Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Nu poți face ceva doar pentru bani. Trebuie să faci lucrurile în care crezi și în cele din urmă vei câștiga bani.

citat din
Adăugat de Cornelia GeorgescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Citate similare

De obicei, succesul îl vei găsi în vecinătatea talentelor și pasiunii tale. Te naști cu gena succesului, trebuie doar să fii atent care este aceasta. Nu încerca copiezi succesul altuia doar pentru că îi aduce mulți bani. Investește cât de mult poți în talentul tău, în pasiunea ta. Poate că nu ai darul să faci bani din orice, dar ai o mare sensibilitate spre oamenii oropsiți și simți că trebuie să faci ceva pentru ei. Dă tot ce poți în direcția aceasta! Sunt puține șanse te îmbogățești dar poți fi un om care scrie istorie, așa cum a făcut Maica Tereza, de exemplu.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Alan Watts

Când în sfârșit am ajuns la ceva ce individul spunea că ar vrea facă, eu îi spun: "Fă acel lucru și uită de bani!" Dacă spui că a face bani este cel mai important lucru, îți vei petrece viața irosindu-ți complet timpul. Vei face lucruri care nu îți plac ca să poți să continui trăiești, și asta înseamnă continui să faci lucruri care nu îți plac, ceea ce este o prostie. Mai bine ai o viață scurtă care este plină de lucrurile pe care dorești le faci decât o viață lungă petrecută într-un mod mizerabil...

citat clasic din
Adăugat de Catalin PopescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "Cosmologia voioasa" de Alan Watts este disponibilă pentru comandă online cu preț redus, la doar -26.00- 24.70 lei.

De ce ți-e frică spui "te iubesc"? Pentru că asta te face vulnerabil și poate celălalt nu îți va răspunde pe măsura așteptărilor? Nu îți face griji, oricum o crăpați amândoi și ocazia asta nu o vei mai avea. Poate în moarte vei scăpa de rușinea de a-ți deschide inima. De ce ți-e frică îți urmezi pasiunile, să faci munca ce o iubești? Poate nu vei câștiga destui bani? Stai liniștit, făcând munca ce NU îți place nu îți va aduce mai mulți bani. De ce ți-e frică trăiești clipa prezentă? Trecutul nu îl poți schimba, viitorul e un mister și este oricum opera ta prin acțiunile făcute ÎN PREZENT. Vrei ai foarte multe regrete și nici o putere de a le schimba peste mulți ani de acum. Atunci caută siguranța iluzorie în locul acțiunii de azi. Ce trebuie se întâmple ca te deschizi complet în fața clipei prezente? Nu ai înțeles că faptul că ești acum în viață este singurul lucru concret, real și palpabil, aici și acum? Doar acum poți să iubești, te bucuri, simți, trăiești. Doar acum. Și acum. Și acum. Și nicicând altcândva. Doar acum.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Lev Tolstoi

Când faci ceva, nu trebuie să faci pentru tine, fie și numai pentru că niciodată nu poți ști dacă tu vei fi cel ce se va bucura de roadele muncii tale. Din același motiv e nechibzuit să faci ceva doar pentru un om sau pentru un număr mic de oameni. E mult mai înțălept ca ce faci să fie pentru toți.

în Despre Dumnezeu și om din jurnalul ultimilor ani
Adăugat de anonimSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
în alte limbiTextul original este scris în limba rusă. Dacă îl găsești, îl poți adăuga la Ru.Citatepedia.net. Dacă există deja, ne poți semnala pagina, ca să creăm legătura.
cumpărăturiCartea "Set Anna Karenina" de Lev Tolstoi este disponibilă pentru comandă online cu o considerabilă reducere de preț, la -69.90- 34.99 lei.

Am observat, de-a lungul timpului, că persoanele care nu reșesc să-și atingă obiectivele, au inclusiv credințe limitative legate de bani, de prosperitate și oameni care au bani. La un moment dat, un prieten mi-a spus că e mai bine cu bani decât fără bani. Da, așa este pentrupoți să faci multe lucruri. Alt prieten mi-a spus că banii rezolvă problemele pe care lipsa banilor o creează. Dacă stai și te gândești, oamenii nu se ceartă pentru că au prea mulți bani ci pentru că au prea puțini, sau că duc lipsă de bani. Nu bogații sunt nefericiți, ci oamenii care se consideră săraci, care vor mai mult și nu știu cum se raporteze la ceea ce vor. Din păcate, când vorbim despre relația de obiective care este în strânsă legătură cu relația cu banii, pot spun că cele mai greu accesibile obiective sunt cele legate de bani.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

De ce ți-e frică spui "te iubesc"? Pentru că asta te face vulnerabil și poate celălalt nu îți va răspunde pe măsura așteptărilor? Nu îți face griji, oricum o crăpați amândoi și ocazia asta nu o vei mai avea. Poate prin moarte vei scăpa de rușinea de a-ți deschide inima. De ce ți-e frică îți urmezi pasiunile, să faci munca ce o iubești? Poate nu vei câștiga destui bani? Stai liniștit, făcând munca ce NU îți place nu îți va aduce mai mulți bani. Dimpotrivă. Poate când vei vedea că după zece ani de muncă pentru patron tot e nevoie iei bani împrumut ca îți înmormântezi bunicii și părinții, ai îți dai seama dacă merită sau nu îți urmezi vocația în viață. De ce ți-e frică trăiești clipa prezentă? Trecutul nu îl poți schimba, viitorul e un mister și este oricum opera ta prin acțiunile făcute ÎN PREZENT. Vrei ai foarte multe regrete și nici o putere de a le schimba peste mulți ani de acum. Atunci caută siguranța iluzorie în locul acțiunii de azi. Ce trebuie se întâmple ca te deschizi complet în fața clipei prezente? Nu ai înțeles că dacă că ești acum în viață este singurul lucru concret, real și palpabil, aici și acum? Doar acum poți să iubești, te bucuri, simți, trăiești. Doar acum. Și acum. Și acum. Și nicicând altcândva. Doar acum.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Dacă te concentrezi pe bani nu vei face niciodată bani. Cum se fac banii? Cineva are de oferit ceva ceea ce alții percep valoros. De la pastă de dinți până la mașini, cărți și orice lucru care costă bani. Tu ce ai valoros de oferit? Angajatul clasic își imaginează că dacă își vinde timpul (8, 10, 12 ore pe zi) este îndreptățit fie plătit. Ei bine, cât valorează acele ore luate din viața ta și vândute? Merită investiția asta? Să îl faci pe altul bogat cu orele vieții tale în timp ce tu primești niște fărâmituri? Dacă îți place, continuă. Dacă nu îți place, învață creezi valoare, îți dezvolți abilități care să te facă o persoană valoroasă. Abia atunci vei începe să faci bani adevărați, când vei înțelege ce însemană valoarea.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Motivul pentru care foarte mulți oameni sunt săraci sau se luptă cu greutățile vieții din punct de vedere material e un motiv care te face să râzi. Se concentrează atât de mult pe făcut bani încât uită ce sunt banii. Bani sunt doar UNA din multele forme pe care le poate lua valoarea. Mai mult, nu sunt deloc o formă de valoare importantă. Sunt doar niște hârtii amărâte pe care le dai și primești în schimb altfel de valori. Banii sunt practic o TRADUCERE a valorii. Dai bani și primești mâncare, distracție, obiecte, chiar și sex. Cu banii poți cumpăra multe alte lucruri pe care le consideri valoroase. Nu poți cumpăra orice lucru valoros și mai ales nu poți cumpăra valori cu adevărat importante. Iubire, prieteni, o viață împlinită, sănătatea, experiențele de viață, dezvoltarea abilităților. Banii nu se fac urmărind să faci bani. Banii se fac urmărind oferi valoare oamenilor din jur, celor care au bani și care sunt dispuși plătească cu bani ceea ce tu ai de oferit.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Jim Rohn

Cheia fericirii nu înseamnă mai mulți bani. Fericirea este o artă care trebuie studiată și practicată. Mai mulți bani vor face doar să fii mai mult decât ești deja. Mai mulți bani te vor trimite doar mai repede la destinație. Așa că, dacă ești înclinat fii nefericit, te vei simți mizerabil înconjurat de lux, cu mai mulți bani. Dacă ești înclinat fii răutăcios, bogăția te va face să devii o teroare. Și dacă ești înclinat spre băutură, mai mulți bani îți vor permite te distrugi cu ajutorul băuturii.

în 7 Strategii pentru obținerea bogăției și fericirii
Adăugat de MicheleflowerbombSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "7 strategii pentru obtinerea bogatiei si fericirii" de Jim Rohn este disponibilă pentru comandă online cu preț redus, la doar -35.00- 24.99 lei.

Dacă o poezie mi-ar fi putut câștiga o prietenie, aș fi scris și aș fi dăruit, oricui, oricât de multe poezii! Cred că numai pe niște copii îi poate apropia sau corupe o poezie. Probabil, numai circumstanțe ca aceasta, când ei, încă fiind copii, deja învață fie micuți profitori. "O fiu prieten cu tine, dacă la compunerea de mâine, îmi scrii o poezie". Copiii profitori de ieri, care te șantajau cu o poezie, sunt adulții de azi, care te șantajează cu bani sau cu promisiuni de iubire. Totuși cât de bine ar fi, dacă ai putea câștiga pe cineva, de partea ta, doar cu o... poezie! Pe scurt, ce minunat ar fi să poți cumpăra, cu Poezie, toate acele lucruri pentru care, azi, lumea plătește BANI. Lumea plătește, în BANI, răbdarea altora ca pe o datorie. Azi, lumea plătește, cu BANI, încrederea ca pe un împrumut. Ce lume frumoasă am face, dacă am putea cumpăra inimile cu Poezie; putem cumpăra sănătatea, iertarea, putem răscumpăra iubirea doar cu... o Poezie.

în Maeștri din cotidian (2015)
Adăugat de Doina PostolachiSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
în alte limbiTextul original este scris în limba română.
cumpărăturiCartea "Ambroise" de Doina Postolachi este disponibilă pentru comandă online cu preț redus, la doar -28.00- 26.60 lei.
Steve Jobs

Trebuie să găsești lucrurile care-ți plac. Și asta e valabil atât pentru munca ta, cât și pentru partenerul tău de viață. Munca ta o -ți umple o parte însemnată din viață și singurul mod în care vei fi cu adevărat satisfăcut este să crezifaci o muncă extraordinară. Și singurul mod în care poți face o muncă extraordinară este -ți placă ce faci. Dacă n-ai reușit încă, continuă căutarea. Nu te mulțumi cu puțin. Așa cum e și cu partenerul de viață, vei ști atunci când l-ai întâlnit. Și, la fel ca în orice altă relație extraordinară, lucrurile vor merge din ce în ce mai bine pe măsură ce trec anii. Așa că nu te opri din căutare. Nu te mulțumi cu puțin.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Esența întregii Americi este speranța de a face la început bani – apoi de a face bani din bani – apoi cea de a face mulți bani din mulți bani.

citat din
Adăugat de Cornelia GeorgescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "Panica din '89" de Paul Erdman este disponibilă pentru comandă online cu preț redus, la doar -16.90- 9.99 lei.

Orice faci, indiferent că vrei bani mulți, iubire, dragoste, putere, la început vei fi foarte slab - în orice domeniu care crezi că te va duce la fericire sau la lucrurile pe care le vrei în viață.

în Descoperă-ți vocația
Adăugat de MicheleflowerbombSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Nu este nimic în neregulă să faci bani sau să faci ce trebuie ca să poți să vinzi, dar cred că se vede când scrii ceva ca plătești facturile și când scrii ceva pentru că este adevărata ta versiune asupra lucrurilor.

citat din
Adăugat de MicheleflowerbombSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "Sarutul din umbra Meredith Gentry Vol. 1" de Laurell K. Hamilton este disponibilă pentru comandă online cu preț redus, la doar -24.90- 12.99 lei.

Dacă vei găsi pentru mine o modalitate de a câștiga bani, mă voi alătura ție negreșit. Voi renunța la tot ce am aici. Scrie-mi cât mai des și ține-mă la curent cu tot ce faci... Ieri am lucrat până la 3 dimineața și apoi am luat un mic dejun format din câteva cepe. Teatrele de aici sunt zgârcite, iar publicul din ce în ce mai greu de satisfăcut. Dumnezeu mă aibă în paza lui! Sunt pregătit vin acolo la cel mai mic semn din partea ta. Cu toate acestea trebuie te previn: voi avea nevoie de bani pentru călătorie.

în scrisoare către fratele său, Michele Puccini (1890)
Adăugat de Simona EnacheSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "E lucevan le stelle. Pan Flute and String Quintet" de Giacomo Puccini este disponibilă pentru comandă online la 70.00 lei.
Valeriu Butulescu

Elena (către Don Siempre): Dă-i bani, iubitule! (Arată spre Tomas.) Noi venim din trecut, dar acest pui de porc întruchipează prezentul! Deschide-i ochii cu nasturii tăi de aur!
Don Siempre: Bani, bani și iar bani! (Îi aruncă lui Tomas o monedă strălucitoare.) În zadar, totul! Sancho, pentru a vedea ceea ce nu există, trebuie să crezi dezinteresat în himere!

replici din piesa de teatru Don Siempre, scenariu de (2005)
Adăugat de Lucian VeleaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
în alte limbiTextul original este scris în limba română.

Învață privești banii ca pe un slujitor ascultător de care te poți folosi pentru a câștiga încă și mai mulți bani, dar și pentru a aduce lumii în care trăiești servicii cu mult mai mari decât cele pe care le aduci la ora actuală.

în Te-ai născut bogat, Eu și banii
Adăugat de MicheleflowerbombSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "The ABCs of Success: The Essential Principles from America's Greatest Prosperity Teacher Paperback" de Bob Proctor este disponibilă pentru comandă online cu o considerabilă reducere de preț, la -65.99- 37.99 lei.

Dacă ești atent, vei vedea că diavolul de gând este ciclic, ai fugit odată în aceiași perioadă acum un an sau doi, acum vei vrea fugi din nou.:) Mintea va face totul doar pentru ca tu nu auzi vorbele mele, ea va face totul ca nu abdice de pe tron. Până nu vezi cu adevărat cine ești, te crezi slujitorul obedient al gândului. culmea e că fără umilința de a NU ȘTI NIMIC nu poți obține realizarea, tot ceea ce crezi că știi este otrava mândriei cunoașterii care te desparte de întreg și te condamnă la o nesfârșită suferință. Iată de ce cei mai mulți oameni nu dau doi bani pe Guru că doar "guru" din capul lor știe mai bine calea pierzaniei, deoarece deja se află pe povârnișul ei.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Părerea mea este că pentru sănătate trebuie ai bani și să îți faci timp. De aia ajung mulți la spital și nu le mai poți face nimic.

citat din
Adăugat de MicheleflowerbombSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Să îți urmezi pasiunea sau nu? Sunt sigur că 99% din oameni ar fi dispuși își urmeze pasiunea dacă ar face bani din asta. Corect? Atunci întrebarea pe care o avem este cum faci bani din pasiunea ta? Foarte simplu. În fiecare zi oamenii cheltuie bani. Mulți bani. Pe ce? Pe de toate. Pe lângă mâncare și haine, distracții și excursii, oamenii cheltuie mulți bani pe propriile pasiuni. Așadar, singura întrebare importantă la care să te gândești este..... Cum leg pasiunea mea de nevoile și dorințele oamenilor, nevoie și dorințe pe care ei își doresc plătească bani. Simplu?

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Fani pe Facebook