Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

De partea cealaltă, e un tablou sumbru în ceea ce privește personalitățile decisive. Nu există nicio personalitate de excepție în Anglia sau Franța. Dușmanii noștri au oameni care sunt sub medie. Nu au nici personalități, nici stăpâni, nici oameni de acțiune.

citat clasic din (22 august 1939)
Adăugat de Simona EnacheSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "Mein Kampf: The Official 1939 Edition Hardcover" de Adolf Hitler este disponibilă pentru comandă online la 155.99 lei.

 

1
Heinrich [utilizator înregistrat] a spus pe 2 iulie 2010:
Cat despre dumneata,
Mein Fuhrer,
ce pot sa spun?

Tu chiar esti o personalitate,
un om de actiune,
ce a ucis (oficial)
peste 6 milioane de evrei!

Un om de actiune,
ce a pornit cel de-al doilea razbel mondial,
ce a avut peste 50 milioane de victime!

Dar, oricum,
cifrele nu prea conteaza!

Ceea ce conteaza
este ca ai reusit sa starnesti
natii intregi sa intre in razboi,
fie de partea ta,
fie contra ta!

Ai reusit sa-ti aduni adepti,
dar si foarte multi dusmani!

Si totusi,
un om normal,
sub medie, dupa cum ai precizat,
nu ar fi reusit sa ajunga
la asemenea "performante"!

Heil Mein Fuhrer!
2
Hidra [din public] a spus pe 3 iulie 2010:
La data mai sus menționată,
Hitler a chemat 50 de oameni
și i-a informat că venise timpul
să atace Polonia,
totodată,
explicându-le că rezultatul războiului iminent
avea să fie hotărât de forța personalității,
și nu de echipamentele militare
sau de strategiile atent plănuite.

Hitler a enumerat calitățile personalităților
care urmau să fie luate în calcul.
Mussolini (Italia) putea fi considerat aliat,
iar Franco (Spania) avea să rămână neutru,
deoarece își purta propriul război.

Negociase și cu alții,
însă nu erau de calibrul lui.

Într-adevăr,
Hitler a fost o personalitate,
un stăpân,
un om de acțiune!
3
daniel stanciu [din public] a spus pe 2 noiembrie 2010:
hitler avea dreptate. nici un lider occidental nu se putea compara cu el. nu era nici unul atat de psihopat. singurul care il rivaliza in materie de dementza era tatuca stalin. intre cei doi cocosi belicosi a fost un duel mexican: mustata la mustatza. mustatza sovietica s-a dovedit mai rezistenta (mai fiabila la tras- in razboi se trage), decat cea germana sau ma rog, austriaca. superioritatea ruseasca nu se reduce numai la rezistenta la votca.
4
PanteraXIII [din public] a spus pe 2 iulie 2011:
Il admir pe Hitler pentru tot ce a facut pentru omenire...Evreii conduc lumea, ei ne considera pe noi ceilalti, care nu suntem de neamul lor ca fiind animale, avem acelasi rang cu animalele in opinia lor; indiferent ca suntem crestini, musulmani, hindusi s.a. cititi "Biblia Satanica" sa vedeti ce invata ei de mici despre noi. Una dintre cele mai importante reguli din aceasta carte este aceea de a "pastra aceasta carte in taina, pentru ca daca ceilalti ar afla ce gandim noi(evreii) despre ei(ceilalti), ne-ar nimici!" ati ramane cu gura cascata daca ati afla mai multe detalii din aceasta carte "sfanta" a evreilor, si atunci probabil, l-ati privi si voi pe Hitler ca fiind unul dintre ocrotitorii omenirii. Insusi strabunica mea mi-a spus cum se comportau evreii cu oamenii in vremurile dinainea celui de-al II-lea RM. Ca nu demult sa citesc despre aceasta carte si sa aflu mai mult decat trebuia. Nu va lasati prada ideilor democratice deoarece au fost concepute tot de evrei. Deja conduc lumea si multi habar nu au de asta. Mai mult ca sigur ma veti considera nebun, dar cand o sa realizati ca am dreptate, va fi mai mult decat tarziu...
5
Mihai Enachi [din public] a spus pe 2 iulie 2011:
Eu nu îl admir pe Hitler și nici pe evrei nu îi admir... Vreau să vă spun doar următorul lucru. În perioada legionară, într-o localitate mică din Romania a existat unul dintre cele mai importante cuiburi de legionari. Eu cred că acest lucru s-a întîmplat pentru că în această localitate a existat și unul dintre cele mai importante cuiburi de evrei din Romania. E o simplă constatare, însă probabil că nici evreii nu au fost niște îngerași. Oricum, îngerii nu fac comerț. Și toată lumea știe cum se face comerțul...
6
C. Erber [din public] a spus pe 2 iulie 2011:
Stimate PanteraXIII

Evreii conduc lumea
prin inteligența lor.
N-au câștigat puterea lumii
cu armele.

Și
îți mai spun ceva.
O conduc al dracului
de bine.

Ce credeți că ar trebui
făcut.
Să-i trimitem,
cu femei, bătrîni și copii,
în camerele de gazare?

Numai un nemernic
poate crede
într-o asemenea soluție.

Să încercăm
să fim NOI mai uniți
și mai deștepți decât evreii.

Și atunci,
noi, românii,
vom conduce lumea.

Pantera.
Spui că-l admiri pe Hitler.
Asta îți trădează profilul moral.

Un om cinstit și drept
nu va admira niciodată
un criminal.
7
daniel stanciu [din public] a spus pe 2 iulie 2011:
Domnule, ME, ai initilalele lui Eminescu si esti ca si dumnealui antisemit. Sa nu-mi spui ca scrii si poezie... fiindca o sa incep sa cred ca duci asemanrea cu Luceafarul biped cam prea departe. Scrii ca evreii sunt negustori si ca negustorii nu sunt ingeri. Pai nici femeile de pilda nu sunt ingeri desi au pretentii mai mari in acest sens ca evreii. In optica dvs. poate romanii sunt ingeri prin conestitatea lor proverbiala (e si un oras in Romania cu numele Onesti- ca sa va imit in materie de exemple geografice) sau germanii prin raceala lor de roboti bautori de bere(pana si limba lor are inflexiuni metalice). Toate popoarele au metehnele lor. Insa aceste hibe nu se distribuie la nivelul fiecarui individ. Sunt evrei care merita un rang angelic mai mult decat actualul patriarh al Romaniei de exemplu. Unde mai pui ca gurile rele (evreiesti adica)spun ca si Iisus a fost evreu. Felina cu numarul de inmatriculare 13 ne povatuieste: "Nu va lasati prada ideilor democratice deoarece au fost concepute tot de evrei." Si crestinismul si teoria relativitatii sunt scornite de evrei. De aceea, propun sa le respingem categoric in numele inteligentei (si mai ales a moralitatii sic!) valahe! Aveti dreptate. E trist (si frustrant pt. ceilalti, care sunt altfel) cand lumea e condusa de indivizi inteligenti. Mai bine de tipi hotarati, dintr-o bucata (nu spun de unde luata) si cu un dezvoltat simt al onoarei. Cum a fost bunioara, a(e)rianul ala isteric care voia sa rada "rasele inferioare", ca sa ramana numai el, superiorul. Daca nu ii extermina pe inferiori n-avea nicio sansa sa fie superior. Atat era 'mnealui de superior.
8
Mihai Enachi [din public] a spus pe 2 iulie 2011:
Domnule Stanciu, eu m-am rezumat doar la constatarea că mișcarea legionară s-a manifestat ca o "consecință" a "binelui" pe care evreii ni l-au făcut nouă, romanilor... Desigur că legionarii au fost niște nemernici, dar probabil că nu ar fi existat dacă nu ar fi existat și cauza...
9
Condorul [din public] a spus pe 3 iulie 2011:
Domnule Enachi, am crezut ca primul Dvs. comentariu a fost un „accident”nefericit si ca v-ati lasat dus de „val”! Incercand sa dati explicatii, in continuare, nu faceti altceva decat sa va aratati ura impotriva evreilor.Cine a inceput, evreii sau legionarii ? De la CAIN si ABEL, se pune mereu si mereu, aceeasi intrebare:Cine a inceput ?NU astept raspuns!
10
daniel stanciu [din public] a spus pe 3 iulie 2011:
Uneori cauzele au o inradacinare interioara (adica sunt motive). S-ar putea ca "vina" sa nu apartina evreilor, ci tocmai celor care ii discrediteaza. Oricum eu cred ca vinovatiile nu sunt niciodata colective. Replica: Da' si el/ ei a(u) facut", nu poate fi invocata in fatza unei instante de judecata serioase (de pilda in fatza propriei constiinte, sau a tribunalului divin). Mintea noastra opereaza cu niste concepte, niste unelte invizibile prin care decupam si recroim realitatea, simplificand-o. Unele din aceste concepte sunt inofensive, altele periculoase pt . "mintile odihnite". Exemple de astfel de concepte: "Evreimea", "dusmanul de clasa", "tagma preotilor", "guvernantii", "intelectualii" etc.
11
robear [utilizator înregistrat] a spus pe 3 iulie 2011:
Pantera XIII, spui că ești panteră, flexibil și agil.Calități pe care sper, le posezi și la balcon, în cap adică.Cît despre cartea sfîntă a evreilor(biblia, mare atenție, ebraică nu satanică) ea pare să semene foarte mult cu Vechiul Testament. Cît despre democrație(demos kratos-din greacă, prin urmare de la greci) este singura alternativă acceptabilă.Greșiți cînd considerați că cineva v-ar putea considera nebun.Nebunia este introducerea speranței în logică.Pentru ca să fii declarat nebun, trebuie să ai o doză de inteligență. Din păcate, mă tem că nu veți mai reveni pentru a-mi răspunde.
12
Mihai Enachi [din public] a spus pe 4 iulie 2011:
Domnule Condor, orice cauză are și un efect. Așadar, trebuie să vă dau un răspuns! Eu m-am situat undeva la mijloc între cele două "tabere". Faptul că Dvs. sunteți de partea uneia dintre cele două tabere (nu contează care) constituie premisa conflictului... Să fie clar: Eu nu sunt de acord cu ceea ce li s-a făcut evreilor, dar nici nu sunt de acord cu crimele acestora, de exemplu în Fîșia Gaza, sau nu vă aduceți aminte?
13
Condorul [din public] a spus pe 4 iulie 2011:
Domnule Enachi, orice cauza poate avea„un efect”, sau aceeasi cauza poate avea mai multe efecte.Sunt eu cauza conflictului din Fâșia Gaza ? Ati deplasat discutia, de la tema initiala, in speranta ca veti afla o cale onorabila de a iesi din „ringul” in care singur ati intrat. Odihna placuta, la iesirea din RING! Sper ca sufletele celor ucisi, cu sange rece, sa nu va tulbure ...SOMNUL!
14
Mihai Enachi [din public] a spus pe 4 iulie 2011:
Domnule Condor, vad ca le luati apararea evreilor, indiferent ce ar face... In alta ordine de idei, un om normal nu cred ca mi-ar fi facut urarea pe care mi-ati facut-o Dvs. Chiar nu mai doresc sa ne intersectam pe citatepedia...
15
Condorul [din public] a spus pe 5 iulie 2011:
Domnule Enachi, nu cred ca exista pericolul ”sa ne intersectam”, deorece avem pareri diferite despre”bine si rau ”,„drept si nedrept”, despre „viata si moarte” etc.Este firesc sa fie asa, deoarece provenim din medii sociale si culturale diferite, poate chiar din...epoci diferite.O zi buna!
16
daniel stanciu [din public] a spus pe 5 iulie 2011:
Credintza in migratia sufletelor (si posibilitatea existentei lor succesive, in epoci diferite) e de extractie orientala. Condorul e o pasare (fara fular la gat) de provenienta vestica, americana. N-as fi crezut ca o pasare andida poate suferi de sindromul metempsihotic. Si sunt unii care pretind ca organismele culturale nu comunica! Condorul, cu zborul lui cultural inalt este un contraexemplu graitor.

Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook