Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Oricâți bani ar plăti și ar învăța, nimeni nu își dorește cu adevărat să fie nici telepat, nici super-empat, nici cititor al gesturilor și mimicii, câtă vreme asta îl pune în dificultatea de a rămâne în adevăr și în sine însuși, cât mai simplu. Când știi că cineva îți spune de bine, dar gândirea lui în mișcarea privirii arată contrariul, iar emoția lui de dispreț îi curge prin toți porii, riști să devii un om foarte hain, sau dimpotrivă, un iertător al întregii rase umane. Deci ce este cunoașterea și trăirea în spirit? un fel de blestem de a nu fi vrut să fii simplu om.

în Rupte din Seu, Psihologia sublim (2016)
Adăugat de TchobanskySemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Citate similare

Osho

Copiii își iubesc enorm propria persoană. Societatea distruge această iubire, religia o distruge - dacă oamenii s-ar iubi pe sine, pe Iisus Hristos cine l-ar mai iubi? Dar pe președinte? Dar pe părinți? Iubirea copilului pentru el însuși trebuie deturnată. El trebuie condiționat să-și îndrepte iubirea spre obiectele, lucrurile și persoanele aflate în afara lui. Acest lucru îl face pe om foarte sărac, pentru iubirea față de ceva exterior lui - Dumnezeu, Papa, tatăl, soția, soțul, copiii - îl face dependent de acel obiect al iubirii lui. Devii al zecelea pe listă în propriii ochi, un cerșetor.
Te-ai născut împărat, fericit cu tine însuți. Dar tatăl tău vrea -l iubești pe el, mama vrea s-o iubești pe ea. Toți cei din jurul tău iubesc pe altcineva, ca și tine. Ce lume nebună! Fiecare încearcă iubească pe cineva, când de fapt nu are nimic de dăruit! Și nici celălalt nu are. De ce se ceartă îndrăgostiții, se hărțuiesc și se agasează unule altul tot timpul? Motivul este simplu: nici unul nu reușește să-și ia ceea ce dorește. Amândoi sunt goi, amândoi sunt cerșetori.

în Cartea despre barbati
Adăugat de Bordea Andreea AncaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "The Colors of Your Life: A Meditative and Transformative Coloring Book Paperback" de Osho este disponibilă pentru comandă online cu o considerabilă reducere de preț, la -53.99- 32.99 lei.

Îi întreb ca legionari: Dacă ordinul este acum tăcere, ei nu pot executa ordinul? Sau își închipuie am murit, că a murit Mișcarea, moare, sau poate că nu știm noi ce să facem, de asta tăcem. Să n-aibă nici o grijă de asta. Trăim. Nu ne e teamă nici de dracu. Mișcarea n-a murit și nici să nu se sperie nimeni că va muri. Eu sunt aici și răspund de victorie. Dar vreau să nu se miște nimeni fără ordinul meu.

citat clasic din
Adăugat de Cornelia GeorgescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Gelozie și blestem

Ce greu mi-a fost când am visat
Dar și mai greu când am aflat
Cu cât dispreț m-ai înșelat
Deși din suflet te-am rugat
Să n-o faci, "blestemato".

În timpul scurt ce-ți dăruiam
Un sfat, îndemn sau ce “aveam”,
Mi-ai spus minciuni, de le știam
Nici bună ziua, nu-ți dădeam
Mândrețe-ntruchipată.

Dar rana se va vindeca,
Poate curând, când voi uita
Și când din suflet vei pleca
Cum ai venit în calea mea
Otravă muribundă.

Pământul nu-mi este dator
Și nici eu lui, chiar dacă mor,
Mai sunt un “om”, nu impostor
Cu două fețe, nici “topor”
De-aceea vei plăti-o.

Viața nu-ți dă și nici nu-ți ia,
Iși scrie drumul, cum vrea ea,
Dar și tu faci parte din ea
Deci, vei plăti durerea mea
De cinci ori îndoită.

poezie de din Dragoste, patimă și blestem (intern) (1994)
Adăugat de Corneliu Zegrean-NireșeanuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Dostoievski

Nu te minți singur. Cel care se minte pe sine și-și pleacă urechea la propriile sale minciuni ajunge să nu mai deosebească adevărul nici în el, nici în jurul lui și să nu mai aibă respect nici pentru sine, nici pentru lumea cealaltă. Iar dacă nu respectă pe nimeni, nici nu poate iubi pe cineva, și astfel, neiubind pe nimeni, ca se afle în treabă sau ca să-și omoare urâtul, se lasă în voia patimilor și ispitelor trupești, și, stăpânit cum e de metehne, ce deosebire mai poate fi între el și un animal?

citat celebru din romanul Frații Karamazov de
Adăugat de anonimSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
în alte limbiTextul original este scris în limba rusă. Dacă îl găsești, îl poți adăuga la Ru.Citatepedia.net. Dacă există deja, ne poți semnala pagina, ca să creăm legătura.
cumpărăturiCartea "Le Joueur" de Dostoievski este disponibilă pentru comandă online cu o considerabilă reducere de preț, la -59.72- 32.99 lei.

I: Ce înseamnă să fii simplu? A. M: Să fii simplu în lumea gândului este imposibil. Aș spune totuși că a fi simplu înseamnă să îl pui în centrul existenței tale pe Dumnezeu, atât de complet, încât te dizolvi în El. Această comuniune în care nu mai rămâne nici o urmă de "eu și al meu" este apogeul simplității. Dumnezeu este teribil de simplu! I: Ce înseamnă să fii om? A. M: A te crede un ego separat de Dumnezeu, care "își trăiește viața", este suferința lucie de a fi om. I: Ce este o ființă superficială? A. M: O ființă care fuge, urmează orbește gândul, fie că e gândul "voi lua covid" sau gândul "sunt iluminat", este o ființă teribil de superficială. O ființă care îl urmează tot timpul pe "eu și al meu" este o ființă cutremurător de superficială.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Adi: Nu mi-a spus nimeni niciodată pe șleau că în viața asta pot ajunge și lider d-acela adevărat, sau că pot fi cineva mare, un soi de șef, nu doar sclav sau fotbalist. Nu mi-a spus nimeni că toți avem câte o șansă pentru ceva mult mai bun, decât un simplu salariu și o viață-n jurul lui și că nu e obligatoriu ajung mă bazez doar pe milogeală cu implicarea obligatorie a întregii societăți, ci și individual.

replică din romanul Códice: Suspect din oficiu de (15 martie 2017)
Adăugat de Andrei SulugiucSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
în alte limbiTextul original este scris în limba română.

Ceea ce ești este atât de simplu, încât nici unul din gândurile minții nu te poate prinde, nici măcar gândul Dumnezeu/Sine. Dacă ai înțeles cu adevărat asta, dă divorț de minte chiar acum. De ajuns cu această căsătorie cu gândul, care a devenit sufocantă prostituție a devenirii. Pur și simplu, las-o sară în aer. Niciodată asta, nu ai fost tu!

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Lumea online a devenit o platformă de lux pentru cei care nu-și permit luxul de a tăcea și de a mai aștepta atât cât e nevoie pentru a-și face opera cunoscută între cei care o doresc într-adevăr. Există un fel de libertinaj dăunător, căci nimeni nu mai verifică autenticitatea, valoarea, dar și nivelul oricărei propoziții, atâta vreme cât ea e marcată între ghilimele sau înrămată pe o culoare stridentă. "Mă scuzați, nu știu", "Da, vă rog, nu!" și "Ce faci ieri" devin fraze simbol pentru o subcultură la care se aderă cu un singur click, afișându-se apoi în față, datorită algoritmilor de selecție pe cantitate și nu calitate. Nici nu-i de mirare multe opere în trecut au așteptat ani să fie cunoscute. Astăzi ele nici măcar nu mai sunt de dorit, sau în cel mai bun caz, nu pot fi recunoscute, iar dacă sunt recunoscute, trec repede sub simbolul unui fals din autori foarte celebri.

în Rupte din Seu, Lumea fără filtru (2016)
Adăugat de TchobanskySemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Arthur Schopenhauer

Un temperament liniștit și voios, izvorât dintr -o sănătate deplină și dintr-o organizare fericită, o minte luminată, vie, pătrunzătoare și dreaptă, o voință cumpătată și blândă și în urma ei o conștiință curat㠖 acestea sunt însușiri pe care nici avuția, nici rangul nu le poate înlocui. Căci, lucru adevărat, ceea ce este fiecine pentru sine însuși, ceea ce-i rămâne și în singurătate și ce nimeni nu-i poate da nici lua, este pentru dânsul mai de căpetenie, decât ceea ce posedă sau decât tot ce poate fi el în ochii altora. Un om de spirit, în deplină singurătate, are o petrecere foarte bună cu propriile sale gânduri și fantezii pe când un cap tâmpit nu poate scăpa de chinul urâtului nici cu cea mai felurită schimbare de societăți, priveliști, plimbări și petreceri. Un caracter bun, măsurat și blând, poate să fie mulțumit în împrejurări strâmtorate; pe când cel lacom, pizmuitor și răutăcios, nu va fi mulțumit nici în mijlocul tuturor avuțiilor.

citat celebru din
Adăugat de Cornelia GeorgescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
în alte limbiTextul original este scris în limba germană. Dacă îl găsești, îl poți adăuga la De.Citatepedia.net. Dacă există deja, ne poți semnala pagina, ca să creăm legătura.
cumpărăturiCartea "Lumea ca vointa si reprezentare Vol. 1+2" de Arthur Schopenhauer este disponibilă pentru comandă online cu o mare reducere de preț, la -183.03- 137.99 lei.

TU EȘTI CHIAR ȘI ATUNCI CÂND NU ȘTII CĂ EȘTI pentru ești dincolo de conștientă și inconștientă. I: În starea de leșin nu mai ești conștient de tine, cum mai poți fi conștient atunci când mori? A. M: Oare nu e la fel și în somnul profund sau comă? Tu EXIȘTI chiar și atunci când mintea ta nu e conștientă de asta. Iar acest lucru îți spune 3 elemente extrem de profunde: 1. Tu ești dincolo de gluma conștientă-inconștientă. 2. Înainte ca mintea ta existe și să devii conștientă - adică prizoniera ei - tu erai. 3. După ce mintea nu va mai fi tu vei rămâne. În final tu întrebi: "Cum mai poți fi conștient atunci când mori?" E foarte simplu, e foarte simplu, mori chiar Acum înainte de a muri și vei vedea ce erai tu înainte de a fi prizoniera mașinii de făcut rahat. După ce WC-ul ambulant nu va mai fi TU VEI RĂMÂNE! EXISTĂ O STARE ÎN NOI CARE NU POATE FI ATINSĂ DE NAȘTERE ȘI MOARTE, ACELA CARE O RECUNOAȘTE ESTE LIBER PE VECIE.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Cornelia Georgescu

Lucian: Aș, Nis...
Stela: Crezi m-ar deranja înălțimea lui? Să știi că, în ciuda faptului e teribil de înalt și consumă exagerat de multe dulciuri, e totuși un tip simpatic. În plus, chiar foarte drăguț!
Lucian: Nis... Desigur, este; nici n-aș susține contrariul. E amuzant; într-un fel, sarea și piperul misiunii noastre. Nu mi-aș putea închipui cum ar fi fost fără el; probabil, foarte plictisitor!
Stela: Ai dreptate, are rolul lui aici; n-ar fi fost plăcut fără el. Atunci, în ceea ce-l privește pe Alex, te refereai cumva la faptul el e singurul mai mare ca vârstă decât mine, dintre voi toți? Vai, Luci, nu știai faptul dragostea nu ține seama de vârste, înălțime sau alte chestii asemănătoare? Deci, vârsta nu ar fi constituit o piedică în acest sens. Doi îndrăgostiți nu mai țin cont de faptul unul dintre ei e mai mare ca vârstă, sau mai mic, e mai înalt sau mai scund, mai gras sau mai slab, mai frumos sau mai urât, mai bogat sau mai sărac, sau alte nimicuri de genul ăsta. Dacă se iubesc cu adevărat, vor învinge toate aceste, hai le zicem "piedici" ivite în calea lor, se consideră potriviți unul celuilalt și asta-i tot; nimic altceva nu-i mai interesează. Nimic altceva nu mai contează pentru ei. Se consideră perfecți! Și nici nu greșesc.
Lucian: Mda... Ai dreptate. Deci, în privința asta, nu trebuie mă îngrijorez pentru Alex. Iar asta-i bine. Mă bucur, atât pentru el, cât și pentru tine, doctore.

replici din romanul Proxima, Partea a-II-a: "Planeta Proxima" de
Adăugat de Cornelia GeorgescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

E adevărat că poporul român a fost lăsat singur, e adevărat că suferă, că îi lipsește un centru de gravitate, Îl putem iubi sau pur și simplu îl putem ignora. Dar ne fie rușine ne-am născut români nu este nici nobil, nici eficient.

în Rădăcina cuvintelor cărora le aparținem (ianuarie 2009)
Adăugat de Eliza RohneanuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Dacă tu faci compromisuri sau te sacrifici pentru nevoile altcuiva, nu îți este bine ție. Dacă cineva îți cere să îi satisfaci nevoile, înseamnă acea persoană nu este ok cu ea însăși și vrea obțină de la tine ceea ce nu-și asumă facă de una singură. În plus, omul care îți cere faci compromisuri nu te respectă, ci se pune pe sine și nevoile sale în prim plan - desconsiderare + egoism. Nici omul care face compromisuri și nici cel care le cere nu este ok cu el însuși. Și nici nu va fi la fel atât timp cât va fi prins în acest schimb disfuncțional în care unul dă ceva ce nu și-ar dori dea, iar celălalt cere i se satisfacă nevoile egoiste. Amândoi vor fi mereu pe minus, chiar dacă cel care primește pe moment se va simți satisfăcut. Însă golul său interior nu va fi umplut în acest fel. Un om care se prețuiește pe sine nu face compromisuri de dragul altcuiva. Un om autonom și vertical nu le cere altora facă compromisuri pentru că îi respectă pe alții în aceeași măsură în care se respectă pe sine. Binele individual și cel comun nu se construiesc pe compromisuri, ci pe un schimb de valori în care fiecare oferă ceea ce-și dorește să dea și primește ceea ce un altul este dispus ofere din prea-plinul său.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Când tufele de rozmarin

noaptea se arată calmă și liniștită, mai ales când te simți bine
și nu îți este teamă de nimic?
teamă? de ce?
de moarte spunem...
de ce mi-ar fi teamă de ea? vezi tu, omul are spaimele lui
și pentru a și le învinge pune tatami lângă tatami
reducând teama lui de necunoscut
și vrei spui că nu-ți e teamă de Ea?
de ce mi-ar fi? oricum, știința ne spune că totul are o finalitate
și până la urmă nici Dumnezeu nu iese din cuvantul ei
al morții?
nu al științei. omul vrea creadă că este fiica lui
dar știința este darul lui Dumnezeu,
ca ne scoată din depresie.
pentru că nu poți măsura imensitatea cu cotul
și eternitatea cu răsuflarea
oricât de relaxat ai fi
de ce ai venit?
nu trebuia?
nu te-am chemat
eu nu accept invitații. eu le trimit
nu am primit nici o invitație
ești sigur?
deci?
e timpul. pescărușii au pornit către noua lor țară
pescărușii?
da. primii navigatori au plecat înconjure pământul, și au trimis vești de acolo...
abia acum?
nu te prostii. știi bine că și ei aveau rute clare. bine stabilite
deci, nimic nu e întâmplător?
man, GOD doesnʼt play at random...
mai am timp de un whiskey?
ținând cont e ultimul... be my guest
mulțumesc

poezie de
Adăugat de Cornelia GeorgescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Risc

Dacă râzi, riști să pari prost,
Dacă jelești, riști să pari slab.
Dacă întinzi o mână cuiva, riști un angajament,
Dacă îți expui sentimentele, riști să-ți dezvălui adevărata natură.
Dacă îți faci cunoscute visele și ideile, riști să fii considerat naiv.
Dacă iubești, riști să nu fii la rândul tău iubit,
Dacă trăiești, riști să mori,
Dacă speri, riști să cunoști și disperarea,
Dacă încerci faci ceva, riști un eventual eșec.
Dar riscurile trebuiesc asumate, pentru -n viață adevăratul risc este să nu riști nimic.
Cel care nu riscă nimic, nu realizeaza nimic, nu are nimic, este nimic și devine nimic.
Deși evită suferința și dezamăgirea,
El nu poate, pur și simplu, învăța, simți, schimba ceva, crește sau trăi.
Prizonier propriei servituți este un sclav care și-a pierdut toată libertatea.
Numai cel care care riscă este cu adevărat liber.
Împlinirea propriei ființe este mai grea decât propriul sacrificiu.

poezie de , traducere de Petru Dimofte
Adăugat de anonimSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Socrate

Eu sunt un om simplu. Obișnuit de simplu. Eu prefer -l compun pe om, nu să-l descompun. Se înțelege că mai întâi îl cercetez amănunțit, bucățică cu bucățică, dar numaidecât îl adun la loc. Sculptorii aleg de la zece bărbați sau de la zece femei tot ce e mai bun și îngrămădesc totul într-o singură statuie. Așa am tânjit și eu fac cu omul viu, cu gândirea și simțirea lui. Un lucru m-a frământat tot timpul și nu mă lasă în pace: mama mea aducea pe lume niște gândăcei neputincioși – tata cioplea în piatră oameni maturi, care atingeau perfecțiunea; și nimeni pe lume nu se interesa de ceea ce se află între aceste două extremități: de evoluția lăuntrică, pornind de la acel gândăcel neputincios și până la bărbatul matur. Cine va investi în om cunoașterea, cine-l va învăța să gândească, cine-l va învăța să fie cinstit și-l va conduce spre fericire. Asta am încercat fac eu.

citat celebru din
Adăugat de Avramescu Norvegia ElenaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Nu există Dumnezeu, declară ticălosul (fragment)

"Nu există Dumnezeu," spune tâlharul,
"Și, într-adevăr, mă bucur pentru asta;
N-aș vrea știu ce-ar putea -mi facă. Mai bine
Să presupunem decât ne trăim năpasta."

"Nu există Dumnezeu," gândește-un tinerel
"Sau, dacă există, nu cred că-ar pretinde
Ca omul se comporte întotdeauna
Ca un bebeluș, atâta de cuminte."

"Nu există Dumnezeu, dar dacă-ar exista,"
Își spune negustorul, "ar fi prea, prea de tot
fie supărat pe mine scot frumos profit
Din marfa scoasă pe tarab㠖 așa socot."

"Dacă există sau nu," zice bogătanul,
"Contează foarte puțin sau chiar deloc
Pentru mine și ai mei, har astrelor,
Care nu ducem lipsă de hrană și de foc."

Mulți alții, de asemenea, cam la fel își spun,
Ei eludează evidența și nu au nici un crez,
Gândind -n cer nu-i nimeni, cât le este bine,
Sau toate-s o poveste fără rost și miez.

Mai apoi, toți ajunși la vârsta senectuții,
Răpuși de boli, necazuri și altele la fel,
Ar accepta Dumnezeu există
Sau, în fine, cineva aidoma cu el.

poezie de , traducere de Petru Dimofte
Adăugat de anonimSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Cornelia Georgescu

Sonya: Bănuiesc au fost multe cele ce s-au îndrăgostit de tine.
Lucian: Dacă au fost sau nu... Nu știu; poate... Printre ele s-a numărat și blondina noastră micuță, Maria. Ceea ce știu însă foarte sigur, e eu nu m-am îndrăgostit de nici una, decât de ea, de la început, de cum am văzut-o, iar asta s-a întâmplat cu foarte mult timp în urmă. Dacă n-ar fi fost ea, poate ai fi fost tu; ai fi avut șanse, ești drăguță... Tu, Maria sau alta. Dar așa...
Sonya: Așa nu poate fi decât ea.
Lucian: Întocmai. Ea-mi domină gândurile, iar eu nu pot schimba nimic în acest sens. Am încercat de multe ori, dar... La naiba! Nu știu de ce, însă... Mi-e imposibil!
Sonya: Ba da, poți schimba ceva.
Lucian: Nu înțeleg...
Sonya: Dacă tot o iubești atât de mult, atunci de ce suferi din cauza ei, când totul ar putea fi atât de simplu? Mai ales că și ea te iubește pe tine, asta e clar.
Lucian: Nu știu; eu nu sunt atât de sigur.
Sonya: Ar trebui să fii. Pentru te iubește. Scrie foarte mult despre tine în jurnalul ei, se gândește mereu la tine, atât de mult, încât vorbește și noaptea cu tine, în somn. De ce crezi că ar proceda astfel? Simplu: Pentru te iubește, e singura explicație.
Lucian: Posibil... N-aș putea te contrazic, dar nici să te aprob. Nu sunt sigur ai dreptate.
Sonya: De ce nu încerci te convingi singur?
Lucian: Ce vrei spui?
Sonya: Încearcă afli adevărul, să fii sigur, să știi dacă te iubește sau nu.
Lucian: Cum fac asta?
Sonya: Încearcă -i găsești jurnalul, vezi dacă scrie sau nu des-pre tine în paginile lui, iar dacă scrie, afli ce anume scrie despre tine. Presupun însă că ar trebui -l cauți în timp ce ea nu este în cameră; îl ține întotdeauna bine ascuns, uneori, din când în când, schimbând locul respectiv, în care-l pune. Nici Ly, colega ei de cameră, nu știe de existența jurnalului; când scrie, are grijă ca Ly să nu fie acolo, să fie doar ea, singură.
Lucian: Îmi sugerezi cumva s-o spionez? Asta mă sfătuiești?
Sonya: Da. De ce nu? Pare a fi singura soluție pentru a afla ceea ce te frământă atât de mult, pentru a te liniști, însă pentru asta e nevoie te întorci printre colegii tăi, să fii iarăși împreună cu ei; ați stat destul separat, nu crezi?
Lucian: Poate...

replici din romanul Proxima, Partea a-II-a: "Planeta Proxima" de
Adăugat de Cornelia GeorgescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Asta ne omoară pe toți: ZONA DE CONFORT. Un nume aparent nevinovat... CONFORT. Confortul e plăcut. Să fii în zona lui e minunat. E călduț. E locul din care nu mai vrei pleci. E locul pentru care de fapt muncești, lupți și visezi. Să fii în acel loc în care problemele au dispărut, nu există suferință de niciun fel, totul este bine, pozitiv. Ei bine, când simți totul este bine, că nu doare nimic și lucrurile arată bine, atunci începe DECĂDEREA TA. Nu am vrut să cred și să accept asta multă vreme. Zona de confort este un asasin deghizat într-un prieten.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Ce erai tu înainte ca nimic Fii/fie? Ce rămâne atunci când nici măcar moartea nu mai rămâne? Ce rămâne atunci când nici nașterea nu-ți mai rămâne? Ce rămâne atunci când nici măcar gândul nu mai rămâne? Moartea mai rămâne? Dar reîncarnarea gândului, de azi, pe mâine și într-o altă "viață" mai rămâne? Dar aceste întrebări, mai rămân? Ce erai tu înainte ca nimic Fii/fie?

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Fani pe Facebook