Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Bruce Nolan (revenindu-și din starea de șoc): Bună, Susan!
Grace: Oh, îți mulțumesc, Doamne!
Bruce Nolan: Aici Bruce Nolan, la bordul vasului Maid of the Mist pe minunata cascada Niagara, New York. În primul rând, dați-mi voie să îl felicit și eu pe Evan Bastardul, pardon Bruta, am vrut să spun Baxter. E minunat să vezi ce poate face cineva cu adevărat talentat atunci cand oportunități minunate îi sunt oferite acelei persoane și nu mie. Oricum, mă aflu aici cu mama lui Catherine Hepburn. Spuneți-mi, de ce ați aruncat bijuteria numită "inima albastră a oceanului" peste bordul Titanicului? V-ați simțit vinovată că l-ați lăsat pe Leo DiCaprio să se înece în timp ce dumneavoastră erați în siguranță, plutind pe ușa aia mare? Nu puteați să faceți asta pe rănd, sau pur și simplu vă era prea frică să nu vă înghețe fundul ăla mare? (Grace e consternată.) Hmm, presupun că așa e viața, nu? Unii sunt uzi până la piele, pe un vas idiot, cu o pălărie idioată, în timp ce alții se află într-un studio de știri comfortabil, bucurându-se de toată gloria. Ei, bine. Asta este. (Strivește și aruncă pălăria idioată în formă de umbrelă.)
Operatorul de la cabina de control: O, Doamne!
Bruce Nolan: Ia priviți! E proprietarul vasului Maid of the Mist. Hai să mergem să vorbim cu el, da? Vino încoace Bill...
Bill: Nu e nevoie...
Bruce Nolan: Nu, nu, nu, nu. Nu, nu. Haide, hai să vorbim.
Grace: Haide! Ce faci?
Bruce Nolan: Bill, conduci nava Maid of the Mist de 23 de ani. Spune-mi, de ce crezi că nu am primit eu postul de crainic?
Bill: Hei, nu vreau probleme...
Bruce Nolan (își ciufulește parul): E din cauza părului, Bill? Nu am dinții destul de albi? Sau ca și la cascada asta care curge, norocul se scurge din viața mea? (Țipă.) Nu am noroc? (Își lipește fața de cameră.) Nici măcar un pic? Un pic?!
Jack: Întrerupe transmisia!
Operatorul de la cabina de control: Imediat.
Bruce Nolan: Sunt Bruce Nolan pentru Eyewitness News. Predau legătura, idioților!

replici din filmul artistic Dumnezeu pentru o zi
Adăugat de Marin Irina, MTTLCSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie

 

Nu sunt comentarii până acum. Ne-am bucura să vedem o primă impresie despre textul de mai sus.

Unele dintre comentariile pe care le-ați adăugat în ultima lună au fost eliminate, nerespectând Regulamentul. Pentru a evita o suspendare a dreptului de a scrie comentarii, este recomandat să respectați regulile și să nu vă angrenați în certuri sau alte discuții care derapează.


Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook