Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Mickey: Sunt aici ca să te avertizez că trebuie să fii foarte atent cu această oportunitate. Pentru că, după cum spune și în Biblie, nu o să ai o a doua șansă. Ei bine, ceea ce îți trebuie ție este un impresar. Un impresar, ascultă-mă. Eu știu pentru că sunt în tagma asta de 50 de ani... Am văzut de toate, absolut de toate. Știi ce am făcut? Le-am făcut pe toate. (Ține în mână, în dreptul feței, un bec aprins.) Uite, aici, la ochiul stâng, am avut 21 de copci. Am avut 34 la ochiul drept. Știi că am avut nasul spart de 17 ori? (Se uită la posterul lui Rocky cu Rocky Marciano) Știi, îmi amintești de Rock... Te miști ca el, ai o inimă ca a lui... Am atâtea cunoștințe, le-am strâns în cap, aici, pe toate și vreau să ți le ofer ție. Vreau să am grijă de tine, să mă asigur că toate porcăriile prin care am trecut eu nu or să ți se întâmple și ție. Nu poți cumpăra ce am eu să îți ofer.
Rocky: Am avut nevoie de ajutorul tău acum 10 ani. Acum 10 ani. Nu m-ai ajutat niciodată deloc. Nu ți-a păsat. Eu am cerut, dar tu nu ai auzit niciodată nimic. Cum e cu momentul meu de glorie, Mick? Tu măcar l-ai avut pe al tău. Eu nu am avut nicio glorie... Nu am avut nimic. Vrei să fii lângă ring și să vezi asta, nu? Vrei să ma ajuți? Hai, luptă cu campionul. Da, o să mă bat cu el... O să îmi pocească fața.

replici din filmul artistic Rocky, scenariu de
Adăugat de Nicoleta MitrofanSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie

 

Nu sunt comentarii până acum. Ne-am bucura să vedem o primă impresie despre textul de mai sus.

Unele dintre comentariile pe care le-ați adăugat în ultima lună au fost eliminate, nerespectând Regulamentul. Pentru a evita o suspendare a dreptului de a scrie comentarii, este recomandat să respectați regulile și să nu vă angrenați în certuri sau alte discuții care derapează.


Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook