Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Datorită mecanismului invidiei care este natural în om, atunci când un om dintr-un grup social încearcă să își depășească limitele, ceilalți se agață de el și încearcă să îl tragă în jos prin orice mijloace. Dacă acest om ambițios ar reuși, i-ar lăsa pe ceilalți în urmă și conform mentalității de trib, ar avea șanse mai mari să supraviețuiască și să își transmită genele mai departe. De aceea, invidia este un mecanism social menit să înăsprească concurența și care încurajează sabotarea adversarului. Prietenii " adevărați", poate ai auzit expresia, sunt acei oameni care te iubesc necondiționat și care se pot bucura de succesul tău. Aceștia există însă sunt la fel de rari ca și sufletul pereche dintr-o relație de cuplu. E nevoie să fii evoluat ca să poți fi un prieten adevărat iar majoritatea oamenilor încă sunt controlați de instinctul de trib. De aceea, este aproape o regulă ca oamenii care vor să zboare spre succes, își vor lăsa vechiul anturaj în urmă. Este inevitabil. Foarte mulți oameni din comunitatea personalitate alfa îmi spun că atunci când s-au apucat de dezvoltare personală s-au lovit de obiecții și ironii din partea prietenilor. "Prietenilor!" Pentru că s-ar putea ca în nebunia ta, chiar să reușești în viață. Invidia cea mai mare este între oamenii care au avut condiții egale la start însă unii au reușit iar ceilalți au rămas pe loc.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Citate similare

Logica spune că un om este puternic atunci când face ceva ce alții nu pot să facă. Dacă un om poate să ridice 200 de kilograme și mulți nu pot, acel om este mai puternic decât ceilalți care nu pot. Dacă un om poate să alerge 100 de kilometrii și ceilalți nu pot, este mai puternic. Dacă un om poate să îndure frig sau căldură mai mult ca alții, este mai puternic. Atunci în iubire cum măsurăm puterea ca să ne dăm seama ce este ea de fapt? Cine în iubire face ce nu pot alții facă, acela este un om puternic. Și ce fac majoritatea? Se îndrăgostesc. Sunt atrași de o altă persoană și poate chiar o iubesc cu acea iubire adevărată. Cealaltă persoană nu le răspunde conform așteptărilor. Cealaltă persoană înșeală și acordă iubire altor persoane. Majoritatea oamenilor în această situație se închid în ei și spun "nu am să mai iubesc!". Oamenii sunt răi. "Dacă nu primesc prima oară, nu mai dau." Aceștia sunt oamenii slabi, pentru că sunt majoritatea. Mă uit în jur și văd că oamenii sunt răniți, spun cuvinte precum "nu voi mai iubi niciodată". Așadar, iubirea și capacitatea de a iubi sunt caracteristici ale oamenilor puternici. Există și o altă categorie de oameni care după ce au fost loviți în miezul sufletului lor, iubesc mai tare, mai mult. Să iubești continuu și mai mult este putere, pentru puțini pot să o facă.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Oamenii care reușesc în viață, judecă la fel cum judecă toată lumea. Ei însă nu se lasă orbiți de judecată și găsesc puterea de a găsi ceva bun și în cea mai mare mizerie. Cei mai nefericiți oameni sunt aceia care își blochează capacitatea de învățare datorită altor oameni pentru îi judecă. Când judeci, pui eticheta de "vai de capul tău, ce mă poți tu învăța pe mine?" altor oameni – dar surpriză! Orice om te poate învăța multe lucruri pentru are o experiență unică de viață. Cum e înveți din experiența tuturor și cum e înveți doar din a ta? Diferența e uriașă. Diferența e cam aceeași ca dintre oamenii care reușesc și cei care nu. Pentru că toți judecăm, dar oamenii care reușesc aleg ce facă cu judecata. Ceilalți se lasă prostiți și sabotați de propria lor minte care – din comoditate pentru a nu face efortul de a gândi suplimentar – pune o etichetă. Și mintea are zona ei de confort, iar tu îi poți cădea pradă dacă nu ești proactiv.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Acesta vreau fie mesajul meu către lume. Eu am zis îți folosești personalitatea ca să obții ce vrei tu în viața asta. Să ai bani, sănătate, corp de model, statut social, relații, stil de viață, absolut orice. Pentru că totul vine din interior. Totul este atitudine. Totul ține de convingeri, mental și emoțional. Cei cărora mă adresez eu, sunt oameni ca mine, pentru acesta a fost visul meu. Mulți dintre ei, oameni care nu știu încă ce comoară zace în ei. Oameni cărora nu le place cariera și jobul și vor să își descopere vocația. Oameni nefericiți, bolnavi sufletește și depresivi. Mulți dintre ei, oameni care vor să descopere cum facă bani, cum slăbească și cum găsească marea iubire. Acești oameni, atunci când cumpără o carte, un curs sau merg la un eveniment plătit de dezvoltare personală, fac un efort mult mai mare și de aceea lupta lor este admirabilă. Prețul plătit de ei în efort și resurse este mai mare dar și victoria lor va fi mai dulce.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Au trecut mai bine de 12 ani de când mă străduiesc să îmi dezvolt personalitatea, pentru că pe măsură ce îmi dezvolt diverse trăsături, viața mea devine mai bogată și orizontul mi se extinde. Ferestre și uși care nu știam că există mi se deschid acum larg și nu e nici un secret am ales acum mai bine de 10 ani împărtășesc cu toți cei care vor să pășească alături de mine toate aceste experiențe și învățăminte prin blogul personalitate alfa. Uneori privesc detașat și cu zâmbet cum fiecare om trece prin propriul filtru ceea ce eu transmit. Unii cred "alfa" este masculul dominant care îi bate pe restul. Apoi le explic că și femeile sunt alfa, și nu prin forța fizică. Apoi vin alții și spun că alfa e despre cum să fii important, să fii șef, să ai succes și să fii un lider. Eu le spun că poate fi și asta. Dacă alegi însă în același timp să fii alfa poate însemna alegi propria cale în viață pentru că ai învățat îți asculți vocea interioară. Asta e frumos în acest concept de personalitate alfa. E orice vrei tu fie și e orice ai tu nevoie să fie pentru tine la un moment dat. E o oază uriașă de potențial din care orice om poate să bea.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Unchiul Dan despre ființa omenească

Unchiul Dan a spus
ascultă,
există dreptate și există nedreptate,
și mai există două tipuri de oameni:

Cei în care nu poți avea încredere
și cei în care poți avea încredere nu pot fi nedrepți.

Scoate microscopul și hai vedem
ce fac anumite persoane atunci când
află că ai făcut o greșeală.

Dacă te tratează de parcă n-ai mai fi o ființă omenească,
atunci află
aceea este fața diavolului.

Mă sperie mai mult acei care
cred ei au drepate absolută decât
acei care știu că au greșit.

Află care este persoana absolut convinsă
are dreptate în privința a toate și a orice
și treci pe celălalt trotuar –
aceea este o femeie periculoasă
sau acela este un om periculos.

Acum, dacă întâlnești persoană care
își dă seama că ai greșit,
dar nu te judecă,
aceea este o ființă umană.
Asta te include și pe tine când judeci
pe alții.
Evită pe cei care încearcă să dovedească mereu
că au dreptate, acesta este semnul clar nu au.
Evită pe cei care constant
vorbesc necontenit despre cum
au fost ei nedreptățiți,
asta înseamnă așteaptă șansa lor
de a se revanșa pe cineva,
pe oricine –
oricine din apropiere poate deveni o victimă.

Vorbește cu oameni care spun
"s-ar putea să am dreptate sau nu",
căci dovedind că ai sau nu ai dreptate nu este important,
important este cum tratezi oamenii și cum
te judeci pe tine. Altceva nu contează.
Atât.

poezie de , traducere de Petru Dimofte
Adăugat de anonimSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
în alte limbiEste disponibil și textul în engleză.

Nebunia tenisului m-a prins și pe mine zilele acestea și m-a făcut mă întorc la o veche iubire de-a mea. Atitudinea și mentalitatea de învingători, de campioni, de alfa. După cum poate știi, lucrul cel mai important pe care orice sportiv îl menționează atunci când vorbește despre performanță este atitudinea, mai importantă decât experiența și cunoștințele. Ceea ce îmi doresc este ca noi, cei din comunitatea alfa, ne dezvoltăm o atitudine de campioni. Personalitate alfa este despre atitudine. Libertatea supremă a omului este să își aleagă atitudinea în orice situație de viață. Foarte mulți oameni care suferă din iubire, sau din lipsa de bani sau sănătate, au ajuns în situații grele tocmai din cauza atitudinii greșite. Înainte de a începe educația despre atitudine și mentalitate, aș vrea știu ce înseamnă pentru tine atitudinea și mentalitatea? Cum i-ai explica unui prieten ce este atitudinea?

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Oamenii cu o educație precară se plictisesc mai ușor. Și atunci printre altele, vorbesc despre alți oameni la o sămânță la colțul blocului. Ar fi o mare greșeală pleci urechea la vorbele unor oameni care scot niște sunete lipsite de orice justificare sau argument. Anturajul este esențial. Ești media celor cu care te înconjori. Cine se aseamănă se adună. Cu cine te înconjori și cine sunt aceia care vorbesc despre tine și îți spun ce și cum e mai bine? Ce rezultate au? Nu ai un anturaj de calitate? Nici o problemă, înconjoare-te cu cărți, documentare și educație. Vei avea cel mai șmecher anturaj posibil de la care chiar ai ce înveți. Mulți oameni sunt lipisiti de empatie și compasiune și nu știu cum e în papucii noștri. Multor oameni le merge gura aiurea pentru nu știu cum e în realitatea noastră, nu știu provocările și obstacolele noastre, lupta ce o dăm și munca interioară și exterioară la care suntem înhămați. Oamenii privesc doar suprafața și apoi dau din gură pentru așa stă în firea oamenilor needucați privească în profunzime. Am fi fraieri ne lăsăm la mila influențelor unor oameni incapabili de a vedea punctul nostru de vedere. Lasă-i să vorbească, tu fă-ți treaba. Într-o zi se vor uita la tine și își vor lua notițe. Unii oamenii sunt pur și simplu distructivi și autodistructivi. Dacă vor să își facă rău, să își facă lor. Tu protejează-te și păstrează o distanță sănătoasă.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Dacă întrebi un adult câți profesori - dintre toți profesorii de la clasele elementare, gimnaziu, liceu, colegiu și facultate - au lăsat o singură impresie asupra a cine și ce sunt ei, întotdeauna nu sunt mai mult de 3-4 profesori. Toți ceilalți sunt un loc 2 distant comparativ cu aceștia. Când în cele din urmă vom crea o mașină de clonat, noi ar trebui îi clonăm pe acei profesori. Poate ca asta va fi de acum în 100 de ani, dar acest lucru este în capul listei mele. Până când se va întâmpla asta, sistemul educațional încă nu a înțeles complet cauzele și efectele care duc la succes și la realizare în viață. Există în continuare o cultură care echivalează notele mari cu succesul la școală, și corelează succesul la școală cu succesul în viață. Această mentalitate este așa de profund înrădăcinată în noi încât s-ar putea să fie imposibil de înlăturat din comportamentul nostru.

citat din
Adăugat de Catalin PopescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "Astrophysics for People in a Hurry Hardcover" de Neil deGrasse Tyson este disponibilă pentru comandă online cu o considerabilă reducere de preț, la -84.99- 45.76 lei.

Dacă nu te respecți pe tine ca persoană, oricât de bună este la suflet persoana cu care ai sau vrei să ai o relație, nici acea persoană nu te va putea respecta. Vei vedea cealaltă persoană începe întârzie la întâlniri, nu își ține promisiunile față de tine, nu ascultă părerile tale, te ridiculizează, te înșeală și te trădează. Ceilalți sunt răi, trădători și lipsiți de suflet, nu? NU! Tu ai permis unor astfel de persoane intre în viața ta pentru nerespectându-te pe tine te-ai bucurat la primul semn de atenție ce l-ai primit. Pentru că nu te respecți știi lumea din jur nu îți oferă iubire, validare și atenție și te mulțumești cu orice primești la fel ca un câine flămând ce se bucură pentru orice os aruncat din milă. Pentru că nu te respecți, atragi oameni care simt asta și care vor să profite de pe urma ta și să te folosească până când nu mai au nevoie de tine. Până când nu te respecți pe tine, oamenii care se respectă vor sta departe de tine.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Învață de la oamenii de succes care sunt gândirea, atitudinea, strategia și acțiunile pe care le-au întreprins ca să-și atingă visurile, însă studiază-i și pe cei săraci care se luptă să supraviețuiască. Cei din urmă îți pot arăta care este calea sigură spre eșec, care sunt gândurile și atitudinile care i-au condus spre o viață cu lipsuri, neîmplinire, tristețe și sărăcie. Atât oamenii de succes cât și cei care eșuează frecvent în viață au un set clar de principii și idei după care își ghidează existența. Nu soarta sau destinul au decis cum trăiesc ei, ci modalitatea în care gândesc și trăiesc. Intuitiv, tu care crezi că sunt caracteristicile oamenilor de succes, respectiv ale celor care se declară învinși de soartă?

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Gândul este un instrument. Foarte prețios, de altfel. Însă omul nu este gândurile sale, deși, de cele mai multe ori, identificarea sa cu gândurile este completă. Doar prin raportarea la gânduri se creează războaie, conflicte, violențe - într-un cuvânt, zgomote. Gândul este o creație, deci are o formă, chiar dacă ochii umani nu pot vedea această formă. Gândul are o vibrație proprie, fiind o entitate de energie aflată în călătoria sa individuală. Așadar, gândurile nu sunt incluse în oameni, ci există printre oameni, intrând într-o relație cu acei oameni cu care rezonează. Însă oamenii nu știu acest lucru - nu știu faptul formele lor sunt separate de formele de gând - tocmai de aceea oamenii au devenit prizonierii gândurilor, gândirea reprezentând, în mod paradoxal, cea mai puternică slăbiciune a omenirii. Și de ce este cea mai puternică? Pentru că oamenii nu știu faptul gândul este o dependență, iar în acest mod, calea gândului devine mult mai ușoară.

în Întoarcerea la Liniște, Relația cu gândurile
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "Intoarcerea la liniste" de Cătălin Manea este disponibilă pentru comandă online cu preț redus, la doar -20.00- 11.99 lei.

Un egosim conștient sau inconștient prin care cineva își dă seama are nevoie de ceva de la tine. Bătrânii își fac griji despre ce se va întâmpla cu ei când nu mai pot să aibă grijă de ei. De aceea, îți vor propovădui siguranța în locul aventurii, de cele mai multe ori. Să stai acasă, să ai familia ta, prinzi rădăcini, ca să aibă cineva grijă și de ei. Părinții te trimit la școală și se preocupă de viitorul tău pentru că se gândesc într-o zi te duci și tu la casa ta și își recuperează și ei viața irosită cu creșterea unui puțoi nerecunoscător. Partenerii de cuplu îți țin discursuri despre respect și sinceritate, pentru că vor să te controleze și nu pentru că ar intenționa ei să te respecte și să fie sinceri, atunci când zarurile sunt aruncate sau apar oportunități mai avantajoase. Evident, nu toți și nu tot timpul egoismul primează, însă fă-ți un serviciu și gândește-te când ți se țin discursuri care este interesul celui care este preocupat de motivarea ta pentru a face anumite lucruri. S-ar putea să faci descoperiri suprinzătoare.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Suntem înclinați petrecem timp cu cei care sunt ca și noi. Dacă oamenii din jurul tău sunt oameni eficienți, vei învăța de la ei eficiența. Dacă oamenii din jurul tău sunt oameni care se pricep foarte bine piardă vremea, vei reuși să fii un expert în a pierde vremea și a nu face nimic cu viața ta. Din acest motiv este așa de important anturajul. Nu există nicio posibilitate ca atunci când ai un anturaj prost, tu nu cazi sub influența acelui anturaj. În timp, tot ceea ce ține de comportamentele și de modul de gândire al anturajului vei adopta și tu. Devii copia celor cu care îți petreci timpul. Dar asta poți să o folosești într-un mod pozitiv pentru dezvoltarea ta. Caută oameni de la care ai tot timpul ceva de învățat și care să te ajute pentru atingerea obiectivelor tale.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Doctori

Ei lucrează cu ierburi
și cu penicilină.
Ei lucrează cu multă delicatețe
și cu scalpelul.
Ei extirpă cancerul,
închid o incizie
și spun o rugăciune
pentru puținătatea pielei.
Ei nu sunt zei,
deși le-ar plăcea fie;
ei sunt doar oameni
care încearcă să repare alți oameni.
Mulți oameni mor.
Mor ca delicatele,
încă pulsând, mure
în noiembrie.
Iar ceea ce doctorii își amintesc întotdeauna este:
mai întâi nu faci rău.
Ei ar săruta locul dacă astfel s-ar vindeca.
Nu s-ar vindeca.

Dacă doctorii vindecă,
atunci soarele va vedea asta.
Dacă doctorii ucid,
atunci pământul va ascunde asta.
Doctorilor ar trebui le fie teamă de aroganță,
chiar mai mult decât de infarct.
Dacă sunt prea mândri,
iar unii chiar sunt,
atunci ei vor pleca acasă călare,
iar Dumnezeu îi va aduce înapoi pe propriile picioare.

poezie de , traducere de Petru Dimofte
Adăugat de Petru DimofteSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Un lucru foarte interesant în programarea socială, poate ai observat, în momentul în care un om este nonconformist, în momentul în care un om încearcă să-și exprime personalitatea într-un anumit fel, vine cu un păr colorat sau vine cu o haină mai ciudată sau are un comportament mai ciudat, această programare socială i-a făcut pe oameni în așa fel încât a format o armată întreagă care să sară să îl atace pe omul care vrea iasă din turmă, pe omul care vrea să se diferențieze, fie nonconformist prin orice, prin aspect, prin comportament, prin valori, prin dorințe, prin visuri. Așadar, în momentul în care vei dori să fii altfel, faci ceva, -ți descoperi talentul, vei vedea că de la părinți la anturaj vor sări toți pe tine, agresiv, chiar te vor jigni, te vor umili sau cel puțin vor încerca facă lucrul acesta. Este important să fii puternic în interior și să nu te lași jignit și umilit de remarcile lor pentru că atunci când vei reuși, vei deveni un exemplu pentru toți cei din jur pentru așa este în viață. Parcă Ghandi spunea că la început toți ignoră ideea, apoi toți râd de ea apoi la sfârșit tu câștigi. În ideea într-adevăr așteaptă-te la toată opoziția din lume când vei porni pe acest drum al tău care este drumul tău propriu, vocația ta chemarea ta.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Văd oameni revoltați roboții înlocuiesc multe job-uri pe care le au acum oamenii. "Vaaai, ajungem trăim între roboți!" Noi trăim deja într-o lume în care oamenii sunt roboți. Mă întreb cum de nu se revoltă acești oameni atunci când un om merge 12 ani la școală, apoi mai câțiva la facultate și apoi își petrece 10-12 ore pe zi vânzând la Kaufland, sau făcând munci care îi irosesc, unii poate pentru tot restul vieții. Da, milioane de job-uri vor dispărea peste noapte și vor fi înlocuite de tehnologie, inteligența artificială și roboți. Multe din job-urile pentru care facultățile îi "pregătesc" azi pe tineri nu vor mai exista în 5-10 ani. Asta lasă loc job-urilor și ocupațiilor care necesită ceva ce Ai-ul, tehnologia și roboții nu vor avea prea curând: suflet. Și dacă psihologia este la origini știința despre suflet, pregătește-te pentru o lume în care psihologia și vocația sunt noua religie.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Foarte mulți oameni privesc greșit o relație dintre un bărbat și o femeie. Cel mai important lucru și cel mai frumos, într-o relație, este că relația este un prilej de evoluție pentru ambii parteneri. Din nou, foarte mulți oameni nu înțeleg cei din jurul nostru sunt oglinzi pentru noi, întâlnim anumite persoane cu care avem diverse relații pentru ei sunt oglinzile noastre, ne arată ce e bun și ce e rău în noi și ne dau ocazia creștem la fel cum și noi le dăm lor ocazia crească. Așa cum pasiunea și iubirea pot să dispară într-o relație, la fel dispar și suferința, depresia și furia. În psihologie, perioada ce urmează unei despărțiri poartă numele de doliu și seamănă foarte mult cu doliul pentru o persoană decedată. Oamenii se despart atunci când nu mai au lecții de învățat unii de la alții, când unul din parteneri a evoluat mult mai mult ca celălalt sau când nici unul nu a evoluat.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Să îți urmezi pasiunea sau nu? Sunt sigur 99% din oameni ar fi dispuși să își urmeze pasiunea dacă ar face bani din asta. Corect? Atunci întrebarea pe care o avem este cum faci bani din pasiunea ta? Foarte simplu. În fiecare zi oamenii cheltuie bani. Mulți bani. Pe ce? Pe de toate. Pe lângă mâncare și haine, distracții și excursii, oamenii cheltuie mulți bani pe propriile pasiuni. Așadar, singura întrebare importantă la care să te gândești este..... Cum leg pasiunea mea de nevoile și dorințele oamenilor, nevoie și dorințe pe care ei își doresc plătească bani. Simplu?

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Totul în viață este despre putere. Chiar și cel mai evoluat spirit de pe Pământ, care nu mai caută de mult puterea omenească, își dorește puterea asupra propriei sale minți, asupra emoțiilor și stărilor sale. Își dorește iluminarea și evoluția. Să fii alfa înseamnă să ai putere, însă puterea nu este în puterea pumnului care lovește, a banului care cumpără sau a vocii care tună. Adevărata putere este puterea de a face ceea ce alții nu pot să facă. Adică ierți când e cel mai greu, iubești pe cine simte nu merită iubirea, încurajezi pe cel care nu mai crede în el și să faci toate astea discret, fără să ai nevoie de validare și aplauze. Pentru a putea face astea, însă, ai nevoie să deții tu această putere.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Încetezi să te mai explici atunci când înțelegi oricum oamenii te judecă în funcție de nivelul lor de percepție. Încetezi să mai cauți aprobare atunci când observi tot ce își doresc ceilalți este să trăiești în acord cu tiparele lor prestabilite. Și chiar dacă faci asta, există mari șanse să fii criticat. Lasă-i pe oameni să spună ce vor și mergi cu încredere pe calea visurilor tale!

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Fani pe Facebook