Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Vă închipuiți că ar exista o femeie care ar putea rezista ca iubitul ei să-i spună 1001 de nopți povești?

aforism celebru de
Adăugat de Simona EnacheSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
Antologia aforismului românesc contemporan
cumpărăturiAntologia aforismului românesc contemporan, ediția a II-a
40 de aforiști reuniți într-o colecție memorabilă
Vezi detalii despre o antologie de referință!

 

1
daniel stanciu [din public] a spus pe 4 martie 2011:
Asa e! Femeile sunt intotdeauna mai obsedate sexual decat barbatii.
2
Madame [din public] a spus pe 4 martie 2011:
Eu cred că ar putea rezista, dacă nu reducem relația de cuplu la sex.
3
Silvia Velea [utilizator înregistrat] a spus pe 4 martie 2011:
Vă închipuiți că ar exista un bărbat cu o imaginație atât de bogată?
4
Madame [din public] a spus pe 4 martie 2011:
Cu siguranță, există. Este preopinentul nostru, Daniel Stanciu. De aproximativ 2 ani ne spune povești de adormit adulții. Să vedem dacă rezistă până la final!
5
George Budoi [din public] a spus pe 5 martie 2011:
Numai bărbații au o imaginație atât de bogată.

PS: It's just a joke.
6
Madame [din public] a spus pe 5 martie 2011:
Și femeile au imaginație bogată, numai că ele o aplică. Bărbații povestitori sunt fie pudici, fie amatori de jocuri erotice.
P.S. Multe căsnicii se destramă din lipsa de imaginație a partenerilor.
7
Diana de la Sibiu [din public] a spus pe 6 martie 2011:
Madame, intrebarea care se pune este daca rezistam noi la "povestile" sale... Domnia sa, e, cu siguranta burlac! Altfel ar mai avea si altceva de facut. Si nici ardelean nu e.
8
Madame [din public] a spus pe 6 martie 2011:
Dragă Diana, nici nu mă mir că domnia sa este burlac. Bag seama că femeile din viața dumisale au fost lipsite de fantezii erotice, iar o femeie lipsită de astfel de fantezii nu ar putea rezista ca iubitul ei să-i spună 1001 de nopți povești, ținând cont că dumnealui este adeptul jocurilor de cuvinte. Știu că nu e ardelean, întrucât bărbații ardelenii sunt familiști, numai bucureștenii sunt năzuroși. Și oricum, eu prefer bărbații mai puțin români și mai mult străini.
P.s. Diana, la cât de mult te zvârcolești, cât de curând îți vei găsi nașul!
9
daniel stanciu [din public] a spus pe 6 martie 2011:
Interesant cum 2 femei au inceput sa brodeze "povesti" (picante, in sensul ca pica in fata evidentei natrimoniale consemnata intr-un certificat de casatorie semnat in urma cu un deceniu) legate de starea civila a unui non-ardelean.
10
Diana de la Sibiu [din public] a spus pe 6 martie 2011:
Madame, imi exersam si eu intuitia si logica, atata doar. Daca te referi ca voi fi atacata de vreun naș in ale comentariilor, fie. Dar as prefera fara mitocanie, aroganta, rautate si batutul campilor. P.S. Am remarcat ca avem preferinte comune in ceea ce priveste poezia. Lucru, desigur, condamnabil in ochii unor (doar penibili) critici, degustatori de struguri strepeziti...
11
Madame [din public] a spus pe 6 martie 2011:
Diana, nu mă refeream la faptul că vei fi atacată de vreun naș în ale comentariilor, ci era doar un spirit de glumă (te rog, nu te mai gândi la ce-am spus). Ce preferințe comune avem în ceea ce privește poezia? A propos, eu nu am observat niciun critic literar pe site, așa că, te rog, nu te preocupa. În schimb, se perindă o cantitate deloc neglijabilă de critici de texte, dar asta nu înseamnă că respectivii sunt capabili să aprecieze, analizeze și interpreteze un text din punct de vedere literar.
12
Girel Barbu [utilizator înregistrat] a spus pe 7 martie 2011:
Subscriu punctelor de vedere din ultima parte a comentariului.
13
daniel stanciu [din public] a spus pe 7 martie 2011:
Madame, "meseria" de critic literar nu e asa de onoranta incat sa merite sa fie practicata la modul serios, dupa "canoane" in conditii de gratuitate absoluta. Eu am observat cateva analize interesante ale unor epigrame (un gen literar minor e drept, dar nu lipsit de farmec) care ar putea fi considerate drept mostre de critica literara. Comentariile multora din cei care posteaza nu se vor "exercitii" (ca sa nu spun "tururi de forta") de critica literara, ci mai curand reactii (uneori insuficient reflectate) la o idee cuprinsa in text. Valoarea literara a unui fragmentel decupat dintr-o opera mai vasta (cu exceptia aforismelor care poseda o anumita autonomie discursiva) e greu sesizabila chiar si de un domn cu expertiza in domeniu (de doamne nici nu mai vorbesc, pentru ca sunt misogin, asa cum mi s-a reprosat cu diverse ocazii nu tocmai festive). Citatele (cu exceptia poeziilor si aforismelor care se pot posta integral) ar trebui sa contina un mesaj memorabil, dincolo de componenta lor "literara". Personal ma intereseaza continutul ideatic al unui text dincolo de carnatia (sau textura) lui estetica, literara. Sunt scriitori mari (cotati asa de critici respectabili si idolatrizati de publicul bibliofil) care nu-mi spun absolut nimic pt. ca nu stralucesc (nici eu, nici ei!) la capitolul inteligenta. A face critica literara la un extras dintr-un text, seamana cu tentativa laudabila, dar insignifianta de a creste volumul de lichid al unui ocean printr-o contributie veziculara proprie. In poezie cred ca preferati pe un domn ale carui initiale sunt M.S.
14
Girel Barbu [utilizator înregistrat] a spus pe 8 martie 2011:
Sunt critici literari cu voce și critici literari cu vocație.Uneori și vocea are ecou.Din nefericire mai sunt și unii (ne)critici care vociferează doar.
15
Madame [din public] a spus pe 8 martie 2011:
Domnule Stanciu, duduia Diana mi-a lăsat vaga impresie că simte o acută teamă față de câinele monstruos cu trei capete, iar eu, sufletistă cum sunt, nu am vrut decât s-o încurajez, întrucât n-aș fi vrut să ne părăsească dintru început. Personal, mă interesează analiza logică a argumentului, nu atât concluzia (cum postează majoritatea), cât ideea din care s-a dedus aceasta (premisele sau cel puțin una). În comentarii, urmăresc raționamentul fiecărui participant pentru a-i deduce gradul de inteligență, urmând a putea selecta și separa (poate nu știați, dar sunt o persoană exigentă). Deviza mea este următoarea: decât în prejma unui nerod și/sau ignorant (amic/prieten/soț), mai bine solitară. Referitor la preferințele lirice, intuisem demult excentricele dv. gusturi, însă, din considerente nu tocmai ortodoxe, m-am abținut. Pentru cine nu știe, Marchizul de Sade a publicat și poezie (erotică) în anii de detenție. Oricum, niciodată nu am judecat oamenii libertini, cu mintea deschisă.

Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook