica preferată, când ești cu prietenii din copilărie și râdeti de toate amintirile. Iubirea e în tine atunci când îți spune: "Devino maxim din ceea ce poți devii." Iubirea e când alergi pe bandă sau pe stradă sau tragi de fiare la sală sau faci orice sport, pentru că iubirea îți spune: "Iubește-te! Vreau ai un corp frumos și sănătos." Iubirea e în tine când te duci mângâi un câine sau o pisică. Iubirea e în tine atunci când știi meriți tot ce e mai bun în viața asta și iubirea e în tine când faci ceva cu pasiune și uiți cum trece timpul. Iubirea e în tine când îți îmbrățișezi părinții și bunicii și îi ierți pentru toate greșelile pe care le-au făcut față de tine, pentru atât au știut la vremea lor. Iubirea e în tine când te uiți în ochii persoanei pe care o iubești și îi spui: "Te iubesc" fără îți pese de reacția ei și fără ai nevoie de ceva în schimb.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Ce e iubirea?

Ce e iubirea? De inima o cheamă.
Ce e iubirea? De lasă-n suflet rană.

Ce e iubirea? Când fără ea, degeaba mai trăim.
Ce e iubirea? De nimic pe lume, nu e mai sublim.

Ce e iubirea? Când o cunoști
Și simți ești omul cel mai bogat din lume,
Ce e iubirea? Când te părăsește și rămâi buimac.

Ce e iubirea? De toți îi cântăm, scriem și vibrăm.
Ce e iubirea? Atunci când o trădăm.

Ce e iubirea? Atunci când nu o cunoști.
Ce e iubirea? Pentru cei răi și proști.

Ce e iubirea? Când te părăsește
Și totul în viață, ți se prăbușește.

Ce e iubirea? Când din ateu, devii un credincios.
Ce e iubirea? Pentru tirani și ticăloși.

Ce e iubirea? De n-ar fi Dumnezeu
Și în iertare, nu încercăm credem mereu.

Ce e iubirea? De inima mereu o cheamă,
Ce e iubirea? Când mai toți, de la ea, avem o rană.

Ce e iubirea? Când viața ne-o fericește un timp,
Apoi ne părăsește căutând al destin.
Ce e iubirea? La care atâta râvnim.

poezie de (10 august 2003)
Adăugat de Valeria MahokSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Iubirea...

Iubirea-i tema veșnic vie,
Ce a schimbat mentalități.
Au încercat mulți s-o rescrie,
Trecând peste prejudecăți.

Un dar divin primit de om
În zorii dimineții,
Ce l-a făcut nemuritor
În marea dramă a vieții.

Nu poți trăi fără iubire
În lumea noastră zbuciumată,
Căutând veșnic o ieșire,
Alta, decât ți-a fost dată.

Iubirea este trup plăpând,
Încorsetat de vină,
Având la bază doar un gând,
O simplă rădăcină.

Ea poate crește, sau pieri,
Influențând o soartă,
Făcând din noi niște copii,
Sau doar o masă moartă.

Iubirea înseamnă transformare,
Un aliaj de sentimente,
Întotdeauna vindecare
Și cele mai de preț momente.

Iubirea este planta vieții,
Ce trebuie intens udată,
Nu doar în anii tinereții,
Ci până-n ultima etapă.

Iar dacă planta nu înflorește,
Oricât de mult tu ți-ai dori,
E semn că ceva nu-ți priește,
Dar viața nu ți-o irosi!

Și ce se-ntâmplă când iubim?
Ce mecanism se declanșează?
Pe orice gând scrie "sublim",
Iar răul chiar nu mai contează.

Dar cât trăim să nu uităm,
Să credem în iubire,
Căci tot ce-n viață învățăm,
E despre fericire...

poezie de
Adăugat de Cornelia GeorgescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Mihai Leonte

Unde ești viață?

Unde ești tu viață,
Prin care am trecut?
Întrebarea e isteață,
Iar răspunsul e știut.

Viața care a-nceput,
Tu nu știai ce este,
Atunci cândva demult,
Credeai că e poveste.

Acum bătrân fiind,
Când ai văzut ce-a fost
Observi că doar trăind,
Viața are rost.

poezie de
Adăugat de Mihai LeonteSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Început...

Infern sau paradis, nu știu cum să-l numesc...
Mi-o spun în gând de fiecare dată,
Când las în urmă tot ce-i "nebunesc"
Și părăsesc această lume fermecată!

Această lume, creată împreună
Și despre care, știm doar noi.
Această lume, atât de "nebună",
Unde ne refugiem când nu mai vrem să știm de voi.

Este o lume magică, dar totodată,
Atât de egoistă; poate chiar pătată.
Căci doar pentru un singur scop a fost creată:
transformăm "inevitabilul" în artă.

Și deși suntem doi, în lumea noastră,
Cuvântul "noi", devine singular!
Ca -nțelegi cât e de extraordinară
Pasiunea, când e sentimentul clar.

Păcat suntem nevoiți,
Să ținem totul numai pentru noi.
Doar nu credeați suntem diferiți
Când vine vorba de-al vostru "noroi".

Nu, nicidecum! Doar nu degeaba
Am ales drumul cel mai rău privit!
Drumul, în care nu e simplă "treaba",
Dar cu finalul cel mai fericit!

poezie de (2018)
Adăugat de Andrei Ș.L. EvelinSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Vreau răspunsuri... încă mai aștept!

Mi-ai împletit cunună din astre
și un fir de gând,
pe frunte mi le-ai pus
fără de vină,
să-mi lumineze calea
atunci când mă frământ,
când nu-mi găsesc cărarea
și nici rostul,
crezând -i a mea vină.

Nici tu,
dar nici Apollo
cel sfătuitor
nu-mi dați răspunsuri,
când întrebările
dor!

Unde-i lumina
care mi-a fost promisă,
unde-i iubirea,
pe care o aștept
smerită,
unde-s răspunsurile
pe care le aștept
de-o viață
și unde-i bucuria
mă răsfețe
în fiecare dimineață??
Unde-s???
Le voi găsi
la margine de lume,
le voi primi ca dar,
în nopți fără de somn,
ori poate,
le voi citi în raza
lui Venus,
cel strălucitor!?

Pe Tellus Maters tu mi-ai dat
o casă,
în față am acum,
a masă,
pe ea bucate
câte vrei,
dar n-am răspunsurile VIAȚĂ,
le vreau pe toate,
chiar dacă tu,
nu vrei!

Le merit!
Nu sunt sfântă,
nu mă găsești în calendar,
ci doar aici pe Terra
unde bătătorită-i calea
pe care tu mi-ai dat-o-n dar!

Pe Jupiter,
l-am invocat în taină,
suprem judecător,
văd de am dreptate
în cele socotite!
Și dacă am,
tu VIAȚĂ,
tu zăludo,
să-mi spui pe dată
toate răspunsurile
chiar dacă-n gândul tău,
mă crezi nebună!

L-am întrebat pe Cronos,
răspunsul nu mi-a dat
la simpla-mi întrebare,
firul vieții
mi-e secat?
Și dacă da,
îl pot uda?
Mai pot eu înoda
ceea ce viața
știu,
va refuza?

Nu-mi reproșa că am trăit
ca Hermes,
știu că da,
dar dat-am tot ce am simțit
și altora!
Cu prisosință chiar,
n-am fost zgârcită
trebuie s-o recunoști,
m-am pus pe mine-n poezie,
m-am dăruit cu totul
fără de regret,
dar vreau răspunsurile,
eu înca, mai aștept!

poezie de
Adăugat de Cornelia GeorgescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Fiecare om e șocat atunci când aude pe cineva referindu-se la el, pentru prima dată, ca fiind bătrân.

citat din
Adăugat de Cornelia GeorgescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "The Common Law Paperback" de Oliver Wendell Holmes este disponibilă pentru comandă online la 65.99 lei.

Fiecare-și dorește siguranța zilei de mâine. Uneori, uităm că viața-i trecătoare, suntem asemeni luminii unei lumânări ce poate fi stinsă accidental chiar și de-o ușă deschisă, dincolo de orizontul palpabil, realitatea clipei își trage seva din universul acesta imprevizibil și golit de sentimente. Ne împiedicăm în proprii pași, ducem cu noi teama și neîmplinirile pe post de stindard, flamura sub care nu putem decât gustăm crâmpeie de fericire. Boli, razboaie, tragedii și întâmplări stupide sunt doar momente în care nu putem regăsi nimic din mila și înțelegerea cerului! Și totuși... cât de frumoasă-i viata! Cât de mult ne dorim să ne regăsim în ceilalți, credința și speranța de mai bine hrănind rădăcina dragostei. Dragostei de viață, de oameni, de natura și de noi înșine. În dar, primim nu doar viața ci și liberul albitru al destinului. Iar dacă într-o zi reușești strângi la piept un suflet drag, înseamnă o zi trăită cu folos. În fiecare zi e liber să iubim, fără taxe și fără să trăim pe datorie dragostea. Te provoc deschizi zăgazul sufletului. Și să trăiești fiecare zi cu tot sufletul adunat ciopor pe buzele destinului. Merităm știm spunem fiecărei zi: Bine-ai Venit în Viața mea!


Adăugat de Sorin ȘomandraSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Daniel Vișan-Dimitriu

Tăceri

De-acum ai s-asculți doar tăcerea
căci vorbele-au fost condamnate
fie de vânturi purtate
să-și tacă prin lume durerea.

Va fi o tăcere-nghețată,
în care găsi-vei răspunsuri
la tot ce-ai crezut neajunsuri,
dar n-ai înțeles niciodată.

Va fi o tăcere-ntrebare
pe care nici eu nu am pus-o,
plecarea ta, doar a răspuns-o,
prin pași ce ne-aduc alinare.

Ne-a fost prea târziu în prezentul
pe care se-așterne tăcerea,
speranța fiind încheierea
în sensul ce-l dă transcendentul.

Și, poate, în vieți de lumină,
sau alta ce-mi poate fi dată,
te voi căuta de îndată,
continuu și fără hodină.

Dar, totuși, tăcerea de-ar sparge-o
iubirea, credința în mine,
voi fi tot aici pentru tine;
ți-am spus te-aștept și voi face-o.

poezie de din Oare
Adăugat de Cornelia GeorgescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Atunci când consideri un om inferior ție, din orice fel de cauze, fie are o vârstă mai mică, poate experiență mai puțină de viață, poate e mai sărac, mai lipsit de educație, ascultă un alt fel de muzică sau are comportamente pe care le consideri înapoiate, imaginează-ți ca pe o scară mai sus există cineva care se uită la tine și te judecă în același fel pe tine. Pentru dacă e să o luăm în felul asta, în orice faci și orice ai fi, e tot timpul cineva mai bun ca tine. Și atunci, ai putea oare îl consideri pe cel așa zis "inferior" ție camaradul tău măcar în privința acestui numitor comun? Amândoi puteți fi judecați de instanțe superioare ca fiind inferiori. Ce mai râmăne de făcut? Într-o lume care judecă, toți suntem inferiori. Într-o lume în care acceptăm, iertăm și iubim, avem șansa să ne ridicăm deasupra condiției noastre.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Iubirea și ura sunt copiii aceluiași părinte: sufletul. Conștiința fiind judecătorul suprem. Dacă am știi alegem, ce fericire!

aforism de
Adăugat de Sorin ȘomandraSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Antologia aforismului românesc contemporan
cumpărăturiAntologia aforismului românesc contemporan, ediția a II-a
40 de aforiști reuniți într-o colecție memorabilă
Vezi detalii despre o antologie de referință!

Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Fani pe Facebook