Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Mihaela Rădulescu

Cred în oglinda în care e bine să te privești foarte realist: nu toată lumea poate avea un trup perfect, dar oricine poate avea o sănătate bună, un număr corect de kilograme și un tonus muscular constant.

citat din
Adăugat de MicheleflowerbombSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "Cum iubesc barbatii" de Mihaela Rădulescu este disponibilă pentru comandă online cu preț redus, la doar -26.92- 20.99 lei.

Citate similare

Mike Farkas

Mihaela Rădulescu: "Se poate ivi o nouă căsnicie, un nou copil"

Treaba este rezolvată.
Dacă-i vorba de Oțil,
Va avea rolul de tată
Și pe-acela de copil.

epigramă de (23 ianuarie 2009)
Adăugat de Mike FarkasSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Dr. House: Într-o bună zi vom avea un președinte homosexual. Într-o bună zi vom avea un președinte negru. Poate vom avea chiar un președinte negru care e homosexual. Dar singura combinație care nu cred că ar merge e homosexual, negru și mort.

replică din filmul serial Dr. House
Adăugat de Ioana TeodorescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Victor Rebengiuc

Dorința mea cea mai mare și cea mai profundă este ajung un actor foarte mare... am impresia că mă aflu pe drumul ăsta, dar încă n-am ajuns la capătul lui. Mai e mult, mai e mult de mers până acolo. De-aș avea forță, de-aș avea sănătate, de-aș avea regizori... pentru că un actor nu poate să crească, nu se poate dezvolta, nu se poate împlini fără regizori, cine își închipuie asta, greșește. Eu o spun în cunoștință de cauză. Deci îmi doresc toate acestea, pentru că, poate, cine știe cum, cinci minute înainte de sfârșitul vieții mele pot spune - da, domnule, am ajuns.

în Almanah ”Convorbiri literare”
Adăugat de Avramescu Norvegia ElenaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Mihaela Rădulescu

De-o viață mă ofer ca exemplu pentru femeile ca mine. Dacă eu pot, oricine poate. În afara celor care-s prea proști înțeleagă despre ce vorbim și care cred că o femeie cu fibră, cu mușchi e... "femeia-bărbat".

citat din
Adăugat de Simona EnacheSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Bibanul-de-mare gigant (Epinephelus lanceolatus), care poate avea până la 2,7 m lungime și poate cântări până la 400 de kg, cambula uriașă (Hippoglossus hippoglossus), care poate avea până la 4,7 m și până la 320 de kg, crapul uriaș siamez (Catlocarpio siamensis), care poate avea până la 3 m și până la 300 de kg, morunul (Huso huso), care poate avea până la 9 m și până la 2000 de kg, peștii-lună (Mola mola și Mola alexandrini), care pot avea până la 3,3 m și până la 2300 de kg (sunt cei mai grei pești osoși din lume), regele heringilor (peștele-vâslă sau peștele-șarpe; nu este un hering, ci se hrănește cu heringi) (Regalecus glesne), care poate avea până la 11 m (după unii până la 17 m; e cel mai lung pește osos din lume) și până la 270 de kg, somnul uriaș de Mekong (Pangasianodon gigas), care poate avea până la 3 m și până la 300 de kg, sturionul kaluga (Huso dauricus), care poate avea până la 5,6 m și până la 1000 de kg, și tonul roșu de Atlantic (Thunnus thynnus), care poate avea până la 4,6 m și până la 680 de kg (după Institutul Smithsonian poate ajunge la 910 kg), nu se pescuiesc nici cu cârstașul sau crâsnicul, nici cu undița.

în Peștii, pescarii și pescuitul în aforisme, epigrame, poezii, pamflete și satire (21 noiembrie 2021)
Adăugat de George BudoiSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
în alte limbiTextul original este scris în limba română.
Aristotel

Oricine se poate mânia - asta este ușor, dar să fii mânios cu persoana corectă și la gradul corect și la momentul corect și pentru scopul corect, și în modul corect - acest lucru nu stă în puterea oricui și nu este ușor.

citat celebru din
Adăugat de Catalin PopescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
în alte limbiTextul original este scris în limba greacă. Dacă îl găsești, îl poți adăuga la Gr.Citatepedia.net. Dacă există deja, ne poți semnala pagina, ca să creăm legătura.
Cornelia Georgescu

Lia: Poate... Știi, fiecare avem ascunsă în noi atât o parte bună, cât și una mai puțin bună, ca mă exprim astfel. Iar eu caut mereu găsesc și să scot în evidență partea frumoasă și bună a fiecărei persoană, oricât de neadaptată ar considera-o ceilalți, care cred că se încadrează într-un anumit tipar al "normalității". Știu bine că nimeni nu e perfect, nici măcar eu, dar pot găsi în oricine, oricât de rău ar fi, acea parte bună, ascunsă în interior și atunci nu-mi rămâne decât să o scot la suprafață, să-și dea seama și cel în cauză de existența ei. Poate că nu voi reuși întotdeauna, dar măcar o să încerc tot posibilul.
Lucian: Mda... Deci fiecare avem și o parte bună și una rea. Important e pe care o considerăm prioritară și de care ne folosim mai mult în viață. Și care ar fi partea mea cea rea?
Lia: Hmm... Ți-ai arătat-o destul în ultimul timp.
Lucian: Aia crezi că ar fi?!
Lia: Aia și altele... Ascunde-le cât mai curând și scoate la suprafață tot ce ai mai bun.
Lucian: Bine, domnișoară consilier. Am încerc, pe viitor, -ți ascult sfaturile. Oricum, cred că eu pot fac diferența dintre bine și rău și să aleg ceea ce e bine; poate uneori mai calc pe alături, dar nu e condamnabil... În plus, îmi place fiu înțelegător și să ajut, urăsc violența, deci nu cred că pot fi clasificat drept un tip "rău". Cât despre tine, faptul că vezi în oricine partea bună, oricât de ascunsă ar fi ea și că vrei -i ajuți pe ceilalți, vorbește de la sine; e clar că nu poți fii rea. Și totuși, mă întreb, oare care ar fi partea ta cea rea?
Lia: Nu cred că ai vrea afli vreodată.

replici din romanul Proxima, Partea a-II-a: "Planeta Proxima" de (2009)
Adăugat de Cornelia GeorgescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Bibanul-de-mare gigant (Epinephelus lanceolatus), care poate avea până la 2,7 m lungime și poate cântări până la 400 de kg, cambula uriașă (Hippoglossus hippoglossus), care poate avea până la 4,7 m lungime și poate cântări până la 320 de kg, crapul uriaș siamez (Catlocarpio siamensis) și somnul uriaș de Mekong (Pangasianodon gigas), care pot avea până la 3 m lungime și pot cântări până la 300 de kg, și tonul roșu de Atlantic (Thunnus thynnus), care poate avea până la 4,6 m lungime și poate cântări până la 680 de kg, iar după Institutul Smithsonian poate ajunge la 910 kg, nu se pescuiesc nici cu cârstașul sau crâsnicul, nici cu undița.

în Peștii, pescarii și pescuitul în aforisme, epigrame, poezii, pamflete și satire (21 noiembrie 2021)
Adăugat de George BudoiSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
în alte limbiTextul original este scris în limba română.
Emma Thompson

Doamna Dashwood: Cred că îți lipsește mult, Elinor.
Elinor Dashwood: Mamă, dar nu suntem logodiți.
Doamna Dashwood: Dar te iubește cu adevărat, sunt sigură de asta.
Elinor Dashwood: Nu am niciun motiv fiu convinsă de acest lucru și chiar dacă el ar avea astfel de sentimente cred că am fi amândouă foarte naive credem că nu există suficient de multe obstacole care l-ar împiedica se căsătorească cu o femeie fără rang care nu își poate permite nici măcar cumpere zahăr.
Doamna Dashwood: Dar Elinor, inima-ți spune ...
Elinor Dashwood: În astfel de împrejurări poate că este mai bine să îmi ascult rațiunea.

replici din filmul artistic Rațiune și simțire, scenariu de , după Jane Austen
Adăugat de Anamaria LicuriciSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "The Spectacular Tale of Peter Rabbit [With CD" de Emma Thompson este disponibilă pentru comandă online la 82.99 lei.

Diversele abilități sunt doar niște unelte; este esențial ai unelte bune, dar la fel de important este ca aceste unelte fie folosite în Modul Corect. Un om poate avea un fierăstrău, un dreptar, o rindea bună și alte asemenea scule și să construiască o frumoasă bucată de mobilă; un alt om poate lua aceleași unelte și, încercând duplice munca primului om, să nu fie capabil producă decât un rebut. Cel de-al doilea nu știe cum folosească aceleași unelte bune în Modul Corect.

în Știința de a deveni bogat
Adăugat de MicheleflowerbombSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "The Wisdom of Wallace D. Wattles II - Including: The Purpose Driven Life the Law of Attraction & the Law of Opulence Paperback" de Wallace D. Wattles este disponibilă pentru comandă online cu preț redus, la doar -41.99- 25.72 lei.
Cornelia Georgescu

Eugen: De atunci și până acum lucrurile s-au schimbat drastic.
Traian: Da; sunt directorul aceluiași Institut, dar ce folos? Ea încă e cu blondul, în timp ce pentru mine e ca un obiect tabu... Eu sunt doar cu Institutul. Și atât! Asta-i tot ce mi se cuvine, tot ce mi-a rămas.
Eugen: Nu! De ce ești pesimist?
Traian: Aș zice, mai degrabă, realist. Trebuie mă mulțumesc cu ceea ce am; poate nu-i foarte mult, poate nici prea puțin, dar asta e. Oricum, nu sunt chiar atât de ghinionist: Chiar dacă nu se știe, am totuși un fiu minunat și cel puțin un prieten foarte bun, adică tu. Și-n tot timpul ăsta, erai atât de aproape de mine, dar eu nu știam...
Eugen: Ah, mă flatezi! Nu cred că sunt singurul tău prieten.
Traian: Nu crezi?! Mai gândește-te, Eugen... Cât despre Diana... Un singur cuvânt din partea ei și... Aș fi în stare renunț la tot; n-aș avea ce pierde... Dar nu cred că se va întâmpla vreodată așa ceva; nu va renunța ea la blondul ei, iar eu n-o pot obliga. De fapt, dacă mă gândesc mai bine, cred că din cauza ei am păstrat tăcerea în cazul lui Luci, ca nu ea sufere, ci eu...

replici din romanul Proxima, Partea I: "O misiune specială" de
Adăugat de Cornelia GeorgescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Bărbații sunt ca gențile. Vei avea alături întotdeauna acel bărbat cu care te simți cel mai bine și pe care îl simpatizezi. Aceasta este geanta pe care o porți peste tot. Apoi ai geanta superbă cu care vrei să te vadă toată lumea, dar de regulă este un nemernic sau costă foarte mult. În cele din urmă, ai alte genți care îți plac foarte mult, dar cu care nu vrei fii văzută.

în Sugar and Spice
Adăugat de MicheleflowerbombSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "Lauren Conrad Style Paperback" de Lauren Conrad este disponibilă pentru comandă online la 58.99 lei.
Antoine de Saint-Exupery

A avea un prieten nu este ceva cu care oricine se poate lăuda.

citat celebru din
Adăugat de Corneliu Tocan, Ph.D., M.Sc.Semnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
în alte limbiTextul original este scris în limba franceză. Dacă îl găsești, îl poți adăuga la Fr.Citatepedia.net. Dacă există deja, ne poți semnala pagina, ca să creăm legătura.
cumpărăturiCartea "Frumoasa poveste a Micului Print" de Antoine de Saint-Exupery este disponibilă pentru comandă online cu o considerabilă reducere de preț, la -69.00- 34.99 lei.
Mihaela Rădulescu

Mă gândesc că-n România o femeie peste 30 de ani deja are niște probleme cu vârsta din punctul de vedere al percepției. Nu suntem atât de civilizați, încât credem că o femeie peste vârsta asta mai poate avea succes, frumusețe, o viață sexuală sau sentimentală. Suntem foarte răi la capitolul acesta. Uită-te cât misoginism, câtă bătaie de joc față de femeile care au o anumită vârstă.

citat din
Adăugat de MicheleflowerbombSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Mihaela Rădulescu

Dacă aș avea o jumătate... i-aș iubi felul în care mă iubește.

în Niște răspunsuri
Adăugat de Simona EnacheSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Mihaela Rădulescu

Nu toată lumea are madlenele lui Proust la îndemână. Perioadele în care nu am fost foarte fericită, în care mi-a fost greu le-am adus în fața ochilor doar când a trebuit compar ce am azi cu ce am avut odată.

citat din
Adăugat de MicheleflowerbombSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Vasile Ghica

Cerul nu poate avea mai multe taine decât poate avea o femeie frumoasă.

aforism de
Adăugat de Corneliu Tocan, Ph.D., M.Sc.Semnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
în alte limbiTextul original este scris în limba română.
Antologia aforismului românesc contemporan
cumpărăturiAntologia aforismului românesc contemporan, ediția a II-a
40 de aforiști reuniți într-o colecție memorabilă
Vezi detalii despre o antologie de referință!

Cunoștințe poate avea oricine, dar arta de a gândi este cel mai rar dar al naturii.

citat din
Adăugat de MicheleflowerbombSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie
Naomi Campbell

Credtoată lumea ar trebui postească cel puțin o dată pe săptămână. Mâncăm atâtea lucruri, cred că este bine să detoxifiem organismul, îți poate prelungi viața.

citat din
Adăugat de MicheleflowerbombSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Arthur: Guinevere!
Gwen: Îmi pare rău. Știu că nu ar trebui mai intru așa. Toată lumea vorbește despre căsătoria ta cu Elena. Știu că ai spus că nu îți dorești asta, dar mai știu șinu poți avea mereu ce îți dorești. Știu asta foarte bine.
Arthur: Dorințele mele sunt chiar așa de nesăbuite?
Gwen: Da, Arthur. Din perspeciva tuturor, mai puțin a mea și a ta, sunt total nesăbuite.
Arthur: Atunci sunt fericit că sunt nesăbuit. Cu siguranță e mai bine decât fiu nefericit.
Gwen: Nu cred că ea te va face nefericit. Are un suflet bun.
Arthur: Și tu.
Gwen: Știm amândoi că nu se poate.
Arthur (cu lacrimi în ochi): Și dacă fac asta... dacă mă însor cu ea, tu ce vei face?
Gwen: Voi privi cum devii regele pe care îl merită Camelotul.

replici din filmul serial Merlin
Adăugat de Marin Irina, MTTLCSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Fani pe Facebook