Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Votează! | Votate recent | Adăugate recent | Comentarii recente | Top general

Bărbații sunt mai loiali unei echipe de fotbal decât unei femei.

în Soni
Adăugat de DiaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Votează! | Copiază!

Distribuie
cumpărăturiCartea "Zaraza" de Andrei Ruse este disponibilă pentru comandă online cu preț redus, la doar -19.95- 11.99 lei.
calendarNu este introdusă data nașterii pentru Andrei Ruse. [Caut pe Google] [Adaug data nașterii]

 

1
Homo Novus [din public] a spus pe 10 iulie 2010:
De mult ori, ce poți auzi pe stadioane sunt reverberațiile traiului în familie, ecourile unor "polemici" neduse la "bun" sfârșit. Echipele de fotbal, ca și femeile, sunt, la rândul lor, agresate verbal din cauza faptului că nu "gătesc" suficiente goluri, sau deloc, sau că nu se mișcă destul de bine în teren etc. Eu cred că doar echipele de fotbal feminin s-ar bucura de loialitatea microbiștilor, la câte goluri și goale au în cap.
2
daniel stanciu [din public] a spus pe 28 octombrie 2010:
sexul si fotbalul sunt doua sporturi palpitante practicate de barbati. vine o varsta cand nu mai poti juca fotbal si fotbalul te lasa sa-l iubesti de la distantza. femeia in schimb nu te lasa a o iubesti fara sa practici sportul aferent. de aceea, asa cum bine remarca d-l Andrei Plesu, barbatii raman fideli fotbalului, nu femeilor.
3
Marius Chiriac [utilizator înregistrat] a spus pe 18 februarie 2011:
Barbatii raman intotdeauna fideli unei echipe de fotbal decat unei femei pentru ca tentatiile sunt mult prea mari...Intr'o doza comica, unei femei care iti face cu ochiul si e frumoasa rezisti a nu o "iubi" mult mai greu decat unei echipe de fotbal...

Comentariu

Numele (obligatoriu)

Adresa de e-mail (nu e publicată, este important să fie scrisă corect)

Dacă ai cont în Forum, este valabil și pentru comentarii sau alte facilități. Autentificare »

Comentariul trebuie să aibă un ton civilizat și să se refere la subiectul citatului, altfel va fi șters. Pentru mai multe informații despre criteriile pe care trebuie să le respecte comentariile, citiți Regulamentul.

Pentru a discuta despre alte lucruri decât cele care respectă tematica acestei pagini, se poate deschide un subiect în Forum.


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Discuții similare în Forum

Mai multe în Forum »

Fani pe Facebook