Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

În realitate, cele mai multe modele își cheltuie banii lor pentru a merge la castinguri și de regulă sunt respinse. Știu cazul a trei fete care stăteau împreună într-un apartament mic și care mâncau doar țelină la cină, fiindcă nu-și permiteau mai mult.

citat din
Adăugat de MicheleflowerbombSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Citate similare

Cerul își întinde aripile

Se sprijină unul pe celălalt.
E ca și cum n-ar exista altă lume.
Ei își șoptesc unul celuilalt secretele.
Cuvinte frumoase pentru dragostea eternă.
În visele lor, se văd unul pe altul.
Din nou și din nou, ei fug de realitate.
Ei visează la un astfel de loc.
În cazul în care se au doar unul pe altul,
Vor construi propriul lor castel,
Sperând că vor trăi împreună pentru totdeauna.

poezie de (27 iunie 2018)
Adăugat de Eugenia CalanceaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Cornelia Georgescu

Deci, petrecăreții nu-și făceau de râs reputația; însă măcar în acest mod "evadau" din tiparul cotidian în care decurgeau zilele la bordul navelor cu care călătoreau, dacă în rest totul decurgea în mod normal, ca la carte, fără a întâmpina greutăți. Și își permiteau să se distreze, mai ales datorită comandantului lor, care, fiind tânăr și de "gașcă", nu doarnu le interzicea asemenea manifestări, ci chiar le dădea tonul, participând efectiv la ele, fiind și el dornic de distracție. Că nu întreceau măsura, era cu totul altceva; toți aveau bun simț și își cunoșteau limitele. Deci, petrecerile lor erau mereu binevenite și de obicei, foarte reușite; se simțeau bine împreună, ca dovadă în acest sens, fiind faptul că până și Victor și Pavel nu protestau, ci participau, alături de ei, la aceste petreceri.

citat din romanul Proxima, Partea a-IV-a: "Adio, Proxima!" de
Adăugat de Cornelia GeorgescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Ashley Tisdale

Simt că oamenii așteaptă foarte multe de la fete, cum ar fi să știi cine ești și ce vrei de la viață chiar în această clipă. Unele fete știu. Eu am știut. Însă majoritatea nu știu. Trebuie să încerci o mulțime de lucruri șinu te îngrijorezi de ceea ce cred oamenii.

citat din
Adăugat de Veronica ȘerbănoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
în alte limbiEste disponibil și textul în engleză.

Am observat, de-a lungul timpului, că persoanele care nu reșesc să-și atingă obiectivele, au inclusiv credințe limitative legate de bani, de prosperitate și oameni care au bani. La un moment dat, un prieten mi-a spus că e mai bine cu bani decât fără bani. Da, așa este pentru că poți să faci multe lucruri. Alt prieten mi-a spus că banii rezolvă problemele pe care lipsa banilor o creează. Dacă stai și te gândești, oamenii nu se ceartă pentru că au prea mulți bani ci pentru că au prea puțini, sau că duc lipsă de bani. Nu bogații sunt nefericiți, ci oamenii care se consideră săraci, care vor mai mult și nu știu cum să se raporteze la ceea ce vor. Din păcate, când vorbim despre relația de obiective care este în strânsă legătură cu relația cu banii, pot să spun că cele mai greu accesibile obiective sunt cele legate de bani.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Thomas Jefferson

Cărțile constituie un capital. O carte din bibliotecă ține la fel de mult ca o casă, pentru sute de ani. De aceea nu este un simplu articol de consum, ci un capital, și de cele mai multe ori, în cazul oamenilor care sunt la început în viață, este singurul lor capital.

citat clasic din
Adăugat de MicheleflowerbombSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "The Declaration of Independence and the Constitution of the United States of America Paperback" de Thomas Jefferson este disponibilă pentru comandă online la numai 20.99 lei.
Cornelia Georgescu

Nici nu-și dăduseră seama cum trecuseră orele, unele după altele, tot petrecând, împreună, toți; se simțeau atât de bine, încât habar n-aveau că transformaseră noaptea în zi; o noapte albă... De altel, ce noapte, în timpul călătoriei cu nava "Pacifis", cât și cu "Vulturul", care-i urma... Acestea erau doar niște repere, lipsite de orice importanță în spațiul cosmic, însă pe care ei le respectau, cu strictețe, pentru a nu-și deregla ceasul biologic... Însă cu ocazia aniversării comandantului lor, își permiteau să-l deregleze, doar nu conta; recuperau ei după aceea orele de nesomn... Acum, important era ca toți să se simtă cât mai bine, în special aniversatul lor. Și acesta se simțea bine, cum altfel?! Era același Lucian Enka, așa cum afirma întotdeauna, nu se schimbase deloc. Și era bine că nu se schimbase! Tot așa să rămână și de acum încolo, îi urară colegii.

citat din romanul Proxima, Partea a-V-a: "Pe drumul de întoarcere" de
Adăugat de Cornelia GeorgescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Adevăratele întrebări sunt cele care îti pătrund mintea fie că-ți place, fie că nu, cele care o fac să vibreze, cele cu care te pui de acord numai pentru a descoperi că sunt acolo. Adevăratele întrebări refuză să fie împăcate. Apar în viața ta exact atunci când li se pare lor că e mai important să stea deoparte. Sunt întrebarile cele mai des adresate si care primesc cele mai nepotrivite răspunsuri, cele care-și dezvăluie natura usor, fără tragere de inima si de cele mai multe ori împotriva voinței tale.

citat din
Adăugat de Chelu Alina-GabrielaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
în alte limbiEste disponibil și textul în engleză.

Cele mai bune cadre didactice sunt cele care își inspiră elevii. Acea inspirare vine de la pasiunea pe care o au profesorii pentru subiectul pe care îl predau. De regulă, acea persoană și-a petrecut întreaga viață studiind acel subiect și ea aduce un entuziasm contagios publicului. Eu cred că multe persoane au acel entuziasm, dar sunt împiedicate să devină profesori pentrunu au trecut prin "moara de profesori". Acum ai profesori care au trecut prin "moara de profesori", și cu toate astea nu au capacitatea să inspire pe nimeni. Elevii care au fost inspirați sunt cei care continuă să învețe pe cont propriu. Acesta este lucrul care îi separă pe cei care obțin rezultate excepționale în lume de cei care doar continuă să pedaleze, terminând sarcinile primite.

citat din
Adăugat de Catalin PopescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "Astrophysics for People in a Hurry Hardcover" de Neil deGrasse Tyson este disponibilă pentru comandă online cu o considerabilă reducere de preț, la -84.99- 45.76 lei.

Motivul pentru care foarte mulți oameni sunt săraci sau se luptă cu greutățile vieții din punct de vedere material e un motiv care te face să râzi. Se concentrează atât de mult pe făcut bani încât uită ce sunt banii. Bani sunt doar UNA din multele forme pe care le poate lua valoarea. Mai mult, nu sunt deloc o formă de valoare importantă. Sunt doar niște hârtii amărâte pe care le dai și primești în schimb altfel de valori. Banii sunt practic o TRADUCERE a valorii. Dai bani și primești mâncare, distracție, obiecte, chiar și sex. Cu banii poți cumpăra multe alte lucruri pe care le consideri valoroase. Nu poți cumpăra orice lucru valoros și mai ales nu poți cumpăra valori cu adevărat importante. Iubire, prieteni, o viață împlinită, sănătatea, experiențele de viață, dezvoltarea abilităților. Banii nu se fac urmărind să faci bani. Banii se fac urmărind să oferi valoare oamenilor din jur, celor care au bani și care sunt dispuși să plătească cu bani ceea ce tu ai de oferit.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Companiile pe care le admir cu adevărat sunt cele care dispun de o înțelegere viscerală a motivului pentru care oamenii folosesc serviciile lor și știu să obțină bani, care știu cum se simt oamenii și ce fac, într-un anumit moment.

citat din
Adăugat de MicheleflowerbombSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
zgârcit
Zgârcitul nu este cineva care încearcă să facă economie ca să-i ajungă banii până la sfârșitul lunii, ci unul care nu se abate din drumul lui, nu face niciodată un cadou, nu invită pe nimeni acasă la cină, iar dacă este obligat să o facă, îi servește minimul necesar. Nu cheltuie bani pe haine, nu își cumpără mașină, și, dacă are una, e aceeași pe care o conduce de ani buni și care, oricum, e o rablă. Toate lucrurile lui sunt vechi, uzate și urâte și nu-l interesează să le schimbe. Nu apreciază nici măcar cadourile, pentrunu le înțelege motivul. Nu ia niciodată cina în oraș, și dacă este obligat să o facă, comandă ceva care costă mai puțin, chiar dacă nu-i place.

definiție de în 101 rețete. Cum să îl găsești pe Făt-Frumos (fără să mai săruți vreun broscoi)
Adăugat de MicheleflowerbombSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "101 retete. Cum sa il gasesti pe Fat-Frumos" de Federica Bosco este disponibilă pentru comandă online cu preț redus, la doar -34.90- 20.99 lei.

Jackie: Hei, poate ar fi mai bine dacă ar spune fiecare câte ceva despre sine. Încep eu... îmi plac fardurile și dietele. Și lui Steven îi plac chestiile negre și aruncatul obiectelor în geamuri.
Broke: Bine, eu am fost șefă de promoție, particip la maratoane și meditez copii la latină.
Kelso: Păi, eu am aruncat cu ouă în șeful promoției din clasa mea, într-un alergător de maraton - o, și în niște copii de la ora de latină.
Hyde: E chiar amuzant.
Brooke: Și cum v-ați cunoscut?
Jackie: Michael și cu mine am fost împreună vreo trei ani.
Hyde: Apoi i-am furat-o eu.
Brooke: Stai puțin - ce ai spus?
Kelso: Nu, nu, nu ai fi putut să o furi dacă eu nu aș fi înșelat-o primul.
Brooke: Ia stai puțin.
Kelso: E... sună mult mai rău decât a fost în realitate. Am înșelat-o numai cu sora lui Eric, iar cu celelalte fete am fost atunci când eram certați pentru că o enervasem cu ceva. Dar niciuna din ele nu erau surori, în afară de cele două care erau surori.
Hyde: A adus vorba de cele două surori. Grozav.
Brooke: Cred că am făcut o greșeală. Mai bine plec.
Kelso: Nu, Brooke, așteaptă... am fost cu multe tipe, cu multe... multe... multe de tot.
Jackie: Asta nu te ajută deloc.
Kelso: Uite ce e, lasă-mă să o iau de la început... poate că nu suntem cuplul perfect, dar eu te plac cu adevărat. Cred că ne-a fost sortit să avem acest copil împreună.
Brooke: Michael, unor oameni le este sortit să se cunoască într-un tren sau la Paris, nu într-o toaletă la un concert Molly Hatchet. (Brooke se ridică și pleacă.)
Kelso: Soartă. Amice, nu folosi niciodată într-o ceartă un cuvânt pe care nu ești sigur că îl înțelegi.

replici din filmul serial Anii '70
Adăugat de Anamaria LicuriciSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Așa cum ghinda devine stejar, cuvântul și gândul devin faptă, comportament, obicei și, împreună, ele chiar sunt viața noastră. Ce recoltă vrei să strângi? De buruieni sau de hrană și bunăstare? Lucrurile pe care ți le spui sunt de fapt o poartă către comoara ta interioară. Louise Hay, în cartea sa, "Afirmații pozitive" spune așa: "Unii oameni spun că afirmațiile nu funcționează, ceea ce este o afirmație în sine, dar realitatea este că ei nu știu să le folosească corect. De exemplu ei își spun: "Devin din ce în ce mai prosper", după care se gândesc imediat "Ce prostie, e clar că nu merge, nu sunt încă bogat". Convingerea negativă se va materializa pentru că este repetată mai des, este crezută mai puternic și este mult mai veche". Alți oameni repetă o singură dată o afirmație pozitivă și pentru restul zilei vorbesc negativ. De ce parte crezi că va înclina balanța? Rostirea afirmațiilor, deși importantă, este doar o parte necesară, dar nu suficientă. Contează ce faci în restul zilei, care sunt faptele tale pentru a ajuta gândurile să devină realitate și care este mediul în care ajuți aceste afirmații să se materializeze. Dacă plantezi semințe de slabă calitate, și recolta are de suferit.

citat din
Adăugat de George Aurelian StochițoiuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Sigmund Freud

Procesul psihic al persoanei receptoare (care de regulă coincide, în cazul naivului, cu eul nostru, în timp ce în cazul cuvântului de spirit ne putem transpune și în situația persoanei producătoare) este, în cazul naivului, mult mai complicat decât cel al persoanei producătoare; totodată acest proces este mult mai simplu decât cel ce are loc în cazul cuvântului de spirit.

în Eseuri de psihanaliză aplicată
Adăugat de Cornelia GeorgescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "Pachet Opere Esentiale Sigmund Freud 11 volume" de Sigmund Freud este disponibilă pentru comandă online cu o mare reducere de preț, la -499.00- 299.99 lei.

Scopul este cel spre care se tinde. Direcția este ceea ce ne face să ajungem mai ușor la scop. Căci oricine urmărește un scop își conduce acțiunea după el și cine se îndreaptă mai perseverent spre capăt ajunge mai repede. Căci există bunuri spre care nici chiar mai multe mișcări nu produc un avans prea mare, pe când altele aduc cu efort puțin roade bogate. Deci, ceea ce trebuie distins și mai ales este ceea ce este mai util. Căci toate cele mai utile sunt mai bune și fiecare lucrare trebuie judecată după roadele sale. Fiindcă mulți nu au acest discernământ, au depus mult efort și au avansat puțin, pentru că au avut ochiul îndreptat doar exterior, spre înfățișarea lucrării, și nu interior, spre rodul virtuții. În fapt, ei se bucurau mai mult să facă lucruri mari decât să se exerseze în cele folositoare și le-au preferat pe cele prin care puteau fi mai degrabă admirați decât îndreptați.

în Meditații spirituale
Adăugat de anonimSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "Didascalicon. Editie bilingva" de Hugo de Saint-Victor este disponibilă pentru comandă online cu preț redus, la doar -33.67- 25.99 lei.

Unul din lucrurile importante de știut în poker este că oamenii buni vor sta să piardă mai mult decât vor sta să câștige. Acesta este procentul cel mai important de știut. Dacă unii jucători pierd, sunt dispuși să piardă totul. În cazul în care vor câștiga, aceștia se vor mulțumi de obicei cu suficient pentru a plăti pentru cină sau consumație. Cei mai buni jucători știu asta.

citat din
Adăugat de MicheleflowerbombSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Juan Ramon Jimenez

Eu nu sunt eu

Eu nu sunt eu.

Eu sunt cel care
merge lângă mine și pe care nu-l văd,
pe care din când în când reușesc să-l vizitez
și pe care de cele mai multe ori îl uit:

Cel care rămâne calm și tăcut când vorbesc,
cel care, blând, iartă când eu urăsc,
cel care merge când eu nu merg,
cel care va rămâne după ce eu voi fi murit.

poezie de , traducere de Petru Dimofte
Adăugat de anonimSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

DECALOGUL BANILOR (CELE 10 LEGI ALE BANILOR):

1) "Banii n-aduc fericirea", dar nici sărăcia n-o aduce;
2) Banii nu sunt totul pe lume, dar totul pe lume cere bani;
3) "Banii trag la bani", stau dovadă bogătanii;
4) Banii vorbesc acolo unde nu există alte calități;
5) Banii proștilor ajung repede în buzunarele escrocilor;
6) Escrocii se socotesc întotdeauna îndreptățiți le ia banii proștilor;
7) Fii stăpânul banilor, nu robul lor! (Banii trebuie să te slujească, nu să te stăpânească);
8) Nimeni nu ajunge la Dumnezeu cu bani;
9) Numărul prietenilor crește direct proporțional cu numărul banilor pe care-i ai, și invers;
10) Un bărbat trebuie să-i fie recunoscător soției lui că-i cheltuie banii pe care el n-are timp decât să-i facă.

în Banii în aforisme, epigrame, poezii, pamflete și satire (27 februarie 2013)
Adăugat de George BudoiSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
în alte limbiTextul original este scris în limba română.
Aristotel

Iubirea este asemănătoare unui act creator, în timp ce a fi obiect al iubirii seamănă cu o stare pasivă. Prin urmare, cei care dețin superioritatea în acțiune sunt și cei animați de iubire și de sentimente amicale. În sfârșit, toți oamenii iubesc mai mult ceea ce le cere mai mult efort;de pildă, cei care și-au agonisit singuri averea țin la ea mai mult decât cei ce au primit-o moștenire. Acesta este și motivul pentru care mamele își iubesc copiii mai mult decât tații;ele suferă mai mult născându-i și știu mai bine că sunt copiii lor.

citat celebru din
Adăugat de anonimSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
în alte limbiTextul original este scris în limba greacă. Dacă îl găsești, îl poți adăuga la Gr.Citatepedia.net. Dacă există deja, ne poți semnala pagina, ca să creăm legătura.

Există oameni care cred, în prostia lor, că doar banii pot produce bani. Nu este adevărat. Dorința transpusă în bani, prin principii solide, este agenția prin care sunt produși banii. Banii reprezintă doar o materie inertă. Nu se mișcă, nu gândesc, nu vorbesc, dar o auzim pe acea persoană care își dorește să aibă bani cum îi cheamă la ea.

citat din
Adăugat de MicheleflowerbombSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "The Law of Success Deluxe Edition Hardcover" de Napoleon Hill este disponibilă pentru comandă online cu o mare reducere de preț, la -126.99- 69.99 lei.

Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Fani pe Facebook