Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Moartea e un fenomen simplu în natură, numai oamenii îl fac înspăimântător. Vorbesc de moartea naturală, care adesea e o dulce ispită.

începutul de la romanul Cel mai iubit dintre pământeni de (1980)
Adăugat de Corneliu Tocan, Ph.D., M.Sc.Semnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
în alte limbiTextul original este scris în limba română.
cumpărăturiCartea "Morometii" de Marin Preda este disponibilă pentru comandă online cu preț redus, la doar -48.00- 35.99 lei.

 

1
zaq1 [din public] a spus pe 2 august 2008:
Doar oamenii lasi il fac inspaimantator.
2
Marinica [din public] a spus pe 8 septembrie 2009:
sau cei care sunt prea devotati raului....
3
Anca15 [din public] a spus pe 24 august 2011:
Sau...se refera la obiceiurile romanului care ridica in slavi moartea unui om de parca ar fi cine stie ce...o simpla adormire si atat...se mai duce unu'! doare la inceput, iar apoi uitam, ii mai amintim rar si atunci numai partile rele ale lui...! Se refera la "inspaimantator" in sensul ca:trebuie atatia colaci(fiecare insemnand ceva), trebuie scaun, masa sa aiba pe ce sta pe lumea cealalta...nu ma intelegeti gresit eu cred in asa ceva si cred ca si Marin Preda credea in sinea lui, doar ca facem din tantar armasar prin toate aceste obiceiuri.

Unele dintre comentariile pe care le-ați adăugat în ultima lună au fost eliminate, nerespectând Regulamentul. Pentru a evita o suspendare a dreptului de a scrie comentarii, este recomandat să respectați regulile și să nu vă angrenați în certuri sau alte discuții care derapează.


Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook