Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Miranda Priestely (după ce Andy Sachs râde când cei prezenți încearcă să se decidă ce curea să aleagă pentru o ținută, dintre două curele asemănătoare): E ceva amuzant?
Andy Sachs: Nu, nimc. Doar că acela curele îmi par identice. Dar știți, eu abia învăț despre toate lucrurile acestea.
Miranda Priestley: Lucurile astea? Înțeleg, crezi că nu are nici o legătură cu tine. Te duci la șifonier și alegi de pildă, puloverul acela albastru, pentru că vrei să arăți lumii că te iei prea în serios ca să iți pese de felul în care te îmbraci. Dar ceea ce nu știi, e că acel pulover nu e doar albastru, e turcoaz, nu e albastru deschis, ci azur. Nu ai nici cea mai vagă idee că în 2002, Oscar De La Renta, a făcut o colecție de ținute azurii. Și apoi, cred că Yves St Laurent, a fost cel care a făcut o colecție de jachete militare azurii. Cred că avem nevoie de o jachetă. Și apoi, brusc, azuriul a apărut în colecția a opt creatori de modă diferiți. Apoi a apărut în magazinele de pretutindeni, de unde tu, fără îndoială, l-ai luat la vreo reducere. Cu toate acestea, albastrul acela reprezintă milioane de dolari și numeroase slube și oarecum amuzant cum tu crezi că ai făcut o alegere care nu are legătură cu moda, când de fapt porți un pulover care a fost ales pentru tine de către oamenii din această încăpere. Dintr-un morman de lucruri.

replici din filmul artistic Diavolul se îmbracă de la Prada
Adăugat de Matache AlexandraSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie

 

Nu sunt comentarii până acum. Ne-am bucura să vedem o primă impresie despre textul de mai sus.


Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook