Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Grace Kelly

Dacă există un lucru care este străin pentru mine, este faptul de a face cumpărături de plăcere. Pe de altă parte, cred că este corect să-i onorez pe toți cei care crează lucruri frumoase pentru mine și le dă astfel satisfacție celor care mă văd purtându-le.

citat din
Adăugat de Cornelia GeorgescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Citate similare

Grace Kelly

Când Ava Gardner se urcă într-un taxi, șoferul o recunoaște imediat, e Ava Gardner. Se întâmplă la fel pentru Lana Turner sau Elizabeth Taylor, dar niciodată pentru mine; eu nu sunt niciodată Grace Kelly, ci doar cineva care arată ca Grace Kelly.

citat din
Adăugat de Cornelia GeorgescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

În politică, dacă ai greșit, demisionezi, iar dacă ai de ales între a fi mârlan și a câștiga, pe de o parte, și a fi om corect și a pierde, pe de altă parte, eu aleg corectitudinea. Referirile mele la etică și la o etică profesională au fost constante, inclusiv în campanie, și sunt convins că pentru mulți dintre oamenii care m-au ales acest lucru a fost hotărâtor. Pentru mine este foarte simplu: e felul meu de a fi.

în Primul pas (mai 2015)
Adăugat de Simona EnacheSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "Primul pas" de Klaus Iohannis este disponibilă pentru comandă online cu preț redus, la doar -28.90- 17.99 lei.
Osho

Întregul trecut al omenirii a pus un foarte mare preț pe sărăcie, pe care a echivalat-o cu spiritualitatea, ceea ce este cu totul lipsit de sens. Spiritualitatea este singura bogăție care i se poate întâmpla unui om. Ea conține toate celelalte bogății. Ea nu este împotriva nici unei alte bogății; ea este, pur și simplu, împotriva oricărui fel de sărăcie. Pe de-o parte, oamenii respectă sărăcia, iar pe de altă parte, vă îndeamnă: "Ajutați-i pe cei săraci!" Ciudat! Dacă sărăcia este atât de spirituală, atunci cel mai spiritual lucru este acela de a transforma un om bogat în unul sărac. Ajutați-i pe bogați devină săraci, astfel încât fie spirituali. De ce să-i ajutăm pe săraci? Vreți să le distrugem spiritualitatea? A trăi în abundență este singurul lucru spiritual care există.

în Viața este aici și acum
Adăugat de Andreea TrifuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "The Colors of Your Life: A Meditative and Transformative Coloring Book Paperback" de Osho este disponibilă pentru comandă online cu o considerabilă reducere de preț, la -53.99- 32.99 lei.
Carl Sagan

Există multe ipoteze în domeniul științei care sunt greșite. Acest lucru este perfect în regulă; este deschiderea spre a afla ce este corect. Știința este un proces care se auto-corectează. Pentru a fi acceptate, ideile noi trebuie supraviețuiască celor mai riguroase standarde de dovezi și examinări.

citat clasic din
Adăugat de Catalin PopescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
în alte limbiEste disponibil și textul în engleză.
cumpărăturiCartea "The Dragons of Eden: Speculations on the Evolution of Human Intelligence Paperback" de Carl Sagan este disponibilă pentru comandă online la 32.99 lei.

Asta este o profesiune numită pictură, care cere imaginație și o mână pricepută pentru a descoperi lucruri care nu se văd, ascunse fiind sub umbrele obiectelor naturale și așezarea lor cu mâna, astfel încât vederii i se oferă lucruri care nu există.

citat din
Adăugat de MicheleflowerbombSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Albert Einstein

Este, desigur, o minciună ceea ce ați citit despre convingerile mele religioase, o minciună care este repetată în mod sistematic. Nu cred într-un Dumnezeu personal și niciodată nu m-am dezis de acest lucru, ci l-am exprimat clar. Dacă există ceva în mine care poate fi numit religios, atunci acel lucru este nemărginita admirație pentru structura lumii, atât cât știința ne-a arătat-o până acum.

citat celebru din (1954)
Adăugat de AlexandraSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "Cum vad eu lumea" de Albert Einstein este disponibilă pentru comandă online cu preț redus, la doar -35.00- 26.99 lei.

Libertatea există? Și dacă există, cum de omul în loc o lase trăiască și să o cultive, face totul pentru a o ascunde, pentru a o însuși furând-o celor care au tot dreptul la ea?
Istoria este o poveste despre sclavie și libertate, despre eliberare și
emancipare, prevaricare și transgresiunea, războaie și lupte, care sunt motivate de ideea , privându-i pe ceilalți de libertate, este mai ușor să-i îngenunchezi, să-i stăpânești pentru a-i menține într-o stare de perpetuă suferință, ceea ce face zborul din "colivie" spre libertate aproape imposibil.

începutul de la Cerșetori de existență, Ecce homo - Între Glorie și Ruină de (martie 2020)
Adăugat de Marinescu Teodora - Redactor - Realitatea PlusSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Trec printr-o perioadă foarte grea din viața mea. Nu intru acum în detalii, îți spun doar m-am decis să mă căsătoresc. E inevitabil. Trebuie s-o fac, nu doar pentru mine, dar și pentru tine, Modest, și pentru toți cei pe care-i iubesc. Cred că pentru amândoi, orientările noastre (sexuale) sunt cele mai mari și mai irecuperabile obstacole către fericire, dar trebuie luptăm împortiva naturii cu toate forțele noastre. În ce privește, voi face tot posibilul să mă căsătoresc anul ăsta, și, dacă-mi lipsește curajul necesar, îmi voi abandona, oricum, obiceiurile pentru totdeauna. Desigur, îți dai seama cât de dureros este pentru mine să știu oamenii simt milă pentru mine și mă iartă, pe câtă vreme eu nu simt vinovat de nimic. Cât e de stânjenitor uneori celor care mă iubesc le e jenă cu mine. Pe scurt, gândesc să mă căsătoresc sau, oricum, am o relație publică cu o femeie, ca închid gurile tuturor creaturilor ale căror opinii nu înseamnă nimic pentru mine dar care sunt de natură să-i stânjeneasscă pe cei care sunt în anturajul meu.

în scrisoare adresată fratelui său, Modest
Adăugat de Simona EnacheSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Disciplina pentru mine înseamnă fac un lucru, chiar dacă acum simt, sau nu, vreau îl fac - atâta timp cât știu că este un lucru care face din mine o versiune mai bună și care servește misiunii mele! Un lucru pe care mi l-am asumat! Un lucru pe care știu dacă îl fac, sunt mai fericit. Și cel mai tare este că deși uneori, la început nu simt neapărat nevoia sau "cheful" îl fac, pe măsură ce mișc, devin din ce în ce mai angrenat și mai fericit cu ceea ce fac.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Există lucruri care stau în controlul nostru și există lucruri pe care nu le putem controla. Cheia unei abordări sănătoase este să putem face diferența dintre ele, iar apoi avem curajul acționăm în privința lucrurilor pe care le putem schimba și să aveam puterea acceptăm lucrurile pe care nu le putem schimba. Această acceptare nu este un lucru care se întâmplă pur și simplu, ci este rezultatul unui proces de lucru interior cu propriile temeri, convingeri, dorințe și nevoi.

în Cartea "Acum o viață"
Adăugat de Doina MSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Dacă există un lucru corect în lumea de azi, este că cei mai bogați consumatori cumpără aceleași lucruri ca și cei săraci.

aforism de (2020)
Adăugat de Camelia OprițaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Antologia aforismului românesc contemporan
cumpărăturiAntologia aforismului românesc contemporan, ediția a II-a
40 de aforiști reuniți într-o colecție memorabilă
Vezi detalii despre o antologie de referință!
Paulo Coelho

Alții acceptă întrebarea. Dar, neștiind răspundă, încep citească ce au scris cei care au înfruntat-o deja. Și deodată găsesc un răspuns pe care îl cred bun. Când se întâmplă așa, se transformă în sclavii acelui răspuns. Creează legi care să-i silească pe toți să accepte ceea ce cred ei că este rațiunea de a fi a existenței. Construiesc temple ca o justifice și tribunale pentru cei care nu sunt de acord cu ce consideră ei că este adevărul absolut.

în Manuscrisul găsit la Accra, "Voință - calea vieții"
Adăugat de Avramescu Norvegia ElenaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
în alte limbiTextul original este scris în limba portugheză. Dacă îl găsești, îl poți adăuga la Pt.Citatepedia.net. Dacă există deja, ne poți semnala pagina, ca să creăm legătura.
cumpărăturiCartea "The Alchemist Hardcover" de Paulo Coelho este disponibilă pentru comandă online cu o mare reducere de preț, la -120.99- 76.57 lei.
Andre Gide

Cel mai greu lucru pentru mine e să cred în propria realitate. Mereu sunt nedumerit de mine însumi și nu înțeleg prea bine, când privesc acționând, cum cel pe care-l văd acționând este și cel care privește, și cel care se miră, și se îndoiește ar putea fi actor și spectator în același timp.

în Falsificatorii de bani
Adăugat de milenaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "Strait is the Gate" de Andre Gide este disponibilă pentru comandă online cu o considerabilă reducere de preț, la -61.00- 25.99 lei.

Rolul subconștientului în viața ta financiară este că el îți asigură creativitatea, îți asigură motivația, entuziasmul, concentrarea pe obiectivul pe care tu ți l-ai propus. O greșeală frecventă pe care am observat-o la oameni este că minimalizează rolul emoțiilor, rolul creativității și al motivației atunci când vine vorba de bani. E ca și cum separă lucrurile. În momentul în care vor se simtă bine și să aibă emoții pozitive, acele lucruri le scot în afara profesiei și astfel neagă faptul că viața lor profesională ar putea să le aducă satisfacție, iar această negare îi ține pe loc, pentru că blochează subconștientul din a face treabă și pe plan profesional. Dă-ți voie cauți viața profesională în așa fel încât îți placă atât de mult încât se deschidă poarta subconștientului. Acesta te va ajuta, doar dacă ajungi îți placă ceea ce faci. Ești creativ doar la lucrurile care îți fac plăcere, niciodată nu vei fi creativ când vine vorba despre lucruri pe care nu le suporți.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Dacă cu adevărat ceva e real, acel ceva te satisface pentru întotdeauna. Dacă cu adevărat ceva e Real, te împlinește, îți oferă bucurie, îți oferă această Ananda, această beatitudine pentru întotdeauna. Ceea ce este ireal, ceea ce este efemer și crezi "tu" e real, de fapt îți oferă o satisfacție momentană și atunci ce vei face, păi "eu-l" trebuie fugă într-o altă satisfacție și într-o altă satisfacție pentru că "eu-l" poate reziste doar dacă se hrănește cu atenție.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Grace Kelly

Deși am interpretat multe roluri, n-am avut niciodată ocazia joc într-un scenariu scris special pentru mine. Este păcat, pentru că acestea sunt singurele scenarii care-ți dau posibilitatea -ți dezvălui adevărata personalitate.

citat din
Adăugat de Cornelia GeorgescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
George Lucas
religie
Religia este liantul care unește societatea, ea ne îngăduie păstram un echilibru, iar faptul că există mai multe religii nu este decât faptul că fiecare vede o altă parte a elefantului.

definiție de
Adăugat de Lucian VeleaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Olivia Wenscombe: Te-ai căsătorit cu ea. Aveți un copil împreună.
Alfred Borden: Da. O parte din mine. Dar cealaltă parte... cealaltă parte nu a făcut asta. Partea care te-a găsit pe tine, partea care este acum aici.
Olivia Wenscombe: Chiar în acest moment ai putea fi în altă cafenea, spunând aceleași lucruri și despre mine. E inuman fii atât de impasibil.

replici din filmul artistic Prestigiul, după Christopher Priest
Adăugat de Anamaria LicuriciSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Cred cel mai mare păcat din lume este să aduci pe lume copii care au boli de la părinții lor, care nu au practic șanse fie ființe umane, delicvenți, pușcăriași, tot felul de lucruri, însemnați astfel de când s-au născut. Pentru mine, acesta este cel mai mare păcat pe care oamenii îl comit.

în interviu (septembrie 1957)
Adăugat de Simona EnacheSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Blaise Pascal

Toți oamenii încearcă fie fericiți. Acest lucru e fără excepție, oricare ar fi mijloacele pe care le folosesc. Toți tind spre această țintă. Ceea ce face ca unii meargă la război iar alții nu, este aceeași dorință care există în toți, însoțită de vederi diferite. Voința nu face niciodată nici cel mai mic demers decât spre acest lucru. Acesta este motivul tuturor acțiunilor tuturor oamenilor, până și a celor ce vor se spânzure.

în Cugetări
Adăugat de Simona EnacheSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
în alte limbiTextul original este scris în limba franceză. Dacă îl găsești, îl poți adăuga la Fr.Citatepedia.net. Dacă există deja, ne poți semnala pagina, ca să creăm legătura.

Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Fani pe Facebook