Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Charles Swindoll

Mărimea unei provocări nu trebuie măsurată prin ceea ce avem de oferit. N-ar fi niciodată de ajuns. Mai mult, furnizarea este responsabilitatea lui Dumnezeu, nu a noastră. Suntem doar chemați să oferim ceea ce avem – chiar dacă nu este mai mult decât un sac de prânz.

citat din
Adăugat de MicheleflowerbombSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Citate similare

Nu este de ajuns să posedăm arta rugăciunii; trebuie să devenim rugăciune, rugăciune întrupată. Nu este de ajuns consacrarea unui timp pentru rugăciune, căci fiecare act, fiecare gest, chiar și un surâs, trebuie să devină un imn de adorare, o ofrandă, o rugăciune. Trebuie să oferim nu ceea ce avem, ci ceea ce suntem.

citat clasic din
Adăugat de Lucian VeleaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "Arta icoanei. O teologie a frumusetii" de Paul Evdokimov este disponibilă pentru comandă online cu preț redus, la doar -30.00- 23.99 lei.

Legea supra-compensației

Trebuie ca întotdeauna "investim" mai mult decât obținem; altfel nu vom obține niciodată mai mult decât avem în acest moment. Trebuie facem mai mult pentru ceea ce suntem "plătiți" pentru ca în timp fim răsplătiți cu mai mult pentru ceea ce facem. Principiul "oferă mai întâi pentru a primi mai târziu".

în Cele 28 de Legi Universale ale Succesului
Adăugat de MicheleflowerbombSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Charles Swindoll

Cu cât trăiesc mai mult cu atât îmi dau seama de impactul pe care-l are atitudinea în viață. Pentru mine, atitudinea e mai importantă decât lucrurile în sine. E mai importantă decât trecutul, decât educația, decât banii, decât circumstanțele, decât eșecul, decât succesul, decât ceea ce cred sau gândesc alții. E mai importantă decât imaginea, harul sau talentul. Atitudinea poate aduce un câștig sau o pierdere pentru o companie, pentru o biserică, pentru un cămin. Este remarcabil faptul că avem puterea de a alege atitudinea pe care vrem o adoptăm într-o anume zi. Nu ne putem schimba trecutul; nu puteam schimba faptul că oamenii acționează într-un anume fel. Nu putem schimba inevitabilul. Singurul lucru pe care-l putem face, e jucăm singura carte pe care o avem, și anume, cartea atitudinii... Sunt convins că viața înseamnă 10% fapte, și 90% modul meu de a reacționa față de ele. La fel e și cu tine. Atitudinea noastră este în responsabilitatea noastră.

citat din
Adăugat de Sinziana MihalacheSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Arthur Schopenhauer

Ceea ce suntem, face mai mult pentru fericirea noastră decât ceea ce avem.

citat celebru din
Adăugat de Mihai-Gabriel VoineaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
în alte limbiTextul original este scris în limba germană. Dacă îl găsești, îl poți adăuga la De.Citatepedia.net. Dacă există deja, ne poți semnala pagina, ca să creăm legătura.
cumpărăturiCartea "Lumea ca vointa si reprezentare Vol. 1+2" de Arthur Schopenhauer este disponibilă pentru comandă online cu o mare reducere de preț, la -183.03- 137.99 lei.
Charles Swindoll

Atitudinea este mult mai importantă decât trecutul, decât educația, decât banii, circumstanțele, eșecurile sau succesele, decât ce cred oamenii despre noi, sau spun, sau fac. Este mult mai importantă decât înfățișarea, înzestrarea, sau talentul. Ea poate face o prietenie... o biserică... o casă. Ea poate întemeia o religie, și Îl poate chema pe Dumnezeu să vină în sufletul nostru. Minunat esteavem în fiecare zi o șansă în ce privește atitudinea pe care o vom adopta în acea zi.

citat din
Adăugat de Adriana PleșcaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Nu avem nevoie de adevăr. Evidența ceea mai mare este că toți știm că suntem muritori. Avem însă nevoie de minciuna celor ce nu fac decât să spere mult bine.


Adăugat de Florina CindeaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Paulo Coelho

Noi, cei care luptăm pentru visul nostru, suferim mult mai mult când lucrurile nu merg așa cum trebuie, pentru că nu putem revenim la vechea scuză: "Ei bine, oricum nu-mi doream prea mult asta." Ne dorim cu adevărat ne atingem visul și am pus totul la bătaie pentru el. În acest fel, noi, războinicii luminii, trebuie să ne pregătim să avem răbdare în timpurile dificile și fim conștienți că universul conspira în favoarea noastră, chiar dacă nu înțelegem în ce fel... Când suntem la începutul bătăliei pentru visul nostru, nu avem experiență și facem multe greșeli. Secretul vieții este, totuși, cazi de șapte ori și te ridici a opta oară. Așadar, de ce este atât de important trăim chemarea noastră personală dacă trebuie să suferim mai mult decât alți oameni? Pentru că, odată ce am trecut peste înfrângeri – și o facem mereu – suntem stăpâniți de un simț măreț de euforie și încredere. Dacă te crezi demn de lucrul pentru care lupți atât de greu -l obții, atunci devii un instrument al lui Dumnezeu, ajuți Sufletul Lumii și înțelegi de ce ești aici.

în Alchimistul
Adăugat de Cornelia GeorgescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
în alte limbiTextul original este scris în limba portugheză. Dacă îl găsești, îl poți adăuga la Pt.Citatepedia.net. Dacă există deja, ne poți semnala pagina, ca să creăm legătura.
cumpărăturiCartea "The Alchemist Hardcover" de Paulo Coelho este disponibilă pentru comandă online cu o mare reducere de preț, la -120.99- 76.57 lei.

Să ne rugăm

Să ne rugăm cerului dea ploaie.
Ploaia ne aduce
mai mult grâu,
mai mult ulei,
mai mult vin.
Dacă avem aceste trei lucruri,
avem treimea dumnezeiască.
Avem pâine,
avem ulei,
avem vin.
Adică avem anafură,
avem mir,
avem împărtășanie.
Avem sufletul curat.

poezie de (aprilie 2018)
Adăugat de Dumitru DelcăSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
în alte limbiTextul original este scris în limba română.

Iubirea noastră pentru Dumnezeu nu rămâne niciodată fără răspuns. Și este chiar mult mai mult decât recompensată, pentru că Dumnezeu ne înțelege chiar și atunci când toți cei din jurul nostru ne înțeleg greșit. Pentru că Dumnezeu ne iubește chiar și atunci când toți ne părăsesc. Pentru că Dumnezeu și-aduce aminte de noi chiar și atunci când toți ceilalți ne-au uitat. Noi suntem ai lui Dumnezeu și doar ai Lui pentru eternitate.

citat din
Adăugat de MicheleflowerbombSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
comentariiAu fost scrise 2 comentarii până acum.
Participă la discuție!
Voltaire

Ne naștem slabi și avem nevoie de putere, ne naștem neputincioși și avem nevoie de ajutor, ne naștem mărginiți și avem nevoie de judecată. Ceea ce ne lipsește când venim pe lume, și de care avem nevoie mai târziu, ne este oferit prin educație și dragoste.

citat celebru din
Adăugat de MGSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
în alte limbiTextul original este scris în limba franceză. Dacă îl găsești, îl poți adăuga la Fr.Citatepedia.net. Dacă există deja, ne poți semnala pagina, ca să creăm legătura.
cumpărăturiCartea "Candide" de Voltaire este disponibilă pentru comandă online la 25.99 lei.
Jean-Jacques Rousseau

Ne naștem slabi și avem nevoie de putere; ne naștem neputincioși și avem nevoie de ajutor; ne naștem mărginiți și avem nevoie de judecată. Ceea ce ne lipsește când venim pe lume, și de care avem nevoie mai târziu, ne este oferit prin educație.

citat celebru din romanul Émile sau despre educație de (1762)
Adăugat de Simona EnacheSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
în alte limbiTextul original este scris în limba franceză. Dacă îl găsești, îl poți adăuga la Fr.Citatepedia.net. Dacă există deja, ne poți semnala pagina, ca să creăm legătura.
cumpărăturiCartea "Despre contractul social sau principiile dreptului politic" de Jean-Jacques Rousseau este disponibilă pentru comandă online cu preț redus, la doar -20.00- 13.99 lei.

Un scop al lui Dumnezeu este acela ca noi putem avea scopuri. Haideți, încercăm, împreună, rezolvăm acest puzzle minunat, numit "viață", pentru că nu avem cum să nu reușim, dacă acționăm prin Iubire pentru Tot Ceea Ce Este. Până la urmă, chiar dacă mergem din eșec în eșec, vom simți și gustul satisfacției, poate chiar mai puternic, iar atunci vom înțelege că sensul existenței noastre este să ne bucurăm de Ceea Ce Suntem Noi Cu Adevărat. Venim din Iubire, trăim în Iubire, ne întoarcem în Iubire. Suntem Iubire.

în Totul din Întreg, Iubirea de sine, Energizantul spiritual
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "Intoarcerea la liniste" de Cătălin Manea este disponibilă pentru comandă online cu preț redus, la doar -20.00- 11.99 lei.

* * *

Și chiar dacă frumusețea sufletului nostru este considerată naivitate...
Și chiar dacă sensibilitatea noastră este considerată slăbiciune...
Și chiar dacă bunătatea este considerată prostie...
Și chiar dacă sinceritatea este adesea pedepsită...
Și chiar dacă încrederea ne este adesea trădată...
Și chiar dacă iertarea ne este răsplătită cu alte greșeli...
Și chiar dacă respectul oferit este tratat cu lipsă de considerație...
Și chiar dacă nu primim întotdeauna ceea ce oferim...
Și chiar dacă la iubire ni se răspunde uneori cu indiferență...
noi rămânem buni, frumoși, sensibili, naivi, sinceri! Să credem cu toată forța inimii în oameni, în frumos, în prietenie și în iubire!

poezie de
Adăugat de anonimSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
comentariiAu fost scrise 22 comentarii până acum.
Participă la discuție!
cumpărăturiCartea "Fluturi" de Irina Binder este disponibilă pentru comandă online cu o considerabilă reducere de preț, la -55.00- 26.99 lei.
Marguerite Yourcenar

Viața este și vis și fiziologie și morală, dar și ceva mai mult decât toate acestea la un loc. Viața este chiar viața! Singurul nostru bun, și singurul nostru blestem. Trăim! Fiecare dintre noi avem viața noastră, unică, determinată de întregul trecut, asupra căruia nu mai avem nicio putere, și determinând, la rândul ei, oricât de puțin, întregul viitor. Viața noastră...! Nu e decât a noastră, irepetabilă și de neînțeles pe deplin. Iar ceea ce spun acum despre viață ca întreg, aș putea spun despre fiecare clipă a ei.

citat clasic din
Adăugat de MicheleflowerbombSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
în alte limbiTextul original este scris în limba franceză. Dacă îl găsești, îl poți adăuga la Fr.Citatepedia.net. Dacă există deja, ne poți semnala pagina, ca să creăm legătura.
cumpărăturiCartea "Alexis sau Tratat despre lupta zadarnica. Lovitura de gratie" de Marguerite Yourcenar este disponibilă pentru comandă online cu o considerabilă reducere de preț, la doar -39.00- 15.99 lei.
Lyndon B. Johnson

Dacă vom reuși, nu va fi din cauza a ceea ce avem, ci a ceea ce suntem; reușita noastră se va datora nu lucrurilor pe care le avem, ci acelora în care credem.

citat clasic din
Adăugat de MicheleflowerbombSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
în alte limbiTextul original este scris în limba engleză. Dacă îl găsești, îl poți adăuga la Citatepedia.com. Dacă există deja, ne poți semnala pagina, ca să creăm legătura.

Unul dintre motivele pentru care cred cu tărie în oameni este pentru că știu că ceea ce se vede în afară este aproape irelevant pentru orice ființă. Da, este adevărat că atragem ceea ce suntem. Că banii pe care îi avem, oamenii cu care ne înconjurăm și rezultatele noastre în viața exterioară sunt o reflectare a abilităților noastre și a lumii noastre interioare. Însă eu nu mai judec oamenii după ce sunt și după ce au, ci după ce AR PUTEA FI. Fiecare om este o ghindă care poate deveni un stejar dacă această ghindă este plantată pe un teren fertil și este îngrijită suficient de mult ca poată prinde rădăcini. Eu am ales cred în potențial, pun preț, mai mult decât pe ceea ce este, pe ceea ce poate fi.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Albert Einstein

Un om plin de succes este acela care primește mult de la semenii săi, de obicei, incomparabil mai mult decât le-a oferit el. Totuși, valoarea unui om se vede în ceea ce oferă, nu în ceea ce este capabil primească.

citat celebru din
Adăugat de Cornelia GeorgescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
comentariiAu fost scrise 4 comentarii până acum.
Participă la discuție!
cumpărăturiCartea "Cum vad eu lumea" de Albert Einstein este disponibilă pentru comandă online cu preț redus, la doar -35.00- 26.99 lei.

Cu cât avem o personalitate și vederi mai puternice, cu atât mai mult riscăm ni-i înstrăinăm chiar și pe cei de care avem nevoie, prin faptul că suntem inflexibili și nu suntem dispuși -i ascultăm.

autor necunoscut/anonim
Adăugat de Lidia ResteSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Am observat de multe ori că nu suntem capabili privim la ceea ce avem în fața noastră, decât dacă este într-un cadru.

citat din
Adăugat de Cornelia GeorgescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Dacă nu suntem mulțumiți cu ceea ce avem, ne vom dori mereu mai mult și mai mult, și astfel vom suferi.

aforism de din Cuvintele maestrului nostru – aforismele pline de înțelepciune ale lui Satguru Shiva Yoga Swami
Adăugat de MicheleflowerbombSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Antologia aforismului românesc contemporan
cumpărăturiAntologia aforismului românesc contemporan, ediția a II-a
40 de aforiști reuniți într-o colecție memorabilă
Vezi detalii despre o antologie de referință!

Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Fani pe Facebook