Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Tot timpul vor fi oameni care te vor critica. Tot timpul vor fi oameni alături de tine pentru a te susține. Oamenii care te vor critica vor răsări ca buruienile după ploaie și vor încerca să te tragă în jos înapoi lângă ei. De ce? Pentru că dacă ei nu vor mai mult de atât vor să facă ca nici tu să nu vrei(s-ar simți Ei prost dacă ai fi tu mai special). Cel mai interesant e că acești critici se găsesc cel mai adesea printre persoanele apropiate ție. Vor apela la șantaj emoțional: îți sună cunoscută replica "Tu nu mai ieși/ai timp de Noi niciodată!"? sau "Te-ai schimbat. Acum ai aere!"?. Apoi te vor exclude din cercul lor încet și sigur. Exact! Hai, simte-te vinovat și întoarce-te la acel trecut de care ai vrut să scapi. Nu prea vrei, nu? Atunci îndepărtează-te ușor și constant și adună-ți în jurul tău oameni cu aceleași idei ca și tine. îți va fi mult mai ușor pe parcurs chiar dacă la început va fi mai greu să-i găsești. Nu te speria, e ceva normal. Fii mândru de tine că ești așa! Mai devreme sau mai târziu rezultatele tale vor apărea. Nimic nu e în zadar. Mie îmi place să spun că la început ei toți te arată cu degetul dar, va veni un moment în care tu vei îndrepta un SINGUR deget spre ei înapoi.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Citate similare

Orice suferință ai în viața ta sau te temi aduci în viața ta, va veni înzecit tocmai ca să te ajute rezolvi această suferință și temere o dată pentru totdeauna și – mai mult – să te facă să realizezi că dacă e vreo problemă, tu ești autorul și soluția în același timp. Când tu îți faci ție promisiuni și le încalci, vor apărea în viața ta oameni care îți vor face promisiuni și le vor încălca. Când tu te trădezi pe tine, vor apărea oameni care vor trăda. Când tu te-ai abandonat, apar oameni care te vor abandona din nou și din nou și orice suferință ai, recunoaște-o ca pe un mesaj și fiecare om care te face suferi – un mesager, iar mesajul este unul: "Vrem sa fii bine, însă ești orbit de valul iluziei, iar noi am venit să îți ridicăm vălul iluziei și să te facem vezi, să te trezești, devii o ființă conștientă". Știu că ce îți spun eu nu este nici ușor de digerat și nici ușor de aplicat, dar mai știu că dacă ești acum aici și citești, și eu sunt un mesager.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Cine va avea curajul să-ți exprime gândurile tot timpul va fi pus la perete și arătat cu degetul. Cei mai mult sau mai puțin bătrâni vor spune că ești nesimțit pentru simplu fapt că nu ești de acord cu ei și îți vor aduce aminte de câte ori vor putea ei că pe vremea lor nu era așa și că e mai bine taci pentru că asta e dovadă că ești... respectuos. Cei de o vârstă cu tine te vor evita pentru că ai alte păreri față de ei și vor spune că îți dai aere de șef. Și uite așa, încet-încet, continuăm ne batem cu pumnul în piept avem nevoie de oameni (și mai ales tineri) responsabili și creativi pentru a ne scoate din impas, dar dacă e să analizăm puțin ce se întâmplă cu tinerele minți ne dăm seama le "decupăm" după același șablon suprautilizat de respect impus, gânduri direcționate și o falsă încurajare a exprimării.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Mahatma Gandhi

Întâi te vor înjura. Pe urmă vor râde de tine. Apoi, te vor declara nebun. După aceea vor încerca să te compromită. Într-un târziu, vor face tot posibilul să te lichideze. Dacă scapi cu viață din toate acestea, vei fi un om mare.

atribuit lui
Adăugat de Mihai RusuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
comentariiAu fost scrise 2 comentarii până acum.
Participă la discuție!
cumpărăturiCartea "Calea spre Dumnezeu" de Mahatma Gandhi este disponibilă pentru comandă online cu preț redus, la doar -24.90- 12.99 lei.

Sinuciderea este cea mai prostească cale de răzbunare. De ce? Pentru că oamenii pe care vrei să-i lovești astfel sunt aceiași care nu-și vor mai aminti de tine la o săptămână după ce te-ai dus, în vreme ce oamenii pe care vrei să-i cruți - oamenii pe care îi iubești - vor fi cei care vor trebui trăiască cu durerea sinuciderii tale tot restul vieții lor.

citat din
Adăugat de MicheleflowerbombSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "You Can Read Anyone: Never Be Fooled Lied To or Taken Advantage of Again Paperback" de David J. Lieberman este disponibilă pentru comandă online cu o considerabilă reducere de preț, la -57.99- 34.99 lei.

Când pornești pe drumul evoluției tale vor fi lângă tine oameni care se vor împotrivi schimbării prin care vrei să treci. Nu vor dori piardă, renunțe la obișnuința de a te ști într-un anume fel, așa că vor face tot posibilul pentru a-ți împiedica creșterea și evoluția. Poți le rămâi lor loial, le satisfaci nevoia de a se agăța de tine și să renunți la tine și la visurile tale sau poți să îți rămâi loial ție, mergi pe drumul firesc al evoluției tale și să renunți la ei, dacă nu își doresc evolueze alături de tine. Alege conștient pe cine păstrezi în viața ta!

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Dacă voi fi ucis de asasini de rând, și în mod special de frații mei, țăranii ruși, tu, țarul Rusiei, nu trebuie să te temi de nimic pentru copiii tăi, ei vor domni sute de ani în Rusia. Dar dacă voi fi omorât de boieri, nobili și dacă ei îmi vor vărsa sângele, mâinile lor vor rămâne mânjite cu sângele meu, pentru 25 de ani și ei nu-și vor spăla mâinile de sângele meu. Ei vor părăsi Rusia. Frații își vor ucide frații, și se vor ucide și se vor urî și pentru 25 de ani nu vor fi nobili în țară. Țar al pământului Rusiei, dacă vei auzi sunetul clopotului care îți va spune Grigori a fost ucis, trebuie știi asta: dacă rudele tale mi-au provocat moartea, atunci nimeni din familia ta, adică nici unul dintre copii tăi sau dintre rudele tale, nu vor mai rămâne în viață pentru mai mult de doi ani. Vor fi uciși de poporul rus.

în scrisoare (1916)
Adăugat de Simona EnacheSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Daniel Vișan-Dimitriu

Zboruri

De vor veni acele vremuri crunte
când nu vei fi și totul s-ar sfârși,
din pieptul meu, un geamăt ca din munte
cutremurat profund, s-ar auzi.

Cu aripi sprijinindu-se de cețuri,
cuvinte, doruri, gânduri, vor zbura
prin lumea nesfârșitelor înghețuri
în care, nesperând, vor mai spera.

Vor mai pieri, vor mai cădea în valuri,
vor fi rănite-n marile furtuni,
ori se vor regăsi în idealuri
de dincolo de tainice genuni.

Vor fi și-acelea pentru care zborul
va fi întăritor și vor putea
să-și fie, ele singure,-ajutorul
când altă colonie vor crea.

poezie de
Adăugat de Cornelia GeorgescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Cum ar fi dacă fiecare acțiune a ta, fiecare vis al tău, ambiție și obiectiv, nu s-ar mai centra pe a avea tu pentru tine, ci pentru a păstra pentru tine atât cât ai nevoie că să fii 100% împlinit, și restul, surplusul, fie pentru dăruire? Observă câți oameni vor pentru ei bani, iubire și sănătate. Câți dintre ei și primesc ce vor? Cred nimeni din cei care vor doar pentru ei, nu sfârșesc împliniți și fericiți pe termen lung. Pur și simplu a dori doar pentru tine, este o strategie ce nu funcționează.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Sa mergi cu fruntea sus

Să mergi mereu cu fruntea sus, femeie
nu-ți pleci capu-n fața nimănui
Chiar dacă suferi viața nu se încheie
Ești unică ca tine alta nu-i!

Și sufletul să nu ți-l lași călcat
De nimeni niciodată, în picioare
Respectă-te mai mult căci e păcat
ai un suflet sfărâmat, care te doare!

Învață-te să ai grijă de tine
Iubește-te așa... așa cum ești
Tu ești frumoasă știi asta prea bine
Și altceva nicicând să nu gândești!

Femeie, fii mereu pretențioasă
nu te mulțumești doar cu puțin
Fă nazuri dacă vrei, fii mofturoasă
Cu sentimentele care îți aparțin!

Și dacă vor dori să te doboare
nu îți pleci privirea-n fața lor
Păstrează-ți frumusețea și a ta candoare
Chiar dacă simți durerea rănilor!

nu te rogi de ei să te iubească
Nu te-njosi și nu te întrista
Și nu-i ruga să nu te părăsească
Să plece... chiar de suferi, tu vei rezista!

Mergi mai departe... iartă, uită
Și viața-n continuare să-ți trăiești
Lângă cei care tu te simți iubită
Și-ți dau iubirea, fără cerșești!

Trăiește-ți viața, dar cu demnitate
Mereu, mereu să ai respect de sine
Învață spui "NU" cu fermitate
Când simți că vor să profite de tine!

Vor profita și-ți vor lua bunătatea
De vor vedea mereu sovăiești
Din suflet îți vor lua naivitatea
Și niciodată n-ai să mai zâmbești!

Femeie meriți mai mult de la viață
Nu te agăța de cei ce te rănesc
Tu meriți zâmbet, nu lacrimi pe față
Și oameni care sincer te iubesc!|"

Georgiana Niță

poezie de
Adăugat de anonimSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Ai încredere în Dumnezeu , dar și în tine

Omule,
Când simți că nu mai poți, nu dispera. Închide ochii și gând bun la Dumnezeu.
Dacă îl ai pe Dumnezeu în suflet, doar El îți dă puterea mergi mai departe. Mulțumește-i pentru viața ce ți-a dat și tot El îți va arăta dragostea și grija pentru sufletul tău. Îți va oferi zile însorite atunci când în viața ta vei avea și momente înnourate.
Cu încredere în Dumnezeu, dar și în tine, lasă în urmă trecutul. Fii bucuros că ai îndrăzneala mergi mai departe. Ai încredere și în forțele tale.
Nu lăsa pe nimeni să-ți omoare, sau să-ți fure comorile sufletului. Ai încredere în ziua de mâine. Sigur vor veni și zile care îți vor deschide calea spre îndeplinirea celor ce-ți dorești. Atunci oamenii te vor prețui mai mult. Numai astfel vei simți că ești capabil construiești și tu ceva. Nu uita că ai o importantă datorie față de lumea în care trăiești, dar și față de tine.
Fiind mai bun meriți fii fericit. Și nu uita că în viață nu trebuie fii copia nimănui. Este suficient adaptezi totul la propria-ți persoană.
Fii tu etalonul, nu clona altuia.

poezie de (octombrie 2020)
Adăugat de Dumitru DelcăSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
în alte limbiTextul original este scris în limba română.

Dacă doriți intrați în comunicare cu entitățile celeste, vedeți splendoarea divină, trebuie vă purificați, vă lărgiți conștiința și să lucrați pentru cel mai înalt ideal: fraternitatea între oameni, Împărăția lui Dumnezeu. În acel moment, emanațiile voastre vor deveni pure, vibrațiile voastre mai subtile, și nu numai spiritele luminoase vă vor lăsa ajungeți pâna la ele, dar vor veni să vă viziteze, fiindcă vor găsi în voi hrana lor.

în Incursiune în invizibil
Adăugat de Simona EnacheSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "Omul spre victoria destinului sau" de Omraam Mikhael Aivanhov este disponibilă pentru comandă online la numai 18.90 lei.

Un lucru foarte interesant în programarea socială, poate ai observat, în momentul în care un om este nonconformist, în momentul în care un om încearcă să-și exprime personalitatea într-un anumit fel, vine cu un păr colorat sau vine cu o haină mai ciudată sau are un comportament mai ciudat, această programare socială i-a făcut pe oameni în așa fel încât a format o armată întreagă care să sară îl atace pe omul care vrea iasă din turmă, pe omul care vrea să se diferențieze, fie nonconformist prin orice, prin aspect, prin comportament, prin valori, prin dorințe, prin visuri. Așadar, în momentul în care vei dori fii altfel, faci ceva, să-ți descoperi talentul, vei vedea că de la părinți la anturaj vor sări toți pe tine, agresiv, chiar te vor jigni, te vor umili sau cel puțin vor încerca să facă lucrul acesta. Este important fii puternic în interior și să nu te lași jignit și umilit de remarcile lor pentru că atunci când vei reuși, vei deveni un exemplu pentru toți cei din jur pentru că așa este în viață. Parcă Ghandi spunea că la început toți ignoră ideea, apoi toți râd de ea apoi la sfârșit tu câștigi. În ideea într-adevăr așteaptă-te la toată opoziția din lume când vei porni pe acest drum al tău care este drumul tău propriu, vocația ta chemarea ta.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

O diplomă nu îți va asigura succesul și nici nu poate servi tot timpul ca dovadă a inteligenței – e doar o bucată scrisă de hârtie. Ce contează cel mai mult sunt abilitățile pe care ți le dezvolți, ceea ce știi faci practic și nivelul tău de dezvoltare. Nimeni nu va veni la tine să îți numere hârtiile și să îți pună în brațe tot de-a gata doar pentru că le ai. E nevoie de muncă, perseverență, răbdare și dăruire pentru ca mai apoi poți culege roadele lor. Cine pretinde prea multe fără a fi în stare ofere înapoi se va lovi de cruntul zid al realității: trebuie MERIȚI ce (vrei să) ai, iar pentru asta e nevoie de fapte. Poate vor fi momente când vei fi ridiculizat pentru visul tău, respins de ceilalți pentru dedicarea de care dai dovadă și marginalizat pentru că ai început să fii diferit... dar e normal.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

De pe marginea fântânii

Probabil că din praf se mai nasc încă stele
Evoluția speciilor este încă posibilă...
Zeii totuși au pierdut ceva teren
Au câștigat teren doar zeii-cimpanzeii!
Se trage încă clopotele la biserică
Nu totdeauna, dar se mai trage;
Colindătorii vor dispărea în curând
Pentru a lăsa mai mult loc pe metrul pătrat;
Copacii vor deveni mai subțiri și mai rari
Pentru a lăsa mai mult cer senin;
Porumbeii vor exista la infinit
Se vor albi chiar, cu timpul;
(iată o întrebare pentru toată suflarea:
de ce porumbeii sunt nemuritori?!)
În general, schimbările vor fi minime
Din oameni tot oameni se vor naște
Pe nisip vor rămâne urmele viitorilor pași
Chiar dacă mai rare, mai adânci și mai triste...

Mi-e dor de foșnetul pierdut al pădurii
Rezemat cum stau de marginea fântânii;
Vedeți, toate astea le-am spus de pe marginea fântânii
Azi, martie 17, o mie nouă sute...

poezie de (17 martie 1985)
Adăugat de Mihail MataringaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Îmi doresc urgent văd cât mai mulți oameni bogați, cu relații minunate, sănătoși tun. Pentru ca în ziua imediat următoare, când acești oameni care cred au obținut tot ce au visat vor ieși pe stradă, vor realiza degeaba ești fericit, bogat, iubit și sănătos într-o societate în care milioane de oameni rămân săraci, violență și criminalitatea sunt la cote maxime, mama natură sătulă de abuzurile asupra planetei îi dă cu dezastre naturale. Atunci, când oamenii vor realiza că nu poți fii doar tu singur fericit într-o lume ce se autodistruge, se va reveni rapid la comunitate, suflet și cooperare. Așa că te rog, devino bogat și fericit cât mai repede, apoi începe munca.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Tu ești genetic jumătate mama și jumătate tata. Dacă îți negi un părinte prin ură, lipsă de iubire și acceptare, ucizi o bucată DIN TINE. Ești un om mutilat. Orice trăsătură care nu îți place la părinții tăi, este deja în tine și dacă nu o accepți, iubești și admiri, nu o poți folosi în avantajul tău. Așadar simte în inima ta toată iubirea, înțelegea și acceptarea pentru părinții tăi. Doar astfel, vei putea devii tu întreg. Vrei trăiești aici și acum? Vrei dezvoltare personală și evoluție? Perfect. Te duci acum și îți iei părinții în brațe, le spui îi iubești și îi ții în brațe, mult și cu toată acceptarea și iubirea. Și ei au lupta lor. Dacă ceva te nemulțumește la ei, atât pot ei acum. Înțelege că și ei vor lucruri așa cum vrem noi toți dar poate ceva îi oprește. Și ei suferă. Și ei vor mai bine pentru familia lor dar uneori viața dă cu tine de pământ și te ține acolo. Ăsta nu e motiv să îți privești părinții altfel decât cu maximă iubire și acceptare. Luptă tu și pentru ei, nu le mai cere nimic. Doar iubește-i și mulțumește-le apoi ieși pe ușă și mergi la război.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Văd oameni revoltați roboții înlocuiesc multe job-uri pe care le au acum oamenii. "Vaaai, ajungem trăim între roboți!" Noi trăim deja într-o lume în care oamenii sunt roboți. Mă întreb cum de nu se revoltă acești oameni atunci când un om merge 12 ani la școală, apoi mai câțiva la facultate și apoi își petrece 10-12 ore pe zi vânzând la Kaufland, sau făcând munci care îi irosesc, unii poate pentru tot restul vieții. Da, milioane de job-uri vor dispărea peste noapte și vor fi înlocuite de tehnologie, inteligența artificială și roboți. Multe din job-urile pentru care facultățile îi "pregătesc" azi pe tineri nu vor mai exista în 5-10 ani. Asta lasă loc job-urilor și ocupațiilor care necesită ceva ce Ai-ul, tehnologia și roboții nu vor avea prea curând: suflet. Și dacă psihologia este la origini știința despre suflet, pregătește-te pentru o lume în care psihologia și vocația sunt noua religie.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Kirstie Alley

Oamenii vor locuri de muncă, salarii bune, vor un guvern corect și cu o intervenție limitată, vor o planetă curată, dar cel mai mult vor fericire.

citat din (noiembrie 2016)
Adăugat de MicheleflowerbombSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

În goana după bani sau alergând după iluzii cum ar fi să câștig la loto, uităm facem cel mai important lucru - investim în noi! Nu înseamnă fiu egoist și să nu împart cu ceilalți, însă investind în tine de fapt investești și în cei din jur. Prin omul care devii, prin timpul de calitate pe care îl oferi, prin tot ceea ce faci! Vrei investești în cei din jur? Începe cu tine! Crede-mă, toți ceilalți îți vor mulțumi și te vor vrea mai mult în viața lor.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Oamenii cu o educație precară se plictisesc mai ușor. Și atunci printre altele, vorbesc despre alți oameni la o sămânță la colțul blocului. Ar fi o mare greșeală pleci urechea la vorbele unor oameni care scot niște sunete lipsite de orice justificare sau argument. Anturajul este esențial. Ești media celor cu care te înconjori. Cine se aseamănă se adună. Cu cine te înconjori și cine sunt aceia care vorbesc despre tine și îți spun ce și cum e mai bine? Ce rezultate au? Nu ai un anturaj de calitate? Nici o problemă, înconjoare-te cu cărți, documentare și educație. Vei avea cel mai șmecher anturaj posibil de la care chiar ai ce să înveți. Mulți oameni sunt lipisiti de empatie și compasiune și nu știu cum e în papucii noștri. Multor oameni le merge gura aiurea pentru că nu știu cum e în realitatea noastră, nu știu provocările și obstacolele noastre, lupta ce o dăm și munca interioară și exterioară la care suntem înhămați. Oamenii privesc doar suprafața și apoi dau din gură pentru că așa stă în firea oamenilor needucați privească în profunzime. Am fi fraieri ne lăsăm la mila influențelor unor oameni incapabili de a vedea punctul nostru de vedere. Lasă-i să vorbească, tu fă-ți treaba. Într-o zi se vor uita la tine și își vor lua notițe. Unii oamenii sunt pur și simplu distructivi și autodistructivi. Dacă vor să își facă rău, își facă lor. Tu protejează-te și păstrează o distanță sănătoasă.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Fani pe Facebook