Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Există trei versiuni pentru un cârlig. Există unul din metal solid, foarte greu. Este ascuțit, iar din cauza greutății se pot face unele daune grave cu el. Și apoi există unul din aluminiu care este puțin mai ușor, iar al treilea este din garnitură de cauciuc, care este bun dacă vreți să faceți cascadorii. Uneori îmi place să-l păstrez! Este suportul perfect pentru o ceașcă de cafea - are dimensiunea exactă.

citat din
Adăugat de Cornelia GeorgescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Citate similare

Printre realități, există și materie există și suflet, și acestea sunt într-un singur loc, căci nu există un loc separat al materiei și unul separat al sufletului(cum ar fi unul pe pământ pentru materie și unul în aer pentru suflet), ci locul sufletului este separat, în sensul că nu se află în materie. Aceasta înseamnă faptul că sufletul nu este unit cu materia, iar același lucru nu se poate naște și din suflet și din materie, adică nu se poate naște din materia ca substrat (pentru că ea nu este formă)și anume este separat. Materia așezându-se pe sine însăși sub suflet este luminată de el și nu poate pună stăpânire pe cel de la care primește lumină;sufletul nu poate suporta materia fiindcă din cauza acestei materii rele este incapabil vadă. Aceasta este căderea sufletului: faptul de a veni astfel în materie și de a deveni slab, fiindcă nu toate puterile sale sunt active, fiindcă materia le împiedică își ocupe locul pe care sufletul îl deține și oarecum se opune și face să devină rău ceea ce a luat ca pintr-un fel de furt, până când sufletul reușește să se întoarcă la starea lui superioară. Așadar materia este și cauza slăbiciunii din suflet și cauza viciului. Căci este ea însăși rea mai înainte ca sufletul devină rău, este de fapt răul inițial.

citat clasic din
Adăugat de anonimSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
mafie
Judecătorul: Signor Coppola, ce înțelegi dumneata prin mafie?
Coppola: Domnule judecător, la ora actuală există trei magistrați care doresc devină procurori ai Republicii. Unul este foarte inteligent, cel de-al doilea este puternic sprijinit de partidele de guvernământ, iar al treilea este un imbecil. Care dintre ei va fi alesul? Imbecilul, de bună seamă. Aceasta este Mafia.

replici celebre din Mafia - Judecătorul și oamenii de onoare, scenariu de
Adăugat de Simona EnacheSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Trebuie înțelegeți că dorința voastră este un dar al lui Dumnezeu, care vă îndeamnă evoluați și vă spune că nu există putere care să-L poată provoca pe Dumnezeu, pe Spiritul viu atotputernic din voi. Spuneți-vă atunci: "Dumnezeu (Înțelepciunea Cosmică) mi-a dat această dorință și mă susține, revelându-mi planul perfect pentru îndeplinirea ei, iar eu îmi păstrez vie această credință."

în Descoperă puterea cosmică din tine
Adăugat de MicheleflowerbombSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "The Miracle Power of Your Mind: The Joseph Murphy Treasury Paperback" de Joseph Murphy este disponibilă pentru comandă online cu o mare reducere de preț, la -121.99- 63.99 lei.
Sergiu Celibidache

Este vorba despre înrudirea dintre tonuri, înrudire între diferitele niveluri de sunet, intensități. Dacă unul este foarte puternic, iar celălalt este slab nu este vorba de un contrast foarte mare. Dacă unul este foarte puternic, iar celălalt este tot puternic atunci avem un contrast enorm. Cu cât este mai mare contrastul, cu atât sunt mai numeroase punctele de contact dintre stările de fapt. Și cu cât este mai mare contrastul, cu cât sunt mai numeroase contactele, cu atât mai mult timp îmi trebuie mie pentru a percepe asta. Așadar dimensiunea temporală este inclusă în interval. Frescobaldi spune: Pasajele expresive trebuie cântate mai încet decât celelalte.

în Despre fenomenologia muzicală
Adăugat de Cornelia GeorgescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Nu există grabă în planul creativ; și nu există penurie de ocazii. Când vei ieși din tiparul competitiv, vei înțelege că nu e nevoie acționezi pripit. Nimeni nu se ia la întrecere cu tine pentru ceea ce vrei faci; este din belșug pentru toată lumea. Dacă un spațiu este luat, un altul mai bun se va deschide pentru tine, un pic mai departe; timp este destul.

în Știința de a deveni bogat
Adăugat de MicheleflowerbombSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "The Wisdom of Wallace D. Wattles II - Including: The Purpose Driven Life the Law of Attraction & the Law of Opulence Paperback" de Wallace D. Wattles este disponibilă pentru comandă online cu preț redus, la doar -41.99- 25.72 lei.
Platon

În genere, în privința a ceea ce există un mai bine, există și un cel mai bine. Iar dat fiind că între cele ce există, unul e mai bun decât celălalt, atunci există și unul care e cel mai bun, acesta fiind divinul.

citat celebru din
Adăugat de anonimSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "Phaidros sau Despre frumos" de Platon este disponibilă pentru comandă online cu preț redus, la doar -27.00- 18.99 lei.

Există multe metode ce pot conduce la vindecări miraculoase. Concluzia care se impune esteexistă un mental comun tuturor ființelor și acela este subconștientul, iar cauza unică a vindecărilor o reprezintă credința.

în Puterea Extraordinară a subconștientului tău
Adăugat de MicheleflowerbombSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Joey (lăsându-i un mesaj pe telefon lui Dawson): Hei Dawson, eu sunt. Am vrut te sun. Sunt la o petrecere cu Jack, Jen și colega mea de cameră nebunatică. Ghici ce? Mă distrez pe cinste, dar oricât de bine ar fi, lipsește ceva: tu. Nu ești aici și știu că am spus că sunt în regulă cu faptul că nu ai venit weekendul acesta, dat știi ce? Nu este în regulă pentruîmi lipsești. Și în seara asta era un băiat care se dădea la mine sau cel puțin așa cred. Și era foarte drăguț, iar eu l-am alungat și nu știu sigur de ce am făcut asta. Dar sunt destul de sigură că am făcut-o din cauza ta. Mi-am petrecut ultimele două luni sperând că o să apari la ușa mea într-o bună zi, dar nu este așa. Tu ești undeva în lumea asta și îți urmezi visele și eu vreau faci asta. Dawson, cred că este timpul te las -i contunui viața. Și îmi este foarte greu să fac asta pentru că știu că există o parte din mine care te va iubi mereu. Dar toată situația asta, visatul cu ochii deschiși, fuga nu ne fac bine. Așa că asta fac acum, încerc ne eliberez, lucru pe care ar fi trebuit să-l fac acum trei luni. Spun rămas bun, Dawson. Să mă suni. Pa.

replici din filmul serial Cei mai frumoși ani
Adăugat de Moț MădălinaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Noi punem peste măreția a Ceea Ce Este un construct psihologic despre ceea ce ar putea fi. Când această ultimă întrebare este abandonată, ce rămâne?! Chiar în acest moment, El este Aici! Ce anume nu apare și nu dispare, dar este din Veșnicie Aici? Nu există doi, nici unul nu există, ce este înainte de Zero? Nu există nicio cale pentru Acum, pentru că noi suntem deja Acum. Nu există nicio cale pentru Aici, pentru că noi suntem deja Aici. Când această ultimă întrebare este abandonată, ce rămâne?!

în Ce a fost înainte ca forma ta să fie?
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Dr. Meredith Grey: Există șapte păcate de moarte. Le știm pe cele mai grave... lăcomia, mândria, desfrânarea. Păcatul despre care nu auzim prea des este mânia. Poate din cauza faptului că acesta nu este la fel de grav, și ne gândim că îl putem controla? Eu cred că îi oferim prea puțină importanță, el fiind mult mai periculos decât ne imaginăm. La urma urmei este unul dintre cele șapte păcate de moarte.

replică din filmul serial Anatomia lui Grey
Adăugat de Raluca PredaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Osho

Intuiția este cea mai înaltă treaptă a scării, scara conștiinței. Această scară are trei trepte: prima și cea mai de jos este instinctul; a doua, cea din mijloc, este intelectul; iar a treia, cea mai de sus, este intuiția. În toate trei este folosită particula "in". Lucrul acesta este semnificativ. El înseamnă că aceste calități sunt înnăscute. Ele nu se pot învăța, nu există niciun mod de a le dezvolta cu ajutor din afară.

în Intuiția - Cunoașterea de dincolo de logică
Adăugat de Simona EnacheSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "The Colors of Your Life: A Meditative and Transformative Coloring Book Paperback" de Osho este disponibilă pentru comandă online cu o considerabilă reducere de preț, la -53.99- 32.99 lei.

Libertatea există? Și dacă există, cum de omul în loc să o lase trăiască și să o cultive, face totul pentru a o ascunde, pentru a o însuși furând-o celor care au tot dreptul la ea?
Istoria este o poveste despre sclavie și libertate, despre eliberare și
emancipare, prevaricare și transgresiunea, războaie și lupte, care sunt motivate de ideea că, privându-i pe ceilalți de libertate, este mai ușor să-i îngenunchezi, -i stăpânești pentru a-i menține într-o stare de perpetuă suferință, ceea ce face zborul din "colivie" spre libertate aproape imposibil.

începutul de la Cerșetori de existență, Ecce homo - Între Glorie și Ruină de (martie 2020)
Adăugat de Marinescu Teodora - Redactor - Realitatea PlusSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Este adevărat că a ierta din vârful buzelor nu este egal cu a ierta din inimă. Pentru ca iertarea treacă de pe buze la inimă este nevoie ca timpul vindece rana. Există timp pentru toate, deci există și un timp al iertării, dar trebuie să-l lași curgă normal în a sa clepsidră!

în Staccato - Frânturi de viață, volumul II
Adăugat de anonimSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

O femeie este doar o femeie, dar o mamă este un vulcan, un uragan, o inundație, o furtună, un cutremur. O mamă este invincibilă. Nu există nicio pierdere pe care ea nu o transforme în putere. Nu există trecut din viața copiilor pe care să nu-l încadreze și să-l pună pe perete. Nu există nicio teamă care să o țină tăcută mult timp.

în Șoapte (8 martie 2022)
Adăugat de Ioana Cretu ( C.I)Semnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Nu există capăt de drum, fiecare drum este continuarea celui anterior, viața nu dispare, moartea nu există, este în mintea noastră înfricoșată. Morții noștri dragi ne însoțesc pretutindeni, în vise, în amintiri. Să nu-i uităm, pentru că și ei ne pot uita. Iar Dumnezeu este în fiecare din noi, cum ar putea muri?

citat din
Adăugat de anonimSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
în alte limbiTextul original este scris în limba română.

Recunosc că, de fiecare dată când escaladând un munte văd cum răsare soarele, simt că momentul este unul magic pe care nu reușesc să-l descifrez. Poate din cauza asta revin mereu în munți, iar și iar, pentru a încerca descopăr forța aceea necunoscută care scoate din adâncul inimii mele aceste sentimente de plenitudine...

citat din
Adăugat de MicheleflowerbombSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "Frontiera invizibila" de Kilian Jornet este disponibilă pentru comandă online cu preț redus, la doar -25.96- 19.99 lei.
Euripide

Nu există niciun lucru care să fie veșnic plăcut, pentru că natura noastră nu este simplă, ci include și un al doilea element, diferit de primul, în virtutea căruia suntem ființe coruptibile, astfel încât, dacă unul dintre aceste două elemente se află în activitate, această activitate este, din perspectiva naturii celuilalt element, contrară naturii; când cele două elemente se află în echilibru, actul ce rezultă nu ni se pare nici plăcut, nici neplăcut. Dacă ar exista o ființă cu o natură simplă, aceeași activitate ar fi pentru ea totdeauna cea mai plăcută. Dar, pentru noi "schimbarea în toate ne este plăcută" din cauza unei laturi rele a naturii noastre; căci, la fel cum omul rău este schimbător, și natura care are nevoie de schimbare este rea, ea nefiind bună pentru că nu este simplă.

citat celebru din
Adăugat de anonimSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

În ochii săi strălucea reflexia celei mai frumoase planete din Univers - o planetă care nu este nici prea caldă, nici prea rece; care are apă în stare lichidă pe suprafața sa și unde gravitația este tocmai potrivită pentru ființele umane, iar atmosfera este perfectă pentru ca ei poată respire, unde există munți și deșerturi și oceane și insule și păduri și copaci și păsări și plante și animale și insecte și oameni - o mulțime de oameni. Unde există viață. O mică parte din ea, probabil, inteligentă.

citat celebru din
Adăugat de Catalin PopescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
în alte limbiEste disponibil și textul în engleză.
cumpărăturiCartea "A Brief History of Time Paperback" de Stephen Hawking este disponibilă pentru comandă online cu o considerabilă reducere de preț, la -73.99- 44.99 lei.
Eros Ramazzotti

Pentru mine este foarte important să îmi placă de cel cu care vreau colaborez, existe o chimie între noi. Este la fel ca într-o relație dintre un bărbat și o femeie, dacă nu există chimie, nu există nimic.

citat din
Adăugat de MicheleflowerbombSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Mintea...

Dacă mintea este divizată
Bun și rău sunt criteriile
Din care se nasc
Toate acțiunile
Care provoacă suferință.
Dacă mintea este clară
Bun și rău nu există
Fiind doar manifestări
Născute din aceeași rădăcină.
Când omul înțelege
Că Unu este cel
Care dă naștere lui doi
Liniștea se lasă de la sine
Iar suferința dispare
Fără fie necesar
Vreun alt efort.

poezie de
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "Renascut din propria cenusa" de Paul Avram este disponibilă pentru comandă online cu preț redus, la doar -29.00- 21.99 lei.

Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Fani pe Facebook