Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Suntem înclinați să petrecem timp cu cei care sunt ca și noi. Dacă oamenii din jurul tău sunt oameni eficienți, vei învăța de la ei eficiența. Dacă oamenii din jurul tău sunt oameni care se pricep foarte bine să piardă vremea, vei reuși să fii un expert în a pierde vremea și a nu face nimic cu viața ta. Din acest motiv este așa de important anturajul. Nu există nicio posibilitate ca atunci când ai un anturaj prost, tu să nu cazi sub influența acelui anturaj. În timp, tot ceea ce ține de comportamentele și de modul de gândire al anturajului vei adopta și tu. Devii copia celor cu care îți petreci timpul. Dar asta poți să o folosești într-un mod pozitiv pentru dezvoltarea ta. Caută oameni de la care ai tot timpul ceva de învățat și care să te ajute pentru atingerea obiectivelor tale.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Citate similare

Banii pe care tu îi ai sunt o extensie a ta. Dacă tu ești puternic și evoluat, dacă tu ești o persoană care are foarte mare valoare, care poate aducă valoare în viața altor oameni, tot așa vei avea inclusiv nivelul financiar. Cu cât ești mai puternic, cu atât acea putere pe care o dobândești va crește impactul tău în viața altora. De exemplu, vei putea atragi în jurul tău oameni care să te susțină, vei putea mobilizezi, -i faci pe oameni să fie motivați. Toate acestea sunt defapt capacități pe care liderii le au, capacități pe care la un moment dat acești lideri le pot transforma în bani.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Oamenii din viața ta sunt de trei feluri: oameni pozitivi, care te susțin și contribuie la progresul tău, oameni neutri care nu îți aduc nimic și oameni care te trag în jos. Este foarte important să vezi cu claritate rolul pe care îl are fiecare persoană din viața ta. Iar în funcție de ceea ce constați, să îți alegi cu ințelepciune relațiile, precum și timpul și energia pe care le investești în ele. Dacă vrei să ai o viață liniștită, o viață în care armonia și evoluția fie pilonii pe care îți construiești existența, claritatea viziunii este esențială, mai ales în ceea ce privește relațiile tale. Relațiile îți consuma timp și energie, de aceea și de investiția ta în ele depinde felul în care arată viața ta.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

N-am întâlnit pe nimeni care să învingă lenea. Am întâlnit în schimb, mulți oameni care și-au găsit motivul personal pentru a începe ziua cu entuziasm și a o continua cu productivitate. Am o veste: nu există amânare cu adevărat. Există să îți propui lucruri pe care nu ai chef le faci. Nu-i așa că e logic faptul că nu le vei face dacă nu aveai chef de ele în primul rând? Amânarea vine atunci când acțiunile tale nu sunt congruente cu valorile tale. Află ce e cel mai important pentru tine în viață șica 80% din timpul tău să fie dedicat lucrurilor care sunt extrem de importante și vei vedea că nu mai există amânare. Când ți-e foame, cât poți să amâni să nu mănânci? La fel e și cu valorile. Dacă este CU ADEVĂRAT important, cât de mult poți să amâni? Nu mult zic eu.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Timpul este un adversar pe care este bine să ți-l faci prieten. Sunt oameni pentru care timpul lucrează împotriva lor și sunt oameni pentru care timpul este aliatul în atingerea obiectivelor. Numărătoarea inversă ne apropie tot mai mult de un deznodămând pe care unii și l-au programat, iar alții nu.


Adăugat de Marius TorokSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Tot timpul vor fi oameni care te vor critica. Tot timpul vor fi oameni alături de tine pentru a te susține. Oamenii care te vor critica vor răsări ca buruienile după ploaie și vor încerca să te tragă în jos înapoi lângă ei. De ce? Pentru că dacă ei nu vor mai mult de atât vor facă ca nici tu să nu vrei(s-ar simți Ei prost dacă ai fi tu mai special). Cel mai interesant e că acești critici se găsesc cel mai adesea printre persoanele apropiate ție. Vor apela la șantaj emoțional: îți sună cunoscută replica "Tu nu mai ieși/ai timp de Noi niciodată!"? sau "Te-ai schimbat. Acum ai aere!"?. Apoi te vor exclude din cercul lor încet și sigur. Exact! Hai, simte-te vinovat și întoarce-te la acel trecut de care ai vrut scapi. Nu prea vrei, nu? Atunci îndepărtează-te ușor și constant și adună-ți în jurul tău oameni cu aceleași idei ca și tine. îți va fi mult mai ușor pe parcurs chiar dacă la început va fi mai greu -i găsești. Nu te speria, e ceva normal. Fii mândru de tine că ești așa! Mai devreme sau mai târziu rezultatele tale vor apărea. Nimic nu e în zadar. Mie îmi place spun că la început ei toți te arată cu degetul dar, va veni un moment în care tu vei îndrepta un SINGUR deget spre ei înapoi.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Dacă nu ai sădit nici un pom, atunci încearcă faci alte fapte bune. Dacă nu ai făcut nicio casă, atunci ajută la pacea celor care au făcut mai multe pentru semenii lor. Dacă nu ai copii, atunci încearcă să te porți ca un părinte cu cei din jurul tău. Dacă nu ai școală multă, atunci nu ocoli izvorul cunoașterii. Dacă nu înțelegi fenomenele din jur tău, atunci respectă pe cei care te învață tainele lor. Dacă vrei devii înțelept, fii un bun creștin, și vei fi răsplătit, omule, ca toți cei care au făcut, ceea ce tu nu ai putut.


Adăugat de Valeria MahokSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Dacă încetezi să te mai crezi așa important, îți rezolvi instant o căruță de probleme. Pentru că te crezi important, crezi că celorlalți le pasă foarte mult de tine. De cine ești, de cum arăți, de ce ai acasă, cu cine îți petreci timpul, cum îți câștigi banii. De aceea, investești o tonă de energie în aceste lucruri exterioare și superficiale, ca să îți păstrezi iluzia importantă. În afară de maică-ta, nimănui nu-i pasă de tine și când e vremea deciziei finale, vei vedea că în afară de 2-3 oameni din viața ta care chiar contează, de obicei prietenii ăia care nu știi nici tu ce ai făcut ca să îi meriți, nimeni nu va face sacrificii pentru tine. Încearcă ieși din tipare în familia ta, și ai să vezi câtă iubire necondiționată au pentru tine cei cu același sânge cu tine. Încearcă să îți alegi propriul drum, urmezi propria viziune, care nu servește interesele familiei tale, și vei ști tot ce e de știut despre cât de important și iubit ești.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Oamenii nu se pornesc pe drumul schimbării pentrunu sunt gata. Nu sunt încă pregătiți psihic și emoțional. Scuzele cu: nu am bani, nu știu de unde încep, nu am pe nimeni care săajute, sunt doar mecanisme de apărare ale minții, prin care te ascunzi și fugi de schimbare. Când ești gata, totul apare în cale: maeștri, mentori, oameni care să te ajute, oportunități, totul se aranjează pentru tine. Și sufletul știe acest lucru, el nu are teamă. Dar mintea te ține pe loc în limitări, temeri și convingeri negative. Când vei fi gata renunți la ceea ce nu te-a ajutat și la ceea ce nu te ajută nici în clipa de față (gânduri, convingeri, credințe, obiceiuri), atunci te vei porni pe marele tău drum. Dar cât timp te vei încăpățâna faci ca tine și doar ca tine, crezând că doar tu ai dreptate și refuzând orice vine spre tine ca și semn și lecție de viață, vei rămâne tot în același punct ani la rând. Ori te vei îmbolnăvi, ori viața îți va da o situație șocantă prin care să conștientizezi, dar aceste lucruri sunt dureroase. Ele se întâmplă atunci când sufletul vrea să se salveze, să îți arate că nu e bine cum trăiești și că el nu mai poate așa. Dar de ce să ajungi acolo, în acel punct dureros? Nu mai bine conștientizezi și faci schimbările care se cuvin? Ce se poate întâmpla atât de rău?!

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

J. D.: Nu cred că oamenii sunt meniți fie singuri. De asta, atunci când găsești pe cineva la care ții, e important să lași deoparte lucrurile mărunte, chiar dacă nu le poți lăsa complet. Pentru că nu e nimic mai trist decât să te simți singur, indiferent de câți oameni sunt în jurul tău.

replică din filmul serial Stagiarii
Adăugat de Ramona StanescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Oamenii cu o educație precară se plictisesc mai ușor. Și atunci printre altele, vorbesc despre alți oameni la o sămânță la colțul blocului. Ar fi o mare greșeală pleci urechea la vorbele unor oameni care scot niște sunete lipsite de orice justificare sau argument. Anturajul este esențial. Ești media celor cu care te înconjori. Cine se aseamănă se adună. Cu cine te înconjori și cine sunt aceia care vorbesc despre tine și îți spun ce și cum e mai bine? Ce rezultate au? Nu ai un anturaj de calitate? Nici o problemă, înconjoare-te cu cărți, documentare și educație. Vei avea cel mai șmecher anturaj posibil de la care chiar ai ce să înveți. Mulți oameni sunt lipisiti de empatie și compasiune și nu știu cum e în papucii noștri. Multor oameni le merge gura aiurea pentrunu știu cum e în realitatea noastră, nu știu provocările și obstacolele noastre, lupta ce o dăm și munca interioară și exterioară la care suntem înhămați. Oamenii privesc doar suprafața și apoi dau din gură pentruașa stă în firea oamenilor needucați privească în profunzime. Am fi fraieri ne lăsăm la mila influențelor unor oameni incapabili de a vedea punctul nostru de vedere. Lasă-i vorbească, tu fă-ți treaba. Într-o zi se vor uita la tine și își vor lua notițe. Unii oamenii sunt pur și simplu distructivi și autodistructivi. Dacă vor își facă rău, își facă lor. Tu protejează-te și păstrează o distanță sănătoasă.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Să știi că oamenii apar în viața ta dintr-un anumit motiv. Dacă imaginea de sine este intactă, fii sigur că-i vei atrage numai pe aceia care sunt în armonie cu felul în care te simți tu pe tine. Toți ceilalți vor fi respinși de aura pozitivă pe care o vei emite în jurul tău.

în Cele 12 legi universale ale succesului
Adăugat de MicheleflowerbombSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "Cele 12 legi universale ale succesului" de Herbert Harris este disponibilă pentru comandă online cu preț redus, la doar -25.00- 18.99 lei.

De ce anume ți-e frică azi? Că nu vei avea ce să mănânci dacă îți pierzi job-ul sau că o să ajungi într-un șanț dacă riști să îți urmezi pasiunea din toată inima? Că nu vei avea un job dacă nu mergi la școală? Că te înșală iubitul sau iubita și pierzi sursa ta de iubire, stimă de sine și satisfacere a nevoilor? Că nu te va suna nimeni în weekend să te cheme la vreun party/club/ieșire? Gândește-te bine de ce ți-e cel mai frică și vei vedea mai clar închisoarea în care ești prizonier. Așa cum nu cunoști pe nimeni care să fi murit de foame, nu vei muri nici tu. Așa cum există foarte mulți oameni de succes care au refuzat prostirea unui sistem educațional, poți să devii și tu unul din ei. Așa cum foarte mulți oameni au fost părăsiți/trădați/înșelați doar pentru ca în viața lor apară ceva mai bun, la fel ți se poate întâmpla și ție. Dacă odată depindeai de alții ca să îți dai voie să fii fericit și să te distrezi într-un grup de cunoscuți, acum poți să fii perfect fericit singur cu tabieturile tale sau poți să fii tu persoana care conduce grupul și inițiază distracția și buna dispoziție.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Un lucru foarte interesant în programarea socială, poate ai observat, în momentul în care un om este nonconformist, în momentul în care un om încearcă să-și exprime personalitatea într-un anumit fel, vine cu un păr colorat sau vine cu o haină mai ciudată sau are un comportament mai ciudat, această programare socială i-a făcut pe oameni în așa fel încât a format o armată întreagă care să sară îl atace pe omul care vrea iasă din turmă, pe omul care vrea să se diferențieze, fie nonconformist prin orice, prin aspect, prin comportament, prin valori, prin dorințe, prin visuri. Așadar, în momentul în care vei dori să fii altfel, faci ceva, -ți descoperi talentul, vei vedea că de la părinți la anturaj vor sări toți pe tine, agresiv, chiar te vor jigni, te vor umili sau cel puțin vor încerca facă lucrul acesta. Este important să fii puternic în interior și să nu te lași jignit și umilit de remarcile lor pentruatunci când vei reuși, vei deveni un exemplu pentru toți cei din jur pentruașa este în viață. Parcă Ghandi spunea că la început toți ignoră ideea, apoi toți râd de ea apoi la sfârșit tu câștigi. În ideea că într-adevăr așteaptă-te la toată opoziția din lume când vei porni pe acest drum al tău care este drumul tău propriu, vocația ta chemarea ta.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Dacă mai și citești puțin

În timpul pe care îl trăiești,
dacă mai și citești puțin,
Secretul succesului dobândești
și viața va curge din plin.
Cu gândire clarvăzătoare
poți dobâdi potul cel mare.
Asta, numi dacă,
timpul ce îl trăiești,
pentru citit îl folosești.
Doar atunci,
priceperi vei dobândi
și-n viață vei reuși.

poezie de (februarie 2019)
Adăugat de Dumitru DelcăSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
în alte limbiTextul original este scris în limba română.

Problemele tale financiare sunt un efect al nivelului pe care tu te afli în prezent. Faptul că tu îți asumi gândești într-un anumit mod conduce la stilul de viață pe care tu îl ai în prezent. Dacă tu ai gândi altfel, dacă ai simți altfel, viața ta ar fi diferită. Deci, așa cum este viața ta în prezent, așa este și gândirea ta în acest moment. Tu ești exact acea persoană pe care tu o vezi în viața din jurul tău.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Întâmplarea face ca nu tot timpul să primești ceea ce îți dorești... dar asta e bine. Vei primi exact ceea ce ai nevoie pentru a învăța să dobândești singur ceea ce vrei, fără a-ți creea dependențe. E nevoie doar privești cu inima deschisă spre întâmplările din viața ta și îți vei da seama că ea chiar îți oferă toate posibilitățile pentru a învăța ce înseamnă independența. Încetează să te plângi și încearcă schimbi puțin perspectiva din care privești lucrurile. Toate vor primi un nou înțeles.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Vrei mai mulți bani? Îți dorești relații mai bune cu cei din jur? Te uiți cu admirație la cei care reușesc comunice foarte simplu și eficient sau își creeze foarte ușor relații cu necunoscuți? Vrei să fii mai sănătos și să ai alături oameni care să te inspire sau să te încurajeze? Toate se reduc la cine ești tu! La ce înseamnă normalitatea pentru tine. Iar un prim pas ca să îți dai seama din ce poziție pleci este să te uiți la oamenii alături de care petreci cel mai mult timp din viață în momentul ăsta. Direct și indirect, calitatea oamenilor care ne sunt aproape, ne influențează. Așa că hotărăște-te ce vrei, începe prin a lucra la tine și fii foarte atent la oamenii din jurul tău. Îți pot accelera sau îți pot frâna evoluția mai mult decât crezi. Iar asta tot de tine depinde! Succesul înseamnă prieteni mai deștepți decât tine.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Ia-ți din când în când (zilnic ar fi minunat) câteva clipe pe care să le petreci în solitudine. Timpul pe care îl petreci doar tu cu gândurile tale, în care îți analizezi viața, deciziile, starea ta actuală și direcția în care te îndrepți fac diferența dintre o viață trăită pe pilot automat și una în care trăiești conștient. Dacă eviți contactul cu tine însuți, dacă ești mereu înconjurat de alți oameni, dacă stai cu mintea mereu focalizata pe ceea ce ți se întâmplă sau pe distracții, ai mare șanse să te rătăcești. Însă atunci când trăiești conștient, observi din timp dacă te îndrepți într-o direcție greșită. Și, foarte important, fii sincer cu tine însuți în clipele de solitudine. Dacă te autoiluzionezi sau te minți, nu rezolvi nimic, ci doar te îndepărtezi de adevărul tău propriu.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Îmbogățirea include necesitatea de a interacționa cu oamenii și de a fi acolo unde sunt oameni; și dacă acești oameni sunt înclinați să interacționeze în modul în care îți dorești tu, cu atât mai bine. La atât se reduce influența mediului.

în Știința de a deveni bogat
Adăugat de MicheleflowerbombSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "The Wisdom of Wallace D. Wattles II - Including: The Purpose Driven Life the Law of Attraction & the Law of Opulence Paperback" de Wallace D. Wattles este disponibilă pentru comandă online cu preț redus, la doar -41.99- 25.72 lei.

Dacă nu îți urmezi vocația, atunci te vei dezamăgi pe tine și nimeni nu îți va da o medalie pentru asta. Încercând să nu superi oamenii din jur, nu faci decât le hrănești propriile slăbiciuni. Nu îi trădezi, de fapt, neurmând cu curaj propria ta cale în viață? Crezi că cei din jur au nevoie fie menajati în zona lor de confort sau au nevoie de exemple de oameni care au îndrăznit își urmeze vocea interioară indiferent de vocea societății? Pe nimeni nu trădăm mai puternic decât pe noi înșine. E o iluzie că poți dezamăgi pe cei din jur. Fiecare dintre noi se poate dezamăgi doar pe sine, ceilalți nu au puterea asta asupra noastră. Fii un exemplu, nu încă o persoană fricoasă. E plin de fricoși și de învinși, lumea nu mai are nevoie de încă unul. Investește în tine și în evoluția ta (care vin prin autoeducație). Crește și depășește-ți condiția de victimă. Poți de 100 de ori mai bine de atât. Fă-ți treaba cu 100% dedicație și profesionalism, autodepășește-te indiferent de sarcină. Astfel vei fi remarcat rapid și vei urca în orice ierarhie. Caută să fii indispensabil și valoros. Caută să oferi valoare celor din jur, permanent să te întrebi "Cum pot îi fac viața mai bună/ușoară celui de lângă mine? Care sunt obiectivele celor din jur și cum îi pot sprijini să și le atingă?" Care e planul tău pentru a-ți trăi viața pe care o dorești? Cum arată viața pe care ți-o dorești?

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Fani pe Facebook