Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Ce ai făcut azi pentru ce e cel mai important pentru tine în viață? Dar ieri? Ce vei face mâine? Concret, măsurabil, specific, fără iluzii și automințire. Unde este caietul sau fișierul care îți măsoară progresul? Câți bani ai pus deoparte pentru zilele când nu vei putea să mai produci bani? Ți-ai strâns în brațe iubitul sau iubita, copiii, părinții, bunicii, prietenii? Le-ai spus că îi iubești? Pentru sănătatea ta ce ai făcut? Dacă lași corpul fizic pe cont propriu el o ia la vale, îl cheamă gravitația. Dacă vrei să storci maxim din viața asta trebuie să lupți, și pentru asta ai nevoie ca aliat de fiecare celulă și neuron din trupul tău. Pe cine ai inspirat azi? Care este calitatea ta numărul 1? Ai făcut muncă de autocunoaștere și dezvoltare personală permanentă, de care e nevoie pentru a evolua? Ești o victimă sau ești o Personalitate Alfa?

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Citate similare

Iubirea e în tine. A fost tot timpul acolo și e singurul loc unde va fi. Și atunci când nu simți iubire e pentru că ți-ai acoperit iubirea din tine cu gunoaiele existenței de zi cu zi și doar de tine depinde să îți miști fundul și să începi faci curat printre gunoaie până când vei face iubirea din tine să strălucească din nou. Iubirea e în tine atunci când citești o carte care îți place, când te uiți la filmul sau serialul preferat, când mergi în excursie și ești în mijlocul naturii trăgând pe nas aerul oxigenat al pădurii sau cel sărat al mării și toate problemele de acasă par departe. Când asculți muzica preferată, când ești cu prietenii din copilărie și râdeti de toate amintirile. Iubirea e în tine atunci când îți spune: "Devino maxim din ceea ce poți devii." Iubirea e când alergi pe bandă sau pe stradă sau tragi de fiare la sală sau faci orice sport, pentru că iubirea îți spune: "Iubește-te! Vreau să ai un corp frumos și sănătos." Iubirea e în tine când te duci mângâi un câine sau o pisică. Iubirea e în tine atunci când știi meriți tot ce e mai bun în viața asta și iubirea e în tine când faci ceva cu pasiune și uiți cum trece timpul. Iubirea e în tine când îți îmbrățișezi părinții și bunicii și îi ierți pentru toate greșelile pe care le-au făcut față de tine, pentru că atât au știut la vremea lor. Iubirea e în tine când te uiți în ochii persoanei pe care o iubești și îi spui: "Te iubesc" fără să îți pese de reacția ei și fără să ai nevoie de ceva în schimb.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

De ce ți-e frică spui "te iubesc"? Pentru că asta te face vulnerabil și poate celălalt nu îți va răspunde pe măsura așteptărilor? Nu îți face griji, oricum o să crăpați amândoi și ocazia asta nu o vei mai avea. Poate prin moarte vei scăpa de rușinea de a-ți deschide inima. De ce ți-e frică să îți urmezi pasiunile, faci munca ce o iubești? Poate nu vei câștiga destui bani? Stai liniștit, făcând munca ce NU îți place nu îți va aduce mai mulți bani. Dimpotrivă. Poate când vei vedea după zece ani de muncă pentru patron tot e nevoie să iei bani împrumut ca să îți înmormântezi bunicii și părinții, ai să îți dai seama dacă merită sau nu să îți urmezi vocația în viață. De ce ți-e frică trăiești clipa prezentă? Trecutul nu îl poți schimba, viitorul e un mister și este oricum opera ta prin acțiunile făcute ÎN PREZENT. Vrei să ai foarte multe regrete și nici o putere de a le schimba peste mulți ani de acum. Atunci caută siguranța iluzorie în locul acțiunii de azi. Ce trebuie să se întâmple ca să te deschizi complet în fața clipei prezente? Nu ai înțeles dacă că ești acum în viață este singurul lucru concret, real și palpabil, aici și acum? Doar acum poți să iubești, te bucuri, simți, trăiești. Doar acum. Și acum. Și acum. Și nicicând altcândva. Doar acum.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Asumarea reponsabilității reprezintă privilegiul celor mai puternici oameni de pe pământ. Cum poți tu să îți asumi responsabilitatea pentru alții când tu nu ți-o asumi complet pentru tine? Când nu îți asumi responsabilitatea 100% pentru viața pe care o ai, corpul pe care îl ai, iubirea pe care o ai sau nu o ai, banii pe care îi ai sau nu îi ai, pentru orice este în viața ta – cum ai putea să fii un exemplu și să fii și sprijin pentru alții? Când ești o victimă a circumstanțelor, când îți petreci jumătate din viață dând mult din gură despre ce o să faci și cealaltă jumătate găsind scuze pentru că nu ai făcut – cum ai putea să faci ceva pentru semenii tăi?

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Dacă vrei să devii o personalitate alfa, fă-ți scopuri care să te servească pe tine, dar prin atingerea lor facă lumea mai bună măcar pentru o altă ființă. Cu cât viziunea ta servește mai mulți oameni, cu atât se va realiza mai repede și fericirea ta va fi mai mare. Orice vis trebuie apoi transformat în scop cu pași de acțiune, într-un plan bine pus la punct. Scopul e important să fie: măsurabil, concret, specific, clar. Nu poți fi lider dacă ești mai puțin inspirat sau motivat decât cei din jurul tău. Mulți oameni cred "au o problemă" sau sunt "defecți" și de aceea sunt nefericiți sau nu au ceea ce își doresc. Singura lor problemă, de fapt, e că vor culeagă recolta înainte sădească semințele și tot ce au nevoie e una peste cap ca să își aducă aminte ordinea: 1. Sădește. 2. Îngrijește. 3. Culege.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Cum poți tu să îți asumi responsabilitatea pentru alții, când tu nu ți-o asumi complet pentru tine? Când nu îți asumi responsabilitatea 100% pentru viața pe care o ai, iubirea pe care o ai sau nu, banii pe care îi ai sau nu și pentru orice este sau nu în viața ta în acest moment. Cum ai putea să fii un exemplu și să fii sprijin pentru alții? Când ești o victimă a circumstanțelor, când îți petreci jumătate din viață dând mult din gură despre ce o să faci și cealaltă jumătate găsind scuze pentru că nu ai făcut, cum ai putea să faci ceva pentru semenii tăi? Nu e ușor ajungi alfa, dar faci un pas foarte mare în direcția bună atunci când faci primul pas. Asumă-ți responsabilitatea și spune: întreaga mea viață este consecința și rezultatul acțiunilor mele din trecut. Îmi pot schimba întreaga viață, schimbându-mi acțiunile și comportamentele.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Vreau realizezi toată greutatea stă pe umerii tăi. Tu ești singura persoană responsabilă. Pentru că o persoană alfa e responsabilă pentru binele grupului și este datoare să îi protejeze pe cei din grupul său. Tu poți faci asta de mâine? Financiar, emoțional, spiritual, ești pregătit? Dacă nu, ce faci ca să te pregătești pentru asta? Te-ai gândit vreodată că nu are cine să aibă grijă de tine și ești singurul care trebuie să își poarte de grijă? Poate ești privilegiat. Poate ai părinți care te mai ajută. Poate mai ai un partener de cuplu, soț, soție care te mai ajută. Dar te-ai gândit totul se poate schimba peste noapte și totul poate cădea pe umerii tăi? Cum te pregătești pentru asta? Ți-ai descoperit vocația și știi care e misiunea ta în viață? Îți dezvolți abilitățile și talentele? Ți-ai început afacerea ta ca să nu depinzi de nimeni legat de câți bani faci sau de programul de lucru? Ai grijă de sănătatea ta? Cum mănânci și cât sport faci pe săptămână? Ești capabil oferi iubire și sprijin celor din jur? Din punct de vedere emoțional și psihlogic, ești o fire optimistă, ai umor și ai puterea de a–i încuraja pe alții când le e greu? Poți tu treci peste obstacole indiferent de ce îți aruncă viața în cale? Ai destui prieteni și o comunitate pe care să te poți baza dacă lucrurile devin foarte grele?

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Ai o umbră în care ascunzi părți din tine de care ți-e rușine sau pe care nu le recunoști. Fără asimilarea acestor părți din tine, ești ca o persoană cu handicap căreia îi lipsesc părți din corp. Corpul tău vorbește pentru tine, observă-l și ascultă-l, descoperă-l. Bolile, mâncatul, tonusul muscular sau procentul de grăsime din corp, toate sunt mesaje ce le poți descifra pentru binele și evoluția ta. Oamenii din viața ta vorbesc despre tine și pentru tine. Ei sunt oglinzile tale și te ajută te cunoști și mai ales să îți cunoști umbra de care vorbeam mai sus. Cel mai important este să înțelegi că ești exact în etapa vieții în care trebuie să fii. Dacă lucrurile nu sunt așa cum ai vrea, nu dispera. Fă-ți temele, învață lecțiile și vei evolua spre un nou tip de probleme și provocări. Iar la sfârșit, înțelege destinația spre care mergi este Dumnezeul din tine. Ca și Perseu ce a coborât în infern ucidă meduza pentru a putea ajunge în Olimp, și tu trebuie să coborî în propriul iad interior, învingi meduza pentru ca apoi să îți dai seama meduza erai.... tu. Sau mai bine zis, latura ta inferioară.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Unde este atenția ta în orele în care nu dormi? Atenția ta se poate împrăștia în multe locuri. Orice nu servește direct sau indirect vocația ta, este pierdere de vreme. Dacă ești nefericit, este pentru că nu ești în stare de flux, adică atenția ta nu este orientată spre evoluția și creșterea ta ci spre orice altceva. Ce mușchi ai antrenat azi? Ce abilitate nouă îți dezvolți? Cum vei contribui cu ceva valoros pentru oamenii din jurul tău? Nu te speria. Vocația nu înseamnă că azi trebuie să ai impact asupra planetei. Azi e nevoie să ai impact măcar asupra ta. Așa începe orice vocație. Cu tine. Pentru că tu ești vocația, să nu uiți asta. Pe măsură ce tu crești, crește și vocația ta deci și impactul tău. Azi ai impact asupra ta și asupra creșterii tale personale. Mâine ai impact asupra a trei oameni, cei mai apropiați, apoi asupra a cinci. Într-o zi, ai impact asupra a zeci, sute, mii și de ce nu, milioane. Creșterea ta personală și vocația ta merg împreună, de mână. Tu în ce investești zilnic?

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Dacă mâine banii ar dispărea, tot ar fi cineva care ar semăna pământul, ar face făină și ar coace pâine. În lumea asta, nu banii sau lipsa lor e problema, ci valoarea pe care noi suntem capabili să o oferim. Dacă nu ești un om capabil oferi valoare, vei fi veșnic un cerșetor care se consideră îndreptățit la o felie din pâinea muncită de altul. Cu sau fără bani, viitorul acestei lumi aparține meritocrației. Lucrurile între oameni se vor regla dar principiile universale vor guverna în continuare. Ceea ce ești în interior se reflectă cu fidelitate HD în ceea ce ai în exterior. Este josnic arăți cu degetul vinovați pentru situația ta când tu nu ai făcut mai nimic pentru a-ți asuma responsabilitatea vieții tale. La sfârșitul zilei, când dormi în patul tău, rămâi singur în raiul sau iadul pe care ți l-ai creat în fiecare oră, a fiecărei zile, a fiecărui an. Și poți schimba asta pentru că munca necesară creației unui iad, este aceeași cu a creației unui rai. În ce investești zilnic?

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

O diplomă nu îți va asigura succesul și nici nu poate servi tot timpul ca dovadă a inteligenței – e doar o bucată scrisă de hârtie. Ce contează cel mai mult sunt abilitățile pe care ți le dezvolți, ceea ce știi faci practic și nivelul tău de dezvoltare. Nimeni nu va veni la tine să îți numere hârtiile și să îți pună în brațe tot de-a gata doar pentru că le ai. E nevoie de muncă, perseverență, răbdare și dăruire pentru ca mai apoi poți culege roadele lor. Cine pretinde prea multe fără a fi în stare ofere înapoi se va lovi de cruntul zid al realității: trebuie să MERIȚI ce (vrei să) ai, iar pentru asta e nevoie de fapte. Poate vor fi momente când vei fi ridiculizat pentru visul tău, respins de ceilalți pentru dedicarea de care dai dovadă și marginalizat pentru că ai început fii diferit... dar e normal.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

"Cum ierți, accepți, iubești răul din viața ta, oamenii ce se autodistrug și distrug? Pe cei care abuzează de tine? Pe cei ce îți fac viața un iad?" Nu faci nimic din toate astea. Nu ierți, nu accepți și nu iubești. Nu ai resurse pentru așa ceva decât dacă ești Iisus și probabil nu ești. Ești un om, cu multe slăbiciuni și defecte dar cu un spirit ce are promisiunea unei vieți extraordinare. Așa începi să îți dezvolți personalitatea, lucrezi la abilitățile necesare pentru a te elibera. Locuiești în casă cu dracul? Te muți. Nu ai bani de chirie? Înveți să îi faci. Nu te va ajuta nimeni dar nici nu ai nevoie. Ai nevoie să crezi tu în tine, înțelegi deja mulți alții au reușit și că vei reuși și tu. Pune-ți obiectivul pe perete și lucrează la el zi de zi, chiar dacă te găsești în iad. Vei ieși din iad cu puterea muncii tale. Devii o personalitate alfa nu luptându-te cu răul din viața ta, ci devenind tu foarte puternic, independent, ca să te scoți din dramele vieții tale pentru a putea privi lucrurile de la distanță, ca observator. Nu există iubire omenească fără a dobândi putere prima oară.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Dacă îți imaginezi într-o relație de cuplu intri ca să iei de la partener, vei suferi atunci când aștepți primești și nu ți se dă. Dacă îți imaginezi relația de cuplu este ca să te facă fericit, vei suferi atunci când te trezești singur pentru o clipă și îți dai seama ce viață de rahat ai. Dacă îți imaginezi iubirea "se primește" de la celălalt, vei suferi atunci când vei uita iubirea se "autogenerează" în fabrica din sufletul tău. Dacă îți imaginezi într-o relație de cuplu trebuie să îți lași deoparte libertatea, propriile nevoi, hobby-urile și prietenii, vei suferi de fiecare dată când vei fi șantajat în numele iubirii renunți la tine iar la sfârșit – suferința suprem㠖 când ești părăsit pentru că ești un om fără coloană vertebrală care a renunțat așa ușor la propriul suflet. Iar cea mai mare suferință este atunci când ți-ai format părerea despre iubire din ce spune religia, mass-media și anturajul tău. Ai un compas perfect al iubirii în inima ta. Acolo știi tot timpul ce e bine și ce e rău, știi când mergi pe un drum greșit sau unul al împlinirii, când e timpul se încheie o relație sau să înceapă una. Nu asculta pe nimeni, nici pe mine, când vine vorba de iubire. Dar ascultă-ți vocea interioară cu sinceritate brutală. Și atunci vei știi tot ce ai nevoie să știi despre iubire, relații, îndrăgostire, fericire.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Dacă nu ești un om capabil ofere valoare, vei fi veșnic un cerșetor care se consideră îndreptățit la o felie din pâinea muncită de altul. Cu sau fără bani, viitorul acestei lumi aparține meritocrației. Lucrurile între oameni se vor regla dar principiile universale vor guverna în continuare. Ceea ce ești în interior se reflectă cu fidelitate HD în ceea ce ai în exterior. Este josnic arăți cu degetul vinovați pentru situația ta când tu nu ai făcut mai nimic pentru a-ți asuma responsabilitatea vieții tale. La sfârșitul zilei, când dormi în patul tău, rămâi singur în raiul sau iadul pe care ți l-ai creat în fiecare oră, a fiecărei zile, a fiecărui an. Și poți schimba asta deoarce munca necesară pentru a crea un iad este aceeași cu munca necesară pentru a crea un rai. Tu în ce investești zilnic?

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Prima condiție ca să ai rezultate în dezvoltarea ta personală este să știi care ți-e scopul. Dacă scopul tău este " fiu mai fericit" sau să "am bani" sau " fiu liber", șansele tale sunt aproape spre zero. Mai fericit comparat cu ce? Câți bani vrei să ai, în cât timp și cum anume îi vei face? Să fii liber în ce sens? Ce înseamnă libertate pentru tine? Fără definirea foarte clară și specifică a obiectivelor și visurilor, vei orbecăi în întuneric, frustrat eforturile tale nu se materializează.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Problema este că nepregatindu-te din timp fii lider, îți pregătești terenul pentru a fi un ratat. Orice om este sau devine lider. Părinții sunt lideri pentru copii, profesorii pentru elevi, fratele mai mare pentru fratele mai mic. Este firesc ajungi la un moment dat să ai mai multă experiență de viață decât cei din jur și atunci, cei mai lipsiți de experiență se uită la tine cu speranța că îi vei putea ajuta și chiar conduce spre un obiectiv comun și măreț, spre un tărâm al făgăduinței. Și tu ce vei face? Te vei ascunde ca un laș sau îți vei asuma responsabilitatea pentru cei care au nevoie de tine? Anul acesta tu hotărăști în ce direcție vei merge. Cu greutăți spre stele!

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Cel care își dorește cu adevărat un lucru găsește o cale, cel care nu, găsește o scuză. E important să înțelegi lipsa de concret și specific te va face să ajungi la 80 de ani orbecăind ca la 16. Să știi ce vrei este prima condiție pentru a obține. Nu te poți plânge că nu ești împlinit dacă nu știi ce te împlinește și nu faci eforturi concrete pentru a atinge ceea ce te împlinește. Este o muncă de căutare, o muncă interioară, însă e important, dacă nu poți fii concret, decis și specific să închizi telefonul mobil, scoți internetul din funcțiune, te duci în vârf de munte singur și să te gândești până iese fum din creier ce vrei cu adevărat. Orice ezitare, orice exprimare vagă, orice ambiguitate se va transforma în muncă de 10 ori mai multă și mai grea, suferință fără sens, lipsa de înțelegere a ta, a vieții și a motivelor pentru care an după an în continuare rătăcești. Cu definirea a ceea ce vrei începe totul. Desenează, cântă, dansează, scrie, mimează, fă orice e nevoie ca să exprimi în mod autentic ceea ce se află în tine.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Gândește-te bine. Cine îți cere fii altruist? Cei care au nevoie de ceva de la tine și vor obțină ușor. Cine îți cere fii umil și să nu emiți pretenții mari de la viață? Cei care se tem ca prin exemplul tău îi vei face să pară mici sau vor trebui iasă din zona de confort. Cine îți cere fii într-un fel sau altul? Cei care nu aplică pe ei propriile lor sfaturi. Nu există nicio autoritate pe pământ care să îți poată spună cum sa fii. Fii cum vrei și culege roadele sau plătește prețul. Este drumul tău de autocunoaștere și orice sfat din exterior nu va face decât te devieze de la drum, te încetinească și să îți răpească lecțiile. Fii și umil și îndrăzneț, fii și egoist și altruist. Fii în toate felurile și trage singur concluziile. În inima ta este autoritatea supremă. Vei știi cum e bine fii și ce e bine faci în funcție de gradul de împlinire sufletească pe care îl vei simți. Acela este adevărul tău, singurul adevăr valabil pentru tine în întreg Universul. Nu există decizii bune sau rele, există doar decizii congruente sau incongruente cu adevărul tău interior. Simți de fiecare dată când ești aliniat și de fiecare dată când te îndepărtezi de sensul vieții pentru tine. Fii atent la busola interioară și vei știi tot ce e nevoie să știi.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Nu am întâlnit pe nimeni care să aibă succes ALTFEL, decât făcând muncă interioară. Atunci când cauți rezultate rapide, construiești castele de nisip. Orice lucru solid, are nevoie de o fundație solidă. Cititul, experiențele trăite, eșecurile din care se învață lecții, reprezintă un proces de învățare și orice om care și-a dezvoltat măcar o abilitate în această viață cunoaște această "curbă de învățare". Gândește-te la viața ta. La ce lipsește, de ce anume suferi, ce visuri și dorințe ai. Pentru orice lucru bun pe care îl vrei, ai nevoie să parcurgi această curbă de învățare. Ce ai făcut azi pentru asta? Dar ieri? Sau săptămâna asta? Punând cap la cap aceste răspunsuri, îți poți prevedea viitorul.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Dacă tot ce faci azi, toate eforturile tale s-ar orienta de acum nu pentru a avea pentru tine, ci pentru a putea să fii de folos și util celor din jur? Dacă din tot ce ai, ai păstra pentru tine atât cât ai nevoie pentru a fi fericit și împlinit și din tot ce e în plus, ai începe dai altora? Vei vedea "întreg universul conspiră" pentru ca tu devii o persoană extraordinară cât timp persoana care devii, are grijă dea, dăruiască. Dacă faci toate acestea: creștere, dezvoltare personală și profesională cu singurul scop de a primi aplauze, de a ți se face statuie și de a ți se hrăni importanța, vei cădea sub propria greutate pentru că fundația e șubredă.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Și abia după ce încep munca de dezvoltare personală pentru că vor obțină aceste lucruri din exterior, își dau seama , de fapt, tot ceea ce contează se află în interior. Adevărul e că tot ce ai în exterior este o reflectare fidelă, o oglindă, a ceea ce ai în interior. Dacă în interior e confuzie, agitație și dramă, în exterior e la fel. Dacă în interior e sărăcie, în exterior e la fel. Dacă interiorul este guvernat de toane și indisciplină, exteriorul tău ține de noroc sau ghinion. În aceste lecții despre bani, scopul meu este să-ți descoperi și valorifici comoara interioară care apoi se va reflecta și în exterior. Vei avea bani mai mult decât ai nevoie și culmea, atunci când îi vei avea nu îi vei mai considera importanți pentru că ai înțeles totul în viață pornește din interior.

în Alfa - Printre greutăți spre stele, Experiment: Fabrica de Bani
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Fani pe Facebook