Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

rugăciune
Rugăciunea este cea mai puternică armă a creștinului. Rugăciunea este cea care ne face eficienți, ne face fericiți, rugăciunea ne dă toată forța necesară pentru a duce la îndeplinire cele ce ne sunt cerute de Dumnezeu. Da, toată viața ta poate și trebuie să fie o rugăciune!

definiție clasică de
Adăugat de Corneliu Tocan, Ph.D., M.Sc.Semnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
în alte limbiTextul original este scris în limba spaniolă. Dacă îl găsești, îl poți adăuga la Es.Citatepedia.net. Dacă există deja, ne poți semnala pagina, ca să creăm legătura.

 

1
Racz Marta [din public] a spus pe 4 februarie 2009:
Este foarte adevarat ca toata viata noastra trebuie sa fie o rugaciune. Dumnezeu sa ne ajute pe toti. Prin rugaciune putem sa cerem, chiar putem sa-L punem pe Dumnezeu la incercare, si El ne va raspunde din dragoste, si vom vedea ca se merita sa avem o viata de rugaciune. Prin rugaciune trebuie sa laudam si sa glorificam pe Dumnezeu, singurul vrednic pentru Glorie. Deci > rugati-va neincetat.
2
Laura Soare [din public] a spus pe 5 februarie 2009:
Asa este, trebuie sa ne rugam neincetat. Acesta este adevarul. "Fie rugaciunea, chiar de-ar pieri lumea." Dumnezeu sa ne ajute sa Il avem permanent in sufletul nostru. Totusi, nu avem dreptul sa-L punem la incercare pe Dumnezeu. Cand ne rugam, trebuie sa fim convinsi ca El ne va asculta cererea. Sa facem asa cum ne-a invatat Domnul IIsus HRistos, adicasa ne rugam cu credinta, crezand ca ceea ce cerem ni s-a si dat. Nu trebuie sa-L ispitim pe Dumnezeu. Mantuitorul a spus"Sa nu ispitesti pe Domnul Dumnezeul tau.", deci, trebuie sa ne rugam pentru a primi, nu pentru a-L incerca pe Dumnezeu.

Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook