Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

John Beckwith: Claire! Poți să îmi acorzi câteva momente? Tot ce am vrut a fost un moment pentru noi amândoi în care să pot să îți dau explicații. Dar nu am avut niciodată această șansă. Poate că nu o merit, dar încep. De când mă știu, singura mea ocupație a fost să merg neinvitat la nunți. Mergeam la nunți neinvitat ca să întâlnesc fete. Treaba mergea. Am întâlnit o grămadă de fete. A fost o atitudine puerilă.
Claire Cleary: Și patetică.
John Beckwith: Da. Probabil că acesta este cuvântul care descrie cel mai bine atitudinea mea. Dar știi ce? M-a și ajutat să te întâlnesc pe tine, prin urmare, nu regret întru totul. Îți amintești persoana pe care ai cunoscut-o acasă la părinții tăi? Acela sunt eu cu adevărat. Numele meu nu este acela. Apropo, mă numesc John Beckwith. Și nici nu mă ocup cu ce ți-am spus atunci. Dar ce am simțit; glumele, râsetele prostești, acelea mă reprezintă. M-am schimbat. Mi-am dat seama de ceva. Am fost la o înmormântare mai devreme fără să fi fost invitat.
Jeremy Grey (șoptind): Oh, Dumnezeule!
John Beckwith: Nu a fost ideea mea. Practic, am fost forțat să o fac. (Adresându-se lui Jeremy.) Am fost cu Chazz, despre care ai uitat să menționezi că este nebun de-a binelea. Poate fi considerat și un geniu pentru că chiar funcționează, se ocupă de curățenie și...
Claire Cleary: John!
John Beckwith: Îmi pare rău! Totuși, am văzut o văduva care era distrusă. Tocmai îl pierduse pe cel pe care îl iubea cel mai mult pe această lume și mi-am dat seama că toți ajungem să îi pierdem pe cei dragi. Așa se întâmplă de obicei, dar nu și cu mine. Nu acum. Pentru că cea pe care o iubesc cel mai mult stă aici în fața mea. Și nu sunt pregătit să te pierd. Claire, nu îți cer să te măriți cu mine, îți cer doar să nu te măriți cu el și poate să faci o plimbare, să ne acordăm o șansă.

replici din filmul artistic Spărgătorii de nunți
Adăugat de Andreea TanaseSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie

 

Nu sunt comentarii până acum. Ne-am bucura să vedem o primă impresie despre textul de mai sus.


Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook