Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Se poate afirma fără ezitare: România este pe primul loc în ce privește prostia Inteligenței sale... Faptul că Securitatea a tolerat vreme de aproape douăzeci de ani nebunia patentă a lui Ceaușescu și starea de necrezut a întregii țări, devenită rușinoasă Etiopie a Europei, arată nivelul ei de inteligență. Această mașină ruginită, care probabil absorbea aproape întregul venit național pentru a controla corespondența și telefoanele unor persoane inofensive, pentru a organiza zece schimburi zilnice de pază și cordoane de milițieni de tot soiul la locuința vreunui pașnic dizident, se considera desigur satisfăcută cu privilegiile pe care le deținea în statul ceaușist. Deși oricine își putea da seama cât de mizerabile erau aceste sacrificii.

în Păcatul împotriva Spiritului
Adăugat de Cornelia GeorgescuSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "Gnozele dualiste ale Occidentului" de Ioan Petru Culianu este disponibilă pentru comandă online cu preț redus, la doar -38.48- 28.99 lei.

 

1
kp [din public] a spus pe 16 iunie 2010:
nu cred ca romania este asa...romania este o tara cu oameni foarte calzi foarte binevoitorii...dar care nu au incredere in puterea viselor..oameni zic ca sunt rai unii cu alti dar se invita acasa unul pe altul ..intind mesele..beau..unde este rautatea..rautatea pleaca de la faptul ca sunt materialisti, fuduli, si asta datorita faptului ca sau creat cele 2 paturi sociale jo si sus..si nu sa respectat nici un sentiment fata de cel de langa tine..de ce nu am vazut la semafor la cate masini frumoase sunt..un om care sa coboare jos din masina si sa vorbeasca cu un copil sarac..sa-i ofere mai mult de 1 leu..asta inseamna om si omenie..nu neaparat prin daruire..ci prin daruirea data exemplu..cred ca tot ceea ce face omul absolut tot..daca atribui actului in sine religia este un lucru magic..dar sa o atribui fara sa astepti ceva in schimb..sunt foarte multe de spus si de vb despre tara asta frumoasa condusa de niste oameni foarte foarte inteligenti dar influentati de de alti oameni care vor doar un bine propriu..si asta se reflecta si se demascheaza in toate domeniile si varstele..tineri se grabesc sa isi intemeieze familii cand ei insisi nu-si cunosc familia..oameni se grabesc sa-si iubeasca apropiati cand apropiatii lor sunt oameni rai ... si nimeni nu invata ceva corect decat daca nu-l intampina pe propria piele..dar cei care il intampina au obligatia sa faca in asa fel incat sa arate celor in cauza greselile ..sa previna..noapte buna

Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook