Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Mă surprinde că oameni inteligenți din secolul XXI pot pretinde că dacă răspunzi terorismului prin forță, nu faci decât să îi dai amploare, dar dacă îl placi, îl îmblânzești cumva. Acest argument, așa cum am mai zis, este foarte interesant și foarte surprinzător.

citat din
Adăugat de MicheleflowerbombSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Citate similare

Te întâlnești cu un prieten bun, pe care nu l-ai văzut de multă vreme. Te întreabă: "Ce mai faci?"; îl întrebi: "Ce mai faci?". Nu știi nici tu ce -i răspunzi. Taci, te bâlbâi, faci o glumă sau alta. O dată, de două ori, de trei ori. Încerci sugrumi banalul, lansezi un răspuns original, dar într-un sfârșit te dai bătut. Răspunzi că faci bine și termini. Dacă se întâmplă ai predominant o viață interioară, să nu ai o activitate de care poți vorbi, nu știi ce să răspunzi, nu știi cum să satisfaci curiozitatea bunului tău prieten. Faci fețe-fețe și răspunzi ce-ți vine mai repede pe limbă.

în Jurnal (18 noiembrie 1932)
Adăugat de Simona EnacheSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Neale Donald Walsch

După cum puteți vedea uitându-vă în jur, mai sunt multe de făcut. Doar dacă, desigur, nu sunteți cumva mulțumiți de lumea voastră așa cum e ea! În mod surprinzător, majoritatea oamenilor sunt mulțumiți. Din acest motiv omenirea nu se schimbă.

în Conversații cu Dumnezeu, volumul II (1997)
Adăugat de Lucian VeleaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
comentariiA fost scris un comentariu până acum.
Spune-ți părerea!
cumpărăturiCartea "Conversations with God Book 4: Awaken the Species Hardcover" de Neale Donald Walsch este disponibilă pentru comandă online cu preț redus, la -98.99- 87.99 lei.

Există un așa zis proces de TREZIRE care ne arată trei moduri de a fi, fiecare are caracteristicile proprii și cu o anumită tipologie de rezultate. Vorbim despre trecerea de la statutul de victimă la statutul de om de acțiune și la statutul de lider. Trei roluri pe care le jucăm în viața de zi cu zi. Ideea este că suntem cam toate, în funcție de context. Câteodată suntem victimă în mai mare măsură, alteori suntem om de acțiune în mai mare măsură. Acest lucru depinde foarte mult de modul de viață și de rezultatele pe care le-am avut în trecut, depinde de mediul care ne înconjoară, de oamenii care ne sunt aproape, de mentorii pe care ni i-am ales și de modul cum ne privim noi pe noi. Din experiență pot spune peste 90% dintre oameni sunt în statutul de victimă, foarte puțini oameni sunt de acțiune și sunt și mai puțini oameni care sunt lideri în momentul acesta. Gândește-te la statutul pe care îl ai în acest moment. Dacă ești victimă, om de acțiune sau lider.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Mark Darcy: Îmi placi foarte mult!
Bridget Jones: Cu excepția fumatului, băutului, mamei mele vulgare și... diareea verbală.
Mark Darcy: Nu, îmi placi foarte mult! Exact așa cum ești!

replici din filmul artistic Jurnalul lui Bridget Jones, după Helen Fielding
Adăugat de Andreea TanaseSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Credința reprezintă o forță foarte puternică în istoria omenirii. Deci, eu respect foarte mult diferitele tipuri de credință care au apărut și dispărut de-a lungul secolelor. Așa cum cred diversitatea este un lucru foarte bun din punct de vedere genetic și social.

citat din
Adăugat de Cornelia GeorgescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Acum 10 ani eram pe stradă, la 5:00 dimineața, în noaptea de Înviere și am avut viziunea în lume e plin de oameni așa cum e și Pera. Oameni înfrânți, pierduți, depresivi, fără speranță și care depun eforturi uriașe doar ca își vadă munca irosită sau cu rezultate mult sub așteptări. Oameni care merg prin viață răniți și doborâți de sărăcie, greutățile vieții, lipsa de iubire și atâtea și atâtea nenorociri care se tot adună și nu devin mai puține, ci mai multe. Și eu, Pera, deși încă nu aveam decât rezultate foarte mici, am înțeles în inima și în mintea mea un lucru important: că dacă citesc și aplic, dacă învăț din eșec și repet încă odată cu lecția învățată, dacă perseverez ca un catâr încăpățânat care nu se lasă până când nu cade lat, pot să aleg orice domeniu din viața asta și să ating visuri imposibile. Am știut toată puterea este la mine și dacă accept asta, pot să fac orice îmi doresc în viață. Și tu ești capabil de acest lucru! Îndrăznește și cere mult de la viață!

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Mark Darcy: Nu cred ești proastă. Vreau spun ai momente în care ești ridicolă. Mama ta este interesantă. Și nu prea ești bună la ținut discursuri în public. Și ai tendința de a lasă îți iasă pe gură orice ai în cap, fără te mai gândești la consecințe... Dar ideea este că... ceea ce vreu spun este că... fără leg foarte bine cuvintele este că, de fapt, în ciuda aparențelor, îmi placi foarte, foarte mult. Exact așa cum ești tu!

replică din filmul artistic Jurnalul lui Bridget Jones, după Helen Fielding
Adăugat de Andreea TanaseSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Deepak Chopra

Există un proces foarte interesant prin care ne putem întreba, atunci când ne plătim o datorie karma-ică: "Ce anume pot învăța din această experiență? De ce se întâmplă acest lucru și care este mesajul universului pentru mine? Cum aș putea transforma această experiență în ceva util pentru mine și pentru ceilalți oameni?"

în Cele șapte legi spirituale ale succesului
Adăugat de MicheleflowerbombSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "Boundless Energy: The Complete Mind-Body Programme for Beating Persistent Tiredness" de Deepak Chopra este disponibilă pentru comandă online cu o considerabilă reducere de preț, la -59.72- 19.99 lei.

Cineva a zis, de exemplu, ar vrea să îi ajute pe ceilalți. Pentru a fi capabil -i ajuți pe alții, trebuie mai întâi înveți te ajuți pe tine însuți. Un mare număr de persoane, cu scopul de a-i ajuta pe alții, se lasă luate de tot felul de gânduri și de sentimente, pur și simplu din lene. Ei sunt prea leneși ca lucreze asupra lor înșiși, dar le este foarte ușor creadă ca îi pot ajuta pe ceilalți. Aceasta înseamnă a fi fals și ipocrit față de tine însuți. Când un om se vede într-adevăr așa cum este, nu îi vine în minte să îi ajute pa alții - i-ar fi rușine se gândească la asta. Dragostea pentru umanitate, altruismul, sunt cuvinte foarte frumoase, dar nu au sens decât atunci când un om este capabil, urmându-și propria alegere și propria decizie, iubească sau să nu iubească, fie altruist sau egoist. Atunci alegerea sa are o valoare. Dar dacă nu are nici o posibilitate de alegere, dacă nu poate face altfel, dacă este doar ceea ce întâmplarea l-a făcut sau este pe cale -l facă, un altruist astăzi, un egoist mâine, și din nou un altruist poimâine, ce valoare mai poate avea acest lucru? Pentru a ajuta pe ceilalți, un om trebuie învețe mai întâi fie atent cu el însuși. Doar un astfel de om îi poate ajuta pe alții. Așa cum suntem noi, nu putem face nimic.

în Fragmente dintr-o învățătură necunoscută
Adăugat de Adriana PleșcaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Moartea

am un prieten foarte drag
căruia îi este frică de moarte.
vreau să îl ajut cumva,
sa-l calmez si sa-i fiu alături.
sa ii pot arăta cum să treacă peste.
dar cum aș putea fac asta dacă și eu mă tem?

poezie de din Cuvintele sufletului
Adăugat de Alex DospianSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Chiar și tu ai o șansă! Relaxează-te și ia lucrurile încet. Vindecă-te. Educă-te. Antrenează-te. Și va veni și șansa ta. Lumea nu e un loc bun sau rău, ci este așa cum o vezi tu prin prisma experiențelor tale de viață. Iar dacă lumea e rea, asta e pentru tu ai cunoscut doar suferința. Dar îți promit că dacă ești perseverent și îți faci treaba, într-o zi vei vedea lumea ca pe un loc bun, plin de iubire, în care oamenii răi nu sunt decât niște oameni foarte răniți, judecați și împinși spre propria lor distrugere, ceea ce îi face devină foarte agresivi. Ca și un câine turbat. Și ei, însă, și tu, aveți nevoie de încurajare, blândețe și iubire pentru a vă vindeca, iar apoi veți putea vă exprimați adevărata măreție și măsură a potențialului vostru.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Chiar și tu ai o șansă! Relaxează-te și ia lucrurile încet. Vindecă-te. Educă-te. Antrenează-te. Și va veni și șansa ta. Lumea nu e un loc bun sau rău, ci este așa cum o vezi tu prin prisma experiențelor tale de viață. Iar dacă lumea e rea, asta e pentru tu ai cunoscut doar suferința. Dar îți promit că dacă ești perseverent și îți faci treaba, într-o zi vei vedea lumea ca pe un loc bun, plin de iubire, în care oamenii răi nu sunt decât niște oameni foarte răniți, judecați ți împinși spre propria lor distrugere, ceea ce îi face devină foarte agresivi. Ca și un câine turbat. Și ei, însă, și tu, aveți nevoie de încurajare, blândețe și iubire pentru a vă vindeca, iar apoi veți putea vă exprimați adevărata măreție și măsură a potențialului vostru.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Nimeni nu trebuie mențină conștiința, ea e singurul loc în tine care este fără efort. Nu veni pentru nimic mai puțin decât trezirea completă. Dacă vii doar pentru un pic de adevăr, atunci va fi foarte, foarte greu. Dacă vii pentru tot Adevărul, este foarte ușor. Dacă ardoarea pentru libertate este puternic㠖 vei fi eliberat.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "Vaster Than Sky Greater Than Space: What You Are Before You Became Paperback" de Mooji este disponibilă pentru comandă online cu o considerabilă reducere de preț, la -69.99- 35.99 lei.

Dacă se întâmplă ca cineva foarte drag -ți moară mintea te va prinde cu vinovăția indiferent de care parte ești. Dacă faci totul pentru cel iubit mintea va pretinde că "ceva trebuie -ți fi scăpat", dacă nu faci nimic pentru el, atunci mintea te va întreba "cum de nu ți-a păsat?". Realizează orice ai face atâta timp cât ești sluga gândului rămâi o biată victimă.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Cornelia Georgescu

Adela: Nu cred vreau -mi imaginez ce-ar fi zis dacă ar fi văzut mediile mele la mate...
Nistor: N-ar fi fost prea încântat, dar te-ar fi pregătit în așa fel încât să nu mai iei asemenea note, dacă ar fi avut timp.
Adela: Crezi ar fi reușit?
Nistor: Da, e foarte priceput. Nu-ți place matematica?
Adela: Nu prea; e o materie foarte dificilă. Cui i-ar place așa ceva?
Nistor: Șefului meu, spre exemplu... După puțin timp de pregătire cu el, te asigur ți-ar fi plăcut foarte mult matematica, nu de el, deși... Poate și de el.
Adela: Acum fabulezi. Într-adevăr, l-am văzut la TV, e foarte drăguț, dar ar trebui știi că nu mă interesează altul, cu excepția ta, nici măcar el.

replici din romanul Proxima, Partea I: "O misiune specială" de (2009)
Adăugat de Cornelia GeorgescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Vrei mai mulți bani? Îți dorești relații mai bune cu cei din jur? Te uiți cu admirație la cei care reușesc comunice foarte simplu și eficient sau își creeze foarte ușor relații cu necunoscuți? Vrei fii mai sănătos și să ai alături oameni care te inspire sau te încurajeze? Toate se reduc la cine ești tu! La ce înseamnă normalitatea pentru tine. Iar un prim pas ca îți dai seama din ce poziție pleci este să te uiți la oamenii alături de care petreci cel mai mult timp din viață în momentul ăsta. Direct și indirect, calitatea oamenilor care ne sunt aproape, ne influențează. Așa hotărăște-te ce vrei, începe prin a lucra la tine și fii foarte atent la oamenii din jurul tău. Îți pot accelera sau îți pot frâna evoluția mai mult decât crezi. Iar asta tot de tine depinde! Succesul înseamnă prieteni mai deștepți decât tine.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Sufletul este ca o cameră, este mai curat dacă faci curat mai rar și păstrezi curățenia decât dacă faci curat foarte des, dar nu păstrezi curățenia.

aforism de
Adăugat de MicheleflowerbombSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Antologia aforismului românesc contemporan
cumpărăturiAntologia aforismului românesc contemporan, ediția a II-a
40 de aforiști reuniți într-o colecție memorabilă
Vezi detalii despre o antologie de referință!

Dacă te uiți la modul cum vorbește un om, mai ales când vine vorba de propria persoană, îți dai seama instant dacă este om de acțiune sau nu, dacă o facă treabă sau nu, dacă o aibă succes în ceea ce își propune sau nu. Pot spune cu mâna pe inimă suntem ceea ce spunem suntem. Realitățile noastre sunt date de modul cum gândim. Modul cum gândim este reprezentat foarte fidel de ceea ce scoatem pe gură.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Știu cel mai mare obstacol al tău în acest moment este: "Eu nu pot!" Eu nu pot să îmi descopăr pasiunea, talentul sau vocația. Eu nu pot să am un corp frumos. Eu nu pot să am parte de iubire și fericire. Punem pariu poți? TOT ceea ce tu faci azi era odată imposibil să faci. Dacă atunci când ai învățat mergi, părinții tăi ar fi zis: "Nu mai încerca te ridici, te lovești." probabil și azi ai fi mers în patru labe. Ai avut nevoie de o doză mare de optimism și curaj ca te ridici, cazi din nou te ridici și să începi stai pe picioarele tale. A fost un moment când mergi pe ambele tale picioare a fost foarte greu iar odată părea chiar imposibil.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Dacă, din ceva foarte mic și finit a rezultat ceva infinit, așa cum pretinde teoria Big-Bang, atunci - mă ierte Dumnezeu- oamenii de știință sunt datori cu o explicație...

(4 ianuarie 2016)
Adăugat de Mihail MataringaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
comentariiAu fost scrise 9 comentarii până acum.
Participă la discuție!

Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Fani pe Facebook